Перейти до змісту

Бродячі собаки кусають лучан. Жертви погрожують удом.

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

люди страдают от обилия бродячих собак, разносящих заразу и кусающих всех подряд. а в твоем случае пострадал мальчик, по недосмотру родителей и не факт, что с земли он не поднял какашку подтравленной собаки. читай вот - чтобы отравиться изониазидом, человеку надо его ложками кушать.

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Дві свіжих цитати з наших ЗМІ:

У Луцьку собака покусала чоловіка, який їхав на велосипеді, - інформує інтернет-видання «Волинська правда».

Як повідомляє «Віче-інформ», вчора, 21 січня, в обласному центрі Волині вівчарка покусала чоловіка. Сталося це в обідню пору в районі музичної школи №3. Чоловік їхав на велосипеді. Собака, вочевидь дресирована, відразу кинулася на руку Тараса К. і пошматувала її. Стікаючи кров`ю, лучанин сам прибув у травматологічне відділення міської лікарні. Рана була настільки великою, що йому знадобилося хірургічне втручання. Нині чоловік лікується у відділенні загальної хірургії Луцької міської лікарні

http://www.simya.com.ua/articles/59/46492/

З проханням вирішення проблеми безпритульних собак до Луцької міської ради протягом 1-23 січня надійшло 24 дзвінки. Про це йшлося сьогодні під час щовівторкової оперативної наради у стінах мерії, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».

http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/36522/

Опубліковано
а не давать яд в руки дилетантов.
Да-да! Яд мають розсипати працівники спецслужб званням не нижче майора! *trollface*

вообще-то яд не должны рассыпать......а должна работать программа по отлову безнадзорных животных, как это делается во всех цивилизационных странах, о не давать всяким "крайностям" туда влазить

кстати, вместо того, чтобы разводить свой флейм, почитайте тут - чай не дыра какая, а Северная Пальмира.

в той же " не дыре" ровно так же отравилась девочка

Опубліковано
З проханням вирішення проблеми безпритульних собак до Луцької міської ради протягом 1-23 січня надійшло 24 дзвінки. Про це йшлося сьогодні під час щовівторкової оперативної наради у стінах мерії, – інформує інтернет-видання «Волинська правда».
Звонки несколько отличаются от иска в суд, не так ли?
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

щойно ходив допомагати друговi закопувати чергову жертву боротьби з бездомними собаками, його бiлу суку породи шарпей вiком 3.5 роки. Собака вигулювалась виключно на поводку, сьогоднi зранку нормально вигуляв, в обiд нi з того нi з сього з рота пiшла пiна, потiм почалось сечовидiлення i собака швидко в конвульсiях сконала. Вигулював постiйно в районi художньоi школи, що на Ветеранiв бiля *Просто Маркета*. Мабуть *Борцi за чистоту мiста радикальними методами* добрались вже й туди, собаководи будьте обережнi !!

Опубліковано

щойно ходив допомагати друговi закопувати чергову жертву боротьби з бездомними собаками, його бiлу суку породи шарпей вiком 3.5 роки. Собака вигулювалась виключно на поводку, сьогоднi зранку нормально вигуляв, в обiд нi з того нi з сього з рота пiшла пiна, потiм почалось сечовидiлення i собака швидко в конвульсiях сконала. Вигулював постiйно в районi художньоi школи, що на Ветеранiв бiля *Просто Маркета*. Мабуть *Борцi за чистоту мiста радикальними методами* добрались вже й туди, собаководи будьте обережнi !!

воть...а Вы тему удалили.....думаю, она была бы полезна для владельцев собак

Опубліковано

MANJAK11, знатно набросил, молодец. твоему вбросу можно противопоставить десяток аргументов, но ты ведь все равно слушать не будешь, верно?

Опубліковано

MANJAK11, знатно набросил, молодец. твоему вбросу можно противопоставить десяток аргументов, но ты все все равно слушать не будешь, верно?

нi, нi, нi, нi в якому разi я вже не провокую дискуссiю, хто що хотiв сказати вже давно сказав, перша частина мого посту йшла вiд *наболiло*, а друга про те, заради чого й писався пост, попередити людей, у яких е собаки i вони вигулюются в тому районi

Опубліковано

Самым лучшим и гуманным способом по защите от собак являеться Ультразвуковой отпугиватель собак

Детальное описание Отпугиватель собак Dazer II Дайзер 2

ага поставити на вишках GSM щоб накрило весь Луцьк. Щоб не було цих стай по 5-10.

