Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я не гуманіст ніразу, дивує взагалі всенаправлений бардак нашої країни, ні одна з соціальних проблем взагалі ніяк не вирішується, а вроді як влада є і тд, в Європі якби бродяча собака на вулиці з"явилась був би колапс мислення в людей, а рішення вже давно відомо чітке і просте - всіх собак з хазяїном під документ і з солідним податком на утримання(думаю 100 уйо в місяць багатьох квартирників змусить задуматись, а то під"їзди вже провоняли собаками вщент), ну а остальних винищити на централізованому рівні, собакам без документів не місце на вулиці взагалі. І тут справа не в гуманності а в елементарному порядку, ніхто ж не буде тримати в себе в постілі бліх і казати що це нормально, а винищувати їх жалко бо вони ж тварі Божі.

Нацисти - з такого починали.

Спочатку собак, потім нацменшин, ну і тебе ))))

І повір, вони теж говорили тільки про порядок та націю.

Але якби ця ідеологія виграла, то була б велика вірогідність вміститись всім твоїм знайомим в декількох шматках мила для пана офіцера.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Спочатку собак, потім нацменшин, ну і тебе ))))

І повір, вони теж говорили тільки про порядок та націю.

Але якби ця ідеологія виграла, то була б велика вірогідність вміститись всім твоїм знайомим в декількох шматках мила для пана офіцера.

До чого тут це??

Бувші "Нацисти" зараз сама сильна нація в Європі і живуть відповідно. І Нам на німців треба рівнятись у їх соц. толерантності і згуртованості як нації.

Але якби в нас зявився фюрер, то на українцях він навіть Польшу не захопив би :) Що власне видно зараз.

Опубліковано

Б-же! Де ж ви беретесь?!. ГІТЛЄР! ГІТЛЄР! ПУТІН ЄСТ ДЄТЄЙ! ПОТЄПЛЄНІЄ! ПОХОЛОДАНІЄ! ВАНГА! ВАНГА!
Опубліковано

Відео бред, в основному показують Росію, а за Україну всього декілька сюжетів. Цікаво було дивитись в відео момент, коли сказали що собаки зїли всю живність в паркових зонах ))) і показали як десь в Африці гієни нападають на якусь косулю ( та неважливо ).

Мене особисто собаки не кусають, але якщо виникла дана тема, то це напевне неспроста.

З даної теми я можу зробити декілька висновків:

В першу чергу винні люди, а саме ті що викидають на вулиці собак, щенят. Типу побавились і вистачило, або купили собі щось більш породисте. Рішенням цьому я бачу реєстрацію і контроль всіх собак і щоб господар ніс повну відповідальність за собаку .

Другою причиною є бездіяльність відповідних служб які мають займатися стерилізацією собак. Якби вони нормально ( не кажу добре чи відмінно ) виконували свою роботу, кількість собак би зменшувалась, а за декілька років бродячу собаку було б важко знайти в місті. Висновок - знову причина в людях і їх бездіяльності. Я просто впевнений, що в когось хто читає цю тему навіть є наприклад родичі чи друзі що там працють ( типу працюють), а потім від результатів їх роботи собаки кусають лучан.

На мою думку, якщо дати відповіді на ці питання що вище, і кожен в Україні буде відповідально виконувати свою роботу всі питання будуть вирішуватись. А то пишуть, о а в мене маленька зарплата...але вони навіть не задумуються над тим, що можливо своєю роботою ( виконаною ) вони й тої зарплати незаслуговують.

Це особисто моя думка і тому не всім вона може бути до душі, але прошу сильно не мінусувати, а краще висловити свою позицію по даному питанню, бо тільки в дискусії народжується ІСТИНА.

Опубліковано

ну в мене була собачка, отравили с*кі в 2011 році

тепер я купив велосипед, собакі в мене нема

і я тепер теж ненавиджу собак

потрібні радикальні зміни!!

Опубліковано

Б-же! Де ж ви беретесь?!. ГІТЛЄР! ГІТЛЄР! ПУТІН ЄСТ ДЄТЄЙ! ПОТЄПЛЄНІЄ! ПОХОЛОДАНІЄ! ВАНГА! ВАНГА!

Комуністи !, Комуністи !, Совєти !, Ленин !

Опубліковано

UP!

Перехрестя Кравчука-Інтернаціоналістів. Бігає за сучкою зграя собак в кількості 11 (!) шт.. На сигнал клаксону нуль реакції.

Сам дзвоню на 1580 і вас прошу.

Опубліковано

та ж сама ситуація:Конякіна-Кравчука-Воїнів.

дзвоню на 1580 - а результат який :(

А що хоч кажуть? Ночами гавкають на будівництві на Зацепи, з глузду можна з'їхати :_39:

Опубліковано

та ж сама ситуація:Конякіна-Кравчука-Воїнів.

А що хоч кажуть? Ночами гавкають на будівництві на Зацепи, з глузду можна з'їхати :_39:

записали мобільний номер, і запевняли що вирішать цю проблему (виїдуть на місце), бо дуже багато є звернень з цього району.

Опубліковано

Так разве они только бегать там сегодня начали? Уже битую неделю, если не больше выйти с подъезда нельзя нормально

Опубліковано

Дзвонити безрезультатно, ібо всім пофіг. Треба діяти самому: пройтися пізно ввечері по дислокації кабиздохів з нямками, "зарядженими" ізоніазідом з метаклопрамідом, і за пару таких рейдів результат буде чудовий. Перевірено.

