Перейти до змісту

Маркери для заміток на дисках

Рекомендовані повідомлення

Ну от не придумав я, в який розділ на форумі ще можна втулити цей топік :)

Давно шукаю заміну своєму маркеру, яким користуюсь вже кілька років. Я не люблю маркери з товстим кінчиком, як в фломастера. Користуюсь тоненьким, і шукаю де б купити саме з таким кінчиком:

IMG51-1232055442.jpg

Цей маркер називається Edding 140S oph marker permanent (S -- superfine, товщина лінії 0,3 мм), але колись давно в мене був маркер TDK зі схожим тонким кінчиком. А зараз, нажаль, всі маркери, які я зустрічаю в продажу -- "фломастерного типу" і малюють лінію як мінімум вдвічі-втричі товстішу.

Якщо хтось десь бачив в продажу такі маркери -- підкажіть де саме. Якщо хтось продає такі -- велкам в ПМ або в аську 153922088.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось порівняльний зразок підпису різними маркерами. Різниця налице :)

IMG51-1232056638.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пример моих маркеров :smile3:

CIMG3385.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я люблю товсті маркери тому що вони краще і гарніше виглядають...

а ще ними можна писати на руках))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мішень, намальована на лобі товстим маркером, також з більшої відстані видна :)

А от диски мають охайніший вигляд, якщо вони підписані дрібним почерком тонким маркером. Та і інформації більше можна на дискові помістити. А якщо на дискові написати серійний номер якоїсь програми, то написані тонким маркером символи стають більш зрозумілі, наприклад точно видно де Y а де V, де O а де D, та і 0 (нуль) я звик в серійниках писати перекресленим, як в досовському шрифті, а жирним маркером воно тоді геть ні на що не схоже стає :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у мене є дуже тоненький маркер по дисках! Навіть тонший ніж той шо ти написав!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Семен семеныч!!! 0,4мм устроит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пипец, Shkoder, ты что, коллекционируешь эти маркеры ? ;) Я обхожусь одним на работе и двумя дома. Правда, такой как у Вадима, тоже купил бы, иногда приходится делать какие-то пометки не только на дисках, но и на разного рода проводах, платах, сетевых кабелях и т.п. а там - чем тоньше, тем лучше.

2 restart2. Я рад, что у тебя есть, ты подскажи пожалуйста, где такой можно купить ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я теж люблю тоненькі маркери.

Маю отакий, різних кольорів.

post-2742-1232096786.jpg

Купувала в магазинчику канцтоварів, напроти Слона.

А ще на днях купувала подрузі в Гостинці, теж в канцтоварах (2-ий поверх).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...