Перейти до змісту

Естетичні смаки у сексі

Kusya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А може давно (тема стара) просто переглянув результати? :lol: І не все так страшно.

Чи проголосувати надумав? ;)

проголосовал по-любому давно. вопрос за что? :D

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
...то про анальний багато хто сказав бє, фу ти шо, туди пхати свого...........

Ну то пусть обрезиняться и вспомнят про такую вещь - :g08: - и усё будет чики-пики ;)

Опубліковано

Я недавно встретил мальчика с большими, голубыми глазами, черными волосами и большим, толстым членом, который еле помещается у меня в за.. черт!! кажется, не туда пишу!!!....

Опубліковано
грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші.

немита голова і неприємний запах тіла..

Скрипуче ліжко і крик в самий цікавий момент "Тільки не в мене!!!!"..

Це не ми їх шукаємо.. :)

Та й всяке бувало.. Вроді і мордашка симпатична і все інше.. а як зніме брюки.. хоч тікай.. або роздягнеш і розумієш, що задню давати вже якось..облом..

Ну і не питатися ж в неї при зустрічі, " А ти під мишками і між ніжками бриєш? Бо я сі бриджу.."

Прочитала моя жона це все... і сказала:

"РАЗ ТАК - ХАЙ ДРОЧИТЬ!"

А перед тим сказала, що будь-якій людині, в т.ч. жінкам, властиві природні виділення. Й наприкінці дня важко буває пахнути майською розою, якщо комусь схочеться перепхнутися. І, зрештою, та, що носить щоженні прокладки - якраз дбає про гігієну, а не навпаки.

Опубліковано

icon_plus_1.gifРАЗ ТАК - ХАЙ ДРОЧИТЬ!
Йорік.

Я віднині наказую декретом справедливим:

Заборонити все статтеве б*ядство!

Всім каза*обам, підарасам, лізбіянкам,

А такжє фєтішістам і нєкрофілам,

І з ними - всім, хто любить б*ядувати,

Засунуть в ж*пу лома з нєржавєйкі!

Цей мій декрет - краєугольна цегла

Політики унутрішній.

Дрочити три рази на день - долг патріотичний

Перед вітчизною всіх чесних громадян!

Цнотливо мастурбацієй займаясь,

Почистимо ми наш народ *бучий

Від скверни б*ядства смрадного! Ура!

Опубліковано
всё это конечно очень интересно и занимательно, но я бы попросила всех уважаемых мужчин, выше подписавшихся, встаньте на минутку, и проделайте следущее:

1) поднимите руки и понюхайте подмышки (заодно убедитесь в наличии там волос);

2) разуйтесь и вдохните аромат носков;

3) проведите рукой по гладкой коже ног, задницы, лобку и разумеется яичкам;

4) и самое главное, не поленитесь, изогнитесь (или любыми другими способами) понюхайте свой х*р!

я думаю, ни для кого из вас не секрет, что он у вас пахнет отнюдь не майскими розами, и начинает издавать не очень приятный запах уже через полчаса после душа, и, думаю, тема прокладок на каждый день для вас также очень актуальна (это я о чистоте нижнего белья)

я понимаю что мужик должен быть мужиком и все дела, но то что вы тут расписали про женщин, это просто неприемлимо, ужасно и возмутительно

взрослые мужики, а такую х*йню несёте :0023:

1) Понюхав - пахне Oldspice White Water. Волосся - відсутнє.

2) РОзувся - понюхав - не пахне. Я йду на роботу в одному взутті (вранці приймаю душ і вдягаю чисті шкарпетки, попередньо оприскавши ступні дезодорантом для ніг Florena) Приходжу на роботу і перевзуваюся. У сухі чисті туфлі. Йду з роботи перевзуваюся у взуття, в якому прийшов. Воно за 8 годин біля радіатора - висихає, якщо вологе.

3) Провів - і зрозумів, що я волосатий скрізь. А бритися повністю - це ПІДЕРАСТІЯ. Я подобаюся жінкам саме таким. (Жінки, як ви ставитеся до волохатих чоловічих ніг та грудей?, ;) )

4) Це збочення - нюхати свій статевий орган. Я не фетишист!

Щодо прокладок. Фраза вирвана Вами із контексту. Малося на увазі, якщо вже йдеш до мужика, зроби так, щоб ВИКЛЮЧНО ЖІНОЧІ речі його не засмутили, і не відбили бажання. Не кожному мужику приємно споглядати на використані жіночі причандали. Окрім того: жіноча секреція, ну ваащє не така, як чоловіча. Інакше б придумали напенісні накладки!

взрослые мужики, а такую х*йню несёте :0023:

А скільки Вам попадалося мужчин, які були "неприємні"? І що було потім?

