Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

так, можна і ними.

В нас просто інша заморочка вилазить (після прописки вручну днсів перестають працювати локальні функціонали, але то вже інша пісня)

Тобто в мене зара або нормальний інтернет, або локальні функціонали :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

так, можна і ними.

В нас просто інша заморочка вилазить (після прописки вручну днсів перестають працювати локальні функціонали, але то вже інша пісня)

Тобто в мене зара або нормальний інтернет, або локальні функціонали :)

Тимчасово можна вирішити цю проблему вписавши відповідність імен 'локальних функціоналів' до ІР у файлі hosts.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки не розумію (погано "плаваю" в мережевих технологіях), але дякую за напрямок, підкуюсь, спробую :_26:

Вірніше, я зрозумів, що потрібно в hosts прописати тупо адресу буковками і відповідаючу їй АйПішку циферками, так?

(уточню про функціонали, перестають працювати - Outlook, WinpopupLanMessenger, і робоча програмка, що працює на Microsoft: Net Framework 3.x, ASP.NET, Microsoft Enterprise Library v.3.0)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм... В мене в налаштуваннях цих програм напряму ВЖЕ вписані IP-шки... тобто, ДНС-серверів типу навіть не треба... А чому ж тоді перестають працювати... фігня якась....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

То тільки в мене граблі?

Чи реально якась фєгня?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Останній місяць з чимось якість інтернету погіршилась, я один такий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звісно хрєнь, але поки альтернативи ніякої немає на даний момент.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все таки дістав їх, прислали монтажника, але іронія заключається в тому що прислали коли нікого дома не було, сказали тоді самі перевірте всю проводку яка йде по квартирі, якщо щось буде не так тоді перетелефонуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не монтажника, монтера. Але наперед тебе опущу на землю - навряд чи він тобі допоможе... хоча, звісно, якщо в тебе проблеми на лінії, то може що й дасть... Підніми телефонну слухавку, натисни будь-яку цифру (щоб пропав "гудок") і прислухайся, що там робиться. Чиста тиша? Чи шум, чи тріск, чи радіо грає, чи ...? Якщо в слухавці гарна чиста тиша, то монтер точно нічим не допоможе.

що значить "погіршилась"? Швидкість впала? (тоді а яка була? і скільки зараз?) Чи сайти просто погано відкриваються? Чи розриває постійно (ДСЛ стабільно на модемі світиться?)?

Яку швидкусть показує спідтест (чи 2ip.ru)? А які швидкості з'єднань показує сам модем (швидкість реального з'єднання і максимально-можливу)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А багато хто вже отримав "ОГО поліпшення"? Може хто знає по якому принципу в них там черга будується?

2 рази телефонував з різницею в 2 місяці - сказали ще не прийшла черга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

що значить "погіршилась"? Швидкість впала? (тоді а яка була? і скільки зараз?) Чи сайти просто погано відкриваються? Чи розриває постійно (ДСЛ стабільно на модемі світиться?)? Яку швидкусть показує спідтест (чи 2ip.ru)? А які швидкості з'єднань показує сам модем (швидкість реального з'єднання і максимально-можливу)?

Оглянув кабель в квартирі, знайшов місце де тріснула ізоляція, в тому місці жила чорна на метри півтори, і ще десь був поганий контакт, заміна кабеля ніби виправила становище.

Змінено користувачем HWman
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 рази телефонував з різницею в 2 місяці - сказали ще не прийшла черга.

Першочергово - кум, брат, сват...

Якщо є альтернатива то я б не вибирав би гОГО.

• +1 1
  • -1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Днів 8 як "ОГО покращився", субєктивно швидкість завантаження сторінок впала, швидкість завантаження торентів пропорційно збільшилась, віддача залишилась на попередньому рівні, спідтест показує заявлену швидкість, а 2ір показує навіть нижче попередньої.

Наразі переваг "покращення" не бачу, нічого не качаю, а онлайн відео і до покращення нормально працювало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, є ще така річ, як технічна можливість підключення. Ти, як майбутній спеціаліст по комп'ютерній інженерії, маєш це знати.

