Перейти до змісту

Кто каким бензом заправляет машинку и где

dimmon

Кто каким бензом заливает машинку и где  

830 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Зараз постійно заправляюсь на ОККО. Один раз заправився на ВОГ біля риббази - більше ніколи туди не заїду, залили чорт зна шо.

То ще бомба паливо, в порівнянні з тим, що раз заправив на ВОГ в Горохові :0045:

• Відповідей 910
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

WOG базується на бензику Дрогобицького розливу, боюся я його, от щойно залив на лукойлі по 6.04 а кажуть вже буде по 6.14 вночі, куплю собі байка колись ;)

Опубліковано

Заправляємося на Лукойлі постійно вже пару років. По талонах дизелем. Передостанній раз заправився перед відрядженням до Львову. Було в баку до заправки літрів 15. Залив 40. 40 км машинка їхала як завжди. Далі взявся обганяти маршрутку - бус більше 110 їхати не хоче. Газ до поліка - по барабану. Ледве обігнав. Тільки на зворотньому шляху, коли дозаправили 10 літрів в Дубно, почала їхати. Помітив, що коли заправлявся - на заправці стояв Лукойлівський заправщик. Зараз коли заїжджаю на запраку і бачу заправщик - тарабанюсь на другу. А взагалі, коли в відрядженні далеко й немає можливості аправлятись по талонах, заправляюсь на ОККО. Як бензин, так і соляра ще ні разу не підвела по якості. На жаль не мона в Луцьку заключити угоду з ОККО. Тра в Рівне їхати...

Опубліковано

А ніхто не пробував ВОГовського мустангу? Чув ніби хороше пальне, чи може це неправда?

• 2 тижня потому...
Опубліковано
А ніхто не пробував ВОГовського мустангу? Чув ніби хороше пальне, чи може це неправда?

Хороше. Рекомендую заправку ВОГ недалеко від Глобуса

• 2 тижня потому...
Опубліковано
WOG базується на бензику Дрогобицького розливу :ohmy:

уже давно не Дрогобицький. Якщо цікавить хто виробник бензину на АЗС WOG - дивіться в копіях сертифікатів відповідності чи свідоцва про визнання інозменого сертифікату що є куточку споживача

офіційна інформація про Бензин 95 MUSTANG від WOG http://wog.ua/ukr/news/179/

Опубліковано

якщо так тільки за, але вже потроху задовбує ціна мабуть буду заливати на Укрнафті, незнаю який там дизель але найдешевший

Опубліковано

Ше один момет з приводу Мустанга (ВОГ), 95преміума (АНП) та 95 пульс (ОККО). Так от на всі ці перераховані "марки" бензина державних стандартів НЕ ІСНУЄ!!! Тобто все це той самий 95-й бензин, але в силу зміни назви, склад його нерегулюється ніякими ТУ, і різняться вони між собою лише видами і кількістю присадок. Правда, на відміну від бодяжних мустанга і пульса, 95прем. від анп це простий 95-й але румунського в-ва. І з приводу "точно як в аптеці" - всі паливороздаточні колонки заздалегідь налаштовані так, що при індикації 20л, відпущена доза=(!!!)19,96л. Тобто маємо на кожних 20-ти літрах "-40 гр".Таке дозування проходить "в межах допуска" і контр. ограни за це не карають.

Опубліковано

Что-то на WOG и на ANP щас очень плохой 95-й.., машина не тянет и плохо заводиться стала.., раньше была отличная горючка, а сечас 92-й намного качественнее тем 95-й. У знакомого Крайслер, так он после заправки на ANP вообще глохнуть стал...(((

Опубліковано

проскакувала інфа що 95 розганяють з 92 допоміжними присадками і багато знайомих вже давно перейшли на 92 і непереплачують

Опубліковано

Ну і зібрались майстри поп№%"*ти!

2 ZaZik

Шановний, якщо Ви "не в темі" то нехрен чуш всяку писати про ТУ, стандарти і сертифікати!!!

2 Adeon

А Ви шановний, поремонтуйте зі своїм другом свої машини, тоді вони і заводитись з пів-оберту будуть, і глохнути перестануть!

Опубліковано
проскакувала інфа що 95 розганяють з 92 допоміжними присадками і багато знайомих вже давно перейшли на 92 і непереплачують

Абсолютна правильна інфа :D . На бензовоз А92 (часом навіть і 76 може бути) додається ......... як сказати........."бутилочка з нафтізіна" присадки. І все маємо "диво" Тепер є бензовоз А95, питома теплота згорання якого яка була до "дива" така і залишилась , бо присадки піднімають ТІЛЬКИ ОКТАНОВЕ ЧИСЛО. Наступний момент заправляємо цей "95й" в бак - ніби краще як 92-й, але якшо машина постоїть 5-7 днів то присадки в баку окремо - 76й теж окремо, тоді (блін тож їхало, летіло) грішимо на шо завгодно - типа відсиріло, застоялось і т.п. Ще інформація для роздумів - раніше максимальний термін зберігання бензина був 3роки, зараз 3 місяці (але це не значить шо він став більш "натуральний і без консервантів :D " просто через 3 місяці вся та хімія в бензині може розкладатись, іншими словами "бензин розслоюєця"- словами нафтовиків). Знаю що на укрпетролі 92й був чистий перегон без присадок. 95й же шляхом перегону на Україні НЕ ВИПУСКАЄТЬСЯ.

