Перейти до змісту

Семеро одного не ждут

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
А Кіпо... ти б послухав толкові слова. А не розказував тут всяку фігню.

конкретно можна, де я розказую фігню??? Такі репліки вже на хамство тягнуть...

Якщо в тебе стається пошкодження вела, а ти САМ.... і ти баран в веліку...... або травмований.

Хто тобі допоможе за 40 км від Луцька (в кращому випадку) ? ММММММ?

А хто візьме під свою відповідальність і відпустить їхати саму людину, яка нічого не шарить в велосипеді за 40км від Луцька??? Раз ти організатор, зробив покатушку, будь добрий слідкуй за тим, хто з тобою їде. Не можеш - відмов зразу, щоб потім не було притензій з обох сторін.

Далі формуються групи, обговорюється місце збору і вперед.

правильно, а хто проти. Самому їхати - на свій страх і ризик.

• Відповідей 149
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

добав....

І радію, що не поїхав з тими придурками..... :D :D :D

А на другий раз сам.... випльовуючи болото розказую....

Пля...!! По втулки в гавні.... швидкісний спуск в лісі 36+.... болото через голову....

А як впав на шв 25 в калюжу...........ммммммммммммммм прєлєсть... :D :D :D

Опубліковано

Думаю треба просто відрізняти: організована покатушка (марш-кидок, диван, кулінарна ітд) і поїздка попутчиками.

В організованій їде багато народу і там мають бути чіткі правила (не пускали ж учасників нічних квестів без шоломів). Причому всі спірні питання мають обговорюватись ще до з"їзду на місце відправки (в ідеалі регламентуватись).

Ну а попутно покататись - думайте своєю головою, або домовляйтесь кожного разу хто що бере і як їдете.

Опубліковано

2 Кіпо..

Ти ж мене знаєш......

А тут пишеш так, ніби бачиш мене вперше....

Нагадати тобі покатушку в Ківерці?...

Точніше з Ківерець, з Солдатського озера? МММ?

Образив...? Вибач. Ти ж знаєш.. мені пох.. :D

Опубліковано

Ну троха та знаю ;)

Нагадати тобі покатушку в Ківерці?

кагже, кагже, помню, багато мене тоді навчила, собстно перша моя "серйозна" вилазка. НО! з ківерець можна пішки зайти за 1-2 години, а це не 40 км, не підмінюй поняття.

Я, як людина, що рідко бере участь в організованих покатушках, дуже разюче побачив різницю між тою ківерцівською і поїздкою в тараканів.

Покатушки стають все елітніші... думаю це призведе до нового витка їх організації і появи нових груп, а старий костяк піде в розряд еліти, яким з новачками нецікаво - це ж життя ;)

Опубліковано

Панове-велосипедисти, не створюйте штучно проблеми.

Схід і захід разом!

Ще раз повторюсь. Не виходить порозумітись - створюйте правила, визначіть що можна а що ні. Тоді ніяких претензій.

Кмд сказав: "Є настрій - ганяюсь за лосями, немає настрою - їду навпростець". Але він робить так, щоб не напрягати когось.

І всім треба підходити до проблеми з такою логікою: не створювати комусь проблеми.

Є пропозиція на більш-менш далеків відстані ділитись на групи. Чому б її не обговорити? А не бризгати слюнями........

В мене була аналогічна ситуація. Їхали в Горохів. Набрали 30 проти вітру. Я почав відставати, бо перед цим падав на швидкості. Заїхав за Гірку Полонку, сказав: все чуваки, я далі не витягну, повертаюсь назад. І повернувся. Поїхав полем, покатався собі в задовлнення.

Так от. Проблема була?

Була.

Вона вирішилась оптимально для всіх?

Вирішилась.

Я правильно зробив?

Ні, я міг їхати своїм темпом і мене всі чекали б на кожному повороті. І ТАКИ ЧЕКАЛИ Б!!!!!!!!!!!

Так якого х...ра я, чи кмд можемо до цього додуматись, а хтось - ні?

Таке враження, що всі кругом лосі, а двоє-троє страждають від цього.

Скажіть конкретно:

"Сьогодні відпочинкова покатушка. Максимальна швидкість - 20 км. на годину. "

І насрати на Лєкса. Не подобається, хай валить свої 50 ( ;) )

Чому так не можна зробити?

Опубліковано

Сука... :D :D :D :D :D

2 Кіпо...

В Тараканів 130 км... туди і назад.

Як ти хотів туди їхати?

Дай розкладку.

З.І. Відгукніться хто їздив на зустріч з ровенчанами.

