Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

справа от у чому: в мене створено два користувачі - один адміністратор, інший простий ("жжжжжжж").post-6285-1269365897,89_thumb.png

На "простому" налаштований батьківський контроль - заблоковані деякі програми. Тепер я хочу заблокувати ще декілька програм, але у панелі інструментів/батьківський контроль не висвічується той користувач ("жжжжжжж"), в якого вже ввімкнутий цей самий контроль. post-6285-1269365908,64_thumb.png

Дуже не хочеться створювати новий обліковий запис... <_<

Можеш глянути тут ше тут натрапив, і є таке Відео

дякую за допомогу, але за цими посиланнями вирішення не знайшов...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь

Спробуй захистити паролем звичайного користувача після цього спробуй знову налаштовувати контроль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всю тему не читав. Чи вдалося комусь налаштувати мережу між сімкою та win98(так, це ізврат)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всю тему не читав. Чи вдалося комусь налаштувати мережу між сімкою та win98(так, це ізврат)?

Вдалося.

В мене в локалці є Windows98 SE, Windows2000, WindowsXP та Windows 7. Все працює без проблем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вдалося.

В мене в локалці є Windows98 SE, Windows2000, WindowsXP та Windows 7. Все працює без проблем.

98-ма бачить в мережевому оточенні сімку? 

У мене після встановлення active directory на 98, заходить безпосередньо на розшари, але на сам комп не заходить - запрос сетью не поддерживается.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виложіть будь ласка нормальний активатор в кого є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Виложіть будь ласка нормальний активатор в кого є?

секунду

забирай http://depositfiles.com/files/0qmbg2593

пройди потім перевірку на сайті windows.com завантажуй оновлення - не бійся

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

active directory на 98?  blink.gifblink.gif

Точніше Active Directory Client Extensions for windows 95/98, із ним ідуть файли підтримки NTLM2.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

98-ма бачить в мережевому оточенні сімку? 

У мене після встановлення active directory на 98, заходить безпосередньо на розшари, але на сам комп не заходить - запрос сетью не поддерживается.

98-ма на жаль лише бачить сімку. Зайти з неї на комп не вдається. З сімки на 98-му - без проблем. Не звертав на це уваги - не виникало потреби.  Та й комп з 98-ю залишився в локалці лише один.

Active Directory Client Extensions for windows 95/98 не встановлював. При нагоді спробую. Але думаю, що це не вирішить проблеми. 

Тим більше 98-ма не розуміє файлової системи NTFS.

А немає можливості "перейти" з 98-ї хоча б на 2000-у?

Чи можливо є потреба в запуску старих DOS-програм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<br />98-ма на жаль лише бачить сімку. Зайти з неї на комп не вдається. З сімки на 98-му - без проблем. Не звертав на це уваги - не виникало потреби.  Та й комп з 98-ю залишився в локалці лише один.<br /><br />Active Directory Client Extensions for windows 95/98 не встановлював. При нагоді спробую. Але думаю, що це не вирішить проблеми. <br />Тим більше 98-ма не розуміє файлової системи NTFS.<br /><br />А немає можливості "перейти" з 98-ї хоча б на 2000-у?<br /><br />Чи можливо є потреба в запуску старих DOS-програм?<br />
<br />

експерименти із АД - результат активного пошуку у гуглі. Я вже у тій сімці що завгодно колупав, роздавав дозволи наліво і направо - нуль.

Комп домашній, 2000-на вже там стоїть, мене просто заїло, що 98 із хр контачить, а із сімкою - вже ні. От мене і цікавить, чи комусь вдалося досягнути повного консенсусу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

<br />98-ма на жаль лише бачить сімку. Зайти з неї на комп не вдається. З сімки на 98-му - без проблем. Не звертав на це уваги - не виникало потреби.  Та й комп з 98-ю залишився в локалці лише один.<br /><br />Active Directory Client Extensions for windows 95/98 не встановлював. При нагоді спробую. Але думаю, що це не вирішить проблеми. <br />Тим більше 98-ма не розуміє файлової системи NTFS.<br /><br />А немає можливості "перейти" з 98-ї хоча б на 2000-у?<br /><br />Чи можливо є потреба в запуску старих DOS-програм?<br />
<br />

експерименти із АД - результат активного пошуку у гуглі. Я вже у тій сімці що завгодно колупав, роздавав дозволи наліво і направо - нуль.

Комп домашній, 2000-на вже там стоїть, мене просто заїло, що 98 із хр контачить, а із сімкою - вже ні. От мене і цікавить, чи комусь вдалося досягнути повного консенсусу.

Сьогодні розмовляв з товаришем на цю тему. Він на своїй робочій локалці вирішив цю проблему без  використання АД і без встановлення якогось додаткового ПЗ. 

1. В сімці прописав користувача (який буде під Win98), з паролем не меньше чотирьох цифр (літер).

2. На компі з Win98 створив користувача з таким же ж іменем, з правами адміна (надалі він під ним тільки й заходив).

А далі, при спробі зайти з 98 на 7 - просто підтверджує пароль.

Принаймі з його слів - усе працює. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На жаль, не вийшло :(

Якщо відразу заходити, то питаеє пароль і якщо ввести правильно, то видає this device does not exist on the network. Але після перезавантаження знову те саме не питаючи пароля - request not supported.

