Перейти до змісту

Пресс-релиз Board.lutsk.ua

resident

Рекомендовані повідомлення

Спочатку і я повірив, але пізніше після детальних роздумів на тему дійшов висновку що це жарт, почекав до вечора і мої здогадки підтвердились.

Так подякуймо ж адміністрації нашого улюбленого форуму що заставили наші серця пришвидшено битись у грудях, переживаючи за долю ресурсу який вже такий рідний, без якого день не день, який став часточкою нашого життя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 75
  • Створено
  • Остання відповідь

"А я тєбє говоріл, што когда-нібудь етот дєнь настанєт, ето будєт, а ти нє вєріла" ©

Я ще вчора до 00:00 казав, що це розвод, правда, майже всі мої пости мігом потерли. А ви шось там переживали :)

А я ще 30-го здогадалась, але добросовісно витерла свій пост   :D Корону мені як самій здогадливій     :0014:  :P

Мене найбільше тішили переживання юзерів, такі розчулені пости про душу і бла-бла. Браво! Тепер перечитайте свої пости, панікьори ;)

Адміни тепер знають собі ціну. 

Надіюсь тема про найм працівниць в новий банк не розвод?  :0016:  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Молодці. Знатний вийшов розвод! :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на самом деле развод - это первое сообщение от Resident в начале топика. а вот вчера все было взаправду.. но не расстраивайтесь, все еще будет хорошо ^ ^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що я пропустив?))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І Plum з аськи пропав, а вчора так активно переконував, я вже було й повірив йому. :_13:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як зробити людину щасливою? Спочатку зробити їй погано, а потім повернути як було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І Plum з аськи пропав, а вчора так активно переконував, я вже було й повірив йому.

В кораблику мабуть всі. "Продаж" форуму празнують.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки Ярчику не за шо не про шо настреляли мінусів )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вам скажу, друзі, що важче всього брехати друзям в очі, тому чистосердечно прошу мене пробачити Shkoder, Andruha_gpz28 і prg, з якими я сьогодні бачився і не признався :)

Ну і попутно персональні цьоми Жені, Йожику, Юріку, Шурі, Міксу і всім-всім, хто повірив мені в асьці і в ПМ :)

Yarchik, великий-великий тобі респект за ідею і органцізацію акції! Давно я так не тішився! :)

І окрема подяка Ткацику (надіюсь він це процитає) за інформаційну підтримку нашого маленького жарту! ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бу-га-га, богі пашутілі, халопи могут іті спать, слава Луганску вовекі вєков, амінь

а то деякі вже на інші форуми переїзджали і пили валерянку з банки, двояке враження від такого жарту, думаю у всіх так, коротше, незачот (ех замінусують)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А я засмутився, думав хлопці дійсно зловили удачу за одне місце ;) - тобто за хвіст, і дісно реалізували те ро що ми давно говорили з kmd :(

але 1000% розвод прикольний.

І як кажуть в кожному жарті є доля жарту

так що бажаю щоб всеж таки мрії збувались ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ярчик, а тепер список тих 11, про яких ми говорили в асьці, які не повелися на разовод, в студію ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а кудромчик з горя мені дзвонив хо хо хо, братику, за мене переживав мол живий я чи вже ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все , звичайно, смішно і все таке, - але ж поясніть, для чого зверху сторінки там де профіль пише "Деньги:0грн."?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все , звичайно, смішно і все таке, - але ж поясніть, для чого зверху сторінки там де профіль пише "Деньги:0грн."?

масштабність розводу вражає, пра? :D :D :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В кого 0, а в кого ціла гривня! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да, я був в растєряності, в першій половині розмови майже повірив, але в другій - "я понял, ето намьок, я всьо ловлю на лєту" :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, народ, розвели капітально. :smile-zachot:

Я думав, що може бути такий варіант, а може і ні, тобто вагався 50/50. В житті всяке буває.

Ну, не продали, то хай і наділі залишається все так як є.

Нехай борда і надалі розкручується... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

найбільше зараз радує реакція тих, що "все знали" але "робили вигляд, що не здогадуються", прямо дєті лєйтєнанта Коломбо :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а у меня там 2 грн. - насобираю 5 и пойду за пивом )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Вам чесно признаюся, що повірив у "можливість", а чому б і ні?????

Але у факт - не дуже. Намагався підігравати. В результаті чого - отримав для себе необхідні відповіді і все зрозумів. :) Усіх із "Днем Дурня"!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

несмішний "жарт" з цим продажем... Якийсь День переляку\розчарування, а не День сміху вийшов... imho

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А сьогодні і не "День сміху" :). Сьогодні "День дурака" або "День брехні" :))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що було? Блін, я пропустив... не був в інеті цілий день :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...