MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:54 #51 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:54 А шо за умнік всім "-" ставить? Зараз заплюсуєм ))) З.І. Не вистачило до гори добратися. Завтра продовжу, а тепер спати
Snig Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:58 #52 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 22:58 А шо за умнік всім "-" ставить? *avtoclick Delete* Вибачте більше не буду
BARAKUDA Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:12 #53 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:12 А шо за умнік всім "-" ставить? я всіма своїми "+" ті кляті "-" які хтось наліпив під нормальними постами позглажував... Жалко, якщо справді піде повна комерція, але будемо надіятися, що то жарт...
MrVes Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:43 #54 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:43 Я майже повірив, але з Ванусом перебор. Развод
Shkoder Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:46 #55 Опубліковано 31 Березня, 2010 в 23:46 я тут сделал пост для тех, кому не хватает плюсов, так сказать банк срочной взаиморепомощи ^ ^ :http://board.lutsk.ua/index.php?showtopic=54914
Fagot Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 05:18 #56 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 05:18 Развод Не пали кантору ...
vanus Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 05:37 #57 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 05:37 Вчера паабщался с новым админом. Решили что я остаюсь в политике. Асобенно им понравились мои правила,концовка п.5-го.Первым делом новой администрации будет борьба с корупцией на борде. Ми уже подготовили механизм жостково контроля.Вторым это чёткий демократичний кантроль за выдачей инвайтов.
foxx77 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:23 #59 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:23 Янукович відклав борьбу с корупцией на борді на рік, вони шо незнають?
vetra Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:26 #60 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:26 Перше квітня? якщо ні - то щось мені це все не подобається...
foxx77 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:28 #61 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:28 Відкривати новий форум як противагу?
Yarchik Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:47 #62 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:47 Yarchik, мені найбільш цікаво -- ти просто "найманий працівник" чи теж приклав до цього руку і є у співвласниках? Бо дійсно якось так цікаво виходить. Я давно знав про твою особливу зацікавленість бордою, але якщо це все організував саме ти -- то чому саме з луганськими? Ти ж ніби політично свідома людина... Відповідаю по порядку. Я - НЕ найманий працівник. Я НЕ приклав до цього руку, і не шукав покупців. Покупці самі знайшли власників борди, і запропонували їм співпрацю. Вже після того, як між ними все було домовлено - мене попросили здійснити юридичний супровід цієї угоди - я й погодився. Тобто, моя роль в цьому всьому лише як юриста, який проконтролював правильність укладення угоди. Те, що мене Командор назвав в першому пості "комерційним директором" - то це не зовсім так. Точніше, зовсім не так. До комерції я ніякого відношення не маю. Але поскільки сталося так, що під час оформлення документів і продавці, і покупці довіряли мені - то вийшло, що нові власники вирішили поставити мене - ну, хай буде "смотрящім", але це ненадовго. Тому що мені такий статус в принципі не треба. З такими самим успіхом можете нападати на нотаріуса, який посвідчив угоду. Комерційними директорами дуже часто називають тих, кого терміново треба пристроїти на "круту" посаду, а робити вони нічого не вміють - от і звуться "директорами". Не завжди, але досить часто. Може, тому Командор мене й назвав "комерційним директором"? І останнє. Для тих, хто вірить в календар - але не вірить людям. Фотка першої сторінки копії договору (зі згоди усіх, хто його підписали). Вибачайте - оригіналу не маю, так як оригінали зберігаються у тих, хто його підписував, тобто у продавця і в покупця.
Yarchik Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:53 #63 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 06:53 Як видно - договір датований не першим квітня, а тридцять першим березня.Любителів поприкалуватися запрошую в інші теми.
Zevs_Isver Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:00 #64 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:00 "При современном развитии печатного дела на Западе напечатать советский паспорт-это такой пустяк, что об этом смешно говорить" (с)Остап-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-Бей2Oli: кто хочет что то купить, тот предлагает реальные условия.... я о покупке ЛМ
Yarchik Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:02 #65 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:02 "При современном развитии печатного дела на Западе напечатать советский паспорт-это такой пустяк, что об этом смешно говорить" (с)Остап-Сулейман-Берта-Мария-Бендер-БейЗевс, ти не знаєш Командора чи Серьогу, чи Торіка? Подзвони їм, попроси підтвердити. Хай покажуть тобі договора.
