Перейти до змісту

windows 7 vienna

storm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Народ, стикувся я з такою проблемою - Юзаю 7ку вже більше року, а вчора почали вибиватись наступні повідомлення

9f96f47a2d30.jpg

Але активація не злетіла!!! В властивостях системи показує, що все активовано і працює нормально!!!

1ba9a82be2b1.jpg

Шо це може бути за фігня і як її лікувати? Може хто стикався?! Переставляти систему не дуже хочеться, бо потім багато настроювати...

• Відповідей 999
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Народ, стикувся я з такою проблемою - Юзаю 7ку вже більше року, а вчора почали вибиватись наступні повідомлення

..

Суть певно у тому, що встановлена бета або реліз кандидат і так чи інакше МС не передбачає такі системи для постійного використання.Натисніть Win+R та введіть winver . Якщо в вікні буде написано збірка не 7600 чи 7601 то тоді єдине рішення перевстановлення на RTM білд 7600 чи 7601(SP1). Ось і все а активатор провірений - Loader Extreme Edition

Опубліковано

..

Суть певно у тому, що встановлена бета або реліз кандидат і так чи інакше МС не передбачає такі системи для постійного використання.Натисніть Win+R та введіть winver . Якщо в вікні буде написано збірка не 7600 чи 7601 то тоді єдине рішення перевстановлення на RTM білд 7600 чи 7601(SP1). Ось і все а активатор провірений - Loader Extreme Edition

Пише 7601, але чомусь пробна версія... ((((

6228e98db90b.jpg

Опубліковано

Джек-Стрибунець, скачай активатор Windows Loader, відключи інтернет, запусти від імені адміністратора, встанови, перезавантаж систему. Вінда буде активована.

Якщо раптом не вийде, качни офіційний реліз Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Updated 7601 x86/x64 Ukr (15.05.2011) і після установки активуй вище згаданим активатором, або тим що скачаєш разом з образом (Chew7)

Опубліковано

Маю таку саму проблему. ОС 7601 build, з білого образу встановлена. Трабл помітив коли стягнувся SP1 через windows update. Допоки не знайшов вирішення проблеми, але хоч знаю звідки взялась :)

Опубліковано

Маю таку саму проблему. ОС 7601 build, з білого образу встановлена. Трабл помітив коли стягнувся SP1 через windows update. Допоки не знайшов вирішення проблеми, але хоч знаю звідки взялась :)

От і в мене те саме!!!

Джек-Стрибунець, скачай активатор Windows Loader, відключи інтернет, запусти від імені адміністратора, встанови, перезавантаж систему. Вінда буде активована.

Якщо раптом не вийде, качни офіційний реліз Microsoft Windows 7 Ultimate SP1 Updated 7601 x86/x64 Ukr (15.05.2011) і після установки активуй вище згаданим активатором, або тим що скачаєш разом з образом (Chew7)

Дякую! Спробую ще так!!! :)

Опубліковано

Поборов проблему за допомогою Windows 7 Loader eXtreme Edition 3.503, сперш видалив loader, потім видалив ключі і після перезавантаження зробив Trial Reset, зараз winver каже що я власник ліцензії на дану ОС :).

Опубліковано

Знайшов "корінь" проблеми!!! В мене просто стояв реліз кандідат SP1!!! Видалив його, активував вінду знов і через апдейт знов поставив SP1 - ВСЕ ПРАЦЮЄ!!! :)

Опубліковано

Чекаю і я підказки. Є Samsung RV509. Є "сімка" 32 біта на ньому. І два вище рекламовані активатори "вибивають" чорний екран після спрацювання, мушу відновлювати попередню недоактивацію. І все. Перед тим BSOD від файлів ntkrnlpa.exe, iaStor.sys, halmacpi.dll, через що я вирішив заново активувати вінду, і ось "приїхали". Ідеї?

Опубліковано

Ідея така - у вікні з Loader Extreme edition обрати метод активації як Enterprise Edition через KMS сервер. Також спробувати зробити Trial reset перед цим

Доречі розробник попереджує про можливі невдачі при роботі контролера SATA в SCSI режимах(AHCI, RAID)

І чи нічого не пишеться в списку попереджень в самому низу вікна?

Опубліковано

Попереджень нема внизу. Тріал скинуто. В "просунутих" опціях перебробував дійсно все крім KMS сервера, щось йому не вірю ( і не користувався ніколи). "Чорна діра". Насторожують вищеописані BSODи.

