Перейти до змісту

новый логотип board.lutsk.ua

Shkoder

Логотип board.lutsk.ua  

144 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
чи не виставляєте свої роботи боячись відповідної реакції?

блин, мне что, в подпись поставить что я рисовать не умею?

я скорее логотип на гитаре сыграю, чем нарисую...

тоді ти хоч сам розумієш що твоя критика в цій темі просто абсурдна і нікому не потрібна

та зрештою критикуйте що хочите - людина мусить хоч якесь задоволення від життя отримувати, на здоровя

• Відповідей 198
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
еще одно устное предложение, похожее на старое

borДa

b, r, a - обычные

o - с гербом Луцка внутри

Д - стилизовано из башни

Врятли из этого вийдет что-то прикольное... Если взять и О с гербом и Д, то как по мне получитса слишком наляпано... перебор одним словом... А от з гербом в буквы О прикольно)))

З.Ы. А может а в слове board заменить на @?

Опубліковано

Ще два варіанти... З акцентом на слово board і герби...

Варіанти далеко не закінчені, але якщо комусь сподобається, можна буде підігнати їх до закінченого логотипу... ;) (Дописати lutsk.ua, підігнати під розмір і т.п.)

1) sddjpg_3255670_195555.jpg Стиль букви А можна легко змінити...

2) 12jpg_1176395_195558.jpg

Опубліковано

Кількість посварених людей і рівень озлобленості іншими на Борді прямо пропорційний кількості запропонованих варіантів логотипу :)

Висновок - нах той логотип? Давайте просто спілкуватися на класному форумі, яким Борда і є :)

Опубліковано
Кількість посварених людей і рівень озлобленості іншими на Борді прямо пропорційний кількості запропонованих варіантів логотипу

от що може зробити один чоловік з розділу політика (я про себе), визнаю це не мій розділ, йду воювати в політику :D

Опубліковано
Кількість посварених людей і рівень озлобленості іншими на Борді прямо пропорційний кількості запропонованих варіантів логотипу :)

Я сподіваюсь, що люди які відзначилися в цій темі - їм просто не байдуже ;)

Опубліковано

"Юзеры сваи варианты предлагают - а модератор располагает" - Задорнов ^_^

Для сунь свой нос в чужой вапрос Mr. Ves - "Юзеры сваи варианты предлагают - а администратор располагает" - Задорнов ^_^

Опубліковано

Ніачьом.

Різницю між адміністрацією і модераторами ферштейн?

Опубліковано

Ну що ти людина ? Явно не українець - зараз підправлю і все буде фірштейн спешіал фор май літл ступед фріенд. Виникла 1дея - якщо тобі не до вподоби, можу замісь "адміністратора" перерахувати всіх модераторів і адміністраторів. Тоді вважаю тобі на горшку буде краще вкакуватись від задоаолення під старече кряхтіння - яким так пахне твій пост.

адміністртор - вибач за флуд. Я лише відповів на пост вище.

Ніачьом.

Різницю між адміністрацією і модераторами ферштейн?

Опубліковано
Ще два варіанти... З акцентом на слово board і герби...

Варіанти далеко не закінчені, але якщо комусь сподобається, можна буде підігнати їх до закінченого логотипу... ;) (Дописати lutsk.ua, підігнати під розмір і т.п.)

1) sddjpg_3255670_195555.jpg Стиль букви А можна легко змінити...

2) 12jpg_1176395_195558.jpg

Не знаю чому, але мені чомусь завиванці не подобаються, та й виглядає швидше, як яскрава етикетка на якомусь дешевому товарі. Арден без образ, просто висловлюю свою думку.

Але й тут йому зачот, в темі, де обговорюються логотипи є тільки роботи Ардена, а де усі інші....?

Опубліковано
Не знаю чому, але мені чомусь завиванці не подобаються, та й виглядає швидше, як яскрава етикетка на якомусь дешевому товарі. Арден без образ, просто висловлюю свою думку.

Але й тут йому зачот, в темі, де обговорюються логотипи є тільки роботи Ардена, а де усі інші....?

Які образи??? Критика і поради, це те, що мені потрібно... ;)

"завиванці" це те пір’я на шлемі, над гербом??? Якщо так, то мені теж воно не подобається, пробую прибрати і зробити щось краще...

Чи ти про шрифт??? Незнаю чому, але чомусь мені цей шрифт подобається ппц.. ^_^ І букви b i d всередину нахилені (завершуючи лого у верхній лого астині), як на мене, то це прикольно, тим більше альтернативи шрифту ще не знайшов... :blush:

А що краще на щиті буква А чи герб Волині?

Опубліковано

Я не художник, і не дизайнер, але ще ніхто не пропонував анімованого логотипу,

ось мій простенький варіант :blush:

OWQVl1RYAN.gif

З.І..мій варіант ні на що не претендує, і мені подобались і подобаються всі колишні і теперешні логотипи

Опубліковано
Я не художник, і не дизайнер, але ще ніхто не пропнував анімованого логотипу,

ось мій простенький варіант :blush:

OWQVl1RYAN.gif

З.І..мій варіант ні на що не претендує, і мені подобались і подобаються всі колишні і теперешні логотипи

класно... Прикольно рух слів підібраний..

Опубліковано

А на футболці, чи бокалі пива, теж рухатиметься?

бля.. це ж не банер...... скільки можна говорити...

логотип.

Опубліковано
А на футболці, чи бокалі пива, теж рухатиметься?

бля.. це ж не банер...... скільки можна говорити...

логотип.

Вибачаюсь :blush:

справді це має бути логотип а не банер...

Опубліковано

Стільки варіантів і жодного варіанта графіті, чи відбитка/тіні.

На мою думку кольори мають бути в тон кольорам самого форуму, виходячи з назви - "board" - як дошка з оголошеннями , "Lutsk" - відповідно наш замок, "ua" - хвостик підсказує на кольори прапору, а доповнення "people community" - запрошує гарне лице або групу людей які посміхаючись спілкуються. Шрифт - має бути схожим або несутєво відрізнятися від шрифта форуму.

Вкажіть на мої помилки бачення цього проекту, буду вдячним вислухати критику без малюнку. Лінь - велика сила ^_^

Опубліковано

andy, давай повернемося до шрифтів, логотипу, статики, геральдики, і всякої іншої х*йні якої тут аж до**я...

поки що - мова йде про "лого". Йтиме про геральдику - забацаємо нову тему.

Про брендбук і т.д. - взагалі сядемо за стіл переговорів із одмінами..

поки: представили - показали - вирішуємо..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...