Перейти до змісту

Проїзд в громадському транспорті подорожчав

vrm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

нужно "голосовать рублём"

не нравица - ходи пешком, в нашем городе всё близко

или альтернативные виды транспорта

не нужно ждать и верить что о нас кто-то подумает

• Відповідей 212
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

На Луцьк чекає експеримент з проїзними квитками

Зі слів директора “КП “Луцьке підприємство електротранспорту” Костянтина Патракеєва, на підприємство надійшло чимало скарг від людей, які придбали проїзні квитки і через страйк тролейбусників відповідно не могли ними скористатися. Тому, зі слів Патракеєва, термін дії місячних проїзних документів продовжили, а річні – компенсуватимуть.

Із завтрашнього дня для учнів загальноосвітніх шкіл, професійно-технічних навчальних закладів, студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації вартість разових квитків на проїзд у міському електричному транспорті становитиме 50 копійок. Відповідно, вартість місячного проїзного квитка в електротранспорті для населення – 60 гривень, для учнів і студентів – 30 гривень. Тролейбусний річний проїзний квиток коштуватиме 500 гривень.

Вартість місячного проїзного квитка для населення на автобуси, що працюють у звичному режимі (маршрути № 5, 6, 7, 14, 21), автобуси, що працюють на місячних автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі (маршрути № 15, 15а, 9, 9а) складатиме 100 гривень. Костянтин патракеєв також розповів, що як експеримент, впровадять місячний проїзний квиток вартістю 120 гривень. Він, як наголосив директор ЛПЕ, буде дійсний і у тролейбусах, і у автобусах, що працюють у звичайному режимі руху.

За матеріалами ІАЦ “Луцьк”

http://www.simya.com.ua/articles/59/27865/

Опубліковано

Та вони шо вже зовсім всі розум на верху там втратили???...

Це тільки в нашій забитій Україні з нашим дЕбільним мером Шибою можливе шоб ПІд ЧАС КРИЗИ (коли людей з роботи взагалі виганяють, коли рівень життя порівняно з минулим роком зменшився ледь не в рази, ...) ПІДНІМАТИ ЦІНИ на громадський транспорт!!... Невже збитково возити людей при 1.5грн - ОДНОЗНАЧНО НІ!!!

Чистий заробіток шофера (не власника) в 3-5 разів більший за зарплату вчителя, лікаря!!! Про власника я вже і не говорю..

Бензин залишається на віднсно стабільному рівні вже досить довго. І для прикладу минулого року, коли літр 95 впав до 4.65 здається НІХТО не згадав навіть про зменшення ціни проїзду...!!!

Причому вгадайте хто саме став ініціатором підняття? Навіть не приватники.. А Міська влада !!! Вони бачите хочуть таким чином виправити боргову ситуацію в ДЕПО... Ну придурки... %(

Аа... іще одне. Зауважте коли саме і яким чином відбувається підняття: Мінімум інформації, пришвидшений термін постанови, і звичайно під час панікі народу щодо грипу, тобто підняття цін переходить на другий план якби, і є не таким болісним для лучан. Але це все ілюзія. Грип через тиждень-два надіюсь пройде, а 2 Гривні залишиться.... Тоді щось щгадувати і протестувати буде пізно...

Тому в мене буде пропозиція. Ми вважаємо себе європейцями, так? Тому чому ми не можемо власноруч постояти за свої права і проти цинічного наживання на нас перевізників??? Страйкують шахтарі, коли їм не платять зарплати, вчителі, іноді лікарі, частенько тролейбусники.

А давайте цього разу БУДЕМО СТРАЙКУВАТИ МИ - ПАСАЖИРИ. Не будьмо пасивними як завжди..

