ursa Опубліковано 5 Січня, 2010 в 11:08 Поділитися #26 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 11:08 Я помню, что "девятка" ходила от ЖД-вокзала до Кузнецова, потом к ДОСААФу, поворачивала на Героев Пограничников (?) и по Лазо выезжала на Киевскую. А дальше шла куда? Под мост и на АС? (примерно середина 80-х) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Machmoodt Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:00 Поділитися #27 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:00 На ч/б фотках не видно моста через залізницю. А міст будувався, помоєму, в 79-81 роки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:10 Поділитися #28 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:10 Видно, однако Там, где не видно, нужно учитывать поворот пр.Соборності перед этим мостом и направление съёмки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:12 Поділитися #29 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 21:12 На ч/б фотках не видно моста через залізницю. А міст будувався, помоєму, в 79-81 роки. ми переїхали на 33-й у 82-му коли я в школу пішов. моста ще не було. я ходив на вокзал до батьків на роботу навколо аеродрома. він був огороджений сіткою-рабицею.закінчувався десь в районі юванта. ще пам"ятаю як кукурузники розвертались на полі. потім літаки забрали, вулицю Малиновського продовжили, територію аеродрому "розрізали" цією дорогою і збудували міст. ми ходили до старих будівель пустого аеропорту, а нас звідти ганяв дядько-льотчик(шкірянка-фуражка). а потім і будівлі знесли. поле почали засівати. пшеницею. кукурудзою. ми ще ходили її ламати. а зі сторони карпенка-карого землю роздали під городи. у нас там теж городик був. помідори там класно родили)городик був десь приблизно там де Сафрон. часом я ходи до нього через кукурудзу- вона вища мене, цікаво де вийдеш після прогулянок кукурудзою був завжди бруднючий-запилений. коли поле розорювали восени чи навесні у ріллі можна було знайти старі ржаві гільзи часів війни. а, ще там водилися куріпки- зграйки по 15-20 пташок. а на "танкодромі" ми з хлопцями бачили зайців Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 5 Січня, 2010 в 22:18 Поділитися #30 Опубліковано 5 Січня, 2010 в 22:18 пілять - які ми старі, пра Толік? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Romawka Опубліковано 6 Січня, 2010 в 01:30 Поділитися #31 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 01:30 Я помню, что "девятка" ходила от ЖД-вокзала до Кузнецова, потом к ДОСААФу, поворачивала на Героев Пограничников (?) и по Лазо выезжала на Киевскую. А дальше шла куда? Под мост и на АС? (примерно середина 80-х)дальше шла мимо автозавода....поворачивала на Карла Марса , поворачивала на Ворошилова и потом на Малиновского....конечная была возле Собора,что сейчас строится.....к филармонии ходил автобус кажется 11...или 10 не помню уже,....а мост построили...где-то в 83 году...кстати проэкт соты....исключительно местное детищеhttp://vidomosti-ua.com/volyn/7722/ Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 6 Січня, 2010 в 06:54 Поділитися #32 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 06:54 Вау, Толік батькавіч... всьо вспомніл!!! І ми кукурузу тиріть хаділі! І с братом на куропаток хаділі ахотіцца с помащью самострєла на скобліках У кого єщьо такой бил? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Січня, 2010 в 07:36 Поділитися #33 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 07:36 ніфіга не вполював, жодного разу. Скобліки із алюмінієвого дроту."На куропаток ходив" - там, де зараз спортивна. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Scorpio Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:05 Поділитися #34 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:05 А що ніхто не ходив шукать патрони там де зараз "Колізей" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Адміністратори serega Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:09 Адміністратори Поділитися #35 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:09 І на клубніку також. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:13 Поділитися #36 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:13 А що ніхто не ходив шукать патрони там де зараз "Колізей" Коли там (замість колізея) був пустир, то ще можна було щось шукати (до речі знаходили давно гільзи). До речі круто було, як ми ловили там ящірок і робили їх перегони. Правда завжди залишалися з хвостом в руках. Там я також трохи руку підпалив смолою Шрам лишився. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:15 Поділитися #37 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:15 Я там знайшов артилерійський порох (фітіль) . Гільз і патронів не знаходив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fenmix Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:24 Поділитися #38 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 09:24 Я там знайшов артилерійський порох (фітіль) . Гільз і патронів не знаходив.Уже все порозбирали. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
