Перейти до змісту

Новый S.T.A.L.K.E.R.

SOLO

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Величезне ДЯКУЮ:) А хто зараз де? Я в підземці Скадовська, там де двері заблоковані, там док для ремонту гаусс пушки.

• Відповідей 301
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

а я в Припять команду збираю, та ще сильно туди не рвусь. Ще навыть монстыв не повалив на входы до пыдземелля. Не хо швидку гру пройти.

Опубліковано

Якось я здається запоров квестову лінію (можливо документи зарано віддав), не можу взяти й виконати квест "Путь на Припять". Якщо в когось є сейви з початку Прип'яті, закиньте плз на пошту [email protected] , бо перегравати не хочеть з самого початку :huh: (або сюди, на форум).

Опубліковано
Вчора забіг на Градирню подивитись шо то таке? а там якийсь ефір і про допомогу просять. Кудитам там залазити допомагати - натякніть хочаб.

P.S. Все - вже все сам зрозумів.

Підкажи що робить, сам недопетрав з першого разу куди бігти :)

Опубліковано

Гра постійно вилітває коли хочу поговорити з Гонтою за Сороку/Флінта.... :( десь мабудь якиймь квест запоров чи ще яка фігня тіпа просто глюк...

Опубліковано
Гра постійно вилітває коли хочу поговорити з Гонтою за Сороку/Флінта.... :( десь мабудь якиймь квест запоров чи ще яка фігня тіпа просто глюк...

Я здавав Флінта Свободі після того як знайшов Щепку. Потім підходив до Гонти і вильотів не було. NoDVD цей

Опубліковано

Всі виліти із-за NODVD, я раніши писав в цій темі, гра постійно вилітала, через кожні 5 хв, в мене піратка, після нормального NODVD пройшов гру без жодного виліту чи глюку,, отримував насолоду від гри!

Опубліковано

вечерком залью патч .. правда на припяти наблюдаются графические артефакты - но виноват в них пач или нет хз .. можно кстати было засейвить непатченые файлики .. а потом восстановить .. но я не догадался.. :(

Опубліковано
а шо за патч? на оф сайті ще нічого нема :huh:

ето чья то самоделка.. но работает .. правда, ролик при переходе на припять не показало...

ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Games/stalker_patch_bin.zip

Опубліковано

Вот сейв Припяти. Если надо - свою версию НОсд дам.

Кинуть в папку savegames, что в папку С.Т.А.Л.К.Е.Р. - зов припяти в общих документах.

Опубліковано

Прошёл игру..

Серьёзный баг с вылетом в окна был только при переходе в Припять, однако мелкие ошибки типа банальных провалов в текстуры, респауны на небе монстров, ошибки в скриптах - омрачили общее мнение об игре :(

Одно порадовало - детский сад в Припяти - копия моего :D

Опубліковано

Ще прикольно , коли підстрелюєш ворону в повітрі і вона так на висоті і зависає, правда зі складеними крилами :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...