Перейти до змісту

Лучшие заведения


Гість Andrey_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора був в «Ортеолі». Трохи розчарований. За ту суму, що залишив – чекалося кращого. По порядку.

1. Коли подають гаряче двом – треба, щоб воно було гарячим і в одної, і в другої персони. Коли дружині принесли гарячу сьомгу, і мені – холодну форель – було трохи дивно. Таке враження, що готувалися вони по черзі.

2. Деякі страви (наприклад, рис з мідіями) – краще не замовляти. Одне розчарування. В кафешках набагато нижчого рангу рис вміють готувати куди якісніше. Так що – якщо якусь страву в «Ортеолі» ще не пробували – добре подумайте, перш ніж замовляти.

3. Те ж саме стосується напоїв. «Ортеол з ківі» - абсолютно безвкусне пінообразне місиво, яке не доставляє жодної приємності.

4. Торт «Мурашник» - таке враження, що посипаний піском, а не маком. В усякому випадку в мене на зубах так тріскало, що я його навіть не доїв. Дивна позиція для ресторації, яка позиціонує себе «Кондитерським домом»… Ну, я списую все на те, що «Мурашник» - один з найдешевших тортів. Але я його замовляв і раніше, а тому вирішив замовити на цей раз. Облажався. Раніше його піском не посипали. Очевидно, під час ремонту частина піску потрапила в мішки з борошном, чи цукром…

5. По правилам, спочатку приносять десерт, а потім – каву. В мене було навпаки… Мушу визнати, що мені надзвичайно сподобалася в «Ортеолі» «Кава царська» – кава з самбукою. Надзвичайно цікаве поєднання.

Рибка теж досить смачна, але в усіх закладах, де я бував раніше – до риби подавалися «восьмушки» лимона, щоб видавлювати з нього сік на рибу. В «Ортеолі» лимон розрізаний тоненькими кружальцями, і викладений навколо риби, тому видавити сік «по-класичному» – не вийде. Доведеться мусолити лимоном по рибі, що виглядає не дуже естетично… Тим більше, що тарілки, куди складати «відпрацьовані» лимони – не дають…

Коротше кажучи, ряд дрібних недоліків не дає можливості «Ортеолу» вважатися вишуканим і бездоганним закладом. Персонал надзвичайно привітний, тільки не повністю навчений. Меню – дуже розмаїте, але підозрюю, що значна частина страв за смаковими якостями поступиться майданівській «картоплі по-куркульськи» та решті випробуваним часом і шлунками яствам. Тому власникам варто було б почистити меню від того, що явно не є смачним, і може не сподобатися клієнтам – а залишити ті страви, які «хаватимуться» всіма. Плюс додати кілька рецептів польської кухні – ця кухня несмачною не буває! Дуже шкодую, що в «Ортеолі» перестали готувати печену рибу у фользі. Це була смакота…

Перед тим, як привести в «Ортеол» дівчину, на яку хочеш справити враження – треба добре подумати. Бо якщо дівчина вибаглива, і добре знається на ресторанних правилах хорошого тону — то краще вести в «Корону». По ціні буде однаково. Зате не буде прикрих дрібниць, які можуть створити враження, що ти привів дівчину в заклад не вищого гатунку. А коли виходиш з «Корони Вітовта» - то аж хочеться подякувати і віддячити.

  • Відповідей 153
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

оччень любопытное мнение. Yarchik, ты на месте делал им какие-то замечания, может поделился мыслями в книге предложений? если все настолько плохо, то надо бы.. а то, знаешь ли, очень односторонний отчетец получился. рис с мидиями, например, одно из моих любимых гарниров и готовят они его практически безупречно. насчет тортика меня уже любопытство гложет - обязательно схожу сегодня и возьму грамм 300 с собой, интересно глянуть что там за песок.

по поводу разнообразия блюд - лично я пробовал не меньше 60% мясных блюд, а совмесно с супругой и все 90. есть такие, которые в самом деле могут понравиться не всем, например тушеные куриные желудки в горшочке, но ведь никто не мешает расспросить официанта насчет тонкостей приготовления и, самое главное, кушанья заказываемого блюда. вдруг ты просто вилку не в той руке держишь, оттуда и такой диссонанс умноженный на легкое утреннее похмелье :P

Опубліковано
Був сьогодні в Бравому Швейку, непогано. Правда кухня в Майдані і Кораблі трохи краща, але це можна порівняти з роуз і карамелькою, тільки створений заклад не для того щоб пити коктейлі/каву/ їсти тістечка, а - пити пиво !!! За шо респект

саме зачьотне в швейку - пивна тарілка! такого ше ніде не зустрічав.. чесно кажучи тільки ізза неї туди часом захожу :P + обслуговування там непогане.

Опубліковано

аналогично, "швейк" понравился. гуляши у них очень вкусные, мясо разное тоже ничего себе :P но вот цены могли быть и пониже

Опубліковано
саме зачьотне в швейку - пивна тарілка! такого ше ніде не зустрічав.. чесно кажучи тільки ізза неї туди часом захожу :P + обслуговування там непогане.

Думаю в суботу буду там, спробую.

Опубліковано
Був сьогодні в Бравому Швейку, непогано. Правда кухня в Майдані і Кораблі трохи краща, але це можна порівняти з роуз і карамелькою, тільки створений заклад не для того щоб пити коктейлі/каву/ їсти тістечка, а - пити пиво !!! За шо респект

Подскажи где он находится ?

