Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 197
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

на Амазоні є в продажу Kindle 3 з рекламними банерами за 114$.

Поки що вони недоступні для України

Kindle, Wi-Fi, Graphite, 6" Display with New E Ink Pearl Technology - includes Special Offers & Sponsored Screensavers is currently only available in the U.S. Customers in Ukraine can purchase our bestselling Kindle (Wi-Fi)

Опубліковано

Якщо цей тип дисплея, запихнуть у 3 покоління ipad - збанкрутують усі виробники читалок, навіть Амазон:)

Не обанкротятся, цена решающий фактор, не в пользу ipad. 140$ это тебе не 600$

Опубліковано

Все,купив Амазон,ще й обкладинку зі знижкою взяв.Ну,тепер начитаюсь!

А яка обладинка і її вартість?

Опубліковано

Все,купив Амазон,ще й обкладинку зі знижкою взяв.Ну,тепер начитаюсь!

А яка обладинка і її вартість?

post-1602-0-61913500-1309540573_thumb.jp post-1602-0-73469700-1309540593_thumb.jp post-1602-0-60943900-1309540583_thumb.jp

сторгував за 150грн,кожзам,всередині замша смарагдового кольору.

поділитесь враженнями!

враження будуть за тиждень,поки освоюю.

Вже є перша проблемка,в мене всі казки українські в дежавю,а воно його не читає і Калібре не перекодовує.Сижу вже цілий день граюсь з декодерами,поки глухо.Може в когось вже є рішення?

Опубліковано

Вже є перша проблемка,в мене всі казки українські в дежавю,а воно його не читає і Калібре не перекодовує.Сижу вже цілий день граюсь з декодерами,поки глухо.Може в когось вже є рішення?

дежавю - це картинка, її хіба файнрідером в текст перевести.

Опубліковано

Попробуйте через google docs

Опубліковано

Також хочу придбати Kindle 3. Купував на самому амазоні, чи через ebay? Версія з 3g?

Опубліковано

Якщо у щасливих власників ebook device є час та натхнення, непогано було б організувати їх презентацію за чашкою чаю для тих кого тєрзают муки вибора :)

Опубліковано

Якщо у щасливих власників ebook device є час та натхнення, непогано було б організувати їх презентацію за чашкою чаю для тих кого тєрзают муки вибора :)

оце слушна думка :smile-zachot: !!!!!!!! залюбки приєднався б !!!!!

Опубліковано
' timestamp='1309555441' post='1052404253']

1. така обкладинка на ebay - баксів 10 від сили, тому ти не сторгував, а проспонсорував.

там і кіндли є по 100$ :) ,крім того я писав вище,що не маю кредитної картки і не хочу навіть 10$ посилати в "нікуда".Аналогічні обкладинки по Україні від 200грн.

' timestamp='1309555441' post='1052404253']

3. 3g у kindle free тільки для покупок і серфа на амазон.ком, решту трафіку амазон напевно зніматиме бабки;

так як і за пересилання\перекодування власних файлів - там на сайті у "manage your kindle" треба встановити ліміт, щоб не знімав бабок.

в товариша 3g кіндл,заборона тільки на скачування торентів,відео,аудіо.переглядає новини любих сайтів,книжки скачував з інших сайтів,пошту відправляє і отримує.Але часто звязок нестабільний.

Опубліковано

Також хочу придбати Kindle 3. Купував на самому амазоні, чи через ebay? Версія з 3g?

ні,я писав вище,що немаю кредитної карти.Купував в інтернет-магазині,але забирав власноруч.При мені його одразу прошили на російську.Знайомий заїзжав сюди і взнавав чи не рекламні в них кіндли(бо ж така шарова ціна),сказали,що це нормальні,ціна така,бо вони іншими шляхами їх доставляють.

Але я вже взяв собі в іншому троза дорожче.

3g Не брав,бо хочу просто читати,а з 3g,то вже буде завісалово в неті.По друге притримуюсь принципу,що чим меньше навіски,тим надійніше.А по третє,думаю скоро для цього будуть солідніші апарати,а цей значно в ціні впаде.І накінець такий екран не для інету.

Опубліковано

жінка юзає вже більше 2-х місяців

задоволена

батареї хватає десь на місяць

версія з вай-фай, без 3ж. але з власного досвіду скажу, що лазити в мережі не так вже і зручно, тому версію з 3ж вважаю марною тратою грошей.

обкладенка була куплена на ібеї за 10 уо. вистачає з головою.

хто хоче читати в пдф форматі треба брати 10' кіндл. 6' замало

зразу задовбувала конвертація, але привик.

покупкою задоволений

Опубліковано

HD ти про кольоровий дисплей чи іншу модельку? Новіша з чорнилами від кіндла, але сенсорним екранчиком як у Sony.

Опубліковано

взяв недавно PocketBook 602.

нормально. функції виконує. багатоформатна. автоматично, тільки трохи тормознуто, перевертає за необхідності текст.

з кодуваннями проблем немає

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Замовив Кіндл через Амазон. Сьогодні вже отримав. Все швидко і зручно. Загалом в Київ він дійшов за 24 години. Але до Луцька йшов набагато довше :(

Опубліковано

користуюсь PocketBook 301

є одна проблемка - не завжди бачить флешку. включаєш - флешку не бачить, витягуєш її, виключаєш девайс, знову включаєш, встановлюєш флешку - бачить

на деяких сайтах чула, що це типу родової травми в цих моделях...

може хтось з форумчан користується цим РВ - є така проблема чи немає?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...