Можливо права адміністратора у 98-ій не видав - не знайшов такого пункта :( (здається там такого немає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо хтось сумую за меню "Пуск" з XP, то ця прога спеціально для вас :ok:

1. Розпакуйте архів

2. Запустіть cwsm.exe

Якщо захочете все вернути назад, то просто видаліть процес cwsm.exe в диспетчері задач

cwsm_russian_x86.zip

cwsm_russian_x64.zip

post-6285-1270412275,4_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите, пожалуйста, какую писАлку поставить под W7? А то моё неро7 матюкаеться при установке

:0011: ...незнаю як там у кого, а я поставив на 7ку шосте неро))))...стало аж бігом, сама швидка, провірена та надійна версія!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подскажите, пожалуйста, какую писАлку поставить под W7? А то моё неро7 матюкаеться при установке

:0011: ...незнаю як там у кого, а я поставив на 7ку шосте неро))))...стало аж бігом, сама швидка, провірена та надійна версія!

Про можливысть встановлення шостого на win7 взагалі почув вперше.

Про сьоме вже велась мова на цьому форумі. Серед моїх знайомих не знайшлось нікого, кому б вдалось його встановити, і при цьому воно було повнофункціональним. Хоча в попередніх постах писали, що встановлюється і працює. :)

Восьме втсановлюється і працює у всіх. (принаймі ще не чув зворотнього) :)

А на рахунок девятого... На офіційному сайті NERO пишуть:

"«Nero 9» самый выдающийся и самый продаваемый пакет для обработки цифровых мультимедийных файлов, прошёл тестирование на соответствие всем техническим требованиям совместимости с ОС «Windows 7»."

«Microsoft» рекомендует продукты с пометкой «совместим с «Windows 7», так как они прошли тестирование в соответствии с рекомендованными «Microsoft» испытаниями на совместимость и надежность.

:)

http://www.nero.com/rus/technologies-windows-7.html 

Хоча IMHO воно занадто "важке" та "тормознуте".  Хоча це лише моя думка. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BIKTOP1970

Хоча IMHO воно занадто "важке" та "тормознуте". Хоча це лише моя думка

:smile-zachot: Думка це не тільки ваша, але і багатьох..більш чим впевнений. По специфіці своєї роботи мені завжди під рукою потрібне неро, і повірте)))...що я зацікавлений більш у тій прозі, яка працює швидше і стабільніше :rolleyes: Відразу після установки 7ки 6 те неро не хотіло ставати, але коли поставив більше 10-15 програм специфічних ...які потрібні мені постійно для роботи ....шосте неро таки стало...дало себе крякнути серійним номером...і з успіхом уже працює кілька місяців!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про сьоме вже велась мова на цьому форумі. Серед моїх знайомих не знайшлось нікого, кому б вдалось його встановити, і при цьому воно було повнофункціональним. Хоча в попередніх постах писали, що встановлюється і працює. :)

Ну, собственно, вот - post-419-1270807377,5_thumb.jpg - работает с полгода без каких либо жалоб: диски копирует, образы жгёт и создаёт, пишет нормально :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, собственно, вот - post-419-1270807377,5_thumb.jpg - работает с полгода без каких либо жалоб: диски копирует, образы жгёт и создаёт, пишет нормально :)

Більш-менш стає зрозуміло. Я пробував встановлювати на 7 дещо старішу Nero_7_5_1_1 (не запитував яку знайомі). На Win2000 та winXP працювала без проблемно і на багатьох компах.

Може в цьому і весь прикол. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BIKTOP1970

Хоча IMHO воно занадто "важке" та "тормознуте".  Хоча це лише моя думка

:smile-zachot: Думка це не тільки ваша, але і багатьох..більш чим впевнений. По специфіці своєї роботи мені завжди під рукою потрібне неро, і повірте)))...що я зацікавлений більш у тій прозі, яка працює швидше і стабільніше :rolleyes:  Відразу після установки 7ки 6 те неро  не хотіло ставати, але коли поставив більше 10-15 програм специфічних ...які потрібні мені постійно для роботи ....шосте неро таки стало...дало себе крякнути серійним номером...і з успіхом уже працює кілька місяців!

один товариш встановив Nero 9 на свій домашній комп під Win7 ( проц i7, 8Gb ОЗУ, RAID і т.д). Хватило його терпіння на три дні. Зніс, вернувся на старішу версію. 

Якщо вже такий комп "приторможувало", то що тут ще можна сказати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене виникла проблема: не установляється Microsoft Office Enterprise на Windows 7 Максимальний.

Може є у когось Microsoft Office 2007 (що працює на 7 вінді), залийте на фтп - буду дуже вдячний. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може є у когось Microsoft Office 2007 (що працює на 7 вінді), залийте на фтп - буду дуже вдячний. :)

Заливаю той, що сам використовую на сімці!

сюди ftp://ftp.lm.lutsk.ua/Soft/Microsoft%20Office%202007%20Enterprise%20UKR/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У мене є Microsoft Office 2007 Enterprise UKR , але він чомусь не хоче ставати на сімку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І я заливаю офіс + українізатор + сервіс пак 1

У мене є Microsoft Office 2007 Enterprise UKR , але він чомусь не хоче ставати на сімку.

Можливо це просто українізатор? ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на фтп в папці /Soft/Office 2007 100% робочий комплект :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...