Опубліковано
Yarchik, ты на месте делал им какие-то замечания, может поделился мыслями в книге предложений? если все настолько плохо, то надо бы.. а то, знаешь ли, очень односторонний отчетец получился. рис с мидиями, например, одно из моих любимых гарниров и готовят они его практически безупречно. насчет тортика меня уже любопытство гложет - обязательно схожу сегодня и возьму грамм 300 с собой, интересно глянуть что там за песок.

Зауважень не робив. Не хотілося псувати настрій і собі, і тій дівчинці, яка нас обслуговувала. Тим більше, що з "грубих" недоліків - тільки холодна річкова форель на вугіллі (я собі думаю - може, її й треба подавати не гарячою?) і скрип на зубах від "Мурашника" (300 г. не бери, візьми менше... :P). Оскільки ми з дружиною не соромилися пробувати один в одного наші страви - то наша думка про них була ідентична.

Щодо рису з мідіями - то, очевидно, "на вкус и цвет..." Або в них яйце пригоріло (яке, на мою точку зору, там зовсім лишнє). Але рік тому рис з мідіями я їв у Києві (правда, це був суші-бар), і це абсолютно інший смак.

Дійсно, мій звіт виглядає дещо одностороннім. Розбавлю приємним: сьомга на овочевій подушці була чудова. Так само сподобалась і форелька. Салат з авокадо - на любителя, ну, нам пішов нормально. Сирні палички в кунжуті непогані - можливо, в дечому краще, ніж обсмажений сулугуні в "Майдані". До паличок варто брати якийсь соус - щось типу білого майданівського.

по поводу разнообразия блюд - лично я пробовал не меньше 60% мясных блюд, а совмесно с супругой и все 90. есть такие, которые в самом деле могут понравиться не всем, например тушеные куриные желудки в горшочке, но ведь никто не мешает расспросить официанта насчет тонкостей приготовления и, самое главное, кушанья заказываемого блюда.

Очевидно, дійсно треба було більш наполегливо виясняти, як ти сказав, "тонкости кушания" :) тих чи інших страв. Загалом - я шкодую лише щодо рису і мурашника. Краще треба було взяти "Різотто" і "Вечірній поцілунок".

Взагалі - я виклав свою точку зору. Ми ж для того й ділимося враженнями на форумі. Підстав обкакувати цей заклад я не маю (ще раз ностальгічно ковтну слинку за печеною у фользі рибкою), але вважаю, що окремі недоліки варто висвітлити. А раптом нас читають і там? Може, зроблять висновки. Просто знаю, що за тих 400 грн., які залишились в "Ортеолі" (вечеря на двох + пляшка вина) - у "Короні Вітовта" було б не гірше. Тому наступного разу, збираючись в "Ортеол", треба буде:

1. Добре подумати, АБО

2. Запросити сімейство Шкодерів, як більш досвідчених споживачів і чиї рекомендації можуть стати в нагоді :)

Всьо. Спогади переростають в прискорене виділення шлункового соку - треба йти на кухню...

Опубліковано
Подскажи где он находится ?

радянська. зразу за магазином "дізель". напротів поворота на "У миколи" :)

Опубліковано
Корона Вітовта =кухня супер , обслуга, сервіс супер правда і ціни супер великі

на якість і сервіс корони ціни, повер мені, не супер високі. такого рівня ресторани в більших містах по ціні відрізняються в рази

Опубліковано

2 Yarchik:

интересно, что там можно скушать вдвоем на 400 гривен? для Короны это действительно нормальная сумма, а вот для Ортеола явно перебор, imho. может вас было четверо или это вино? :blush:

Опубліковано

да ты гурман :blush:

насчет Люблина ничего сказать не могу, не заезжал пока.. но вот "мурашник" попался вполне вкусный, без "песка" - такой же как обычно. повезло? :blush:

Опубліковано
[А судячи по орфографії - одинадцятирічний школяр.

судячи по посту, автор, большой знаток орфографии, особенно русской... :101010:

Опубліковано
Да и рекламой своего заведения автор уже конкретно поддостал. За такую рекламу пора и денежку брать :)

или, хотя бы, абонемент со скидкой для борды...

Опубліковано

Если Вы внимательны, то написан пост, в два часа ночи, немного был уставший. Но это не оправдание, будем усовершенствоваться. А насчет рекламы... если кому-то не нравиться, прекращу... Просто тут я свои мысли писал, а не рекламный пост открыл, мне будет приятно если кто-то из форумчан сам сходит а потом так же поделиться своим впечатлением...

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Можливо трошки не в тему.

Але це не флуд.

Тут в топіку проскочила Корчма. Я особисто знайомий з тією людиною що меблі на другий поверх робила. Як на мене це шик. Він ще такі двері робить.

Я в Луцьку будую баню (сауну) закритого типу.

( :( Стадія будівництва поки що затверджений проект, але в нашій державі це, повірте, серйозний крок). Я її обовязково оформлю в такому стилі. Дуже воно мені рідне чомусь.

Опубліковано
а где там рок-клуб?

А вот сразу как от Колибриса с Ровенсой на Видродження поворачиваешь, за остановкой по правую сторону он и есть <_<

Опубліковано
Кто-нить был в рок-клубе на Відродження? какие впечатления, стоит туда сходить?

Був там пару разів! Там три зала: перший для курців, другій для не курящих, третій в підвалі там два столи для більярду. Інтер'єр класний! Ціни середні. Взагалі мені сподобалось і вам рекомендую! :D

Во фотка з цього бару:

post-320-1175186440.jpg

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...