Kusya Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 12:57 #1 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 12:57 Недавно у розмові в компанії зайшла мова про секс. Тема була хто чим "брезгує" чи страхі в занятті коханням: нечисті простині, анальний секс, включене світло і т.д. Цікава дискусія вийшла.А шо у вас є неприйнятним для ваших естетичних потреб в сексі? Або що боїтесь в такі моменти?
Plum Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 13:03 #2 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 13:03 А шо у вас є неприйнятним для ваших естетичних потреб в сексі? З того що відразу прийшло в голову -- "золотий дощ", копрофагія, садо-мазо, одностатевий і/або груповий секс. Можливо знайдеться і ще щось, але не настільки явне. А що боюсь -- що хтось з дітей зайде невчасно
Kusya Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 13:16 Автор #3 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 13:16 Я боюсь що хтось може зайти і застукать, тому двері мають бути добре зактиті. А в естетичному плані - не люблю жирну голову і брудні нігті.....
Yarchik Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 17:09 #4 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 17:09 Мене лякають брудні ковзани на партнерці, її нестрижені вуха і мокрий, холодний, вологий ніс собаки.... особливо якщо тварюка підкрадається ззаду!!! тємко - жесть. Не люблю обмежень в сексі
dragger Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 18:39 #5 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 18:39 напрягает неуверенность в чистоте постельного белья на съемных квартирах. поэтому приходится ходить со своим а по поводу брезгливости, как то во время секса с любимым человеком, голова другими мыслями занята главное что бы это было обоюдоприемлимо )))
Kusya Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 19:00 Автор #6 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 19:00 напрягает неуверенность в чистоте постельного белья на съемных квартирах.поэтому приходится ходить со своим а по поводу брезгливости, как то во время секса с любимым человеком, голова другими мыслями занята главное что бы это было обоюдоприемлимо ))) Про постіль кльово сказав, я б навіть сказала насмішив.
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:18 #7 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:18 грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші. немита голова і неприємний запах тіла.. Скрипуче ліжко і крик в самий цікавий момент "Тільки не в мене!!!!"..
Адміністратори kmd Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:30 Адміністратори #8 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:30 Прошу вибачення, але лежу під столом. Женя красава.Ненавиджу коли намагаються розмовляти час сексу.
Luychi Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:53 #9 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:53 Сьогодні фільм дивилась на ГРТ про природу закоханості. Так там з'ясували, що якщо чоловік займається "технічним" сексом з партнеркою яку не любить, то він спустошується, віддаючи всю енергію жінці. А якщо він має секс з коханою жінкою то енергія в обох вирує і взаємновідновлюється. Так, що чоловіки, подумайте з ким...любитесь. Це не я сказала - це наука!
eNyk Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:57 #10 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 20:57 шо за наука така дивна про тілесну енергію? хєромантія чи шо?
Luychi Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:13 #11 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:13 шо за наука така дивна про тілесну енергію? хєромантія чи шо? Ну пошті... вгадав. Там хімічно-енергетичні процеси в організмі людини дослідували. І мозок зокрема. Є ж виявляється розумні люди які навіть любов по поличкам розкладуть.
Tolik_lt Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:18 #12 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:18 грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші. немита голова і неприємний запах тіла..
Luychi Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:22 #13 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:22 грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші. немита голова і неприємний запах тіла..Зі всього вищеперерахованого - щоденних прокладок в мужиків нема. Ото, нам жінкам, повезло! Уряяя!
Medeja Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:31 #14 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:31 Естетичні потреби, на кшалт, чи вмикати світло, чи музику... можна вирішити. А то...грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші.немита голова і неприємний запах тіла.. ... це питання не естетики, а гігієни!
lumax Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:40 #15 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 21:40 До тех пор, пока дело касается двух людей и все происходящее доставляет им удовольствие и остается между ними - извращений не бывает. Я знаю только три извращения - некрофилия (потому что секс предназначен для ЖИВЫХ людей), зоофилия (потому что животные не могут сказать вам, хотят ли они секса с вами) и педофилия (потому что это ДЕТИ, мать вашу!). Есть определенные "сигнальные" факторы, которые буду неприятны любому нормальному человеку. Сюда я отношу и жирные волосы, и неприятные запахи изо рта или от тела, грязное постельное белье и т.п. В остальном - полностью согласен с Yarchik. В сексе ограничениям не место. Экспериментируйте, открывайте себя!
