Перейти до змісту

Forum Upgrade 2

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Раніше мінялось після 500 постів, потім після 1000, а зараз точно не відомо, можливо ніяк, або проси Торіка щоб поміняв за ену кількість пива. ;)

Опубліковано

А чого так жорстко? Це ж не ім"я, що мені з статусом "депресія" сидіти і клепати 1000 повідомлень? :)

пройшла вже депресія. Зробіть, будь ласка, так, щоб можна було самій поміняти.

Опубліковано

Вже мабуть із рік помічаю цікаву штуку, що не завжди вірно показує в розділі для деяких тем час останнього посту. Більше того, їх автоматом робить непрочитаними. Деякі теми настійливо робляться непрочитаними. Наприклад, на скріншоті бачим. post-255-1277406695,43_thumb.jpg А насправді кожен може подивитись, коли те повідомлення в темі написано. І то не по одному "Студентському базарі" таке є.

Опубліковано

А хто підскаже шо то за закритий розділ "Ничка"??? я туди звичайно поліз а воно пароль питає...

Вже піднімав це питання, але відповіді по суті так і не було. Тому і далі цікавить це питання.

"Не себя ради, справедливости для".

А то одні знають і юзають, а інші курять бамбук і навіть не здогадуються. Поясніть нам смертним що до чого...

Опубліковано

там проходять тайные собрания админов и модераторов борды,

а по праздникам ритуальные жертвоприношения простых смертных юзверов с помощью банхаммера sm273.gif

Опубліковано

помітила одну річ вже кілька днів поспіль.

зайшовши на форму переглядаю нові публіка.переглянувши  цікаві мені теми з першій сторінці, переходжу до другої.і тут замість списку нових публікацій така сторінка post-6506-1277903351,6_thumb.png

мене "викидають" з форуму.

Опубліковано
Вже піднімав це питання, але відповіді по суті так і не було. Тому і далі цікавить це питання.

"Не себя ради, справедливости для".

А то одні знають і юзають, а інші курять бамбук і навіть не здогадуються. Поясніть нам смертним що до чого...

Закритий для "простих смертних" модераторський розділ. Такі розділи є на всіх форумах.
Опубліковано

Была такая ситуация как и Libra неделю назад. Както само решилось, последнее время не появляется такая проблема.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...