Перейти до змісту

Акція: "Ні кредитному рабству!"

romaxa11

Рекомендовані повідомлення

это похожий пример о 3% по зарплатным картам, что они краткострочные и на них расчитывать нельзя... льзя льзя, просто думать нужно

стоп. вот тут стоп.

на краткосрочные ресурсы действительно рассчитывать нельзя.

и те же вклады до восстребования (под 12,5% в Универсале, например) подлежат 100% резервированию

т.е. грубо говоря, эти деньги в оборот не идут...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 227
  • Створено
  • Остання відповідь

а куда идут?

просто лежат в сейфе на храннении и ждут меня?

+ добрый банк начислит мне %?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Па тіпу, якщо робити погашення доларових кредитів у гривнях по 5,05, то тоді і доларові депозити вертати в гривнях по 5,05. ок?

Пішла вже предметна розмова. Ок.

Є багато інших методів виходу з ситуації. А якщо конкретно по цьому варіанту, то не всі хочуть переводити в гривню це раз. Два це те що різницю курсу солідарно можуть понести і банк і держава і позичальник.

Врятувати позичальника (не афірюгу а бізнесмена) це залишити робочі місця, підтримати купівельну спроможність на ринку, перерахувати в бюджет податки а значить платити по соціальні виплати.

Тому різниця між депозитами і кредитами в суті а не в методах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два це те що різницю курсу солідарно можуть понести і банк і держава і позичальник.

Либо к этим троим надо добавить и вкладчиков, либо отнять банк. Иначе несправедливо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Па тіпу, якщо робити погашення доларових кредитів у гривнях по 5,05, то тоді і доларові депозити вертати в гривнях по 5,05. ок?

Пішла вже предметна розмова. Ок.

:D

мені цікаво тоді побачити "схадняк" двох маніфестацій - одна підприємці з гаслами "дайош кредити назад по 5,05", і інша - депозитчиків з транспарантами "нєт переводу депозитів в грівню по 5,05".

і так люблячими очима одні на других :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Либо к этим троим надо добавить и вкладчиков, либо отнять банк. Иначе несправедливо.

Поясни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

b0rg уже пояснил, но повторюсь:

либо кризисную разницу в курсе разделить между банком, державой, кредитуемыми и вкладчиками(депозиты отдавать по сниженному курсу), либо только между державой и кредитобрателями.

Если перевозчик брал у банка 100000 долларов, отдать должен 100000+%, а не 505000 грн. Если государство компенсирует банку 350 тыс. грн - тогда справедливо, иначе - а чем банк, как юрлицо хуже того же перевозчика? Почему банк должен быть в глубоком прямом убытке , а перевозчик - просто недополучить прибыль?

А ГО"Крок" не пробовала для начала организовать самих перевозчиков? Создать ассоциацию перевозчиков к примеру, которая бы координировала их действия в период кризиса? Кто мешает перевозчикам зафиксировать тарифы на перевозки в долларах? Объемы снизились? Так вы посмотрите, каково сейчас банкам! Им ведь тоже явно жизнь не медом кажется - кризис, денег нет, кредиты им не дают, депозиты отдавать придется, а тут еще такие претензии.

Почему банкиры не выходят на митинги с плакатами "Отдайте наши кредиты!- у нас кризис!"?

ЗЫ банки, кстати, так же кредитуются. За границей, у других банков и финучереждений. Давайте попросим НБУ отдать МВФ свой кредит по курсу 5,05 ? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені цікаво тоді побачити "схадняк" двох маніфестацій - одна підприємці з гаслами "дайош кредити назад по 5,05", і інша - депозитчиків з транспарантами "нєт переводу депозитів в грівню по 5,05".

і так люблячими очима одні на других :)

+1 :P :P :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опитування людей учасниками акції ні кредитному рабству. РЕЗУЛЬТАТ !!!

post-6241-1234288272.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

особливо сподобався пункт 15. смєшалісь в кучу коні, люді.

і про скоротити кількість банків: от буде їх менше і шо зміниться??а чому не включили зменшення кількості аптек, барів, перукарень, магазинів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і про скоротити кількість банків: от буде їх менше і шо зміниться??а чому не включили зменшення кількості аптек, барів, перукарень, магазинів?

Це просто думка, ПРОСТИХ людей.

Смійся, якщо приносить це тобі задоволення!

Жалко що такі як ти досвідченні люди не розуміють простих людей((( тобі повинно бути стидно(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жалко що такі як ти досвідченні люди не розуміють простих людей((( тобі повинно бути стидно(((

а які люди прості, а які непрості, Похіх(не переконуй мене, що ти Ронін)?прості-це ті, що не передбачають наслідків своїх дій? ті, які змішують в кучу усі біди світу і протестують проти цього?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а які люди прості, а які непрості, Похіх(не переконуй мене, що ти Ронін)?прості-це ті, що не передбачають наслідків своїх дій? ті, які змішують в кучу усі біди світу і протестують проти цього?