Опубліковано
В Тараканів 130 км... туди і назад.

Як ти хотів туди їхати?

Дай розкладку.

пардон, яку розкладку? мені покатуха сподобалась і доїхав я до луцька, де на кінцевій чекала останніх іра.

і атмосфера вже тоді була зовсім іншою, ніж при "солдатській" покатусі. в що це все розвинулось - можна почитати в цій темі.

Опубліковано

Кіпо ... не зли мене. ;)

А як ти хотів їхати без підготовки......?

130 км... без регулярних покатушок і тренувань дихалки і мязів...

Чи я мав їхати назад перед тобою 17 км/год.... проти вітру бо ти швидше не можеш?

Рома ОРВ... !!! Вів групу з 4 пар.... і виходив на зміну....

КМД тримався за мною і Гєною.... з останніх сил ... на зміну не виходив.... але крутив.....

Чому ти не сказав при виїзді...... давайте поділимось.. я манав крутити за Лєксом.

Мммммммммм??

От і розвинулось...

Що одні підтягнулися до вищого рівня і сформували групу.... а другі.... зараз буду матюкатись..... катають в своє задоволення і срали на всіх.. їздять самі бо їм це в кайф.

Збавляєш швидкість... вони збавляють.... ще збавляєш.. вони теж збавляють.... і плетуться за групою за 300-500 метрів....

НЕ ДОГАНЯЮТЬ ГРУПУ ЯКА ХОЧЕ ЇХ ЗАБРАТИ І РОБИТЬ КРОКИ НА ЗУСТРІЧ!!!!!

Різницю вкурюєш?

Я добре памятю себе.... коли Славік за мною повернувся.. а я сидів на бардюрі і їв морозиво з соком.

Видохся... повністю.

Нічо.... паро років покрутив перекинув комплектуху... і все ок...головне бажання.

Да, комусь воно нах не треба.... але тоді звиняйте.... ось маршрут.. ось кінцева точка...... обєднуйтесь в групу і їдьте...

Хіба це не кайф?

І ще... Ярик.... от скажи... ти як вважаєш... я не прав?

І доречі..... коли треба повернутися за кимось..... Полагодити щось...

Чи тупо стати спереду і їхати.... бо вітер валить такий що ... жопа..... скажи... ХТО ЦЕ РОБИТЬ?

Під@р@си .... які не думають ні про кого, а валять як дурні за 40.. і ділять всіх на лідерів і аутсайдерів..... чи люди, яким потім респект і уважуха пишуть і + ставлять.....

ДРУЗІ @ля......

Опубліковано
І ще... Ярик.... от скажи... ти як вважаєш... я не прав?

Прав, прав...

Скільки можна товкти воду в ступі? Друїд вже все сказав по темі. Повністю його підтримую.

На групи потрібно ділитись. І якщо ти вже приєднався до певної групи - будь готовим терпіти певні незручності: або їхати повільним і нудним темпом, або викладуватись і тримати високий темп більшості.

Опубліковано

мені здається що ви перетворюєте покатушки на змагання типу тур де франс, хто швидше той має майку лідера , хіба в цьому зміст покатушок, в тому що хтось кудись швидше всіх приїде

Саша це я говорю, твій староста,ти своїми думками змусив мене зареєструватися, ну не можна перетворювати покатушки на змагання , ти шо думаєш я не читав шо ти пишеш, по моєму тут собака заритий, шо думаєш хтось новенький дуже захоче з вами поганяти якшо ви перти будете як з переляку і не чекати, типу добирайся туди як можеш, а як не можеш то не їдь, а ще може не їдь бе вел у тебе хреновий

Опубліковано

Поняв.

Сорі.

Карочє.

Хто ще думає що я хочу перти, а інші хай самі добираються?

Де таке написано?

Сань.. Ти шо? :wacko:

Я висловився... на покатушках буде практика.

Вел в першу чергу має бути справний....

А те як ти крутиш.... визначає ТВОЄ МІСЦЕ в групі... В КОНКРЕТНІЙ ГРУПІ.

Сильна група.... буде перти завжди.... полюбе.. так їм подобається... а слабша...... буде їхати своїм темпом, ще слабша...... своїм....

Але [censored]... ГРУПА....!!!!!!

І кожна людина зможе знайти свою групу..... або створити свою. Яка буде керуватися правилами ГРУПИ !!!!

А не зламався, пробився, ще щось.....

Дзвонити до швидкісної групи і казати... зачекайте.. я тут за 10 км від вас... в якомусь лісі зламався......... поверніться бо нема ні ключів.. ні запаски ні поняття як це все зробити !!!!!

