Iron Death Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 21:59 #26 Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 21:59 Майдан рулеz! Якщо хочете гарно поїсти то йдіть в ХУТІР! Класна їжа, класний інтерє'р! (бував неодноразово!)
Iron Death Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 22:14 #27 Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 22:14 Недавно був в ROCK Clubi непоганий!
Vect0r Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 22:28 #28 Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 22:28 По пицериям: Лучшая всё-таки -"Сан-Ремо", со знаком минус - "Челентано" (Тесто на треть из чеснока ) Покушать: даже не знаю что и выделить. Раньше оч. нравилось бывать в "Лагуне" на обьездной нашей, правда уже давно там не был.
Scorpio Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 23:06 #29 Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 23:06 Недавно був в ROCK Clubi непоганий! І воняє часником
b0rg Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 23:36 #30 Опубліковано 9 Грудня, 2006 в 23:36 вставлю 5 коп про піцццув CAPRI піца - бест однозначно. найдорожча, але того варта
Shkoder Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 00:57 #31 Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 00:57 в CAPRI вообще отличная кухня. ходить туда кушать пиццу - моветон, imho. цены, правда, примерно вдвое выше, чем в прочих ресторанах того же класса, но истинному гурману это не должно быть помехой
Адміністратори t0rik Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 10:27 Адміністратори #32 Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 10:27 А вообще лучшая на мой взгляд/вкус пицца в "Лазне" )
Vint Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 10:45 #33 Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 10:45 А вообще лучшая на мой взгляд/вкус пицца в "Лазне" ) патамушта - кушаешь ее чистым и душой и телом.. )
all`ok Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 14:03 #34 Опубліковано 10 Грудня, 2006 в 14:03 ...ну мне тогда самая вкусная еда в Млынке на обед между стационаром и заочным)))
b0rg Опубліковано 15 Грудня, 2006 в 09:40 #35 Опубліковано 15 Грудня, 2006 в 09:40 в CAPRI вообще отличная кухня. ходить туда кушать пиццу - моветон, imho. цены, правда, примерно вдвое выше, чем в прочих ресторанах того же класса, но истинному гурману это не должно быть помехой дик піцу то в капрі споживає мій самий малий член сім'ї. я то виступаю по равіолі та різноманітних пенне - суппппер.
adebt Опубліковано 20 Грудня, 2006 в 07:00 #36 Опубліковано 20 Грудня, 2006 в 07:00 Я, щоб попити кави/чаю/коньяку, люблю вибратися в Кава-клуб (той шо на радянській). Повечеряти там не вдасться, а от їхні млинці - супер, також непоганий вибір десертів, ну а про асортимент кави/чаю взагалі мовчу... Піца подобається в Сан-Ремо (той що ближче до Київського майдану, якось там уютніше)... На роботі деколи обідати хожу в Околицю (добре шо через дорогу тільки перейти), по цінам нормально та й готують досить непогано. Ну а пивка попити звичано Майдан або Кораблик
Zeuss Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:20 #37 Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:20 Як на мене то досить непогана кухня в "Майдані". А може я просто звик до нього. Подобається кухня в "Курені". Інколи подобається пообідати в "Бороди" (це в Зміїнці), але тільки літом, щоб на дворі сидіти бо в залі сильно кухньою несе. Хоча цей заклад справді "на любителя". Подивитись улюблену спортивну передачу і попити пива - це однозначно "Хатинка". Чай, кава, гламурненький коктель для дівчини звичайно "Карамель".
Oushen Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:50 #38 Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:50 А булочки в "Конику" около ЛДТУ оч даже ничего . А любимая кафешка "Мрія" окло цума, мне там само уютно с девушкой сидеть и кофеёк с тортиком кушать Хотя давно таки уже там не был
qazlom Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:58 #39 Опубліковано 5 Січня, 2007 в 15:58 А ще є біля ДЕПО є такий бар Доміно, то там взагалі ніколи нікого нема і уюту хоч відбавляй, але інтерєрчік і обслуга трохи стрьомна
ORV Опубліковано 6 Березня, 2007 в 14:33 #40 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 14:33 Червоне сонце =досить непогано готуюють, правда іноді доводиться чекати(ціни вище середніх)Корона Вітовта =кухня супер , обслуга, сервіс супер правда і ціни супер великіДанко =дійсно непогана кухна (напрягае музичний супровід коли грають непоговориш)Старий полковник = Так собі якось ні риба ні мясо чомусь нічим не запамятався
