mrZED Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:30 #176 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:30 з контексту написаного можна зробити висновок, що подорожчання стосуєтсья міжміських та приміських маршрутів. Тобто внутрішні залишаться на тому ж рівні. А от в село, на малу родіну прийдеться на 20% дорожче кататися... ну це звичайно в кого немає автівки Бо по власному досвіді побачив, що на сьогодні поїздка авто є по затратам однакової із автобусом лише при умові 4 пасажирів. Якщо менше - на автобусі дешевше. Раніше рентабельність авто порівняно із перевізнкиами в моєму обрахунку рівнялася 2.5 пасажира (включно з водієм) Тому вважаю дане підняття обгрунтованим! Повірте, міжміські автобуси, а точніше - ті ПАЗікі, які їдуть в села-глубинки - це навіть не рівняється із міськими маршрутками за прибутками... Того і не дивно, що останнім часом на луцьких дорогах можна побачити комфортабельні із м"якими сидіннями машини, які раніше їздили в районні центри, а зараз косять бабоси на міських маршрутах!
DarkMonk Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:45 #177 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:45 Отмечусь!!!!! И так в 2008 году до кризиса, скачёк солярки был до уровня 7.50 за литр , в то время как бензин стоил 6 гривень. В это же время проезд в городской маршрутке стоил 1гр. И всё было в ажуре. Потом солярка и соответственно бенза упали до 5,20 гр. за литр. И о! Чудо!!!! Начался процесс подорожания...... сначала 1,50 .... потом 2гр. Теперь мы имеем стоимость солярки 7 гривень --- это даже не 7.50 (как в 2008году) ..И .и.и.и ... проезд хотят сделать 2.50. Чудесно .... Теперь прикинем: 1. Автобус соляры жрать стал сейчас не больше чем 2008году 2. Зарплата водителя не выросла в 2,5 раза. 3. Маршруты не удлиннились. 4. Запчасти подорожали - это факт ... но не в 2,5 раза и они не меняются каждый месяц. Вопрос риторический ? Кому не хватает бабла????
Zevs_Isver Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:51 #178 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 20:51 ничо ничто,летом фсе на велики пересядем
Serpent Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:37 #179 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 21:37 Вопрос риторический ? Кому не хватает бабла????+100. Штрафи напевно збільшилися. Чи може відкати подорожчали? А взагалі-то, треба вводити електронні карточки оплати, або щось в цьому дусі, тоді можна буде реально підрахувати прибутки і відповідно вирахувати оптимальний тариф. А то зараз не сумніваюся, що водії маршруток добру частину денної виручки привласнюють, а потім власники плачуть, що маршрути збиткові, треба плату за проїзд підвищувати.
HelloBoy Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:21 #180 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:21 ну хай підвищують! до кінця 2010 року марші будуть 2.50, 3.00 грн! я якраз до того часу авто куплю з газовою установкою...... але якшо по темі то тут зі всіх обурень тількі на одне слід звернути увагу, що водії добру частину дневної виручкі кладуть собі в карман! ось і все! це ми на форумі покричимо, покричимо а в маршутка їздить будемо бо іншого виходу нема(я не беру до уваги тих хто має власне авто або велисопед)!
swen1989 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:32 #181 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:32 А хтось знає, які ціни зараз в маршрутних таксі інших міст?
HelloBoy Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:46 #182 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:46 в Києві вчится моя рідна сестра, то там від 1.50 до 2.50 ! як в якій маршутці(ціна там напевно залежить від протяжності маршуту)
swen1989 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:55 #183 Опубліковано 25 Березня, 2010 в 22:55 в Києві вчится моя рідна сестра, то там від 1.50 до 2.50 ! як в якій маршутці(ціна там напевно залежить від протяжності маршуту) так це київ. там рівень життя вищий. а ціни на паливо і на зап. частини майже одинакові. що ж вони хочуть то зі свого міста
Shkoder Опубліковано 26 Березня, 2010 в 03:19 #184 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 03:19 ничо ничто,летом фсе на велики пересядемо, надо баннер сообразить :САДЯСЬ НА ВЕЛОСИПЕД ТЫ ЗАЛАЗИШЬ В КАРМАН МАРШРУТЧИКУ!!и человека с плаката "не хватайся за оголенный провод" (> <)максимальный тираж от "малоприбыльных" обеспечен _ _
WILDCHILD Опубліковано 26 Березня, 2010 в 06:30 #185 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 06:30 где то тут на борде обитают пару-тройка маршрутчиков\владельцев маршрутокхотелось бы услышать ихние комментарии
keepo Опубліковано 26 Березня, 2010 в 06:42 #186 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 06:42 а що вони прокоментують? що дорожче стало закордон їздити, бо там все в валюті. Чи що дітям вчитись треба, а університети попіднімали ціни?