Zevs_Isver Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:10 #66 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:10 "При современном развитии генной инженерии на Западе размножить Командора или Серьогу или Торіка такой пустяк, что об этом смешно говорить"(с) ZevsIsver
Адміністратори kmd Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:29 Автор Адміністратори #67 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:29 Не треба мене клонувати.От вам на переше квітня. Длінк покидає IT ринок. Оце 100% фейк.
kudrom Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:51 #68 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:51 нє вєрю нашо це робити саме перед 1-м квітня? якби я хотів зробити такий розвод, теж подумав би, що дату 1 квітня не варто ставити, ібо паліво тепер інтєрєсна вєщ - люди СКИДАЛИСЯ на ліцензійну версію, пам‘ятаєте? а це були не тільки адміни, і це було пару днів назад буквально, що тоді не можна було сказати? чи все придумалося в один день?
Snig Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:54 #69 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:54 нє вєрю нашо це робити саме перед 1-м квітня? якби я хотів зробити такий розвод, теж подумав би, що дату 1 квітня не варто ставити, ібо паліво тепер інтєрєсна вєщ - люди СКИДАЛИСЯ на ліцензійну версію, пам‘ятаєте? а це були не тільки адміни, і це було пару днів назад буквально, що тоді не можна було сказати? чи все придумалося в один день? Наші адміністратори настільки нас люблять, що рішили з нас шутити до потєрі сознанія і відсутності пульсу.
Phoinix Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:56 #70 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 07:56 Я вже наводив слова одного з нових власників - "На халяву юзерам будет все, как Линукс. А за деньги - все, как Apple". Так що вчіть Лінукс, або платіть. Ніхто не заставлятиме платити, і суми будуть мізерні на фоні сьогодення. Скажімо, повноцінний доступ на форум за 10 доларів в рік - це реально.А що в Луганську в нових власників національною валютою доллар США рахують, гривня вже не влаштовує?
Zevs_Isver Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:00 #71 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:00 чи все придумалося в один день?когда называется СУММА - мировозрение чуть меняетсяЯ вже наводив слова одного з нових власників - "На халяву юзерам будет все, как Линукс. А за деньги - все, как Apple". Так що вчіть Лінукс, або платіть. Ніхто не заставлятиме платити, і суми будуть мізерні на фоні сьогодення. Скажімо, повноцінний доступ на форум за 10 доларів в рік - це реально.А що в Луганську в нових власників національною валютою доллар США рахують, гривня вже не влаштовує?разговор 2х новых руских:- был в штатах, представляеш - их доллары прям как наши баксы
MrVes Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:06 #72 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:06 якби я хотів зробити такий розвод, теж подумав би, що дату 1 квітня не варто ставити, ібо палівоУ випадку продажу форуму новий директор точно би повідомив людей, які замовляють платну рекламу і переконав би, що всі домовленості в силі. Наш же новий "директор" не нупь в цих питаннях, так що розвод )
Yarchik Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:10 #73 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:10 якби я хотів зробити такий розвод, теж подумав би, що дату 1 квітня не варто ставити, ібо палівоУ випадку продажу форуму новий директор точно би повідомив людей, які замовляють платну рекламу і переконав би, що всі домовленості в силі. Наш же новий "директор" не нупь в цих питаннях, так що розвод )Всьому свій час. Ті, хто заплатив за платну рекламу - матимуть її, це однозначно. Якщо раптом десь почнуться витирання банерів, чи ще чогось - пишіть в ПМ.ЗІ. До речі, зауваження слушне. Сьогодні-завтра складемо реєстр тих, хто проплатив. Якщо можна - просив би таких рекламодавців відписатися мені в ПМ, а ми з Командором і Торіком на днях складемо перелік.
kudrom Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:48 #74 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 08:48 Командор! Помні, валюта у вигляді "коньяг закарпацький" теж має враховуватися, хоча це і не було документально затверджено
TreNeR Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 09:39 #75 Опубліковано 1 Квітня, 2010 в 09:39 Да какая разница кто владеет ресурсом. Или все пишут исключительно Торику, Командору и Сереге. Которые кстати на Луну не улетели, а живут и работают тут в Луцке. Или новые хозяева будут жостко тереть все предложения собраться в кораблике или на бордовке. Или может зная что ресурс комерческий никто на велокиев(например) не ходит.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.