Перейти до змісту

Розбий Шибу об дорогу!

Plum

Рекомендовані повідомлення

Да! А шуму то скільки було. А вийшло як завжди, поговорили, побалакали ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 268
  • Створено
  • Остання відповідь
Да! А шуму то скільки було. А вийшло як завжди, поговорили, побалакали ...

А получиось как всегда!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

В четверг 24 апреля напротив здания администрации Всеволожска в Ленинградской области прошла акция, которая была организована местными автомобилистами и проходила в знак протеста против плохого качества дорог. Как сообщает "Интерфакс" около 50 автовладельцев спустили шины у своих машин и практически полностью перекрыли движение на улице. Акция автомобилистов продолжалась около часа. За это время им удалось собрать примерно 300 подписей под обращением к властям Ленинградской области и Всеволожского района. В этом документе участники акции обращают внимание местной администрации на плохое состояние автомагистралей в регионе.

Как отмечает "Интерфакс", аналогичная акция была также проведена на одной из основных дорог в поселке Невская Дубровка Всеволожского района. В ней участвовало десять автомобилей и около 50 пешеходов.

© Lenta.ru

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В четверг 24 апреля напротив здания администрации Всеволожска в Ленинградской области прошла акция, которая была организована местными автомобилистами и проходила в знак протеста против плохого качества дорог. Как сообщает "Интерфакс" около 50 автовладельцев спустили шины у своих машин и практически полностью перекрыли движение на улице. Акция автомобилистов продолжалась около часа. За это время им удалось собрать примерно 300 подписей под обращением к властям Ленинградской области и Всеволожского района. В этом документе участники акции обращают внимание местной администрации на плохое состояние автомагистралей в регионе.

Как отмечает "Интерфакс", аналогичная акция была также проведена на одной из основных дорог в поселке Невская Дубровка Всеволожского района. В ней участвовало десять автомобилей и около 50 пешеходов.

© Lenta.ru

А это вариант!

Мне, например, надоело бить свою душу, которая болит от скрипов и стуков подвески.

давайте митинговать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

видел сегодня делали поворот с карпенка карого к там таму (соборности). бодро так делали.

к вечеру вообще перекрыли движение.

потом видел штук 5 грузовиков с асфальтом на улице параллельной софии ковалевской (не знаю как называется)

на балке. может вашими молитвами ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні "обдерли" практично всю Глушець та залили її смолою..../довелося спуститися жужиком до Стиру і творити мегаекстрім його берегом через впалі дерева та невідомо що взагалі/...Невже взавтра асфальт покладуть??

П.С. Взагалі цікаво бало спостерігати, скажімо, БМВ Е38 2001го року з величезними "шлапаками" на ґумі від налиплої смоли та камінців...Попереджувальних знаків-то ніхто не поставив....І на кого в такому разі "наїхати" за попсовану ґуму....І то досить недешеву....А смола на порогах і крилах?.....і коли той ідійотизм закінчиться??....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дорогу не робили, а ремонтували. Дороги роблять десь там, тільки не в нас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Процентів 70 доріг потребують капітального ремонту з заміною подушок, бордюр і т.д.

Скільки гуми зіпсовано із-за цього? Потрібно кардинально міняти підхід до цього питання, і як на мене для початку невеликий мітинг чи массові звернення незашкодили б для вирішення питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та мабуть не 70 а всі 100% , це латання, та намазування асфальту по старій розбитій дорозі із подальшим його (асфальту) розкатуванням - фтопку - рік - і така "дорога" перетворюється на ті напрямки (замість доріг), що ми маємо зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наскільки я бачу, наші шановні чоловіки ладні тільки язиками тріпати... а насправді ніхто нічого не робив і не робить. якщо вам шкода своїх машин, якщо ви не хочете витрачати гроші на постійні ремонти внаслідок стану доріг, то може вистачить лялякати по-бабськи??? може, пора щось робити, а не демагогію на форумі розводити??? вам так не здається?

а то, як бачу, тріщати тут всі мастаки, а коли до діла доходить, то всі пропадають...

і не соромно?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема так и звучит:

Розбий Шибу об дорогу!

или у тебя другие предложения? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дата створення теми 14-8-2006

сьогодні 29-04-2008

топікстартер -- акція мала місце??? чи лише в теорії?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пора пересаживаться на "рамники" и "ресорники" 4х4 - и в путь. Скоро танки будут очень актуальны. Ещё лето не началось а у меня машина по самую крышу в смоле!!!! Я в панике что творится! Мешают песок со щебнем поливают смолой и этой "бодягой" лепят ямы. Заметил что только солнышко пригревает так асфальт в некоторых местах начинает переливаться... блестит из-за смолы. А машинка после зимы была чистенькая... Эх дороги... пыль да туман... Так было так есть так и будет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В теорії акцію підтримало маса народу, а на практиці навіть підписи збирати не було кому. А сам і без підтримки я не потягну таку масову акцію.

За два роки ми бачимо, що ситуація покращилась, але не суттєво. Якість ремонтів залишає бажати кращого -- навіть ті дороги які ремонтувались капітально (Набережна, Карпенка-Карого) вже знову потребують ямкового ремонту. Так що проведення акції було б актуальне і на сьогоднішній день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Эх дороги... пыль да туман... Так было так есть так и будет

звичайно буде, якщо відповідачі в даній темі ще рочки зо 2-3 тільки соплі пускати будуть, як погано, що в нас погані дороги..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Готовий підтримати акцію, можу гарантувати підписи своїх друзів та колег, на початок 20-30 підписів точно зміг би зібрати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо буде якась акція по перекриттю вулиці Б.Хмельницького і доступу до'огого ме'а і його со'атників до своїх кабінетів - моя машинка візьме в ній участь :)

Але що зміниться? Всі нам будуть казати: "Нема грошей!"

Була б моя воля - найняв би поляків дороги робити.

Може, цього й будемо вимагати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо, а кто-то может привести пример когда такая же или подобная акция имела хоть какое-то воздействие? хотя бы, что изменилось в упомянутом Всеволожске. imho, наших твердолобых и жаднючих чинуш можно прошибить только массовыми расстрелами..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний, але сидіти, і нічого не робити - тож не діло. Я, наприклад, від участі просто отримав-би відчуття глибокого морального задоволення :hug:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хорошо, а кто-то может привести пример когда такая же или подобная акция имела хоть какое-то воздействие? хотя бы, что изменилось в упомянутом Всеволожске. imho, наших твердолобых и жаднючих чинуш можно прошибить только массовыми расстрелами..

Дико - но расстрелять парочку "чиновников" не мешало-бы.... тогда-б толк был.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

мало, от якби "половиночку" ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкуватись віртуально, імхо, дуже просто - ніякого відчуття обовязку....Пропоную обговорити то всьо на якійсь зустрічі...Організовуймо массовий /щиро сподіваюсь/ виїзд десь до якогось закладу, де можна посидіти, поспілкуватись, попити кави/соку/пива/ щокомухоЦЦа....Може тоді справа з мертвої точки рипне?...З 5-го обіцяють файну погоду, тож прошу вносити коррективи/пропозиції щодо дати (06.05.2008??), часу зустрічі (я б казав на годину так 19-ту) і місця (поки не придумав сам).....Ну і відповідно - приблизну кількість учасників сього діяння)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка має бути кінцева мета такого з'їзду? Бо якщо поговорити на тему "надашотадєлать" - то я проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та хоча б спробувати толком домовитися що, де коли і як робимо.....І спробуємо, хто небайдужий, взяти на себе хоч яку відповідальність або шмат роботи....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...