Snig Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:16 #187 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:16 keepo, колись вони повністю адекватно казали, що підвищення до 2-х грн роблять люди з Депо, а їм і по 1,5 було досить вигідно.
usd1 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:23 #188 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:23 слід звернути увагу, що водії добру частину дневної виручкі кладуть собі в карман!ось і все! Я могу сказать как было раньше! Думаю сейчас такая же схема, водители ничего там не воруют у хозяина, Хозяин маршрутки знает сколько в день на каждом маршруте прибыль! Это не сложно подсчитать, да и все они общаются между собой, и работают не первый год! Вот водителю и доводится план сдать определенную сумму денег, все что сверху зарплата водителя! Реальный учет по билетам не ведется, они так гарантия что если что-то случиться с пассажиром, он может предъявить претензии перевозчику! Если повысят проезд, хозяин просто увеличит план да и все! Может пропорционально повышению тарифа, а может и нет, как захочет! Думаю такая схема есть и сейчас, про 15 и 9 не скажу, думаю там тоже есть план, но схема несколько иная!
madkot Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:25 #189 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:25 А хтось знає, які ціни зараз в маршрутних таксі інших міст?у Севастополі 1грн та 1,5
nickel Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:49 #190 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 07:49 слід звернути увагу, що водії добру частину дневної виручкі кладуть собі в карман!ось і все! Я могу сказать как было раньше! Думаю сейчас такая же схема, водители ничего там не воруют у хозяина, Хозяин маршрутки знает сколько в день на каждом маршруте прибыль! Это не сложно подсчитать, да и все они общаются между собой, и работают не первый год! Вот водителю и доводится план сдать определенную сумму денег, все что сверху зарплата водителя! Учет по билетам не ведется, они так гарантия что если что-то случиться с пассажиром, он может предъявить претензии перевозчику! Если повысят проезд, хозяин просто увеличит план да и все! Может пропорционально повышению тарифа, а может и нет, как захочет! Думаю такая схема есть и сейчас, про 15 и 9 не скажу, думаю там тоже есть план, но схема несколько иная!15 і 9 також мають план, але ніхто його не виконує, тобто виручка є, але в касу вона не доїзджає. Від останнього підвищення цін збагатіли тільки водії маршруток і кондуктори, але не тролейбусів - там 95% пільговики. Крадуть не тільки виручку, а й солярку. Патракєєв хоче поставити спеціальні прилади, які будуть фіксувати розхід палива і унеможливлять кражу солярки, а от кражу готівки можуть попередити самі пасажири, вимагаючи квитки за кожну поїздку. Якби ще уряд свої зобов'язання виконував по компенсації перевезення пільговиків.З розповіді рядового працівника депо.
SysR Опубліковано 26 Березня, 2010 в 08:15 #191 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 08:15 Патракєєв хоче поставити спеціальні прилади, які будуть фіксувати розхід палива і унеможливлять кражу солярки,Чув, була колись така спроба. Поставили, на наступний день всі водії перевізника звільнилися.ІМХО. Водії крадуть готівку в розумних межах. Так як більше вкрасти не можуть бо підуть з роботи лісом. Власники про це знають і поки водій не зажирається санкцій не застосовують.Всі підвищення, як правило, ініціюють чиновникі. Самий головний корінь зла знаходиться в міськраді (поіменно називати не будем) так як хочеш їздити на маршруті мусиш давати відкати. Сумми відкатів постійно ростуть. І не в паливі чи в запчастинах справа. Ви подивіться як зросла заборгованість депо з приходим нового голови. Думаю тут коментарі зайві. Така ж картина думаю спостерігається не тільки по заборгованості депо.
