Перейти до змісту

Протест проти свавілля чиновників

snight

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вже про те, що ми плануєм мітинг, написали в газеті "Сім"я і дім". Так що ні в якому разі НЕ ДАВАТИ ЗАДНЮ!!!

• Відповідей 166
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Check, check up, check up the гучномовець. Хто має беріть із собою.

Можемо вимагати що при першому ж відключені, буде заблокована діяльність міськ ради, і народ вже не будуть цікавити ніякі відмазки.

Опубліковано
Воду и тепло дали. (Вроде как. Надолго ли?)

Требования надо подкорректировать.

нужно добиваться разрешения на автономку и крышевые котельни

Опубліковано
Воду и тепло дали. (Вроде как. Надолго ли?)

Требования надо подкорректировать.

нужно добиваться разрешения на автономку и крышевые котельни

- тоді точно всі котельні "вилетять в трубу".

Или хотя бы непрепятствия установке счётчика тепла (отопления) на дом (подъезд).

- а те що по-дорозі до споживача витекло як списати??? Вони застреляться там :D

Опубліковано
Или хотя бы непрепятствия установке счётчика тепла (отопления) на дом (подъезд).

В нас ставили такий, проробив роки 2 чи 3 і зламався. Перейшли знов на загальну систему оплати, а счетчик той і установка трохи стоїть.

Опубліковано

Да, і треба ультразвуковий, а не "крильчатка", що забивається. Сам не ставив, але читав, що ціна питання з усіма "бумажками" і зливом води в будинку- 5000$ Мій висновок - теплолічильник - ідеально для організаціїй.

Опубліковано

В нашем доме - около 140 квартир. С каждой получается по 36 долларов. Даже при курсе 10:1 - это не так уж и много.

По сливу воды - летом это совершенно не проблема. Да и в сезон, когда у кого-то рвёт батарею - дом элементарно отключается от системы.

Думаю, если он программируется на определённую температуру, то экономия при оплате будет ощущаться.

Опубліковано

імхо, скоро народ дістане рівень надання послуг як жеком так і водоканалом і прочими УГ структурами... і будинки (а то і цілі вулиці) будуть з власної ініціативи виписуватись з жеків і створювати комунальні господарства (при чому при виписуванні з жеку, ті мають повністю відремонтувати будинок, каналізацію і все все що не задовільняє комісію майбутнього ком. господарства)... самі собі скідаються купляють все що треба , ремонтують +вивіз сміття і тд ... це ж не багато грошей треба, а уявіть скільки платять за ці послуги жеку скажімо 5ть 100квартирних будинків...

З.І. пробували виписати свій будинок... не вийшло ... договір з ЖЕКОМ не підписали, за їхні послуги платити не збираємось ( бо послуг ну реально нема) ідіотські системи розрахунку платні, просто вбивають своєю тупизною ...

З.І.І.

я понємаю шо несу брєд ..... але просто нада виговоритись ... ібо задовбало шопестец

Опубліковано

Всім Всім УВАГА ! 23 Грудня о 9.00 Страйк Біля Міської Ради , тема Лучани невдоволенні діями міського голови , за короткій час господарювання в лапках ця Людина продала пів міста , списання грошей за ремонт доріг , Махінації з опалюванням , цеж не секрет що нас намахують на тарифах а ми мерзнемо , мій малий неділю ходив в школу в двух сведрах . На черзі знесення двух ринків на яких малозабезпеченні люди отоварюються бо в Супермаркетах дуже дорого. Всім бажаючим висловити невдоволення діями Міського голови прохання підтримати страйк .

Опубліковано

Сьогодні знайшов в поштовій скриньці листок А4, де червоним по білому пише:

Лучани! Досить терпіти і вірити обіцянкам влади міста!

Всі на акцію протесту 24 грудня об 11 годині біля Луцької міської ради.

Вимагаємо тепла в квартирах!

Луцький міський комітет Комуністичної партії України :huh:

Цікаво, цей мітинг санкціонований? Взагалі відбудеться? (враховуючи той, що тут обговорюється і який пройде 23-го).

Опубліковано
Сьогодні знайшов в поштовій скриньці листок А4, де червоним по білому пише:

Лучани! Досить терпіти і вірити обіцянкам влади міста!

Всі на акцію протесту 24 грудня об 11 годині біля Луцької міської ради.

Вимагаємо тепла в квартирах!

Луцький міський комітет Комуністичної партії України :huh:

Цікаво, цей мітинг санкціонований? Взагалі відбудеться? (враховуючи той, що тут обговорюється і який пройде 23-го).

