Перейти до змісту

Авторизатор для домашніх мереж і стрім.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А коли статистику відкриваєш статистику з відкритого авторизатора, то він не переміщається на панель задач (по ключику подвійний клік лівою кнопкою і тоді піктограмка WEB статистика). :)

А коли буде в статистиці доступ до замовлення пакета, а то кінець місяця скоро не хочеться лишитися без нових тарифів? ;)

Так не вісить, але не хочеться відкривати авторизатор і потім запускати статистику.. ;)

• Відповідей 168
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Проблема уже несколько дней: ключик красный, пишет неверный пароль, ввожу свой пароль, указанный в договоре, ни фига, инета нет :((( ДМ

Опубліковано
Мене теж цікавить чому авторизатор не українською мовою? Невже так складно написати україномовний авторизатор? У мене же інет не від руского провайдера.

Автор авторизатора живе в Дніпропетровську.

"...така сама біда

В моєї корови:

Має, бідна, язика

- І не знає мови!"

Павло Глазовий

Опубліковано
Проблема уже несколько дней: ключик красный, пишет неверный пароль, ввожу свой пароль, указанный в договоре, ни фига, инета нет :((( ДМ

!!!!!

http://dm.datagroup.ua/doc.htm

"По Умолчанию" жмякайте і буде вам шастіє... і сервер авторизації пропишіть.

Опубліковано
Забембали тикати носом в інструкцію. Не всі ж дебіли.

НЕ ПАШЕД!

Вірніше, не у всіх.

з 7 знайомих, в яких проблеми були один в один такі самі, все запрацювало.

Опубліковано
Проблема уже несколько дней: ключик красный, пишет неверный пароль, ввожу свой пароль, указанный в договоре, ни фига, инета нет :( (( ДМ

Була схожа ситуація. Доки не змінив IP сервера авторизації. Циферки взяв з авторизатора: "Настройки" - "Лог" - "Получен ip сервера авторизации: ...". І замінив ними оце "dm.datagroup.ua" в "Настройках" - "Основные" - "Сервер авторизации". Чи це допомогло, чи пора прийшла, але ключик одразу позеленів :) .

Опубліковано

Повинно вже працювати, якщо ні, то пиши мені в ПМ.

Опубліковано
А навіщо її кожного разу відкривати? При наведені на ключик показує скільки трафіку використано :)

В мене панель задач висотою в два рядочки. При наведенні на ключик повідомлення ніби появляється, але його видно лише тоненьку смужку зверху. Сам текст ховається за верхнім рядком :-(. Нажаль, зараз на роботі, тому не можу скріншот зробити.

Опубліковано

Постійно чорніє ключик через деякий час роботи але інет лишається.

Незнаю чи так співпало чи тут є якийсь звязок але приблизно в той же час як ввели новий авторизатор інет став не стабільним. Часто рвався звязок та недоходили пакети. Сьогодні ж пінг до шлюза виріс майже в двічі а в неті в пару разів.

Опубліковано

Що за грабля - ключик яскраво-зелений, пінг-сервер в нормі, система проблем не бачить, а доступу в інтернет немає :0026: приблизно з 18-ї години (Зараз зайшов через PEOPLEnet) В саппорт додзвонитися не можу - весь час зайнято...

(підмережа 10.42.0.***)

Опубліковано
Постійно чорніє ключик через деякий час роботи але інет лишається.

Незнаю чи так співпало чи тут є якийсь звязок але приблизно в той же час як ввели новий авторизатор інет став не стабільним. Часто рвався звязок та недоходили пакети. Сьогодні ж пінг до шлюза виріс майже в двічі а в неті в пару разів.

Проблема лишається актуальною.

Якщо відмовитись від авторизатора то це якось допоможе покращеню стабільності ?

Опубліковано

Ситуація схожа як у silia, після декількох годтн роботи комп'ютера, ключик чорніє і інет стає надто нестабільним. зайти важко навіть на фтп, не кажучи вже про зовнішні ресурси.

Опубліковано

Хочу подякувати за зроблену роботу. Нарешті у АДСЛ-користувачів авторизатор запрацював так гарно, ще й при наведенні показує використаний трафік. І приємно здивувала оновлена сторінка статистики. Все ж таки недарма стільки чекали.

Опубліковано

десь о четвертій ранку авторизатор відмовлявся працювати.

Постійно пише: ви не авторизовані!

Влазиш в настройки а там пише не версію авторизатора(зліва знизу) а ім'я якогось чувака,нету немає,аж вінда приторможувати стала!

Пробував з ХР зайти-те саме.Мусив йти спати,на ранок все стало на свої місця!

Дякую!

Опубліковано

Підскажіть бутьласка чи змінилася сторінка статистики?

Підключення адсл, авторизатором не користуюся. https://stream.fk.lutsk.ua/cgi-bin/stat.pl по цій силці раніше дивився свій трафік, зараз не працює.

може хто скаже що то може бути?

Опубліковано

не користуюся авторизатором. роутер дома стоїть.

питання чому не працює сторінка статистики

• Адміністратори
Опубліковано

ну раз зараз авторизований, то значить проблема явно в тобі :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...