ВСЕ. Більше писати не буду.

Опубліковано

Я думаю в первую очередь не стоит лечить окружающих.

Как только появляется мысль что "они не сделали...", "они должны были ..."

сразу думайте о своих долгах, что вы лично должны были, а не сделали.

Например должны были расчитать свои силы, взять свой собственный насос,

камеру, клей, ключи, воду, хавчик а вот увы не сделали и теперь еще и претензии...

Если так каждый начнет думать, то и жить станет проще.

Друзья это не те, которые для тебя что-то сделают.

Друзья это те, для которых ты что-то сделаешь. Принятно ?

Просто часто бывает что некоторые последние начинают выдумывать

новые правила, по которым они будут первыми, но при этом упоминают

некоторые слова типа дружба, поддержка и на этом основании морально давят прочих.

(не лось, не постоянный участник, не велогуру :))

Опубліковано
Я думаю в первую очередь не стоит лечить окружающих.

А тут никто никого не лечит. :rolleyes: И ничего никому не навязывают.

Тут ОБСУЖДАЮТ!

Есть разница? И количество реплик за 2 дня говорит о том, что эта тема актуально и интересна. Вы посмотрите, какое количество занятых людей находят время это все прочитать и отписаться! Значит, это кому-то нужно...

И побольшому счету начихать им на какую-то Иру, и ее езду...

• Адміністратори
Опубліковано

Якби нам було пофіг на Іру.

То на поїздці зустріч з Андрюхою з Червонограда коли ти відірвалась від групи, яка різала вітер за допомогою Лекса Мартенза і Андрюхи і почала конкретно відставати я б навіть голову не повернув в твою сторону, а тримався за групою щоб не померти самому проти вітру.

Я скинув швидкість і пробував тебе тягнути на гірки проти вітру. Але я не міг їхати твоїм темпом, тому забив дихалку і м'язи так що крутити вже тупо не міг.

Вгадайте що я зробив. :)

Я тупо на ходу набрав Лекса і сказав що я вимер як динозаври.

Тепер для тих хто не вірить що лосі допомагають слабшим.

Лекс з важкого будуна тупо розвертається, валить до нас на зустріч, стає з переду закриваючи нас від вітру і кричить "Работаєм дєвачкі"

Спина в нього широка вітру не відчуваєш, набираю темп легені згадують що таке нормальне дихання. Іра за нами не вцепилась. :(

Так ми з Лексом наздоганяли групу, поки наздоганяли зацепили ще ондного відставшого Кума. Лекс мене на гірки в прямому спислі штовхав в спину. Наздогнали групу, мене з кумом поставили в групі в другу пару і ми на розслабоні крутили до горохова на швидкості 30 наіть не напрягаючись :)

Доречі група яка йшла вже з нормальним темпом і втряслась, коли Лекс рванув нам на допомогу суттєво знизила темп і швидкість тільки для того щоб ми їх догнали.

І повірте, в цей момент мені було дуже не зручно що я створив людям такий напряг, і ще й не зміг допомогти Ірі.

Більше я таких помилок не роблю. Краще пересилити себе і крутнути щоб вцепитись в групу або ж просто попросити знизити темп :)

І переш і друге завжди спрацьовує :)

Доречі ще раз усім дякую що допомогли і допомагаєте мені і всім іншим. :)

Опубліковано

перечитавши все тут не розумію чому Ви посварились?

напевно адреналін пре у всі куди не можу, весна скоро на дворі і вильєте його там (в рівчаках, в багнюці чи на шосейці, чи в лісі), а сваритися не має змісту тут ні з Ірою ні з Лексом.

+1 КМД "Якби нам було пофіг на Іру."

нікому здається не "пофігу" як катаються інші, досвід справа наживна є приклади з Лукою який видихався з 3 пеньків але приіхав , Міла як приклад тільки прийшла в велолосі в кінці сезону підтянулась до "середньої" планки - досвід є досвід.

Але з постів тут дійсно в голову мені не приходить думка шо хтось збирається "розколоти" велолосів, завжди будуть міцініші і слабші так з прикладу поїздки в Горохів Лекс ровнув на шосері, хоча я теж катаюсь на "шосері" (все залежить від товщини набитого карману), але справа не в тому, я поїав з оутсайдерами ззаду і витягував їх до Гіркої Полонки , хоча Лекс рвонув ан 35 40 км\год ....

Пригадую "Велодень" коли юний велолось який вперше !!!!! вихав на дорогу і стояв с Струмівці поломаний (відкручений шатун) всі пролетіли, ніхто не поміг, я його прийтягнув в Гаражджу на Квест (правда Рома з КМД помогли від озера бо я вже здихав :) ) , то до чого веду ніхто не повинен лишати в хвості одиночок які б вони не були.

