Перейти до змісту

Довге волосся у чоловіків

Forever Autumn

Як Ви ставитесь до довгого волосся у чоловіків? Чи носите самі?  

183 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Давненько ношу довге волосся) Спочатку було як протест проти лисо-бритоголово-ніі***ццо-рєально-крутозакручених пацанов/за що і по морді вигрібав навіть/. Потім перейшло в стиль і взагалі - дуже сподобалося. От тільки доглядати за ним з моєю роботою важкувато, бо воно дуже неслухняне і м"яке - розтріпується і плутається)) А в цілому - абсолютно позитивне відношення

• Відповідей 108
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Гмм... Особисто для мене, якщо в чоловіка НА ГОЛОВІ (!!!!) ВЕРХНІЙ (!!!!!!!!) нема за що схопитися, то це вже лисий!

Вуха, ніс і щоки не рахуються :):):)

Опубліковано
Гмм... Особисто для мене, якщо в чоловіка НА ГОЛОВІ (!!!!) ВЕРХНІЙ (!!!!!!!!) нема за що схопитися, то це вже лисий!

о_О

я - лысый :)

Опубліковано
А если на нижней (!!!) голове (!!!) есть за что схватиться - то это уже мутация, однако ;)

На нижній ітак є, за що схватитись прастітє :lol:

о_О

я - лысый :)

Ну вотЬ.

Шура сам признався :):):)

Опубліковано

Мені особисто подобаються дуже короткі стрижки. Лисі/бриті здаються більш сексуальними, ніж довговолосі. Але відношусь до довгого волосся в мужеского пола цілком нормально, аби тільки воно гармоніювало з рештою зовнішності. Думаю, в тих, у кого шкільні роки минули за СРСР, довге волосся, скоріш за все, це виклик правилам, бунтарство, що апріорі є свідченням сильних людей, на відміну від сучасних децелів (нікого не хочу образити, зрештою, зачіска цілком індивідуальна справа).

Опубліковано

приваблюють чоловіки з довгим волоссям в тому випадку, якщо волосся стильно вкладене

Опубліковано
Мені особисто подобаються дуже короткі стрижки. Лисі/бриті здаються більш сексуальними, ніж довговолосі. Але відношусь до довгого волосся в мужеского пола цілком нормально, аби тільки воно гармоніювало з рештою зовнішності. Думаю, в тих, у кого шкільні роки минули за СРСР, довге волосся, скоріш за все, це виклик правилам, бунтарство, що апріорі є свідченням сильних людей, на відміну від сучасних децелів (нікого не хочу образити, зрештою, зачіска цілком індивідуальна справа).

хм. як на мене - навпаки. довге красиве волосся у чоловіка - це набагато сексуальніше, ніж блискуча яскрава лисина чи 5 см, що торчать в космос...

З.І. как вспомню, так и вздрогну..))

тим більше з довгого можна косички заплітати, розчесувати...ех... :):):)

Опубліковано

Ну вот, волосы снова доросли до той черты, когда становится уродливо. Не знаю, что делать) Стричь, или дурачком полгода ходить)

Опубліковано

Відкрийте тему: Жіночі зачіски а-ля солдат Джейн, ваше ставлення, думки з цього приводу. ))

Розкажіть, будь ласка, про ваше ставлення до жінок без "повышенной мохнатости".

Чим є коротке волосся у жінок для вас? Якщо самі носите, розкажіть, що вас спонукало до цього кроку. (Воші, тиф, наслідки Чорнобиля, а може ви феміністка чи активна лесбіянка). Якщо ставлення негативне: також обгрунтуйте.

Зрозуміло, що волосся на голові (зараз знайдеться купа розумників, котрі почнуть уточнювати, де саме волосся і т.п.)

Любі чоловіки та шановна кількісна меншість (жінки), прокоментуйте будь ласка вашу думку.

:)

Опубліковано

Голосование саботировали :D

Голосувалка для жінок

Дуже подобається довге волосся у чоловіка [ 7 ] [5.51%]

Мені якось все одно [ 9 ] [7.09%]

Фу! Патлаті мужчини на дівчат схожі! [ 12 ] [9.45%]

Я - чоловік [ 99 ] [77.95%]

Опубліковано
Відкрийте тему: Жіночі зачіски а-ля солдат Джейн, ваше ставлення, думки з цього приводу. ))

SunSeth, чому сам не відкриєш?  ;)

Чекаю на нову тему  :)

Опубліковано
Постригся нафиг)

Forever Autumn, но я еще не лысый) :D

А дарма! ;)

З довгим волоссям тебе бачили, із стрижкою бачили. Логічно було б і лисим побачити  :)

Щоб вже остаточно визначитися, що саме тобі пасує.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Носил, ношу и буду носить длинные волосы.

И ЭТО НЕ ОБСУЖДАЕТСЯ !!!!!!!!!!

И МНЕ ПЛЕВАТЬ, ЧТО ВЫ ТАМ ДУМАЕТЕ !!!!!!!!!!

Опубліковано

На полтона тише, если не трудно ;)

Понимаешь, если тебе пофиг, что они там думают, то и им может быть точно так же пофиг, что ты там кричишь - зачем тратить силы на сотрясение воздуха? ;)

Опубліковано

Мне 39, длинные волосы, ношу с 13ти, еще со времен Советской власти. Раньше доставали педагоги, пыталась остричь милиция, да и теперь достают вопросами типа: - Ну, когда ты пострижешься, так ведь уже не модно? - Когда уже на человека станешь похож?

Люди, скажите, а вам не все равно? Я вас трогаю?

Не буду стричься хотя бы потому, что не собираюсь угождать тем, кто меня к этому побуждает!!!

Не собираюсь прогибаться под мнение обывателей!!!

post-3366-1235609062.jpg

post-3366-1235609080.jpg

Опубліковано
ношу с 13ти

Путьом нескладних математичних підрахунків :) я вияснив що це десь 1983ий рік... Не сталінські часи, але й ще не "перестройка"

Тим більше 13 років... А це у Луцьку було?

БО я знаю що в великих містах типу Москви ще з 70х хаєра почали пускати масово, а от до глибинки довговато доходить...

Короче кажучи. Респект вам дядя!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...