Не на стільки ми збагатіли за ці останні роки, щоб дозволити собі 4грн в день як мінімум витрачати на проїзд... :(

Опубліковано
Не на стільки ми збагатіли за ці останні роки, щоб дозволити собі 4грн в день як мінімум витрачати на проїзд... :(

Користуйтеся тролейбусами, якщо з пересадками, то купуйте проїзний - дешевше вийде :)

Опубліковано

Користуйтеся тролейбусами, якщо з пересадками, то купуйте проїзний - дешевше вийде :)

если с пересадками то с нашим графиком тролейбусов - чтобы попасть на работу на 8мь, нужно выезжать в 6ть :(

Опубліковано

если с пересадками то с нашим графиком тролейбусов - чтобы попасть на работу на 8мь, нужно выезжать в 6ть :(

Головне знати графіки :)

Опубліковано

Головне знати графіки :)

угу. і де з ці графіки взнати? на зупинках вони є?

Опубліковано

ми говоримо про графіки руху чи про подорожчаня як факт??? Невже так важко прочитати заголовок теми...

Опубліковано

Що там говорити - подорожчало і все. Тему можна закрити до наступного подорожчання, бо факт вже є і його не зміниш. А графіки важливіші :) Можу поки викласти графік тролейбуса №3 і 4а.

Графік руху - тролейбус №3 "Лісництво - с. Гаразджа"

Лісництво: 7-50; 9-30; 11-38; 13-14; 14-48; 16-29; 18-03.

с. Гаразджа: 7-12; 8-40; 10-53; 12-28; 14-03; 15-42; 17-15; 18-47 (в депо).

Графік руху - тролейбус №4а "АС-2 - Зал. вокзал"

АС-2: 7-44; 8-54; 10-04; 11-37; 12-50; 13-57; 15-07; 16-42; 17-51; 19-02 (в депо).

Зал. вокзал: 7-10; 8-20; 9-31; 11-06; 12-13; 13-23; 14-33; 16-09; 17-18; 18-32.

Братський міст: 7-23; 8-33; 9-44; 11-18; 12-26; 13-36; 14-46; 16-21; 17-31; 18-45.

Опубліковано

Нічого дивного..... Ми вже звикли, що за безгосподарність одних платять інші. Одні не вміють гріти воду і без втрат постачати її споживачам-тому споживачам постійно доводять так звані "економічно НЕобгрунтовані тарифи".

Теж з маршрутками.... Чомусь одні можуть прибутково їздити навіть за 1 грн (приміські маршрутки залюбки возять і за такі гроші). Іншим незабаром і 2 грн не даватимуть змогу працювати рентабельно. Накупляли "лахів" за ціною чи не Мерсів і тепер змушують переплачувати пасажирів.

Проблема: безгосподарсність, безалабурність а точніше ЦИНІЧНІСТЬ керівників-злодюжок великим транспорнтних фірм, які роздули штати, купували машини з системою відкатів і тд.

Шляхи вирішення:

1. Формування і ДОТРИМАННЯ графіків руху - що оптимізує заповнюваність салону. Пасажири точно знатимуть, коли і куди можуть доїхати.

2. Скорочення "роздутих" штатів крупних автопідприємств.

3. Закупівля великих машин з високими експлатаційними показниками (не морально застарілих, якими є 15 - і 9 - ки на вулицях Луцька)

Опубліковано
А почему на Вокзал так рано перестают ходить?

Це тільки №4а, де 1 випуск, а ще є №4, де аж 5 машин, але поки графіку, на жаль, не маю. Як отримаю, то викладу :)

Опубліковано
Шляхи вирішення:

1. Формування і ДОТРИМАННЯ графіків руху - що оптимізує заповнюваність салону. Пасажири точно знатимуть, коли і куди можуть доїхати.

2. Скорочення "роздутих" штатів крупних автопідприємств.

3. Закупівля великих машин з високими експлатаційними показниками (не морально застарілих, якими є 15 - і 9 - ки на вулицях Луцька)

1. Впринципі кожна маршрутка їздить за графіком (+/- 5 хв), озвучити графіки також можна, але хто цим займеться?

2. А хто такі великі транспортні підприємства де роздуті штати (крім депо)?

3. Згоден, але поки випуском рулить порош і кампашка будете кататись на моральнозастарілих. А якщо купувати сучасних німців то проїзд і по 10 буде не вігідний.

п.с. по 1,5 грн вигідно їздити і платити нормально зп водіям. принаймні мені.