Справа в тому їзда в групі навчить підтягуватися до класу сильніших велолосів (ми ж просто "любителі")

Опубліковано

Да Юра я памятаю ту покатушку в Горохів.... Коли ти зкинув з колеса Джуру і Зіберса.....

І Я З МІШОЮ ДОГАНЯВ ТЕБЕ З ДІМАХОЮ..... якому не було вже куди діватися....... бо він твоя пара.....

І коли говорив тобі.. "не рви.. не рви...." і що? Ти мене послухав? От і Іра не слухає.....

А поїхали ми з Мішою швидко бо:

Ти коли рвонув... сили витратив... і на 2 підйомі вмер, Дімаха повернув на дачу, а пацани на байках...... здохли коли пробували догнати тебе на першому спуску в Полонку.

Ніхто не свариться.. Обговорюємо!!!

Опубліковано
І Я З МІШОЮ ДОГАНЯВ ТЕБЕ З ДІМАХОЮ..... якому не було вже куди діватися....... бо він твоя пара.....

а пацани на байках...... здохли коли пробували догнати тебе на першому спуску в Полонку.

Ніхто не свариться.. Обговорюємо!!!

доречі я з хлопцями поверався разом а ти з Дімахою вже в Луцьку був і я їх дотягував....

Опубліковано
:D :D :D Юра, ти шо спиш? :0001: кого ти дотягував, ти з Львівської як іпанув, то в Гіркій Полонці хлопаки вже відстали...я повертався на межу Луцька і Г.Полонки, на горизонті вже їх не було, ти чєво??? добре помню воплі Лєкса, Юра не рви, здохнеш...
Опубліковано

то було на початку поперше а в кінці Ваш хвіст з Лексом простив :angry2: :angry2: :angry2:

а я з пациками разом приїхав пізніше хоча міг їхати швидше

re: Дімаха повернув на дачу, а пацани на байках...... здохли :re

тоді в них вєліки повмирали залазо є залізо не мачого гнати волну ....

Опубліковано
Ігрек... Відпишись но...

А то тільки читаєш.. :D :D :D :D

:D:D:D

Та щось немає особливо що сказати. Більше, так, розрізнені думки.

Я був на ОДНІЙ покатушці в 2007 році. І причина, що я більше не був, не в тому, що я тоді був травмований, а в тому, що, по-перше, вільний час я більше люблю проводити з сім'єю, а по-друге - в тому, що з моєї точки зору, це не покатушки - це гонки (принаймні в тому форматі, в якому я їх бачив). А я більше люблю покататися в задоволення, і середня швидкість 20 (а іноді й 16-17) для мене є оптимальною.

Про ту єдину покатушку враження різні:

Туди ми їхали врізнобій. Я плентався сам, передостаннім. Спереду на горизонті не було нікого, ззаду на горизонті видівся Luka. Враження негативні.

Вже назад ми їхали разом, вже було темно. Враження цілком позитивні. Я вдячний за підтримку, яку мені надали в складній ситуації :) Я правда чув, що хтось таки не втримався з групою і почесав вперед...

Більше не маю що сказати за покатушки.

Цього року на велосипеді вже і дружина. І коли ми спокійно виїжджаємо з лісу і я бачу, як поруч проноситься на швидкості в 30 наш велофорум, то я думаю, що манав я отако літати. За нормальної погоди я щодня наїжджаю мінімум 20 км (на роботу, з роботи) і їду в тому темпі, в якому мені подобається (10 км за 25-35 хвилин). А восени ми купили ще й дитячі крісла, так що швидкість пересування нашої сім'ї на велосипедах не є великою, але всі задоволені.

Якби був формат покатушок Leisure Crosscountry (саме так написано на велосипедах Giant початкового рівня - спокійна їзда по "пересеченной местности") - я б із задоволенням з'їздив, а можливо й Yulampochka підтягнулася б. Ще й в часі щоб не дуже напружно було для сім'ї (діти то залишаються з бабусею чи нянею), скажімо 30-60 хвилин туди, 30-60 там, 30-60 назад.

Дякую за увагу.

P.S. Тут ще Zibers мріє пару слів сказати по темі, але його Plum забанив на 1,5 роки, так що почекаєте ще трохи.

Опубліковано

:0001: Юра-Юра! :D :D :D доросла людина, а таку пургу несеш...

аби тема не перетворилась на "Обережно, лосі!"

post-2059-1233834302.png обережно, лосі!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...