olex Опубліковано 6 Січня, 2010 в 14:19 Поділитися #39 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 14:19 Я там знайшов артилерійський порох (фітіль) . Гільз і патронів не знаходив.Подтверждаю, на так называемом "танкодроме" (почему его так назвали не знаю, танков там никогда не видел) этого добра было очень много. В конце 60-х я жил на Г.Артемовского и мы с пацанами из нашего двора ходили туда искать всякие интересные военные вещи. Помню находили много целых патронов, стрелянных гильз, пуль ( в т.ч. и разрывных от крупнокалиберных пулеметов) артиллерийский порох колбасками и т.д. Находили и каски. Говорят во время войны там тяжелые бои были. Мой дворовой дружбан Васька нашел там немецкий карабин со сгнившим прикладом. Сколько мы его не отмачивали в керосине и не терли наждачкой, затвор так и не двигался. Как смогли сделали новый приклад из доски, покрасили карабин черной краской и играли в войну. Потом Васькин батя его у нас отнял и куда-то выбросил. Найденные на танкодроме патроны подкладывали на рельсы под маневренные паровозы, бахали они классно. Из арт. пороха делали ракеты из фольги. Остальные трофеи подрывали в кострах. Хорошо помню и луцкий аэропорт. По взлетающим и садящимся кукурузникам стреляли из рогаток шарами от подшипников (хорошо, что шары не долетали). В аэропорту эксплуатировались в основном АН-2, но было несколько ЛИ-2. Помню на таком ЛИ, я с родителями летал в Киев. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 6 Січня, 2010 в 19:26 Поділитися #40 Опубліковано 6 Січня, 2010 в 19:26 Я там знайшов артилерійський порох (фітіль) . Гільз і патронів не знаходив. Подтверждаю, на так называемом "танкодроме" (почему его так назвали не знаю, танков там никогда не видел) Пам"ятаю, пару штук шось типу танкеток (пушка на гусеницях) стояло в районі теперішнього ТЦ "Варшавський" в кінці 70-х. Ще пам"ятаю пізніше змагання з мотокросу там і те, що там продавали чорнило і шашлики Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість Опубліковано 11 Січня, 2010 в 08:16 Поділитися #41 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 08:16 Знайшов ще декілька фото, в тому числі в сторону Глобуса Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 11 Січня, 2010 в 08:19 Поділитися #42 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 08:19 Ооооооо.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 11 Січня, 2010 в 11:42 Поділитися #43 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 11:42 знайшов ще таке: 83-84 рік Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 11 Січня, 2010 в 11:49 Поділитися #44 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 11:49 Никогда не понимал смысла вот этой стены с богатырём Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 11 Січня, 2010 в 12:44 Поділитися #45 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 12:44 Никогда не понимал смысла вот этой стены с богатырём художня кампазіция, яка нагадує нам про славну історію Київської русі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zver Опубліковано 11 Січня, 2010 в 12:44 Поділитися #46 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 12:44 коли був малий то боявся цього богатиря Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 13:31 Поділитися #47 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 13:31 Можливо хтось має фото району Теремно, вул.Писаревського Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
datacopy Опубліковано 11 Січня, 2010 в 19:38 Поділитися #48 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 19:38 Никогда не понимал смысла вот этой стены с богатырём А зміст - в тому щоб залізти у вікно!!! p.s. в мене так і не получилось.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 11 Січня, 2010 в 20:32 Поділитися #49 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 20:32 художня кампазіция, яка нагадує нам про славну історію Київської русі Начало 80-х - и Киевская Русь? Хм. Может, то три богатыря было? Как версия, эта композиция - заначка для дачного домика (типа как бы долгосрочный депозит), пришло время - и разобрали для стройки. Или перепродали с процентами Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
searcher Опубліковано 11 Січня, 2010 в 23:26 Поділитися #50 Опубліковано 11 Січня, 2010 в 23:26 Как версия, эта композиция - заначка для дачного домика (типа как бы долгосрочный депозит), пришло время - и разобрали для стройки. Или перепродали с процентами збудували Мадагаскар через 20 з лишнім років Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.