pmk Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:40 #126 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 18:40 Вже про те, що ми плануєм мітинг, написали в газеті "Сім"я і дім". Так що ні в якому разі НЕ ДАВАТИ ЗАДНЮ!!!
Юлямпочка Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:31 #127 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:31 ми з ігреком будемо
ursa Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:33 #128 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:33 Воду и тепло дали. (Вроде как. Надолго ли?)Требования надо подкорректировать.
snight Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:36 Автор #129 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:36 Check, check up, check up the гучномовець. Хто має беріть із собою.Можемо вимагати що при першому ж відключені, буде заблокована діяльність міськ ради, і народ вже не будуть цікавити ніякі відмазки.
zaHARE Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:46 #130 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 19:46 Воду и тепло дали. (Вроде как. Надолго ли?)Требования надо подкорректировать.нужно добиваться разрешения на автономку и крышевые котельни
ursa Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 20:22 #131 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 20:22 Или хотя бы непрепятствия установке счётчика тепла (отопления) на дом (подъезд).
VovkleV Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 20:50 #132 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 20:50 Воду и тепло дали. (Вроде как. Надолго ли?)Требования надо подкорректировать. нужно добиваться разрешения на автономку и крышевые котельни - тоді точно всі котельні "вилетять в трубу". Или хотя бы непрепятствия установке счётчика тепла (отопления) на дом (подъезд). - а те що по-дорозі до споживача витекло як списати??? Вони застреляться там
foxx77 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 21:25 #133 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 21:25 Или хотя бы непрепятствия установке счётчика тепла (отопления) на дом (подъезд).В нас ставили такий, проробив роки 2 чи 3 і зламався. Перейшли знов на загальну систему оплати, а счетчик той і установка трохи стоїть.
Harddriver Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 21:32 #134 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 21:32 Да, і треба ультразвуковий, а не "крильчатка", що забивається. Сам не ставив, але читав, що ціна питання з усіма "бумажками" і зливом води в будинку- 5000$ Мій висновок - теплолічильник - ідеально для організаціїй.
ursa Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:32 #135 Опубліковано 18 Грудня, 2008 в 23:32 В нашем доме - около 140 квартир. С каждой получается по 36 долларов. Даже при курсе 10:1 - это не так уж и много.По сливу воды - летом это совершенно не проблема. Да и в сезон, когда у кого-то рвёт батарею - дом элементарно отключается от системы.Думаю, если он программируется на определённую температуру, то экономия при оплате будет ощущаться.
ko5teg Опубліковано 19 Грудня, 2008 в 21:23 #136 Опубліковано 19 Грудня, 2008 в 21:23 імхо, скоро народ дістане рівень надання послуг як жеком так і водоканалом і прочими УГ структурами... і будинки (а то і цілі вулиці) будуть з власної ініціативи виписуватись з жеків і створювати комунальні господарства (при чому при виписуванні з жеку, ті мають повністю відремонтувати будинок, каналізацію і все все що не задовільняє комісію майбутнього ком. господарства)... самі собі скідаються купляють все що треба , ремонтують +вивіз сміття і тд ... це ж не багато грошей треба, а уявіть скільки платять за ці послуги жеку скажімо 5ть 100квартирних будинків...З.І. пробували виписати свій будинок... не вийшло ... договір з ЖЕКОМ не підписали, за їхні послуги платити не збираємось ( бо послуг ну реально нема) ідіотські системи розрахунку платні, просто вбивають своєю тупизною ... З.І.І.я понємаю шо несу брєд ..... але просто нада виговоритись ... ібо задовбало шопестец
uuuuu Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 18:39 #138 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 18:39 Всім Всім УВАГА ! 23 Грудня о 9.00 Страйк Біля Міської Ради , тема Лучани невдоволенні діями міського голови , за короткій час господарювання в лапках ця Людина продала пів міста , списання грошей за ремонт доріг , Махінації з опалюванням , цеж не секрет що нас намахують на тарифах а ми мерзнемо , мій малий неділю ходив в школу в двух сведрах . На черзі знесення двух ринків на яких малозабезпеченні люди отоварюються бо в Супермаркетах дуже дорого. Всім бажаючим висловити невдоволення діями Міського голови прохання підтримати страйк .
ChB Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 19:47 #139 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 19:47 Сьогодні знайшов в поштовій скриньці листок А4, де червоним по білому пише: Лучани! Досить терпіти і вірити обіцянкам влади міста! Всі на акцію протесту 24 грудня об 11 годині біля Луцької міської ради. Вимагаємо тепла в квартирах! Луцький міський комітет Комуністичної партії України Цікаво, цей мітинг санкціонований? Взагалі відбудеться? (враховуючи той, що тут обговорюється і який пройде 23-го).
AK88 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 21:24 #140 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 21:24 Сьогодні знайшов в поштовій скриньці листок А4, де червоним по білому пише:Лучани! Досить терпіти і вірити обіцянкам влади міста! Всі на акцію протесту 24 грудня об 11 годині біля Луцької міської ради. Вимагаємо тепла в квартирах! Луцький міський комітет Комуністичної партії України Цікаво, цей мітинг санкціонований? Взагалі відбудеться? (враховуючи той, що тут обговорюється і який пройде 23-го). А ви бажаєте лити воду на млин чужої політичної сили?
