Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Та деколи самі адміни забивають болт )) я два дня звонив до них коли підлючався ! а вони мені , шо в них все нормально то в мене шось!! а як оказалося вони не включили лінію! А говорили вже все робить!!

Адміни лінію не включають. Це робить абонвідділ...

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Та деколи самі адміни забивають болт )) я два дня звонив до них коли підлючався ! а вони мені , шо в них все нормально то в мене шось!! а як оказалося вони не включили лінію! А говорили вже все робить!!

Адміни лінію не включають. Це робить абонвідділ...

це точно, в даному випадку адміни просто прокололись, не уточнивши інформацію... їм сказали шо зробили, а вони не перевірили...

а якщо бути точнішим, то "лінію включають" на АТС згідно наряду, який видає абонвідділ :)

Опубліковано

і хто ж тебе так проінформував? :D А на рахунок *глюків* з ІНЕТом-так це дійсно на 80 відсотків проблеми з лінією. ;)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Новий Рік наближається...Як думаєте, чи подарує Укртелеком знов підвищення швидкості та зменшення ціни?)

Опубліковано

В "полосатого" за 100грн. - 3 Мбіт, а в Укртелекома - 1. Непорядок. Я розумію, що в Укртелекома масштаби покриття послуги на порядок більші, але факт залишається фактом. Так що чекаємо від лідера на ринку телекомунікацій "лідерських" цін. :D

Опубліковано

ADSL не дозволяє більше 1,5Мбіта віддавати.

Під внутрішнім обмінником можна розуміти той же торрент портал чи фтп. І швидкість до нього не обмежувати швидкістю підключення, а скільки модем витягне :) (і лінія) ...

• Адміністратори
Опубліковано
ADSL не дозволяє більше 1,5Мбіта віддавати.

А от і неправда. AnnexM - до 3.5Мбіт, правда повинно підтримуватись в DSLAM на стороні провайдера ну і самим модемом.

http://ru.wikipedia.org/wiki/ITU_G.992.5_Annex_M

G.992.5 ADSL2+ Annex M Double Upstream — стандарт, позволяющий увеличить скорость исходящего потока (скорость передачи данных до провайдера) с 1 до 3,5 Мбит/с (симметричный режим передачи данных ADSL2+ Annex M), то есть это ADSL с расширенным Upstream. Для успешной настроики Annex M у вас должна быть хорошая и короткая линия,без повреждений!
Опубліковано
Для успешной настроики Annex M у вас должна быть хорошая и короткая линия,без повреждений!

І цим все сказано!!! На цьому технологія ADSL вичерпала себе, як сьогодні мобільна GSM. Перспектива FTTB.

Опубліковано

SaShurik різницю між використанням вже існуючих каналів звяку і прокладкою нових, заточених під послугу, влавлюєш?

По твоїй логіці для успішного налаштування FTTB волокно може бути довге і покоцане.

Опубліковано

... а що залишається робити? Перспективи в ADSL немає ж! Ті швидкості що вони сьогодні реалізовують, можуть стати неконкурентні вже за 5 років.

Про свої наміри будувати FTTB заявило багато компаній. Той же Київстар! Білайн вже реалізовує FTTB http://internet.beeline.ua/ukr/about/technology.wbp

Білайн зрозуміло, щоб не зміг реалізувати такий маштабний проект на загальнонаціональному рівні, але після оголошення обєднання компаній Київстар та Вимпелком (рос. Білайн), який і володіє укр. Білайном, проект може набути більшого розвитку з такими фінансами.

Опубліковано

Такой вот вопросик к людям, пользующим ОГО-2. У меня последнюю неделю средняя скорость упала до 140 кб/с. Хотя пики пару раз в день бывают до 220 кб/с. Качаю торренты, у которых сидеров дофига. Такие затыки со скоростью только у меня?

Опубліковано

На 256 те саме..і швидкість стрибкоподібно змінюється у тих же торрентах від 5до 11 кбайт/сек...а має бути хоча б 28. Вже 2ий тиждень так...а до цього все було норм..що вже із швидкістю відправки я промовчу

Опубліковано

Лінія погана, вот параметри лінії і плавають - відповідно модем з'єднується на меншій швидкості...

Опубліковано
Лінія погана, вот параметри лінії і плавають - відповідно модем з'єднується на меншій швидкості...

можливо, але модем з'єднаний на "правильному" показнику швидкості ;)

З.І. На роботі лінія взагалі в жахливому стані, помилок лінії стільки що страшно писать, і всеодно модем конектиться на швидкості обраного тарифу + канал повністю вигрібається :) причини не можу пояснити...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...