Кожен, хто писав "гадості" висловлював свою точку зору, а то й випадки із життя, які явно не на краще змінили його думку про жінок!

Опубліковано
грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші.

немита голова і неприємний запах тіла..

Скрипуче ліжко і крик в самий цікавий момент "Тільки не в мене!!!!"..

Це не ми їх шукаємо.. :)

Та й всяке бувало.. Вроді і мордашка симпатична і все інше.. а як зніме брюки.. хоч тікай.. або роздягнеш і розумієш, що задню давати вже якось..облом..

Ну і не питатися ж в неї при зустрічі, " А ти під мишками і між ніжками бриєш? Бо я сі бриджу.."

"РАЗ ТАК - ХАЙ ДРОЧИТЬ!"

А перед тим сказала, що будь-якій людині, в т.ч. жінкам, властиві природні виділення. Й наприкінці дня важко буває пахнути майською розою, якщо комусь схочеться перепхнутися. І, зрештою, та, що носить щоденні прокладки - якраз дбає про гігієну, а не навпаки.

Я ну ніяк не хочу нікого образити і переходити на особистості, але все ж таки: я сумніваюся, що твоя дружина йде займатися з тобою сексом із щоденною прокладкою. Правда ж ні. Як і моя.

Мався на увазі факт, що мав місце. Зазвичай жінки перед сексом йдуть "припудрити носика" , що включає в себе, як мінімум позбавляння від усякого роду засобів гігієни. І як максимум - душ!

Опубліковано

Хм...

Жінки ще й вміють перегинати палку (в переносному значенні, звісно ;) )

Наприклад, коли кохана Оксана відчуває що безобідне цілуваннячко-милуваннячко перейшло в прелюдію вона раптом зривається ("Я зараз") і біжить у ванну. Поки вона там порається сидиш читаєш газетку, думаєш "А не дуже вже й хтілося" і т. п. Потім вона повертається, звідусіль пахне трояндами і починаєш свою справу знову не тому, що хочецця, а з почуття обов"язку: сам же ж подав ініціативу, людина тут вже чистоту навела....

І вроді якби приємно, що кохана турбується, щоб тобі було приємно мати справу з її тілом.... але

Я сам дуже чутливо ставлюсь до питань гігієни, естетики і догляду за тілом, але переконаний, що жінка, яка приймає душ щодня, додаткових приготувань до сексу не потребує.

Опубліковано
я сумніваюся, що твоя дружина йде займатися з тобою сексом із щоденною прокладкою. Правда ж ні. Як і моя.

твоя дружина займається сексом з Ярчиком? :huh:

Опубліковано
я сумніваюся, що твоя дружина йде займатися з тобою сексом із щоденною прокладкою. Правда ж ні. Як і моя.

твоя дружина займається сексом з Ярчиком? :huh:

тьфу на тебе.. ! Я не про секс а про прокладки.

Опубліковано
І якшо люди ше за оральний якось так (одиниці кривлялись), то про анальний багато хто сказав бє, фу ти шо, туди пхати свого......

Наврешті я довідався за рахунок кого поповнюються лави комуністів-ортодоксів, на слідуючій п’янці вони тобі скажуть що взагалі секс огидний і неподобає пролетаріату.

в мене зі сказаного склалось враження що в цьому пості kykysya5 описала не смаки і не вподобання а просто комплекси. Бо що-що а оральний секс не таїть в собі нічого неприроднього.

відчуває що безобідне цілуваннячко-милуваннячко перейшло в прелюдію вона раптом зривається ("Я зараз") і біжить у ванну.

і така тенденція на третьому разі перетворить секс в якийсь технологічний процес, який має відбуватись строго по регламенту, і ще через якийсь час він перетвориться в рутіну, а там і казочці кінець а хто мився молодець. Я звісно нікоїм образом не хочу пропагувати антигігієну, але скандую за спонтанність та експромти в сексі.

и большим, толстым членом, который еле помещается у меня в за..

Полцарства тому хто підкаже шо за "за..." мається на увазі!!!!

Після детального вивчення матчасті в мене лише такі варіанти:

1. заначка

2. затилок

3. защокою

4. запазухою

Опубліковано
І якшо люди ше за оральний якось так (одиниці кривлялись), то про анальний багато хто сказав бє, фу ти шо

Если говорят "фу, бээ, тышо", значит пробовали. А если пробовали, то не понравилось. А если не понравилось, то жизнь все равно продолжается.

А может и пробовали, и даже, вот стыд-то! понравилось, но на всякий случай пофукали, чтоб никто не догадался и плохого не подумал. На самом деле, это все ерунда. Нравится тебе и партнеру - да хоть в ухо.

И вообще сексом лучше заниматься, чем говорить о нем.

