Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

навіть ОККО певно щось бадяжить... їхав на море, спланував по гпс-у заправки тільки на ОККО, розхід коливався теж десь від 11 -13 л на сотню...

так що назад плюнув на те окко і лив і шел і вог і тнк - взагалі не помітив різниці. на вогу правда влив 98й - оце був винищувач міг-29 а не машина, така приємна тяга на низах, мммм, тільки на ньому б і їздити

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Недавно чув таке, що найблищим часом на WOG буде пальне Mustang 100.

Робиться з самого правильного 98 бензину і присадками октанове число піднято до 100. цікаво було б на ньому поїздити

Опубліковано

скажу більш конкретну інфу - десь з 15го вересня на вог буде дійсно суперовий євро5 95й і 98й...

Опубліковано
навіть ОККО певно щось бадяжить... їхав на море, спланував по гпс-у заправки тільки на ОККО, розхід коливався теж десь від 11 -13 л на сотню...

так що назад плюнув на те окко і лив і шел і вог і тнк - взагалі не помітив різниці. на вогу правда влив 98й - оце був винищувач міг-29 а не машина, така приємна тяга на низах, мммм, тільки на ньому б і їздити

100 процентів, теж таке помітив

Опубліковано
Мабуть буду заливати 92 поки ціна на 95 не впаде (якщо взагалі таке станеться...). Зачем платіть больше?

По ідеї, повинен збільшитись розхід, відповідно і економія менша. Перевіряв?

Ну я ще не доїздив всьо шо залив, тому точно сказати неможу, але попередньо по показах 10л/кілометраж вроді не менше як на 95

Неоправдано: дорожче однозначно. На сотню десь на 15-25 грн!!!

Опубліковано

три дні тому заправив 92 на WOGові. Двигун 1.3. Машина стала трохи жвавішою, але п'є бензин як ненормальна. Раніше заправлявся на ANP, Аргос - машина тупила, проте бензину вистачало на довше.

Опубліковано

а в мене з точністю до навпаки виходить. Вже навіть порахував.

на ОККО повний бак (хай 45л) по 7,7 виходить 347 грн. На АНП наприклад по 7,45 виходить 336. Але на бензині від ОККО в мене розхід по місту 8,7 літра на 100 км, а на АНП 10 як льоду! От і виходить що 10 грн які я переплатив за бак дешевшого бензу я відбиваю вже на першій сотні км по місту на дорожчому, а інші км я вже економлю. От така от арифметика в мене....

Опубліковано
а в мене з точністю до навпаки виходить. Вже навіть порахував.

на ОККО повний бак (хай 45л) по 7,7 виходить 347 грн. На АНП наприклад по 7,45 виходить 336. Але на бензині від ОККО в мене розхід по місту 8,7 літра на 100 км, а на АНП 10 як льоду! От і виходить що 10 грн які я переплатив за бак дешевшого бензу я відбиваю вже на першій сотні км по місту на дорожчому, а інші км я вже економлю. От така от арифметика в мене....

Те саме, тільки розхід дещо менший, на ОККО зараз 7л на АНП 8,2 і лампочка постійно мига. Якщо знаходжу на ВОГ 92-й білоруський то 6,5-6,8, але троха тупить.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

на окко знов з'явився 92й "високий імпорт", сьогодні залив 30л, враження суперпозитивні, а головне 7,35 :)

Опубліковано

Заправляюсь тільки на Лукойлі на Рівненській. Дизель (раніше був Євродизель). Поки без проблем. Завтра їду на ТО 30000 :D. Середній розхід 5.8 л. Дизель :ok2:

Опубліковано
на окко знов з'явився 92й "високий імпорт", сьогодні залив 30л, враження суперпозитивні, а головне 7,35 :)

А какой расход?

Опубліковано

не збивав по новому. та й не дивлюсь особливо - він в мене коливається 13,4-13,6 по місту. мені подобається динаміка - ніякої різниці з їхнім ж 95м. а значить навіщо платити лишніх 70 коп?

Опубліковано
не збивав по новому. та й не дивлюсь особливо - він в мене коливається 13,4-13,6 по місту. мені подобається динаміка - ніякої різниці з їхнім ж 95м. а значить навіщо платити лишніх 70 коп?

із усіх заправок вибрав для себе 92 на окко і тільки. :ok: (це не реклама)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

А ніхто не пробував чудо воговську нафту типу "100 Мустанг" ? Що то таке і як на ньому шприцюється ? Бо 7.45 і 8.90 різниця відчутна.

Опубліковано
А ніхто не пробував чудо воговську нафту типу "100 Мустанг" ? Що то таке і як на ньому шприцюється ? Бо 7.45 і 8.90 різниця відчутна.

я заливав пару днів тому. звичайно різниця є. обобливо в наборі шв., а також роботі двигуна на низьких обертах.

Споживання палина на 100км десь на пів літри менше стало.

Опубліковано

я заливав пару днів тому. звичайно різниця є. обобливо в наборі шв., а також роботі двигуна на низьких обертах.

Споживання палина на 100км десь на пів літри менше стало.

Але чи воно того варте ? ) Треба буде собі поексперементувати )

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Народ кто последний раз заправлялся на Лукойле на Ровенской, раньше всегда там заправлялся но последние 2 раза машинка стала работать не ровно, мотор то заглохнет то работает с перебоями иногда лампа засветится мотора. Ездил к мотористам сказали что датчик показывает что лямбда, но сказали скорее всего из-за хренового бензина. Кстати запах 95 на Лукойле или у меня уже галюны но какой-то не такой был как заправлялся. Никто не заметил?

Опубліковано

Заправился на заправке Мавекс на ул. Карпенка Карого (там где шиномонтаж) 92-м бензином. Последнее время заправляю только 92-й на ОККО и Лукойл. Но от бензина Мавекса я реально афигел. Расход по трассе стал 6,0 - 6,5. Раньше был не меньше 7,1. Машина Dodge Avenger 2.4L

Опубліковано

Вчора не завелась, чистив свічки від сажі. Бенз останніх півтора міс.-ОККО -92.

Р.S. Машина - Dacia Logan, двигун на 92 розрахований штатно.

Опубліковано

раніше в основному заправлявся на GFC(євродизель) та WOG. Зараз начитався результатів тестів дизпалива, то лию ОККО євродизель :). Під час літньої поїздки в Крим реально виручив WOG, бо після заправки на Лукойлі (на трасі Київ-Одеса) машина почала вести себе якось дивно - на сталих оборотах і швидкості якось невеличкими ривками їхала, потім навіть лампочка свічок попереднього прогріву загорілася і машина на ходу заглохла. Як тільки долив півбаку ВОГівського дизеля (між Сімферополем і Ялтою) все стало на свої місця.

Відносно бензину - ще коли мав бензинового джигуля, то пару раз мав проблеми з 92-м бензином УкрНафти і АНР. тому в результаті теж тільки на ОККО і ВОГу заправляв.

Опубліковано

Машина Dacia Logan 2008

Так як бензин мені компенсують по роботі по тій ціні, по якій заправляюсь (чек прикріпляю) то заправляюсь виключно ОККО - 95 pulls (найдорожчий на окко 7.99грн\л при ціні звичайного 95го там же 7.50) :)

Нарікань нема, бензин просто бомба

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...