Перейти до змісту

оценка вело-лояльности луцких организаций

Shkoder

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 94
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я шаленію! Тільки що до нас звернулась дівчина з велосипедом і пробитим заднім колесом. Вона завітала на Книжковий Пассаж. Дядько з адміністрації вз'ївся на її велосипед, сказав, що не можно туда з велосипедами заходити. Коли люди стали обурюватись цим, він взяв і проколов їй колесо цвяхом. Міліцію викликали, але дільничий йшов годину і дівчина, поспішаючи до роботи, його не дочекалась. Пропоную пояснити своїми силами і в рамках правового поля тому чоловіку в чому він і на скільки не прав. А відшкодування збитку, то вже діло міліції. Пропоную велосипедистам Луцька заїхати на каву до Пассажу, коли буде час.

То що беремо фарбу, кондоми і йдемо розбиратися!

Опубліковано

vasyapypkin, хто таке казав? Ім"я і посада

На дверях стояв як мені здається навіть не простий охоронець, а хтось вище по рангу. І я дійсно чемно просила на хвилинку заскочити, глянути є в них чи немає те, що потрібно. ПІБ не запитувала, та і літом це було. Просто тема в топі, от і згадала

Опубліковано

Я кілька днів тому також заходив в пасаж, і також велом і совав його за собою від магазину до магазину. Пробув там хвилин 20. До мене ніхто не викабелювався... Мабуть злякався моїх габаритів. Напевне гідності в нього зовсім нема, та й сцикло порядочне, раз може образити лише тендітну дівчину, а до здорового дядька навіть підійти боїться...

Опубліковано

Заходив у пасаж, розпитав у діда-охоронця, хто ж у них там такий розумний. Звати адміністратора Володимир Євгенович. Вік - близько 60.

Пропоную зіібратись у неділю, та й навідатись до цієї людини. Хай пояснить, з якого дива має право псувати чуже майно.

Опубліковано

http://www.volynpost...y-ganboyu-lucka

http://www.volynnews...e-budivnytstvo/

http://p-p.com.ua/articles/22885/

"... все почалось з ініціативи міської ради в 2001 році, коли ми торгували книжками біля ЦУМу, а нам запропонували переміститись до Будинку побуду по вул. Лесі Українки, за власні кошти підприємців. Але підприємці не отримали в оренду земельної ділянки, вона була передана іншій особі, яка не є інвестором будівництва, є такий Пахольчук Володимир Євгенович..."

«Книжковий пасаж»

Магазин, ПП

Директор Пахольчук Володимир Євгенович

м. Луцьк, вул. Лесі Українки, 35а

Тел.: 230 867

• 5 місяців потому...
Опубліковано

Дарова борда..

Я не дуже люблю писати неприємні речі, особливо на велотему, але трапилася сьогодні оказія зі мною та моїм двоколесним другом Трістамчиком (ака Commanche ontario sport)

По дорозі додому заїхав до Там-Таму, колиски закупок та хамських охоронців, і ви знаєте, бордівчани, я в них не розчарувався.

Свій вел, в виду відсутності замка в рюкзаку, поставив в тамбурі(між першими і другими вхідними дверима), за прозоре скло. Пішов усути замяття в атм( буквально 3 метра від вела).

Дякуючи моїй спостережливості і чуйці в попі я помітив, як молодий бидло охоронець тупо взяв мій вел і приземлив його перед входом в Там-Там, викрутивши руль на 180градусів.

Ну, десь так:

mkiwz.jpg

Це чудо природи не доперло повідомити мене, що не варто ставати в тамбурі, навіть якщо не прив"язаний, навіть якщо я клієнт Там-Тама, навіть якщо я людина. ( Дивіться хоч коляски не лишайте, а то і з вами таке зроблять)

Міліція, тільки приїхавши на місце порушення сказала мені:

"Ваш байк не з магазину... ви ж його не вчора купили, він був покоцаний (він таки трохи був)"

"Складу злочину нема, пишіть заяву без претензій, бо діла з цього не буде". Правда, до того часу, як пан міліціянт приїхав до мене раза 3 підійшли охоронці, а згодом і начальник якогось відділу там-таму (схарило писати з великої літери, рука не піднімається), а там і нач охорони не забарився.