А ви бажаєте лити воду на млин чужої політичної сили?

Опубліковано
А ви бажаєте лити воду на млин чужої політичної сили?

Я проти використання себе будь-якою політичною силою, тим паче комуністами. Зараз попіаритись на фоні людського невдоволення вишикувалась ціла черга різних політиків. Ми вже якось і без них обійдемось, а то раніше їх нікого видно не було, а як підходящий момент - так...

Опубліковано

якщо якесь чмо з якимись прапорами під той шумок підлізе їм популярно потрібно пояснити що зараз не час і не місце для політики

Опубліковано
Лучани невдоволенні діями міського голови , за короткій час господарювання в лапках ця Людина продала пів міста , списання грошей за ремонт доріг , Махінації з опалюванням , цеж не секрет що нас намахують на тарифах а ми мерзнемо , мій малий неділю ходив в школу в двух сведрах . На черзі знесення двух ринків на яких малозабезпеченні люди отоварюються бо в Супермаркетах дуже дорого. Всім бажаючим висловити невдоволення діями Міського голови прохання підтримати страйк .

уже третий раз на форуме пишу - пи...деть - не мешки ворочать. и второй раз прошу - розкажите, где, когда и с кем Шиба украл, отмыл, и у Вас из кармана вынял бабки? Что характерно - ни одного конструктивного ответа. Только "Шиба - мудаг, беспесды". Хде факты, господа?

Какие "пив миста" продал? В каких супермаркетах дорого? (для примера - олия на базаре 10 грн, а в супермаркетах 9,30).

Тем более задолбало, что постит на форуме бесполое (так в личной инфе написано - "пол не указан") существо под именем "uuuuu" и всякую политико-проплаченую херню пишет. Фтопку, мля и бан на 99 лет.

А по поводу отопления, то вы не то собрались пикетировать. Что может сделать шиба? Захватить котельню? Так на него сразу криминальное дело откроют. Бороться в судах? Бореться! Но бабки и адвокат кропивы (пан Софулько, вроде бы) усё решают. Прокуратура бездействует. У них всё законно. Что конкретно Вы можете предложить для решения этого вопроса? Какие Вы видите механизмы решения данного вопроса?

Лично я бы предложил поддержать обращения миськрады к прокурору области, который отписками занимаеться и пикетировать прокуратуру за лобирования незаконных действий Кропивы. Или все забыли 2005 год и какой Гиль "чесный" прокурор? Перекрыли бы Винниченка тысячной толпой - вот была бы тема.

И, кстати, кропива предлагал юридические услуги любому жителю луцка по поводу отопления. Кто-то воспользовался такой возможностью?

Опубліковано

Сумно, коли нашими бідами користуються різні махінатори від політики...

Тому я повністю погоджуюсь з romaxa11:

якщо якесь чмо з якимись прапорами під той шумок підлізе їм популярно потрібно пояснити що зараз не час і не місце для політики

Нам потрібно домагатися від влади покращення умов для життя, а не допомагати збанкрутілим політикам піаритись на фоні наших негараздів! Будь-яка спроба використати невдоволення людей будь-якою політичною силою повинна відразу жорстко припинятись.

Опубліковано

народ довго собирались))) вже в мене батареїї аж закипають (з числа 19))) (соборності 30)

Такшо відать вони подарунок на Миколая готували:) і гаряча вода есть:)

Опубліковано
Что конкретно Вы можете предложить для решения этого вопроса? Какие Вы видите механизмы решения данного вопроса?

Особисто я вже вкотре пропоную вимагати вирішувати питання не на рівні "ДАЙТЕ ВОДУ!" при чому тоді,коли батареї холодні і припиняти коли вони знов гріють,а шляхом розробки плану переходу на автономку та дахові котельні.Це набагато легше буде зробити саме при сприянні обласної та міської влади.Мінімум-щоб спростили дозвільну систему,максимум-створили генплан переходу міста на альтернативні способи обігріву будинків.Бо коли по ТБ показують як україньскі специ в Штатах встановлюють установки альтернативних джерел енергії ВІТЧИЗНЯНОГО виробництва,то мене аж тіпає.Звалище в Брищах могло б все місто шаровим світлом забезпечувати.

Опубліковано

Незнаю ... завдяки Борді =) чи ні ...

але народу повно =) Рух майже блоковано по вулиці =) Працівники громадського транспорту( я думаю з власної інііативи) зупиняють тролейбуси і тд =)

народ поділився на 3 групи, кричать під вікнами в гучномовці =) ну і основна масса стоїть з транспарантами навпроти входу =)

З.І.

зара будуть фоткі з місця подій =)))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...