Yarchik Опубліковано 8 Липня, 2012 в 09:52 #151 Опубліковано 8 Липня, 2012 в 09:52 Вкотре було дано шанс закладу, який величає себе "пивним рестораном". І вкотре "Бравий Швейк" засмутив... Детальніше. Двоє поважних чоловіків, третій - поки що не дуже, замовили у "Швейку" пива. Темного. "Крушовіце". Обіцяли принести свіже і холодне. Принесли тепле, й таке, що відгонить якимись ліками. Ще й по 32,00 грн. за бокал 0,3 л... Коротше, спраглі мужчини в 35градусну спеку не втамували спрагу, натомість втратили віру в щирість офіціантів "Бравого Швейка". Розрахувалися, лишивши надсьорбнуті бокали, і пішли... ...а столики надворі (та й у залі) вільні. Причина - очевидна. Тепер і я не скоро знов наважуся туди завітати.
Forever Autumn Опубліковано 21 Липня, 2012 в 11:42 #152 Опубліковано 21 Липня, 2012 в 11:42 Оххх.. Попалася мені ця темка під гарячу руку)))Зголодніли, зайшли у облюбовану колись якимись бордівцями Дюну на Соборності.Ну ціни там ще більш менш...Замовили крем-суп, котрий принесли ПІСЛЯ того, як принесли піцу. Крем-суп - збиті міксером домашній майонез з потиканими де-не-де грибочками/тоненькими нитками вареної курки, плюс рясненько додані несвіжі і несмачні шматки якоїсь білої булки... І за це гівно, пробачте, я маю заплатити 16грн????Піца ну така собі...Жити можна, але я б її там не брала більше. Термінал у них на шнурку, тобто треба з напханим писком пхатися через зал вводити пін-код, бо вони відітєлі не бачать, що клієнт жує і треба в найменш підходящий момент ляпнути "підійдіть введіть пін-код")))). Інтер*єр там страшенний - міщанство і сраний, пробачте, кітч...Наляпано, натикано. ФУ!Прийшов час розраховуватись. На картці ПРівєта недостатньо грошей.Кажу: Зніміть частину з картки - решту я дам налом, бо повної суми в мене не було ні в гаманці ні на картці.- Ні, так не можна.- То що ви пропонуєте мені робити? Надрукувати гроші, бо ви не в змозі розбити чек?- еее..беее...меее- Що мені робити?? Я не маю суму, яку вам треба ні грошиками паперовими ні електронними, я можу тільки 50/50 дати вам. - Бее .меее... Ну там є банк- Кажу, дуже дякую за ідеюІ зі словом "б:%43624\!!!!!" я вилетіла з тієї так званої піцерії до банкомату. Зручно триндєц, правда?Люди, не ходіть у цей заклад, я вас дуже прошу - це ж страх божий!
GalinkaS Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:31 #153 Опубліковано 3 Серпня, 2012 в 11:31 Я вже писала в темі " піцерії" про нову Тарантелу на Волі ( там де Чері був)Пиво свіже, холодне Leff 0,5 за 19 грн + акційна піца тарантела стандарт за 25 грн , а ще там дійсно дуже смачна панакота+1
paksivatova Опубліковано 21 Вересня, 2012 в 05:26 #154 Опубліковано 21 Вересня, 2012 в 05:26 Я вже писала в темі " піцерії" про нову Тарантелу на Волі ( там де Чері був) Пиво свіже, холодне Leff 0,5 за 19 грн + акційна піца тарантела стандарт за 25 грн , а ще там дійсно дуже смачна панакота +1 а пасту готувати в "Тарантелі" не навчилися ,а інколи ще й подають з підсмаженими до золотистої шкоринки макаронами
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.