Раз вже рятував чийогось малого від стаї, добре що бігти було 20 метрів.

Не дуже приємно усвідомлювати що одного дня можеш сконати от так безславно, я вже мовчу про дітей чи пенсіонерів.

З.ЬІ. Я не проти домашніх улюбленців, що загиджують всі зелені клаптики. Я проти їх бидлуватих власників. За кордоном чомусь є культура експлуатації собак, а в нас.....

Опубліковано

Вчора в 17 : 30 зграя собак які зазвичай гавкають на машини біля там-тама, накинулась на мене в той час як я вийшов з підїзда свого будинку, їх було 6 штук поки відганяв трьом все таки вдалось вкусити. Я просто ішов вруках нічого не було і собак не турбував. БУДЬТЕ ОБЕРЕЖНІ.

Опубліковано

Дітей шкода.... навряд чи вони зможуть так само просто відбитись....

І який усе-таки вихід? От так вкусять чиїхось дітей, вийде їх батько, гахне із рушниці..а сердо(собако)больні бабки/баби відразу у лемент: ой, як же Ви могли, садист, нехрист, ще й на очах у наших же діточок!..

• 1 місяць потому...
Опубліковано

sashulya, жаль мать и очень жаль девочку.. но согласись, объективность статьи нулевая. утка для желтой прессы.

c этим согласна

Опубліковано

Кстати стая из более 4-5 собак может загрызть насмерть. Часто такие случаи бывают в Румынии,Индии,некоторых азиатских странах.Да у нас и в России тоже.

вот нашел интересный форум http://vreditelyam.net/index.php?act=idx

Опубліковано

Да уж стаи - это плохо, а еще хуже, что ситуация из года в год не меняется. При этом отдельные личности травят собак, от чего страдают домашние, тем не менее популяция бродяжек не уменьшается(

Опубліковано

+1. Набагато легше спихнути все на жахливих живодерів-собаконенависників і розтрубити в інеті, ніж визнати власну помилку, яка вартувала дитині життя.

Опубліковано

Раньше как-то мирилась, но сейчас достало уже до глубины души: то на коляску кидается свора, то на велосипедиста, то на ребёнка, который просто переходит дорогу. У нас на Гулака модные они все - с ошейниками и парочку лосей (это размер собак) без. Мусор растаскивают, грязные, вонючие... фееее сплошная антисанитария.

Я в "кутовой" летать должна? А потом с колбасой как домой идти, чтоб эта тварына не ткнула свой нос в пакет, над головой нести пакет?

Моё личное и категоричное мнение - бродячих собак в городе ВООБЩЕ не должно быть!

Верите - уже даже абсолютно пофиг каким способом их из города заберут!

А собакозащитникам предлагаю заниматься прямыми обязанностями: добиваться вывоза собак более-менее лояльными методами, развивать тему строительства питомника за городом и финансирование его на уровне местного бюджета и т.п.

P/S/

Устроили по телеку показательные фильмы про отстрел - цирк! Да, жалко, очень даже.

Но... В ответ можно такой ужастик снять про жертв этих дворняг, что волосы дыбом станут!

Опубліковано

LenKa, я вот не пойму - с какого фига ваш ребенок имеет право на колбасу, а собачка - не имеет???!!! Ведь вы можете заработать денег, чтобы ее купить, а собака -НЕТ!!! Так кому эта колбаса более нужна???!!!

Опубліковано

Мусор растаскивают, грязные, вонючие... фееее сплошная антисанитария.

прям в евроконейнер запрыгивают и растаскивают?

Моё личное и категоричное мнение - бродячих собак в городе ВООБЩЕ не должно быть!

вот тут можно согласится

Верите - уже даже абсолютно пофиг каким способом их из города заберут!

а здесь нет

А собакозащитникам предлагаю заниматься прямыми обязанностями: добиваться вывоза собак более-менее лояльными методами,

делают что в их силах

развивать тему строительства питомника за городом и финансирование его на уровне местного бюджета и т.п.

а так задумано приют питомником называть?

у этих слов разные значения

P/S/

Устроили по телеку показательные фильмы про отстрел - цирк! Да, жалко, очень даже.

Но... В ответ можно такой ужастик снять про жертв этих дворняг, что волосы дыбом станут!

если верить Дарвину люди типа умнее, вот и вести себя должны умнее, ИМХО

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...