Ти добре зрозумів про шо я. Не перепригуй.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти не спригуй. я тебе, [censored] ще раз питаю, хто такі ПРОСТІ люди????а хто тоді ті, хто не бере участь у акціях, а сплачує кредити?складні??чи які?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це ти не спригуй. я тебе, [censored] ще раз питаю, хто такі ПРОСТІ люди????а хто тоді ті, хто не бере участь у акціях, а сплачує кредити?складні??чи які?

це анкета в палатці.

хто дав право тобі судити хто простий а хто не простий, хто ти , тут і зараз??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це анкета в палатці.

я не суджу, я тебе питаю- хто такі прості люди а хто такі непрості?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це анкета в палатці.

Ну давай почнем зясовувати що таке вогонь а що таке вода, день і ніч. А те чим ти займаєшся називається ДиМоГОГІЯ (((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

забаньте его... чесслово.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зато чесно! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це анкета в палатці.

Ну давай почнем зясовувати що таке вогонь а що таке вода, день і ніч. А те чим ти займаєшся називається ДИМОГОГІЯ (((

дЕмАгогія- це те, чим займаєшся ти.

Демагогия — набор ораторских и полемических приёмов и средств, позволяющих ввести аудиторию в заблуждение и склонить её на свою сторону. Чаще всего применяется для достижения политических целей, в рекламной деятельности.[источник?]

Основными и наиболее очевидными демагогическими уловками служат скрытие истинного положения вещей, недомолвки, отказ от рациональной аргументации.

Похіх, тут купа опонентів була, які приводили певну аргументацію. а у тебе народ, прості люди, геноцид...тобі в розділ політика.

це не чесно, а тупо.як мінімум.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Думаю, він мав на увазі ДЕМАГОГІЮ, як обман політично відсталих верств народних мас всілякими привабливими, але брехливими обіцянками і гаслами :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДИМОГОГІЯ...

*запісиваєт в цитатнік*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Два це те що різницю курсу солідарно можуть понести і банк і держава і позичальник.

Згідний, що різницю курсу солідарно можуть понести і банк, і держава , і позичальник. Пояснюю, тому що на позичальнику заробляли великі кошти це банк і держава , а ніяк не вкладник. На першому місці винуватців цього , що сталося ,звичайно, держава стоїть, а ,як відомо, банки це і є відображення держави ,тобто, власник кожного банку (любого) є якийсь держ. чиновник високого рангу( мається на увазі депутати , міністри, але звичайно на документах вони не числяться власниками, но це так.)тобто ті люди ,які впливають на розвиток держави вцілому!. Через це аж ніяк не треба захищати ці наші банки, тому що ніхто з цих чиновників (нахаб) ніколи не думав про народ і не буде думати, тому що вони самі нічого не втратили і практично не можуть втратити. А втрачають завжди прості люди (це ті люди ,які чесно працюють, або стараються чесно працювати, тобто як зараз називають середній клас!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підтримую :huh:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згідний що різницю курсу солідарно можуть понести і банк і держава і позичальник. Пояснюю, тому що на позичальнику заробляли великі кошти це банк і держава а ні як не вкладчик. На першому місці винуватців цьог що сталося звичайно держава стоїть, а як відомо банки це і є відображення даржави тобто власник кожного банку (любого) є якийсь держ. чиновник високого рангу( мається на увазі депутати , міністри, але звичайно на документах вони нечисляться власниками, но це так.)тобто ті люди які впливають на розвиток державм в цілому!. Через це а ж ніяк нетреба захищати ці наші банки, томущо ніхто з ціх чиновників (нахаб) ніколи недумав про народ і небуде думати, то мущо вони самі нічого не втратили і практично неможуть втратити. А втрачають завжди прості люди (це ті люди які чесно працюють, або стараються чесно працювати, тобто як зараз називають середній клас!)

отже маємо:

1.прості люди-це середній клас(а ми тут цілі теми цьому присвячували, а воно ось як усе просто).

2.власники ВСІХ банків- державні діячі(а райффайзен банк аваль, ОТР, Фольксбанк, SEB, Universal, Piraeus, Кредобанк, УніКредит і т...)?

3.Вкладники не заробляють...

4.Всі прості люди чесно працюють(і середній клас теж..)

P.S. відредактуй пост, пліз...помилочки там, що разом, що окремо, коми якісь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...