Ще якось доводилось бачити (і в руках тримав) девайс, який керується дистанційно пультом як в сигналізації, призначення цього девайса(а ставиться він в бенз колонки) - по команді з пульта показувати дозу бензина не відпущену а на 10-20% більшу. Але хочу наголосити що на таке диво техніки нарватись можна тільки в "колгоспних, сільських та ін обдертих" АЗС, компанії, у яких мережі АЗС таким не страдають, бо для них тут втрата репутації може завдати більше збитків, ніж заробить той девайс. НІКОЛИ НЕ ЗАПРАВЛЯЙТЕСЬ НА "НЕ БРЕНДОВИХ" АЗС. Отаке.

Опубліковано
Ну і зібрались майстри поп№%"*ти!

2 ZaZik

Шановний, якщо Ви "не в темі" то нехрен чуш всяку писати про ТУ, стандарти і сертифікати!!!

2 Adeon

А Ви шановний, поремонтуйте зі своїм другом свої машини, тоді вони і заводитись з пів-оберту будуть, і глохнути перестануть!

ТО будь добрий наведи №№ стандатрів і переконай. А інфа, що їх немає, отримана від тех. директора одного з місцевих нафтотрейдерів, і недовіряти цій людині в мене підстав немає.

Опубліковано

ВОГ у меня самая последняя заправка на которую заеду, там бенза вообще ужас. А насчет 95 это 92 с присадками это точно, я всегда заправляюсь 92 машине лучше будет и кошельку.

Опубліковано

присадки очень часто использовались, используются и будут использоваться.

просто на заправках, гады, не всегда указывают, что бензин с присадками

АИ 95 - это без присадок, АЕ 95 - с присадками (вроде бы так)

бензин с присадками имеет большую летучесть, поэтому очень сильно воняет на заправке.

Опубліковано

На скільки мені відомо, то в Україні автомобільні бензини мають випускатися відповідно до вимог ДСТУ 4063-2001 «Бензини автомобільні. Технічні умови.» Згідно ДСТУ передбачено п'ять марок бензинів (А-76, А-80, А-92, А-95, А-98). В цьому переліку немає "мустангів", "преміумів", "плюсів".

В Європі вимоги до бензинів встановлено нормативним документом ЕИ 228-99 «Автомобільні палива. Неетилований бензин. Вимоги і методи випробувань.» ЕИ 228-99 передбачає три марки бензину Регуляр Євро-92, Преміум Євро-95 і Супер Євро-98 та 10 класів за характеристиками випаровуваності. Також можуть діяти національні стандрти.

Опубліковано
тех. директора одного з місцевих нафтотрейдерів

Це, що АНКО чи Аргос?

Да, це серйозні контори :D

Вище перелічені марки 95-го бензину покращеної якості (мустанг, Пульс) мають, як і всі інші нафтопродукти, технічні умови на виготовлення і сертифікати відповідності. А також відповідають ДСТУ 4839:2007.

І, якщо таке говорить тех. директор, то його слова ставлять під сумнів відповідність займаній посаді!

Опубліковано
тех. директора одного з місцевих нафтотрейдерів

І, якщо таке говорить тех. директор, то його слова ставлять під сумнів відповідність займаній посаді!

Значить вижену і хай іде замітати вулицю :( . Я яка контора не скажу просто щоб не підставляти людину :0084:

Опубліковано

Ну виганяти нікого не треба! Просто перед тим як щось говорити треба бути впевненим в своїх словах.

Ну а сам я заправляюсь на АЗС великих мережевих компаній.

Опубліковано

Babay, на основі яких нормативних документів виготовляється бензин марки Мустанг? Чим він перевершує вимоги стандарту ДСТУ 4063-2001? Де можна почитати ДСТУ 4839:2007?

Опубліковано

Поліпшення якості бензину А-95 здійснюється, відповідно до вимог Інструкції по поліпшенню якості “Технологія удосконалення якості автомобільних бензинів згідно з EN 228 та ДСТУ 4839:2007” згідно ТУ.

А по ДСТУ можна брошурку купити або пошукати в бібліотеці.

Опубліковано

В мене дизель з ним більш меньш все ясно, а от як я колись шоканувся, що мій родич заливав в свою нулячу тойоту камрі 92-й на Укрнафті, він дядько не дурний і тепер я почав його розуміти. От блін як получається: 95-й, 98-й, 135-й, 257-й - так дивись і нафту перестанемо використовувати - тільки самі присадки :)

Опубліковано

Babay Не умничай! Я всего лишь проконстатировал факт...

Сегодня заправился на ОККО 92-м, не перенастраивая ни зажигания, ни карбюратор двигатель совсем по-другому работать стал, машина отлично тянет и расход нормальный. Много кого с Волынь-АВТО знаю, там заправляются.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...