Опубліковано

мля дороговато в універ буде їздити ........... напевно буте що і минулого року ....... тут уже писали вище що повозмущаються тиждень чи два а потім почнуть знову їзидити (уже було минулого року здається, ну зате постійно заходив в маршрутку і сідав а не стояв зажатий з усіх сторін)........ тролями я їздити точно небуду, по тій простій причині, що мені впадло їх ждати та ще і зараз народу буде ними більше їздити тобто "куча мяса в коробці".

Не на стільки ми збагатіли за ці останні роки, щоб дозволити собі 4грн в день як мінімум витрачати на проїзд..

і справді мені як студенту це приблизно одходиться 4 грн * 20 навчальних днів = 80 грн. якщо ще врахувати що нетільки в університет приходиться їздити то десь так до сотні виходить ......

Опубліковано
п.с. по 1,5 грн вигідно їздити і платити нормально зп водіям. принаймні мені.

во-во..!

Так і хочеться запитати в міської влади, як ініціатора підвищення: "То я кого ви лисого піднімаєте, коли перевізники навіть і слова не сказали про НЕрентабельність???"

Знаєте.. були би в нас десь скоро вибори мера, 100% ніякого підвищення і не було б...

Опубліковано

А чим вони так морально застаріли? Двигун, ходова - Isuzu, людей поміщається багато. А як не подобається зовнішній вигляд, то є нові А60110 від Богдана. А там той самий двигун, низька підлога і т.д. Купуйте, возіть. Але те, що немає грошей на закупівлю, то інша справа.

Опубліковано
Та вони шо вже зовсім всі розум на верху там втратили???...

Це тільки в нашій забитій Україні з нашим дЕбільним мером Шибою можливе шоб ПІд ЧАС КРИЗИ (коли людей з роботи взагалі виганяють, коли рівень життя порівняно з минулим роком зменшився ледь не в рази, ...) ПІДНІМАТИ ЦІНИ на громадський транспорт!!... Невже збитково возити людей при 1.5грн - ОДНОЗНАЧНО НІ!!!

Чистий заробіток шофера (не власника) в 3-5 разів більший за зарплату вчителя, лікаря!!! Про власника я вже і не говорю..

Бензин залишається на віднсно стабільному рівні вже досить довго. І для прикладу минулого року, коли літр 95 впав до 4.65 здається НІХТО не згадав навіть про зменшення ціни проїзду...!!!

Причому вгадайте хто саме став ініціатором підняття? Навіть не приватники.. А Міська влада !!! Вони бачите хочуть таким чином виправити боргову ситуацію в ДЕПО... Ну придурки... %(

Аа... іще одне. Зауважте коли саме і яким чином відбувається підняття: Мінімум інформації, пришвидшений термін постанови, і звичайно під час панікі народу щодо грипу, тобто підняття цін переходить на другий план якби, і є не таким болісним для лучан. Але це все ілюзія. Грип через тиждень-два надіюсь пройде, а 2 Гривні залишиться.... Тоді щось щгадувати і протестувати буде пізно...

Тому в мене буде пропозиція. Ми вважаємо себе європейцями, так? Тому чому ми не можемо власноруч постояти за свої права і проти цинічного наживання на нас перевізників??? Страйкують шахтарі, коли їм не платять зарплати, вчителі, іноді лікарі, частенько тролейбусники.

А давайте цього разу БУДЕМО СТРАЙКУВАТИ МИ - ПАСАЖИРИ. Не будьмо пасивними як завжди..

я з тобою згідний і повністю підтримою, думаю не тільки я, знайдуться ще... буду ходити пішком, як і належить бідному студенту. Але буде багато пасивних людей, які будуть мовчки сувати по 2грн за кожний проїзд. в такому випадку всілякі страйки, мітинги будуть недієві...