Опубліковано
В "просунутих" опціях перебробував дійсно все крім KMS сервера, щось йому не вірю
Дарма, я його для своєї ОСі пробував заюзати, нічо не ломане, вінда всі апдейти ставить і думає що активована на МС.
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Вчора стикнувся з такою проблемою, друг купив собі ноута Самсунга, попросив налаштувати... Поставив я йому оригінальний образ Win 7 SP1, все налаштував, а як дійшов час до активації - тут і полізли косяки... Запустив активатор (Windows 7 Loader eXtreme Edition), все пройшло нормально, а після перезавантаження ноут зависає!!! Доходить до "Загрузка системы" і все!!! Підкажіть як це виправити???

Опубліковано

Ну я не знаю шо то за звєр такий Windows 7 Loader eXtreme Edition, особисто я роблю так:

1. Ставлю вінду з відключеним нетом.

2. Відразу після установки активую цією штукою (від імені адміністратора)

3. Ставлю драйвера

4. Підключаю нет, завантажую всі доступні оновлення

5. Налаштування системи під свої потреби.

6. :friday:

Скільки разів 7ку ставив, то завжди використовував вище згаданий активатор і ніяких проблем (як на ноутах так і на десктопах).

P.S. Спробуй може в "безопасному режимі" вінда загрузиться, а як ні, то перестав систему по моєму рецепту.

Опубліковано

Вчора стикнувся з такою проблемою, друг купив собі ноута Самсунга, попросив налаштувати... Поставив я йому оригінальний образ Win 7 SP1, все налаштував, а як дійшов час до активації - тут і полізли косяки... Запустив активатор (Windows 7 Loader eXtreme Edition), все пройшло нормально, а після перезавантаження ноут зависає!!! Доходить до "Загрузка системы" і все!!! Підкажіть як це виправити???

Я проблему цю вирішив лиш "даунгрейдом" осі. Вказане тут ще раз romzes пробував, теж не вантажилась система. Мій висновок - особливості нових ноутів Samsung не дозволяють коректно скористатись :dont: механізмами обходу ліцензійності "сімки". Принаймні іншого нічого не зустрічав. Якщо що - поправте і порадьте, а не :naezd:

Опубліковано

Сумніваюсь що нічого не бере. KMS активація я думаю запросто..Також пробувати треба сертифікат встановлювати. Те саме зустрічав на атомних нетбуках при використанні перших існуючих версій Лоадера. найновіша версія зараз 3.503

Опубліковано

Є диск D, треба "обмежити" на нього права доступу (в ідеалі, щоб користувач мав на ньому свою папку, з повним правом доступу, і заходив в неї через ярлик. а сам диск D відкрити не міг). Але не виходить, якщо навіть заборонити для D вміст папки / читання даних, то нічого не можна записати в самій папці, під користувачем, хоча на неї в нього повний доступ. Пробував різні комбінації дозволів, нічого не допомагає :( Підкажіть як правильно зробити, щоб працювало вище написане. Чи таке в принципі реалізувати не можна :unsure:

Опубліковано

Є диск D, треба "обмежити" на нього права доступу (в ідеалі, щоб користувач мав на ньому свою папку, з повним правом доступу, і заходив в неї через ярлик. а сам диск D відкрити не міг). Але не виходить, якщо навіть заборонити для D вміст папки / читання даних, то нічого не можна записати в самій папці, під користувачем, хоча на неї в нього повний доступ. Пробував різні комбінації дозволів, нічого не допомагає :( Підкажіть як правильно зробити, щоб працювало вище написане. Чи таке в принципі реалізувати не можна :unsure:

Якщо виставляєш права доступу до цілого розділу, то вони поширюються на всі папки на цьому розділі, не дивлячись на конкретні права для конкретної папки.

Отже в твоєму випадку краще для всіх інших папок на диску Д заборонити повний доступ для вказаного користувача, а залишити лише одну його папку. В такому випадку і ярлик не треба буде.

Опубліковано

Якщо виставляєш права доступу до цілого розділу, то вони поширюються на всі папки на цьому розділі, не дивлячись на конкретні права для конкретної папки.

А для чого тоді умова Застосувати до (Лише цієї папки, для цієї папки її підпапок і файлів....).

Отже в твоєму випадку краще для всіх інших папок на диску Д заборонити повний доступ для вказаного користувача, а залишити лише одну його папку.

Так і буде, якщо не знайду рішення. Але це знову треба кожній папці присвоювати права, плюс в самому розділі користувач може записувати, що йому заманеться.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У мене глюки на сімці: зникли всі ярлики з робочого столу (запускаю з панелі задач), бібліотека не запускається і тотал висне.

При запуску бібліотеки видає помилку explorer.exe.

Пробувала все що тут, не допомогло.

В HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/WindowsNT/CurrentVersion/

Winlogon/ значення "Shell" саме еxplorer.exe.

Хтось з таким стикався?

Опубліковано

Виндоус легче переставить, чем что то в ней чинить.Тем кто не любит частые реинсталы рекомендую загонять свежедевственую винду загнать в образ и при нужде откатывать....или работать в тени

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...