Перейти до змісту

З Деньчиком, Olesya

Tolik_lt

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 148
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

С Днем Народження,Олеся!Побільше тобі приємних зустрічей та цікавих мандрівок(до Львова і не тільки!)Не могла не привітати тебе українською, знаючи як ти любиш рідну мову та сучасну українську літературу!Шкода, що німецькою не володію(((

81127542_KNIGA_S_ROZAMI.jpg

Опубліковано

Мої найщиріші вітання!!! Нехай в твоєму житті буде ще більше справжніх друзів, гарної музики, цікавих книг, приємних зустрічей, ароматної кави і всього, що робитиме тебе щасливою.

28b75582687ccca5258d3af31f356875.jpg

Опубліковано

Олесю, вітаю! Нехай кожен день твого життя буде сповненим приємностями. Цікавих нових книжок, щирих співрозмовників, доброго вина, смачненьких солодощів і трішки гірчинки...але тільки в каві. Цьом тебе,хороша)

6d13ba9af7ba.jpg

Опубліковано

Дорога моя Олеся! Тобі пощастило народитися в пору натхнення, в пору яскравих барв та зрілих думок, прозорого повітря і кокетливої прохолоди у складках одягу. Я надзвичайно тішуся з того, що доля (і борда) свого часу звела мене з тобою.

Кохайся у житті, цінуй його, бо ти є частиною того захопливого роману, його головна героїня. Смакуй кожен день по-різному: як каву з тістечком, як вино з якимись надзвичайними сирами, як шампанське з ікрою)))) Обирай сама і будь щаслива від того, що маєш вибір і керуєш ним!

Цілую тебе!!

35112_600.jpg

Опубліковано

Розы, книги, апельсины, мандарины кофе дарят ныньче ей(с) Бит-квартет Секрет

ото набажали, шо то навіть я, умілець попиз.. написати, не знаю шо придумати :))

Олесю, нехай у твоєму житті з тобою завжди буде Ангел Божий, що вбереже і допоможе, направить і надихне, підхопить коли падатимеш, і підтримає у злеті :) Гарного свята тобі

Опубліковано

Вітаю. Нехай збудеться те, що хочеш ти, життя щодня дарує приємні моменти, а близькі люди завжди будуть поруч.

Опубліковано

Мої любі бордівці, ваші вітання - це така невід'ємна частина свята і святкового настрою! То ж дякую щиро за добрі слова! Обіймаю всіх! :g10:

• 11 місяців потому...
Опубліковано

Божої ласки, земних щедрот, душевного щастя!

Нехай твоя життєва книга буде насичена захопливими сторінками і неповторними барвами!

Гарного свята! :g17: Ну і для настрою..

http://www.youtube.com/watch?v=hmo79i7K7Wk

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...