Перейти до змісту

Гламурні кафешки Caramel, Rose...

Ksyha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я пью растворимую %уйню до 10 раз с 9:00 до 15:00 :)

А у некоторых работа заключается в распитии кохве :)

Вот приходил ко мне давеча работник канадской страховой компании, так он со мной уже наверное двадцатую чашку за день пил :)

• Відповідей 146
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

о а пореккомендуйте гламурні кафешки в луцьку. типу Кафе роуз. щоб були зручні диванчики, затишно і гарний вибір кави і до кави. З адресами.

Plum а де знаходиться кава-клуб? я тільки знайшла дім кави на варшавскому ТЦ. але вибір до кави там никакой

Опубліковано

Кава клуб знаходиться по вул. Кривий Вал. Як спускатися від головного Аваля до Лялькового театру. Буде з правої сторони.

Опубліковано
Кава клуб знаходиться по вул. Кривий Вал. Як спускатися від головного Аваля до Лялькового театру. Буде з правої сторони.

Якщо спускатися, то з лівої сторони

Опубліковано
Каждый день ходить в кафе ? Иногда по нескольку раз в день ?

А когда вы вообще работаете ?

difoto вище відповів, я уточню :)

посада в мене така, що постійно їжджу по місту, часто зустрічаюсь з людьми, зокрема в тих же кафе :)

Опубліковано
... пізніше персонал настільки звик і знахабнів, що чайові вони почали самі забирати з решти, яку мені приносили після оплати по рахунку. От так мило посміхаючись при мені з решти витягували кілька грн...

Аналогічно.

Та і взагалі манери персоналу з тим самим Роуз гріх навіть порівнювати.

До того ж, що далі, то кафешка стає більш шумною. Приміром, як миють посуд, то складається враження, що половина лишається битою. Музичка ні з того, ні з сього переривається. Інколи по 3 рази одне і те ж саме грає (діджей-бармен рулить :lopata: ). Кондиціонер включається/вимикається під настрій того ж таки персоналу. Офіціантка може хвилинами стояти над головою вдивляючись, що ж ти там друкуєш :blink:

Одним словом - це вже давно не той ароматний Кава-клуб, що був спочатку.

З.І. Але кафешко це значно ближче до редакції, тому доводиться терпіти :)

Опубліковано

А я люблю каву з кавоматів. Не з Нескафешних де каву розчиняють. А є італійськ, де зерна перед приготуванням мелють, а потім варять. (сама процес спостерігала, коли автомат кавоми зернами заряджали і воду очищену заливали).

І не треба чекати поки офіціантка підійде, замовлення візьме. А потім дивитись як стоїть чашка з кавою на барній стійці і чекає поки її візьмуть, до столика принесуть. А кава то холоне. Аж серце розривається від такого видовища. :(

P.S. Це, звичайно, варіант коли хочеться просто попити смачної, гарячої кави, а не посидіти/поговорити в кафе "під" каву.

Опубліковано

Мені дуже сподобалося капучіно в "Дім кави". Коштує 10 грн., я такого ще не чув ну і атмосфера класс. Легенький джаз грає, мінімум народу і т.д. (якщо що я говорю про те, що на вул. Лесі Українки)

Опубліковано

Бровіну вартовало дуже багато здоров"я, щоб зробити з "Роуз" і ""Карамаль" кафе саме ті заклади, якими вони є. Бо тут питання навіть не у стилі, а у тому, що коли бармен готує коктель, можна бути впевненим, що він у нього не плюне із за своєї маленької зарплати, це зовсім інший підхід кухарів у створенні тістечок, кухар-кондитер старається зготувати шедевр і перевищити свої попередні результати, а у багатьох інших закладах - аби зробити і здати свою зміну. І саме з таких деталей складається загальна картина про заклад, саме заклади такого типу до себе не притягують малолітнє бидло і саме тому відпочивати в таких закладах дуже приєно і без напрягу.

І на завершення зі свого кухарського досвіду можу сказати: власників мереж є багато, вони різні. В одних власників домінує поняття "гівно і гниль" пропихнути на стіл клієнту через руки кухаря чи бармена(а якщо щось, то на них і все спишуть), а в інших - створювати найякісніший виріб з якісних інгредієнтів. На жаль останніх дуже мало.

Опубліковано

Ховайтесь в жито всі! Я прийшла! Стройся!

Вадім, провів агітацію? Вже? Всьо? Можна ляпнуть невеличку промову? :)

Осінь в Роуз ходить рідко, і то виключно в кедах, щоб її не сплутали з "ср@ним гламуром"

Ага. І голосно на весь зал та смачно опустошує коктейль за допомогою трубочки, створюючи конфуз для застиглих в Роуз понтів і зворушуючи те повітряне желе таким бляха невинним звуком з людського дитинства...

В Роуз чи в Карамельці пофіг, що ти і як ти?:)) Скоріше всього у тій "конюшні і ригаловці " під назвою Майдан пофіг, ніж у твоїй клоаці гламуру, тринцяння бабла і галімих понтів.