Опубліковано

Дзвонити безрезультатно, ібо всім пофіг. Треба діяти самому: пройтися пізно ввечері по дислокації кабиздохів з нямками, "зарядженими" ізоніазідом з метаклопрамідом, і за пару таких рейдів результат буде чудовий. Перевірено.

І як таке можна писати? А як же гуманне поводження з собаками? Де КП "Ласка" буде брати матеріал на мило? Як же європейський вибір?

Дайош луцьким псам європейське відношення!!!! :_07:

Опубліковано

Я не гуманіст ніразу, дивує взагалі всенаправлений бардак нашої країни, ні одна з соціальних проблем взагалі ніяк не вирішується, а вроді як влада є і тд, в Європі якби бродяча собака на вулиці з"явилась був би колапс мислення в людей, а рішення вже давно відомо чітке і просте - всіх собак з хазяїном під документ і з солідним податком на утримання(думаю 100 уйо в місяць багатьох квартирників змусить задуматись, а то під"їзди вже провоняли собаками вщент), ну а остальних винищити на централізованому рівні, собакам без документів не місце на вулиці взагалі. І тут справа не в гуманності а в елементарному порядку, ніхто ж не буде тримати в себе в постілі бліх і казати що це нормально, а винищувати їх жалко бо вони ж тварі Божі.

Так, я згодна. Наприклад у Австрії штраф за вигул собак у недозволеному місці 25 євро. І не можна дорікнути що цих дозволених місць там мало

Опубліковано

Так метаклопрамід то ж не отрута, а таблетки від нудоти

Опубліковано

Так метаклопрамід то ж не отрута, а таблетки від нудоти

Все вірно. Це протирвотний препарат, сприяє утриманню нямки всередині собаки. До речі, ізоніазід - це теж не отрута, а протитуберкульозний препарат, просто на собак він має специфічну дію. Для людей він абсолютно безпечний, навіть в кількостях набагато вищих за рекомендовані, траванутися ним людині дуже складно.

Опубліковано

Сегодня ехал по Кравчука, налетела стая собак...

Обычно там гаркнешь на них, или направишься в их сторону, то отскакивают сразу.

Но сегодня не тут то было. Четверо налетело с обеих сторон, и начали прижимать. Одна укусила за ногу, но на счастье не прокусила. Я на эмоциях отстегнулся от педалей и ввалил эту собаку. По другому им вообще ни как не доходит.

И за 5 мин до этого, проезжая у Там-тама наблюдал картину, как еще одна бросилась за Пассатом. Они обогнали машину на светофоре, и стали перед ней. Водитель сигналил, подгазовывал, но они лаяли и стояли как вкопанные, пока тот не вышел с машины...

На Кравчука 48 живет 2 собачихи одна старуха которая сама не имеет что жрать, побирается по мусорникам, вторая снижана шевчук, работает на ВТ. на двоих держат добрый десяток собак,прикармливают еще десяток, так что утром там лучше не появляться.Всю округу кормят. Так что проблема не в собаках, а в собачихах.

Сегодня ехал по Кравчука, налетела стая собак...

Обычно там гаркнешь на них, или направишься в их сторону, то отскакивают сразу.

Но сегодня не тут то было. Четверо налетело с обеих сторон, и начали прижимать. Одна укусила за ногу, но на счастье не прокусила. Я на эмоциях отстегнулся от педалей и ввалил эту собаку. По другому им вообще ни как не доходит.

И за 5 мин до этого, проезжая у Там-тама наблюдал картину, как еще одна бросилась за Пассатом. Они обогнали машину на светофоре, и стали перед ней. Водитель сигналил, подгазовывал, но они лаяли и стояли как вкопанные, пока тот не вышел с машины...

На Кравчука 48 живет 2 собачихи одна старуха которая сама не имеет что жрать, побирается по мусорникам, вторая снижана шевчук, работает на ВТ. на двоих держат добрый десяток собак,прикармливают еще десяток, так что утром там лучше не появляться.Всю округу кормят. Так что проблема не в собаках, а в собачихах.

Опубліковано

я не понимаю истерии "защитников" вокруг изониазида. насколько мне известно, процент собак случайно отравившихся такой штукой очень низок и связан в основном с нарушением правил выгула (отсутствие намордника, поводка) и хреновым воспитанием (чего собака жрёт с земли что попало?), да и вполне реально откачать отравившуюся собаку. на людей эта "отрава" действует чуть менее, чем никак. надо очень много сожрать, если уж речь про детей, то ребёнок по недосмотру родителей поглотивший собачьи экскременты, коих по дворам достаточно и от домашних, и от бродячих собак, обречён на куда более серьёзные последствия :dont: что касается жестокости. вы видели как умирает отравленная изониазидом собака? я видел - ничего ужасающего это не представляет, что бы там ни говорили "защитники" о страшных агониях.

поэтому единственную проблему я вижу только в уборке биоматериала, ибо если этим не заниматься своевременно или бросать его куда попало (например в реку), то возможны инфекционные последствия.

Опубліковано

так воспитывай своих собак кушать только из своей миски и выгуливай в наморднике для подстраховки. сложно?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...