Yarchik Опубліковано 6 Березня, 2007 в 15:00 #41 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 15:00 1. "Майдан", "Кораблик" - попити СВІЖОГО пива і гарно та смачно (й недорого) поїсти. Вареники, солянка, оселедець з овочами, пиво, запечений сирок - 20 грн. Ввічлива обслуга, можуть бути горласті сусіди. в "Майдані" немає зали для некурящих. 2. "Корона Вітовта", "Курінь" - зустріти гостей з інших міст. Попонтуватися. В "Короні" реберця ягняти - 99 грн. - офігєнний соус, і ніяке м'ясо. Салати - ніякі. Вже краще рибу замовляти... Шикарна колись рибка запечена у фользі в "Ортеолі" була... 3. "Карамель-кафе" - справити враження на особу жіночої статі. Чистота, порядок, приємна обслуга, туалет - як у казці... Попити коктейлів, гарячого шоколаду, поїсти киш-меню з лососем, попробувати всесвітньо відомого тістечка "Тірамісу"... Ще там непогані обіди є. Ну, ціни самі знаєте... 4. Піца. "Фелічіта" (дорого і не дуже велика порція, зате, [censored] смачно). "Беніссімо" (вона ж - "Лазня" по вул. Д.Галицького). Тютюновий дим і гравці в карти, які чекають своєї черги на візу до Польщі, але піца - смачна. А якщо до піци "Бенісімо" додатково замовити ковбаску, сир і свіжі гриби - то кращої я й не хочу... "Сан-Ремо" і "Челентано" - на любителя. Це не піца, а, швидше, товстий шар тіста з начинкою. "Челентано" з їхньою системою самообслуги і металевими цифрами мене за два рази дістала. Більше не ходжу. 5. Шашлик - кафе "Мрія", що по трасі на Київ, за пару км до Житомира (с. Березівка, чи що?). Суперовий! Правда, далеко пертися... Ще хотів би для себе якусь китайську кухню попробувати. Колись сподобалися страви, які були в китайському ресторані (не пригадую назви), на місці якого нині "Данко". Я там тільки двічі був, але поїв - на славу. Найбільше прикололо, коли ми почали замовляти... Кожен замовив собі блюдо - так, як в меню було... а потім нам офіціант каже: "Ви мабуть не зрозуміли... тут блюда по півкіло порція... розраховано, що на стіл ставиться одна велика тарілка, і з неї всі беруть... То як вам нести?" А ми, понімаєеш, кожному персонально телятинку, свининку в кислому соусі по 0,5 кг на рило, макарони крохмалеві і т.д... Зараз би хотів чогось такого попробувати. А той "псевдокитайський", що на Відродження - не то...
Shkoder Опубліковано 6 Березня, 2007 в 16:09 #42 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 16:09 недавно после реконструкции открылся мой любимый луцкий ресторан -- ОРТЕОЛ на Леси Украинки, напротив Аваля. субьективно, кухня стала еще богаче, а цены остались на прежнем уровне (изысканный обед на двоих с салатом, первым, вторым и сухим вином - ~150 гривен). основной зал теперь блестит и сияет, оформлен очень богато, что впрочем не добавило пафосности персоналу -- официанты такие же доброжелательные, как и раньше. зала "Винный погребок" реконструкция не коснулась -- там все также уютно, как и год назад. ресторан получил статус "кулинарного дома" и в меню добавились различные торты и пирожные собственного приготовления.
Гість Andrey_ Опубліковано 6 Березня, 2007 в 19:07 #43 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 19:07 Майдан провонялся до предела... Там последнее время просто не чем дышать! На днях там был, пиво пил)), вроде как нормально...но через 20мин дым выедал глаза, и когда я вышел на улицу, то от меня ужасно воняло сигаретным дымом. Я представляю как офицантки "пахнут" после рабочего дня...))
max Опубліковано 6 Березня, 2007 в 19:56 #44 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 19:56 а ты где сидел? я постоянно возле телевизора в малом зале никаких проблем нету
Гість Andrey_ Опубліковано 6 Березня, 2007 в 20:11 #45 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 20:11 как? ну не знаю...Там везде) прокурено...
max Опубліковано 6 Березня, 2007 в 20:30 #46 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 20:30 чувак разве ж это проблема ... главное что б остановка душевная ... или ты мне предлагаешь идти в какую то клубную обстановку? нееее...
fog Опубліковано 6 Березня, 2007 в 21:58 #47 Опубліковано 6 Березня, 2007 в 21:58 Але якшо активно не куриш то пасивно тим паче не хочеться!
zyb Опубліковано 7 Березня, 2007 в 14:36 #48 Опубліковано 7 Березня, 2007 в 14:36 А про Корчму то забули... Низькі ціни, здорова кухня на монгалі, нормальне обслуговування та суперовий інтерєр як для пивного закладу.
chip Опубліковано 7 Березня, 2007 в 18:53 #49 Опубліковано 7 Березня, 2007 в 18:53 А мені в Кораблику саме більш подобається. Там і кухня Одна із кращих у Луцьку (особливо подобається їхня сковорода), і пиво там завжди свіже, і обстановка дуже хороша. Правда один мінус все таки є дуже сильно прокурено там.І місця там по вихідних дуже рідко коли буває.Тоді десь на пиво іду до Миколи, або ще у Нірвану.
snight Опубліковано 8 Березня, 2007 в 20:54 #50 Опубліковано 8 Березня, 2007 в 20:54 Був сьогодні в Бравому Швейку, непогано. Правда кухня в Майдані і Кораблі трохи краща, але це можна порівняти з роуз і карамелькою, тільки створений заклад не для того щоб пити коктейлі/каву/ їсти тістечка, а - пити пиво !!! За шо респект
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.