nickel Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:02 #192 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:02 Патракєєв хоче поставити спеціальні прилади, які будуть фіксувати розхід палива і унеможливлять кражу солярки,Чув, була колись така спроба. Поставили, на наступний день всі водії перевізника звільнилися.ІМХО. Водії крадуть готівку в розумних межах. Так як більше вкрасти не можуть бо підуть з роботи лісом. Власники про це знають і поки водій не зажирається санкцій не застосовують.Всі підвищення, як правило, ініціюють чиновникі. Самий головний корінь зла знаходиться в міськраді (поіменно називати не будем) так як хочеш їздити на маршруті мусиш давати відкати. Сумми відкатів постійно ростуть. І не в паливі чи в запчастинах справа. Ви подивіться як зросла заборгованість депо з приходим нового голови. Думаю тут коментарі зайві. Така ж картина думаю спостерігається не тільки по заборгованості депо.Я говорив про деповські маршрутки. А там ситуація інша чим в приватних перевізників. В приватних солярку ніхто не зливає, немає смислу. Та й в депо не всі зливають - готівку легше вкрасти і про розумні межі ти помиляєшся, вже не один водій був звільнений, ми ж українці: як мед то й ложкою.Про заборгованність: дивись глобальніше, бери до уваги і кризу. Скільки винен депо уряд знаєш? Чи Патракєєв винуватий що Юля всі гроші промотала?Про міську владу: депо відкати не платить. Більше того, кожний мер сам готовий дати відкат, щоб позбавитись такого геморою, як депо. Для цього депо дали і найкращі маршрути і маршрутки в лізинг. Але без урядових компенсацій ці потуги нічого не варті.
SysR Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:16 #193 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:16 Та й в депо не всі зливають - готівку легше вкрасти і про розумні межі ти помиляєшся, вже не один водій був звільнений, ми ж українці: як мед то й ложкою.Читайте будь-ласка уважніше. Ключове слово ПОКИ.МХО. Водії крадуть готівку в розумних межах. Так як більше вкрасти не можуть бо підуть з роботи лісом. Власники про це знають і поки водій не зажирається санкцій не застосовують.Для тих хто в танку пояснюю що тут говорилося про приватних перевізників.Про міську владу: депо відкати не платить. А я про депо конкретно ніби не писав, я писав про транспорт в цілому. Читайде буль-ласка уважніше. Чи ви захищаєте теперішню владу? Чи самі там працюєте і готові відкат давати?Про заборгованність: дивись глобальніше, бери до уваги і кризу. Скільки винен депо уряд знаєш? Чи Патракєєв винуватий що Юля всі гроші промотала?Криза в головах. Мені до лампочки скільки хто і кому винен, але не все одно коли безпідставно починають завищувати тарифи раз за разом. Бо якийсь дибіл в міськарі колись вирішив просунути ЛУАЗ і отримати за це купу грошей, а людям і місту лишити геморой. Мені не всеодно коли в інших містах тарифи на порядок нижчі як в Луцьку, хоча Луцьк один з найменших обласних центрів і аж ніяк не Київ. Чи може я в чомусь тут не правий?