Коли заходиш в Роуз/Карамльо, то понтами там аж смердить. Але деяким цього не штину не відчути, ІБО запах у них схожий :) Так що не треба тут жабитись і розхвалювати свої улюблені заклади, ок?Я Майдан не хвалю. Самій інколи там тошно буває:)))

ІМХО я смачну каву-капучіно-ваніліанчино і т.п. і т.д. обожнюю просто. Але мені простіше купити це все в "Кофемолці" і випити десь на лавочці, ніж перти у Роуз чи КарамльО і там морально ригати.

Ді, ідею про флеш моб у цих закладах виношую місяці так вже з три :)))))))

Опубліковано
З.І. Але кафешко це значно ближче до редакції, тому доводиться терпіти :)

Буквально за 300 метрів в приміщенні офісу Grand-Persona відкрилось Гранд-кафе. З тієї ж "бровінської сім'ї". Затишний інтер'єр, смачна австрійська кава, для відвідувачів -- швидкий халявний WiFi. Рекомендую :)

купи себе пачку кофе и сёрбай её дома
по-перше "кофе" не "её", а "его". По-друге, якщо ти не бачиш різниці між кавою, приготованою вдома і хорошим еспресо з кави, яка коштує більш як 300 грн за кілограм, звареному на машині, яка не дарма коштує кілька тисяч євро, то сиди і пий вдома. По-третє, якщо підходити до питання з твоєї точки зору, то каву пий вдома, пиво пий вдома, їж лише вдома, футбол дивись лише вдома по телевізору і т.д. -- для чого взагалі ті кафе, бари, ресторани, стадіони і все інше? Можна ж все робити вдома!
Опубліковано
Осінь в Роуз ходить рідко, і то виключно в кедах, щоб її не сплутали з "ср@ним гламуром"

Ага. І голосно на весь зал та смачно опустошує коктейль за допомогою трубочки, створюючи конфуз для застиглих в Роуз понтів і зворушуючи те повітряне желе таким бляха невинним звуком з людського дитинства...

І повір -- я тебе за це зовсім не осуджую, більше того -- інколи сам так роблю :)

Опубліковано

до речі, нарахунок одягу. Було в мене і таке, що я приїжджав в Роуз на велосипеді. Весь спітнілий, в мокрій футболці, в шортах, власноручно обрізаних з джинсів, в порватих кросівках і в велосипедному шоломі. Сідав на лєтніку і преспокійно собі пив чай зі свіжої м'яти з акацієвим медом. І ніхто на мене не дивився, як на придурка :)

Опубліковано
А зря...

Недарма ж придумали фейс-контроль.

видишь ли, Plum - личность, достаточно известная для того, чтобы в подобных заведениях его встречали не по одёжке. и только отдельные позёры взывают к фейс-контролю..

Опубліковано

F&D контроль. (Face and dress) - І Фейс якраз він пройшов. Ну і заодно і дрес, потому як пройшов фейс. :)

Одним словом. Треба відноситися до людей простіше. І пофіг чи ти гламурний весь облитий мегадорогими духами і в джинсах від D&G чи пацанюра на ровері і в шоломі в спітнілих шортах.

Єдна різниця: цілі приїхавших різні. Той, що облитий духами, як правило приїхав черговий раз повихвалятися пантами та розміром гаманця і 100% замовить саму дорогу, оскільки різниці між ними не бачить ніякої, і йому пофіг, що вдвічі дешевша, може бути й вдвічі смачніша. . А той що на велосипеді - явно приїхав просто попити кави/чаю/коктейлю. І толк в ній знає.

Ну це так, моє ІМХО. А персонажі взяті виключно із навіяного топіком.

Опубліковано
*кількість понтів на 1 кубометр повітря значно зросла*

Знаєш, як звуться люди, які бачать і відчувають те, чого не бачать і не відчувають інші?

Опубліковано
Знаєш, як звуться люди, які бачать і відчувають те, чого не бачать і не відчувають інші?

Ха. Напомнило одну сказку Андерсена и маленького ребёнка из неё ;)

Сказочка называется "Новый наряд короля" :)

Опубліковано
блін. захотілось круасанів!!!!

Можемо зі Сливкою тебе вгостити відвідуванням "Карамельки" :)

Обіцяй, що будеш голосно чавкати, дути в трубочку з коктейлем - щоб бульбашки вискакували зі стакана, пускати відрижку, громогласно сміятися, Сливку називати "папа", а мене - "дядя Славік", на стіл покладеш телефон і включиш на ньому "Anathema", ну і в такому ж дусі :)

Опубліковано
Телефон включати не буду!!!!!

І вапсчє...Було б веселіше, якби ті всі вищевказані дії здійснювали ви ))))) бббгггг флешмоб ))))

Доречі, прикольна ідея))! Можна всім прийти в кедах, дертих джинсах.... взяти кохве і голосно сьорбати.. або коктейлями булькати)))... В кого ше які думки?

Ударім флешмобОм па гламуру!)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...