Перейти до змісту

Інтернет від Beeline

madkot

Рекомендовані повідомлення

таке питання:

стартувала акція -

Підключись на тариф «Чемпіон Світу» за неймовірно низькою ціною! (69 грн.)

В нас в Луцьку теж таке є, бо на оф сайті нас немає в списку..

Буде. Завтра повинні внести Луцьк в список :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Yurik

чудово, сьогодні знач буду звонити!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось знає коли ДПЗ будуть підключати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нафига?

ни АВЕРС ни ДГ ни ВИЗОР не захотели....

мож и БИЛАЙН незахочет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший тест з неоплатою рахунку (ну загнавсь трохи, -29,70 грн.це 9-10 днів), так от інета нема, локалка працює, через ДСстронг люди завжди (може і не завжди) раді допомогти(ну я так думаю), там навіть так і пишуть: "кому проксі треба?".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перший тест з неоплатою рахунку (ну загнавсь трохи, -29,70 грн.це 9-10 днів), так от інета нема, локалка працює, через ДСстронг люди завжди (може і не завжди) раді допомогти(ну я так думаю), там навіть так і пишуть: "кому проксі треба?".

доречі а які параметри проксі в аську ? бо на форумі бізона треба повідомлення писати щоб відкрити, а мені неохота :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а нафига?

ни АВЕРС ни ДГ ни ВИЗОР не захотели....

Дивне в цих провів "небажання" збільшити свою абонентську базу напевно на відсотків 20. Сподіваюся, що маркетологи Білайна виявляться більш далекоглядними. Та і УТК вроді як восени планує вести оптику на ЛПЗ. Пожуєм - побачим. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі а які параметри проксі в аську ? бо на форумі бізона треба повідомлення писати щоб відкрити, а мені неохота :rolleyes:

Я щось недозрозумів тебе, при працюючому інеті (все оплачено) все працює і без проксів (абсолютно усе), а якщо по якимось причинам в тебе нема інету, а є локалка, то ти просиш у людини щоб він тобі простроїв просю, в браузері пишеш ір номер того абонента і порт такий який він тобі виділив наприклад 8080(це в більшості), так само і в асці пишеш, і навіть якщо захочеться в уторенті напишеш (але я вважаю, що це вже наглість, хавати чийсь інет коли тобі просто джопомогли в деяких питання наприкад з ранку подивись погоду на день грядущий, а ти в нього 10 гіг інета натомість) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я щось недозрозумів тебе, при працюючому інеті (все оплачено) все працює і без проксів (абсолютно усе), а якщо по якимось причинам в тебе нема інету, а є локалка, то ти просиш у людини щоб він тобі простроїв просю, в браузері пишеш ір номер того абонента і порт такий який він тобі виділив наприклад 8080(це в більшості), так само і в асці пишеш, і навіть якщо захочеться в уторенті напишеш (але я вважаю, що це вже наглість, хавати чийсь інет коли тобі просто джопомогли в деяких питання наприкад з ранку подивись погоду на день грядущий, а ти в нього 10 гіг інета натомість) :)

я взагалі то про це

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сказали, що коли гроші кінчаться просто пропаде інет, в мінус нічого іти не буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені сказали, що коли гроші кінчаться просто пропаде інет, в мінус нічого іти не буде.

От зара уже не буде :), а так то вони не могли такого сказати бо навіть десь на сайті написано, що дається можливість 5-10 днів на оплату рахунку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З 1 травня по 30 червня 2010 візьміть участь в акції «Літо неймовірної швидкості» - і отримаєте можливість підключитися на тариф «Чемпіон світу» за неймовірно низькою ціною - усього 69 грн на місяць!

Акційна ціна дійсна все літо: насолоджуйтесь високошвидкісним широкосмуговим інтернетом Beeline без яких-небудь

обмеженнь трафіку
.

все літо це я так розумію 3 місяці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А для Луцка это возможно? На сайте написано не для всех городов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хтось знає коли ДПЗ будуть підключати?

сьогодні до них телефонував на рахунок ГПЗ: орієнтовно 2...3 тиждні і в нас буде св'ято :friday: :friday: :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Юрік, а в тебе є якась інформаці на рахунок привокзальна, грушевського (мене саме цікавить біля стадіону "Авангард")?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дада,тоже цікавить цей район тікі вглуб вокзалу більш.звонив вже з 3 тижні як то сказали на протязі 2-х місяців :( . но хотілося б уточнити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взагалі то про це

Desktop.rar

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужики. У кого Билайн пропингуйте пожалуйста сервак 4bf2.vbios.com , скажите какой средний пинг. Буду очень благодарен. Можно в личку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мужики. У кого Билайн пропингуйте пожалуйста сервак 4bf2.vbios.com , скажите какой средний пинг. Буду очень благодарен. Можно в личку.

Будь ласка

post-6632-1275393554,17_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так Юрік, а в тебе є якась інформаці на рахунок привокзальна, грушевського (мене саме цікавить біля стадіону "Авангард")?

На провокзальній прокладають також. Напротязі цього місяця мають зробити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікавлять плани оператора відносно таких адрес: 

Київський майдан 11 (9 поверхів)

Шопена 13 (5 поверхів)

А також інформація відносно необхідної кількості поданих заявок для початку процесу підключення будинку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Київський майдан також має бути в червні, а вот з Шопена 13 трохи проблематичніше.

Для процесу підключення необхідно від 10 заявок, чим більше тим краще :) Хоча якщо з 5-ти поверхівки буде 8 бажаючих, то також можна буде вести розмову про включення :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хтось розібрався з прокиданням портів для роутера щоб мати доступ до LAN-ресурсів beeline з декількох машин підключених до роутера одночасно?

Ато в мене на DIR-300 не хоче працювати..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очень интересует Билайн на улице Ровенской, в самом начале (пятиэтажка напротив 15этажки). А то УкрТелеком меня доканает

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...