Zevs_Isver Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:27 #194 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:27 народ доят пока он доица
nickel Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:47 #195 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 09:47 Читайте будь-ласка уважніше. Ключове слово ПОКИ.МХО. Водії крадуть готівку в розумних межах. Так як більше вкрасти не можуть бо підуть з роботи лісом. Власники про це знають і поки водій не зажирається санкцій не застосовують.Для тих хто в танку пояснюю що тут говорилося про приватних перевізників.Та ти сам в танку і не в темі. В приватних маршрутках водій здає план і ЗАПРАВЛЯЄ маршрутку. Поясни мені нащо йому зливати соляру, куплену за свої гроші чи красти готівку? Зливають тільки в депо, тому коли говорять про злив соляри з маршрутки, то всі розуміють, що мова йде про депо.А я про депо конкретно ніби не писав, я писав про транспорт в цілому. Читайде буль-ласка уважніше. Чи ви захищаєте теперішню владу? Чи самі там працюєте і готові відкат давати?Так, захищаю, бо не по адресу звинувачення, відкрию тобі секрет: не у всіх твоїх бідах винувата влада. Навчись свої проблеми вирішувати сам.Я там не працюю, але якщо відкат дасть можливість заробити, то я його дам.Криза в головах. Мені до лампочки скільки хто і кому винен, але не все одно коли безпідставно починають завищувати тарифи раз за разом. Бо якийсь дибіл в міськарі колись вирішив просунути ЛУАЗ і отримати за це купу грошей, а людям і місту лишити геморой. Мені не всеодно коли в інших містах тарифи на порядок нижчі як в Луцьку, хоча Луцьк один з найменших обласних центрів і аж ніяк не Київ. Чи може я в чомусь тут не правий?так
SysR Опубліковано 26 Березня, 2010 в 10:35 #196 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 10:35 Та ти сам в танку і не в темі. В приватних маршрутках водій здає план і ЗАПРАВЛЯЄ маршрутку. Поясни мені нащо йому зливати соляру, куплену за свої гроші чи красти готівку? Зливають тільки в депо, тому коли говорять про злив соляри з маршрутки, то всі розуміють, що мова йде про депо.Да шо Ви до тої соляри вчепилися.Так, захищаю, бо не по адресу звинувачення, відкрию тобі секрет: не у всіх твоїх бідах винувата влада. Навчись свої проблеми вирішувати сам.Я там не працюю, але якщо відкат дасть можливість заробити, то я його дам.По-перше на ТИ ми ще не переходили.По-друге На відміну від декого я вирішую свої проблеми сам БЕЗ ХАБАРІВ.По-третє Через таких як Ви хабарників і маємо збиткові підприємства.З.І. Доводити щось Вам не маю ні бажання ні можливості. Все написане мною є моя особиста точка зору якщо вона Вам не подобається то я Вам не лікар. Якщо ви вірите у святість нашої влади то я Вам також не лікар.
SysR Опубліковано 26 Березня, 2010 в 10:39 #197 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 10:39 В догонку: Я чудово знаю як (але далеко не всіми) в держустановах заробляються гроші.В те що ЛПЕ збиткове в житті не повірю, життя любого підприємства залежить від керівника.
nickel Опубліковано 26 Березня, 2010 в 11:28 #198 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 11:28 Да шо Ви до тої соляри вчепилися.Бо розкрадання солярки і готівки водіями ЛПЕ, невчасна проплата урядом компенсації призводить до здорожчання проїзду у деповському транспорті і заборгованності по ЗП. А щоб зберегти конкурентоздатність дорогих деповських маршруток і тролейбусів, місцева влада зобов'язала приватників також підняти ціни - хоч якийсь, але вихід.По-перше на ТИ ми ще не переходили.По-друге На відміну від декого я вирішую свої проблеми сам БЕЗ ХАБАРІВ.По-третє Через таких як Ви хабарників і маємо збиткові підприємства.З.І. Доводити щось Вам не маю ні бажання ні можливості. Все написане мною є моя особиста точка зору якщо вона Вам не подобається то я Вам не лікар. Якщо ви вірите у святість нашої влади то я Вам також не лікар.Про ТИ/ВИ вже говорено-переговорено. В інтернетах кажуть: ТИ мій друг або ідіть ВИ на - якось так. І не треба розвішувати ярлики: то я в танку, то хабарник, то до лікаря. Я написав "дам", але це не означає що давав хоч раз. І краще не пиши "вдогонку", імхо, так шавки дзявкотять.І я також не рахую ЛПЕ збитковим. Патракеєв був би здивованим, якби не полінувався цілий день проїздити в маршрутці, щоб промоніторити виручку, а приватник так робить, коли збирається водію план міняти.Не зобов'язую, прошу ще раз дай відповідь на попередні мої запитання і проведи логічну лінію, як хабар приватного підприємця, який хоче отримати маршрут (про це всі вже знають), робить збитковим ЛПЕ?
rossonero1899 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:07 #199 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:07 Во скоти, зажралися. ДА в них грошей кури не клюють, а ще піднімати хочуть. Скоро всі на траліках будуть їздити.
Zevs_Isver Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:31 #200 Опубліковано 26 Березня, 2010 в 12:31 Во скоти, зажралися. ДА в них грошей кури не клюють, а ще піднімати хочуть. Скоро всі на траліках будуть їздити. неа, для таких умных пустят 3 тралика на город и все
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.