Кароче з режиму "ой кароче, їдь нафіг, малий" вийшло "не треба було так робити, ні тобі не йому".

Зам начальника охорони пообіцяв втулити хлопаці мораль, будемо вірити. Інакше якийсь цей світ "по-новому" мене вже бісить...

Чесно, я не зовсім правий, що завів в тамбур. Але я ж не бидло, не бухий, нормально вдягнений, нічого не розбив, не подряпав, у мене просто відсутній замок... можна ж сказати: - ей, хлопче, у нас так не ставлять. - я б попросився на пару хвилин, пояснив би робочу ситуацію, відсутність замка і за 200 краж вело з початку року, але ж простіше викинути і заробити собі геморою...це ж так по-людськи :(

Я,чесно, радий, що їх там трохи взбучило. Але безсилість в ситуації мене вбила. Я ж не міг йому втулити прямо на робочому місці, правда? я б 100% був не правий.

Скажу вам друзі, як запалюється душа і хочеться ВБИТИ, коли твого коника якась падлюка веде без твого відома, але це вже інша історія...

Опубліковано

Заходив у пасаж, розпитав у діда-охоронця, хто ж у них там такий розумний. Звати адміністратора Володимир Євгенович. Вік - близько 60.

Пропоную зіібратись у неділю, та й навідатись до цієї людини. Хай пояснить, з якого дива має право псувати чуже майно.

Давай я підїду, в пп напишеш коли збираємось, треба буде ще камеру обов*язково взяти!!!

Опубліковано

Ой клоун ти, Веталфоревер, клоун! Розпитав тільки-що охоронця, який ПРОСТО ПРИБРАВ ТВІЙ ВЕЛОСИПЕД ПОДАЛІ ВІД КАМЕР СХОВУ, ЩОБ ЛЮДИ МАЛИ МОЖЛИВІСТЬ ХОВАТИ СВОЇ РЕЧІ, як ти наскочив до нього з криком "Плати 400гривень!"

Чому у тебе не закрадається думка, що із-за тебе люди не могли відкрити 5(!!) рядів камер, а це 20 штук! Усе, що він зробив - це вивів і поклав на землю. Він кудись відійшов від велосипеда? Він його залишив напризволяще?

Ти йдеш до Європи? а ти пробував у Європі завести велосипед у супермаркет? Якщо тобі вже так було потрібно - підійшов би до охоронців, вони залюбки (але на вулиці) подивилися за твоїм велосипедом. Так що не ставай в позу ображеного, усе, що зробив охоронець - зробив правильно.

І не розкидуйся словами. Це сказано про "бидло". Якщо так вдуматись, то невідомо, хто ще тут бидло.

Опубліковано

то є гуд, бо я вже теж думав прикрити цей діалог вахтера з каптером. але тему закривати не треба було, бо вона корисна.

Опубліковано

попросити того ж охоронця побути біля велосипеда, доки ти вирішив би усі свої справи

В зв'язку з вище вказаним, коли приїду в ПортСіті буду знати до кого звернутись, щоб побув з моїм велом :)

Опубліковано

То я закрила, тимчасово. Бо буде важко чистити потім. Особливо в процесі словесного поносу.

Опубліковано

попросити того ж охоронця побути біля велосипеда, доки ти вирішив би усі свої справи

В зв'язку з вище вказаним, коли приїду в ПортСіті буду знати до кого звернутись, щоб побув з моїм велом :)

Якщо працівник безпеки на той момент не буде зайнятий, і це займе не багато часу - залюбки. Але, думаю, усім буде набагато спокійніше та простіше, якщо велосипед буде припнутий

у відведеному для цього місці. Не забувайте ланцюги. :)

• 2 місяця потому...
  • 4 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...