ChB Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 21:39 #141 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 21:39 А ви бажаєте лити воду на млин чужої політичної сили?Я проти використання себе будь-якою політичною силою, тим паче комуністами. Зараз попіаритись на фоні людського невдоволення вишикувалась ціла черга різних політиків. Ми вже якось і без них обійдемось, а то раніше їх нікого видно не було, а як підходящий момент - так...
romaxa11 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 23:13 #142 Опубліковано 20 Грудня, 2008 в 23:13 якщо якесь чмо з якимись прапорами під той шумок підлізе їм популярно потрібно пояснити що зараз не час і не місце для політики
skinik Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 00:21 #143 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 00:21 ЧИТАТИ УСІМ: http://www.nation.org.ua/news/news7584.html
yurgen Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 01:48 #144 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 01:48 Лучани невдоволенні діями міського голови , за короткій час господарювання в лапках ця Людина продала пів міста , списання грошей за ремонт доріг , Махінації з опалюванням , цеж не секрет що нас намахують на тарифах а ми мерзнемо , мій малий неділю ходив в школу в двух сведрах . На черзі знесення двух ринків на яких малозабезпеченні люди отоварюються бо в Супермаркетах дуже дорого. Всім бажаючим висловити невдоволення діями Міського голови прохання підтримати страйк .уже третий раз на форуме пишу - пи...деть - не мешки ворочать. и второй раз прошу - розкажите, где, когда и с кем Шиба украл, отмыл, и у Вас из кармана вынял бабки? Что характерно - ни одного конструктивного ответа. Только "Шиба - мудаг, беспесды". Хде факты, господа?Какие "пив миста" продал? В каких супермаркетах дорого? (для примера - олия на базаре 10 грн, а в супермаркетах 9,30). Тем более задолбало, что постит на форуме бесполое (так в личной инфе написано - "пол не указан") существо под именем "uuuuu" и всякую политико-проплаченую херню пишет. Фтопку, мля и бан на 99 лет.А по поводу отопления, то вы не то собрались пикетировать. Что может сделать шиба? Захватить котельню? Так на него сразу криминальное дело откроют. Бороться в судах? Бореться! Но бабки и адвокат кропивы (пан Софулько, вроде бы) усё решают. Прокуратура бездействует. У них всё законно. Что конкретно Вы можете предложить для решения этого вопроса? Какие Вы видите механизмы решения данного вопроса?Лично я бы предложил поддержать обращения миськрады к прокурору области, который отписками занимаеться и пикетировать прокуратуру за лобирования незаконных действий Кропивы. Или все забыли 2005 год и какой Гиль "чесный" прокурор? Перекрыли бы Винниченка тысячной толпой - вот была бы тема.И, кстати, кропива предлагал юридические услуги любому жителю луцка по поводу отопления. Кто-то воспользовался такой возможностью?
S-driver Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 08:18 #145 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 08:18 ЧИТАТИ УСІМ: http://www.nation.org.ua/news/news7584.htmlСумно, коли нашими бідами користуються різні махінатори від політики...Тому я повністю погоджуюсь з romaxa11:якщо якесь чмо з якимись прапорами під той шумок підлізе їм популярно потрібно пояснити що зараз не час і не місце для політикиНам потрібно домагатися від влади покращення умов для життя, а не допомагати збанкрутілим політикам піаритись на фоні наших негараздів! Будь-яка спроба використати невдоволення людей будь-якою політичною силою повинна відразу жорстко припинятись.
HelloBoy Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 12:48 #146 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 12:48 народ довго собирались))) вже в мене батареїї аж закипають (з числа 19))) (соборності 30) Такшо відать вони подарунок на Миколая готували і гаряча вода есть
zaHARE Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 13:09 #147 Опубліковано 21 Грудня, 2008 в 13:09 Что конкретно Вы можете предложить для решения этого вопроса? Какие Вы видите механизмы решения данного вопроса?Особисто я вже вкотре пропоную вимагати вирішувати питання не на рівні "ДАЙТЕ ВОДУ!" при чому тоді,коли батареї холодні і припиняти коли вони знов гріють,а шляхом розробки плану переходу на автономку та дахові котельні.Це набагато легше буде зробити саме при сприянні обласної та міської влади.Мінімум-щоб спростили дозвільну систему,максимум-створили генплан переходу міста на альтернативні способи обігріву будинків.Бо коли по ТБ показують як україньскі специ в Штатах встановлюють установки альтернативних джерел енергії ВІТЧИЗНЯНОГО виробництва,то мене аж тіпає.Звалище в Брищах могло б все місто шаровим світлом забезпечувати.
ko5teg Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 09:31 #148 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 09:31 Незнаю ... завдяки Борді =) чи ні ... але народу повно =) Рух майже блоковано по вулиці =) Працівники громадського транспорту( я думаю з власної інііативи) зупиняють тролейбуси і тд =) народ поділився на 3 групи, кричать під вікнами в гучномовці =) ну і основна масса стоїть з транспарантами навпроти входу =) З.І.зара будуть фоткі з місця подій =)))
ko5teg Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 09:41 #149 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 09:41 Фотограф з мене нікакой =) не судіть =)))як зміг так і пофоткав =)
difoto Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:48 #150 Опубліковано 23 Грудня, 2008 в 10:48 а кто знает , де веб-камера нашей гор. администрации? Линк в смысле на ейо.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.