Перейти до змісту

Аватар - новый фильм Джеймса Камерона

claustrophobia

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кому нетерпиться, найближчий кінотеатр в Рівному...

В Кінопалаці квитки по 30грн, місця доступні, вчора було два сеанси я поїхав на 16:30

зображення -гуд, звук-гуд, зал 3+.

При убогості нашого Проміня - Рівне єдина найближча альтернатива.

Опубліковано
3D? :huh:

ні, звичайний...

Рівненський "Кінопалац" не набагато чим відрізняється від "Променя"...

чекаємо 16 січня і 3Д "Аватара" в "Адреналіні"....

Опубліковано

В Адреналіні точно буде 3Д? А то шось на афішках ніде не зазначено, а я думаю це великий +.. могли б і написати :)

Про Рівне: та туди треба бути дураком, щоб їхати.. відрізняється тільки тим, що Кінопалац (тобто фільми нові йдуть). А я рахую, що Кінопалац має бути і "зручнішим". (такий хоча б як у Львові)

А взагалі - після перегляду Трансформерів 2 в IMAX'і не можу дочекатись, коли буду в Києві :)

Опубліковано

Пацани 16 січня в "АДРЕНАЛІН СІТІ" відкривається 3D кінотеатр, відкриття почнеться з фільму "АВАТАР" !!! Казали кінотеатр буде не великий, але по обладнанню на всі 150%. Вхід буде здається по 25 грн. Так що не треба нікуди їхати. Я піду !!!

Сьогодні там відпочивав і бачив рекламку !!!

Опубліковано
Пацани 16 січня в "АДРЕНАЛІН СІТІ" відкривається 3D кінотеатр, відкриття почнеться з фільму "АВАТАР" !!! Казали кінотеатр буде не великий, але по обладнанню на всі 150%. Вхід буде здається по 25 грн. Так що не треба нікуди їхати. Я піду !!!

Сьогодні там відпочивав і бачив рекламку !!!

Точно 3Д? :huh:

Опубліковано

Вчора теж їздив на 16:30 в Рівне в Кінопалац, як то кажуть "треба побачити". З останніх фільмів дуже виділяється.

Опубліковано
добре хоч так =)

цiкаво, квитки на 16те число вже продають ? =)

бажаючих буде огого ..... напевно

Можна забронювати наперід і забрати за 2години до початку сеансу. телефон на рекламному банері 787220.

Опубліковано
добре хоч так =)

цiкаво, квитки на 16те число вже продають ? =)

бажаючих буде огого ..... напевно

Можна забронювати наперід і забрати за 2години до початку сеансу.

а перед самим сеансом не можна? забрати за 2 години і 2 години кукувати? :_14:

Опубліковано

Дзвонив, сказали так: "В нас 2 кінотеатри (я так розумію - зали) 2Д і 3Д. Але Аватар буде в 2Д. Білети будуть від 25 до 50 грн. Продаж і бронювання квитків з 12-го числа."

Опубліковано

16 січня буде відкриття 2D, 3D буде пізніше. І прем'єри які будуть проходити, будуть показувати в 2D, тобто "Аватар" та "Елвін і бурундуки 2".

Щодо 3D, то скоріше всього будуть транслювати короткометражні сеанси:- "... дабы не тревожить вестибулярный аппарат зрителя и не отпралять его в состояние нирваны..."

а перед самим сеансом не можна? забрати за 2 години і 2 години кукувати?   :_14:

напевно перестраховка від можливих ризиків: не прийшов клієнт, нестача часу для видачі "броні", якщо прийде 150 чоловік за 10 хвилин до початку сеансу, що бронювали, тощо  :_37:

Опубліковано

надеюсь "Аватар" будет в норм качестве, ато повелось по кинотеатрах показывать TS =(, но вроде как кінотеатр приличный...

Опубліковано

не поймеш - спочатку казали, шо буде 3D, потім сказали, шо тільки звичайний, тепер вже знов кажуть, шо буде 3D. таке враження, шо ше самі не визначились ))

Опубліковано
надеюсь "Аватар" будет в норм качестве, ато повелось по кинотеатрах показывать TS =(, но вроде как кінотеатр приличный...

Якість - куплена за гроші!  ;)

Опубліковано

100%, наверное не знают будут ли к ним ходить,

вроде как обещают хороший экран и звук супер,

вобщем если там будет тепло, не будет накурено и семечками не будет все заплевано то я буду частым гостем =)

Опубліковано
не поймеш - спочатку казали, шо буде 3D, потім сказали, шо тільки звичайний, тепер вже знов кажуть, шо буде 3D. таке враження, шо ше самі не визначились ))

Буде 2-і зали 2D і 3D, а далі як ось тут   

P.S. ще один додаток

post-38-1263130167.jpg

• Адміністратори
Опубліковано

Да не фільм це. Це галюцінації старого обкуриша камерона. Він же сам сказав, що 15 років тому йому це привиділось.

ps: Фільм - кал.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...