Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Блондинисте запитання ;) дайте ссилочку на українізатор офісу 2007з мене +1. Давно хочу українську мову :smile-zachot:

На фтп в папці софт є папка офіс і там є українізатор, я туди його поклав самолічно

Я огошник, а не датагрупівець. Не має змоги заходити фтп :(

Опубліковано

Кто-нибудь запускал на семерке игрушку Bioshok? На ХР идет нормально, на семерке после каждой 4 минутой игры начинается рассинхронизация звука и ФПС падает до 10 кадров :( Пробовал уже разные настройки в игре, не помогает.

Опубліковано

Використовую Windows 7 x64 MSDN Eng...

Залийте будь-ласка активатор на якийсь файлообмінник. Чи для активації згодиться 7Loader Release 5 яким я активовував 7600???

Опубліковано

Якась байда з бібліотекою відео. Додав туди 2 папки з купою фільмів. Раніше бібліотека відкривалась моментально. І раптом ніби 7-ка забула кеши, кожного разу перечитує всі файли заново. Пробував виводити папки з бібліотеки і вносити їх знову. Не допомагає.

Задовбало блін.

Опубліковано

Хтось зустрічав іміджі установочних дисків зі всіма (х86 і х64) версіями на одному диску? В мене є такий диск з Вістою (всі версії від x86 Starter до x64 Ultimate на одному диску, імідж оригінального диска) -- дуже зручно, шукаю аналогічний диск з Він7.

Опубліковано

интересно " а нашо?" такой сборник вообще нужен?

ну я допускаю - ультимейт на десктоп, а стартер на нетбук какой-нибудь

- а на кой все промежуточные вариации?

хм...

Опубліковано

2 Banzai

ну то так..ми ж піратське юзаєм і в основному ставим самий дорогий -Ultimate. :D ..а якщо в офіс ставити Professional...то нащо там Windows Media Center чи DVD Maker.. :D ..так само як і не переплачував би я якби купляв за Ultimate а ставив би собі Home Premium

різні тільки ключі у них

Опубліковано
Хтось зустрічав іміджі установочних дисків зі всіма (х86 і х64) версіями на одному диску? В мене є такий диск з Вістою (всі версії від x86 Starter до x64 Ultimate на одному диску, імідж оригінального диска) -- дуже зручно, шукаю аналогічний диск з Він7.

Саме така

Опубліковано
интересно " а нашо?" такой сборник вообще нужен?

ну я допускаю - ультимейт на десктоп, а стартер на нетбук какой-нибудь

- а на кой все промежуточные вариации?

хм...

В першу чергу цікавить, щоб на одному диску були і х86 і х64 версії.

All, на фтп лежить "активований" імідж. А я хотів би такий, в який не лізли своїми брудними ручками наші хацкери ;)

Опубліковано

Є чесний скачаний з сайту мікрософта і маю навіть ключика - чесно зареганого на тому ж сайті. Правда, інгліш..

Опубліковано

pro версія не влаштовує тим, що на неї не можна повісити український інтерфейс. Дуже надіюсь, що найближчим часом на Україні заборонять продавати ноути з інстальованою російською віндою без можливості безкоштовного апдейта до української

Опубліковано

То так...але Pro українською також існує як і всі інші версії в продажі..

http://www.softkey.ua/catalog/program_ver....05523&CID=0

На софткей ще нема ..serega купив деінде ^_^

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...