Опубліковано
мля дороговато в універ буде їздити ........... напевно буте що і минулого року ....... тут уже писали вище що повозмущаються тиждень чи два а потім почнуть знову їзидити (уже було минулого року здається, ну зате постійно заходив в маршрутку і сідав а не стояв зажатий з усіх сторін)........ тролями я їздити точно небуду, по тій простій причині, що мені впадло їх ждати та ще і зараз народу буде ними більше їздити тобто "куча мяса в коробці".
Не на стільки ми збагатіли за ці останні роки, щоб дозволити собі 4грн в день як мінімум витрачати на проїзд..

і справді мені як студенту це приблизно одходиться 4 грн * 20 навчальних днів = 80 грн. якщо ще врахувати що нетільки в університет приходиться їздити то десь так до сотні виходить ......

А можна запросто в 30 грн. вкластися. Купляєш проїзний студентський і катайся скільки хоч і з пересадками. Саме я так роблю. Маршрутками стараюся користуватися тільки в окремих випадках. Ну хай 10-15 грн. за місяць тепер буде. Всього 40-45 грн. :) замість вищезазначених 100 :) але це для студентів

Опубліковано

Alan а якщо видавати квиток кожному пасажиру маршрутки - шофер отримаэ добру ЗП? Мені на прохання того квитка дають так, як від серця останнє відривають, щей з претензіэю.... Просто так, за те що я передав гроші і оплатив проїзд мені квиток не дають, навіть з здачею....

Опубліковано

Дрібним власникам маршруток пропоную подумати над таким: у вас є чергова МОЖЛИВІСТЬ "ПЕРЕГРАТИ" конкурентів. Наскільки я розумію, в тролейбусах проїзд має бути 1 грн. Якщо ви лишите вартість проїзду 1,5 грн - багато пасажирів, які поважають себе, оберуть звісно маршрутку. І замість того, що б лишити 1 грн у тролейбусі, чи 2 грн у 15-ті, люди приноситимуть по 1,5 грн у вашу касу!!!

Справедливо і економічно обгрунтовано.

Разом приборкаємо АНТИлюдські ініціативи міської влади!!!!

Подумайте і, головне, ПОРАХУЙТЕ!!!!

Я, особисто, 50 коп заплачу, навіть не думаючи!!!

Форумчани, хто обере маршрутку за 1,5 грн а не тролейбус за 1 грн - пишіть!!!!

Опубліковано

Шиба мудак. Його на роботу службове авто возить, і йому до дупи проблеми простих смертних. А ціна реально завищена. В нас не Київ, не Харків, чи ще якесь велике місто. Довжина маршрутів не така вже велика, щоб гнути такі ціни. А якщо людина їде всього дві зупинки? Тоді вже треба робити оплату згідно того, скільки я проїхав. Скажімо щоб я з гпз їхав 9-кою до Данила Галицького 50 коп, до к-тру Промінь - 1 грн, до гостинця - 1.5 і в Ліпіни 2 грн. Щось таке. А то по 2 гривні для всіх, це вже явно перебор. Тим більше з ініціативи міської ради. От хай всім своїм чиновницьким табором пересідають на тролейбуси депо, і буде в них тоді більша виручка, і з проблемами народу по дорозі на роботу ознайомляться. Вкотре переконуюсь, що наш міський голова не голова, а зовсім інша частина тіла...

На рахунок попереднього посту згідний, хороша думка, але боюсь що міська влада швидко розкаже приватним перевізникам, які мають бути ціни, а якщо не погодяться, то позбавить ліцензії, і знайде чим це обгрунтувати.

зі. Якби не зима, їздив би завжди на велосипеді, і було б мені добре.

Опубліковано

хм... а что, стипендия такая большая?

нормально студенты живут - на маршрутках ездят.

я на работу всегда ездил троллейбусами.

Опубліковано
Так і хочеться запитати в міської влади, як ініціатора підвищення: "То я кого ви лисого піднімаєте, коли перевізники навіть і слова не сказали про НЕрентабельність???"

А якже відкати? Ніякого ж громадського слухання, як раніше не було, АМКУ навіть не заїкнувся цього разу, що тільки підтверджує моє припущення.

Опубліковано

Тільки що в новинах по Волинському ТБ почув, що АМКУ все-таки зацікавився даним підвищенням і найближчим часом скаже свою думку.

Так що надія ще Є :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...