Улюблена цитата з інтирнетів, актуальна і для бувалих спеціалістів по комп'ютерній інженерії:

Инженер, не обязан знать ответы на все вопросы почему и как, но он должен любить их задавать.
Змінено користувачем HWman
  • +1 1
  • -1 5
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Днів 8 як "ОГО покращився", субєктивно швидкість завантаження сторінок впала, швидкість завантаження торентів пропорційно збільшилась, віддача залишилась на попередньому рівні, спідтест показує заявлену швидкість, а 2ір показує навіть нижче попередньої.

Наразі переваг "покращення" не бачу, нічого не качаю, а онлайн відео і до покращення нормально працювало.

А у мене віддача упала, раніше було 0.5 - 0.6 мбіт зараз 0.3 - 0.4 мбіт, раніше як вмикав модуляцію AnnexM то падала швидкість закачки з 4.894 мбіт десь до 4.0-4.2 мбіт зараз же, якщо увімкнути AnnexM то аплоад росте з 0.3 - 0.4 мбіт до 0.6 - 0.7 мбіт але закачка тепер не падає...

А то що не змінилось - пінг, постійно вище 50 на спідтесті.

ЗІ для активації AnnexM на вашому порту потрібно дзвонити на гарячу лінію, ну і увімкнути в налаштуваннях модему

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, є ще така річ, як технічна можливість підключення. Ти, як майбутній спеціаліст по комп'ютерній інженерії, маєш це знати.

Повторюсь, можна поцікавитись у пана Михайла ким ти працюєш? Ти ж ніби вже років 3 як спеціаліст по комп'ютерній інженерії.

• +1 1
  • -1 3
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти почав безпідставно звинувачувати Укртелеком у кумовстві і сватовстві.

Розкажу я тобі одну історію з життя, був собі вася пупкін, теж подав заявку на підключення інтернету, чекав з півроку і тут він пригадав що в сабжі працює кум,брат, сват, передзвонив і попросив прискорити процес, на наступний же день вася пупкін отримав модем за 1 гривню, а на наступний день приїхав я і налаштував йому інтернет.

• +1 1
  • -1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

logo.jpg

З 1 травня місцеві дзвінки з таксофонів ПАТ «Укртелеком» не тарифікуються

З 1 травня 2014 року мешканці та гості України зможуть здійснювати безкоштовні дзвінки на місцеві фіксовані номери з майже 8 тисяч універсальних таксофонів компанії Укртелеком.

Як соціально відповідальна компанія, Укртелеком насамперед піклується про користувачів своїх послуг і намагається зробити їх доступнішими для клієнтів, створюючи абонентам унікальні можливості для спілкування. Оператор усвідомлює соціальну важливість фіксованої телефонії для населення країни, тому робить все можливе, щоб послуга була ще більш зручнішою та доступнішою для абонентів. Так як дзвінок на місцеві фіксовані номери буде надаватися на безкоштовній основі, то немає необхідності у використанні таксофонних карток для здійснення цих дзвінків.

Сьогодні мережа Укртелекому нараховує майже 8 тисяч універсальних таксофонів, які надають й послуги як вихідних, так і вхідних дзвінків. А це означає, що дзвінок с таксофона на таксофон у межах міста і навіть району (смт, села, селища та інших населених пунктів у межах одного району) також не будуть тарифікуватися. У компанії впевненні, що споживачі фіксованої телефонії будуть активно користуватися наданою можливістю на всій території країни.

Таке маркетингове дослідження на дзвінки з таксофонів буде діяти з 1 травня до 30 листопада 204 року. За результати його проведення компанія прийматиме рішення щодо доцільності продовження діючих тарифів.

Змінено користувачем Panek
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нівкого не глючить нет? у мене швидкість нормальна а сайти грузяться через один.. укр правда не працює наприклад...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нівкого не глючить нет? у мене швидкість нормальна а сайти грузяться через один.. укр правда не працює наприклад...

Рожище - та сама фігня - 2ip, speedtest показує нормальну швидкість та пінг. Сайти грузяться 1 раз через 3. деякі взагалі не відкриваються... на 0800506800 додзвонитися неможливо - або не відповідає, або одразу зкидає виклик.

п.с. борда літає як ніколи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж саме, на пошту зайшов з 5 разу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

було те ж саме

Останні пів-години попустило (Тьху-тьху-тьху)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні ситуйовіна повторяється поки...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...