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:05 #16 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:05 Естетичні потреби, на кшалт, чи вмикати світло, чи музику... можна вирішити. А то...грязні труси харять.. прокладки (щоденні), коли знімаєш трусики із партнерші.немита голова і неприємний запах тіла.. ... це питання не естетики, а гігієни!дуже тісно між собою такі речі пов'язані. Скажімо, лобкові 5-ти сантиметрові зарослі, що простяглися аж до пупа - гігієною не назвеш - це естетика.І , діло смаку, тобто його відсутності. А щодо запахів.. так це теж естетика - чому? Да все просто. Був колись такий один Руський полководець. Так він ідучи з походу, слав гонця, щоб передав листа його вірній дружині, щоб з моменту його отримання, вона переставала митися і чекала його. І він її таку не миту 30 днів буде так би мовити - цей во!.. А патамуша натурал він такий. І Гігієна тут ні до чого.І як знати дєфачці, що не милася 3 дня, що той, хто її зараз збирається танцевать, не натурал? Вищесказане мною, трошки перебільшене, але має цілком реальне підґрунтя.
ursa Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:16 #17 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:16 Був колись такий один Руський полководець... А с каких пор Наполеон стал Русским палковводцем?
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:17 #18 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:17 Один Бонапарт був натуралом? Я, особисто, чув це про Руського полководця. Та й сенс не в тому.А факт!
Kusya Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:23 Автор #19 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:23 О як тут стає гаряче!!!! Женя ну ти зажигаєш - пів години сміялась коли прочитала. Давайте молодці продовжуйте дискусію, не соромтесь.
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:29 #20 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:29 Кого мені соромитися? Чи ж я можна подумати дєффачку голу якусь не бачив.. небриту/бриту чисту/не миту
Zheny@ Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:36 #21 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 22:36 якась - це не кожна!
Scabiosa Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 23:14 #22 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 23:14 Був колись такий один Руський полководець. Так він ідучи з походу, слав гонця, щоб передав листа його вірній дружині, щоб з моменту його отримання, вона переставала митися і чекала його. І він її таку не миту 30 днів буде так би мовити - цей во!.. А патамуша натурал він такий. І Гігієна тут ні до чого. Нє, ну конєшно, після місяців походів по засушливих степах "вся вода коням, ослам, волам, козам і людям лиш для пиття" серед одних мужиків і кінського поту кількаденна немита подруга здасться амброзією... Особливо в порівнянні із собою, немитим і небритим.... І як знати дєфачці, що не милася 3 дня, що той, хто її зараз збирається танцевать, не натурал? Не "натурал" , але мужик/мачо/коханий може з нею кохатись і у ванні А якщо чесно, не подобаються до повної відрази "волохаті, як в орангутангихи" "лапи" (ніжками їх язик не повертається). Все решта вирішується "на раз-два" із коханою людиною.
qwadro Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 23:28 #23 Опубліковано 8 Листопада, 2009 в 23:28 А якщо чесно, не подобаються до повної відрази "волохаті, як в орангутангихи" "лапи" (ніжками їх язик не повертається). ВІН: Оооо! У тебе такі ноги як у сарни!.. ВОНА: Дякую! Такі ж довгі і стрункі?... ВІН: Ні... Такі ж оброслі і волохаті!... Теж недовподоби оброслі ноги. І особливу увагу звертаю на здоровий стан зубів(ті що видно під час посмішки )
Zheny@ Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 06:23 #24 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 06:23 О.. да.. небриті ноги - це круто! І "підмишки" небриті також.. а соски із волоссям.. :_20:
D@ve Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 06:48 #25 Опубліковано 9 Листопада, 2009 в 06:48 Так, звичайно чиста білизна, тіло і відсутність неприємного запаху з роту. Проте є ще один момент суто для мене - занадто зайва вага (скажімо так). Кілограмів за 100. При таких параметрах секс перетворюєтся уже в "скачки на целюлите". Володарі пишних форм не срийміть як персональну образу, просто маю такий досвід, і він мене певно буде переслідувати до кінця життя. (хто знає мою комплекцію думаю мене зрозуміє ).
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.