Опубліковано

Дня два назад я взял ее к себе -- из жалости --

и что, ты думаешь, эта ненормальная сделала? Она побрилась, ты понимаешь...

ни волоска между ногами. У тебя когда-нибудь была женщина с бритой п...? Это

безобразно. Ты не согласен? К тому же смешно. Да и дико. Это уже не п..., а

ракушка какая-то". Его любопытство было настолько велико, рассказывает ван

Норден, что он не поленился и вылез из постели, чтобы найти электрический

фонарик. "Я заставил ее раскрыть эту штуку и направил туда луч. Тебе надо

было меня видеть... прекомичная была сценка. Я до того увлекся, что даже

забыл про бабу. Никогда в жизни я не рассматривал п... так внимательно.

Можно было подумать, что я никогда ее раньше не видел. И чем больше я

смотрел, тем менее интересной она мне казалась. Просто видишь, что ничего в

ней нет интересного, особенно когда все кругом выбрито. Так хоть какая-то

загадочность. Потому-то статуи и оставляют тебя холодным. Только один раз я

видел статую с настоящей п... У Родена. Посмотри как-нибудь... такая, с

широко расставленными ногами. Я даже не помню, была ли у нее голова. Только

п... Ужасное зрелище! Дело в том, что все они одинаковы. Когда видишь их в

одежде, чего только не воображаешь; наделяешь их индивидуальностью, которой

у них конечно же нет. Только щель между ногами, но ты заводишься от нее,

хотя на самом деле и не очень-то на нее смотришь. Ты просто знаешь, что она

там, и только и думаешь, как бы закинуть туда палку;

собственно, это даже и не ты думаешь, а твой пенис. Но все это иллюзия.

Ты загораешься от ничего.. от щели, с волосами или без волос. Она настолько

бессмысленна, что я смотрел как завороженный. Я изучал ее минут десять или

даже больше. Когда ты смотришь на нее вот так, совершенно отвлеченно, в

голову приходят забавные мысли. Вся эта тайна пола... а потом ты

обнаруживаешь, что это ничто, пустота. Подумай, как было бы забавно найти

там губную гармонику... или календарь! Но там ничего нет... ничего. И вот

это-то и противно. Я чуть не свихнулся... Угадай, что я после всего этого

сделал. Я поставил ей быстрый пистон и повернулся задом... Взял книгу и стал

читать... Из книги, даже самой плохой, всегда можно что-нибудь почерпнуть, a

п... -- это, знаешь ли, пустая трата времени..."

Генри Миллер, "Тропик Рака", 1934 г.

Опубліковано

497130002.jpg

111683876.jpg

Вот він, ідеальний варіант.

1) поднимите руки и понюхайте подмышки (заодно убедитесь в наличии там волос);

2) разуйтесь и вдохните аромат носков;

3) проведите рукой по гладкой коже ног, задницы, лобку и разумеется яичкам;

4) и самое главное, не поленитесь, изогнитесь (или любыми другими способами) понюхайте свой х*р!

пройде цей тест-драйв нефіг шо.

От де мужик!

Р.S. Панянки, як вам такий варіант? Чи може всетаки кращі ті волохаті, і не пахнущіє майськими розами....??))

Опубліковано

Мля сижу і думаю до чого тут дєвушка........ А потім мене осінило так це ж собі ні чоловік ні жінка, а такай собі окейчик, гуру усіх мудрил, мєдік тільки не так пишеться. Я все таки за варіант волохатий, чуть гарніший за абізянку, но мужик

Опубліковано
Если говорят "фу, бээ, тышо", значит пробовали. А если пробовали, то не понравилось. А если не понравилось, то жизнь все равно продолжается.

Ни разу не верно. Зачастую фукают и бэкают именно те, кто никогда не пробовал и не собираются, в силу пуританского воспитания или еще хз чего.

Опубліковано
Якщо про смаки в сексі, то для мене особисто табу займатись цим з п"яним чи тавіть просто випившим чоловіком.

а от у нього па етаму поводу табу нєт:)

Опубліковано
Зачастую фукают и бэкают именно те, кто никогда не пробовал и не собираются, в силу пуританского воспитания или еще хз чего.

вероятно, я сужу по себе: если не попробовала, откуда мнение? вроде "пастернака не читал, но осуждаю".

но ханжество никто не отменял, поэтому все возможно.

Опубліковано
Якщо про смаки в сексі, то для мене особисто табу займатись цим з п"яним чи тавіть просто випившим чоловіком.

а если случится такое, что и ты немного выпившая? и если началось - то не всегда получается остановится, и тараканы куда то сбегают :)

По сабжу - терпеть не могу волосатость девушки...так и воротит от этого. Так же неприятный запах тела и, не дай бог, где то что то липкое - лучше сберечь свое мужское эго.

ЗЫ немного не понял, к чему фото блондинки...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...