Перейти до змісту

Укртелеком

Рекомендовані повідомлення

білі... сірі... :0026::_40: розтолкуйте нетямущому, що це значить?

Не самі терміни, а в чим це аукається в даному випадку для абонентів телекому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2,9 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

ясно тепер чому були проблеми з підключенням.

п.с проблема осталась приблизно 20-30% користувачів в гуртожитку так і неможуть підключитись.

До "РадіоСпота" це не має ні якого відношення. Так що Ваші питання не до провайдера!!! А до роботи ПК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не самі терміни, а в чим це аукається в даному випадку для абонентів телекому?

Нічим. Фактично. Хіба хтось дома мав підняті назовні сервера фтп чи подібні, то із сірою ІР це вже складніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні за моєю згодою, перевели на тарифний план ОГО! Стандарт 3+ поліпшення. Наступне що пише у повідомленні:

Звертаємо Вашу увагу, що з метою забезпечення Вас стабiльною i безпечною роботою в мережi Iнтернет та запобiгання розсиланням небажаної кореспонденцiї (спаму) з Вашого комп'ютера, вiрусами та iншими шкiдливими програмами в новому тарифному планi призупинено для використання порт TCP:25.

Розясніть нетямущому чи потрібен мені цей порт? У мережі почитав що він відповідає за повідомлення, а які, для чого, так і не зрозумів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні за моєю згодою, перевели на тарифний план ОГО! Стандарт 3+ поліпшення. Наступне що пише у повідомленні:

призупинено для використання порт TCP:25.

Розясніть нетямущому чи потрібен мені цей порт? У мережі почитав що він відповідає за повідомлення, а які, для чого, так і не зрозумів.

Цей порт TCP:25 SMTP (англ. Simple Mail Transfer Protocol) використовують поштові програми (Outlook, Thunderbird, The Bat і тд.) для відправки пошти, але якщо його закрили не біда можна ще використовувати замість нього 587 порт (без шифрування або з TLS-шифруванням) або 465 (з використанням SSL шифрування)

Змінено користувачем Maniko
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

А мене,після довготривалого набридання (разів 15) операторам Укртелекому,перевели по програмі лояльності з 2-х мегабіт за 100 грн на 10 мегабіт за 120 грн!

Так що,хто не з районних центрів,можу розказати як підвищити собі тарифний план за невеликі гроші.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мене,після довготривалого набридання (разів 15) операторам Укртелекому,перевели по програмі лояльності з 2-х мегабіт за 100 грн на 10 мегабіт за 120 грн!

Так що,хто не з районних центрів,можу розказати як підвищити собі тарифний план за невеликі гроші.

Розкажи! Сам хотів перевестись, в АдмінПанелі тількі є два варіанта Легкий і стандарт.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажи! Сам хотів перевестись, в АдмінПанелі тількі є два варіанта Легкий і стандарт.

Теж не проти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну розказую - дзвоните до оператора Укртелеком (0-800-506-800) і кажете,що чули про програму лояльності, покращення зв'язку

про те що ваших знайомих вже багатьох підключили по програмі (вішаєте лапшу) :0004: , що хочете собі також підключитись до покращення - це 5 Мбіт за 110 грн і 10 Мбіт за 120 (на ваш вибір), кажете,що хочете лишити заявку на перевірку лінії для подальшого покращення!

В більшості 9 операторів з 10 будуть казати (тобто вішати вам лапшу),що до вашої лінії поки черга не дійшла,треба чекати поки вони самі перевірять,а тоді самі зв'яжуться,точних дат вони назвати не можуть!

Якщо попадається такий оператор,то довго з ним говорити не треба,не вламається! :mdr:

Я на протязі тижня десь телефонував,по 1-2 рази за добу - і потрапив на нормальну людину,яка все толком пояснила і погодилась лишити заявку на перевірку лінії,сказав двоє суток модем не вимикати і все...десь через 1.5 тижня до мене самі з Укртелекома передзвонили,та ще й прикол що 2 рази дзвонили,бо спочатку мамка трубку підняла і сказала,що в цьому ділі не розбирається,а син на роботі,ну так от передзвонили ввечері вже до мене і сказали,що можуть перевести на 5 Мбіт за 110 грн,ну я зі старту сказав,що мені крім ніж 10 меньше не треба! :0135:

Ось вся історія :0138:

Буду радий,якщо допомогло

Точно не впевненний,що така фішка проканає для луцьких користувачів,там ж здається тарифи всі інші,але для інших населених пунктів,в які підключений ОГО - це повинно пройти ;)

Удачі!

Змінено користувачем pokemon
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

...

Точно не впевненний,що така фішка проканає для луцьких користувачів,там ж здається тарифи всі інші,але для інших населених пунктів,в які підключений ОГО - це повинно пройти ;)

Удачі!

Канає. Зараз маю: Луцьк, ОГО! Стандарт 1 поліпшення (поточний) з 08.12.2013

Подзвонили, запропонували і вже на наступний день переключили з 5 до 10 Мбіт при незмінній вартості до кінця 2013 року.

З 1 січня 2014 року 10 Мб - 65 грн.

http://local.com.ua/...-10#entry429585

Опубликовано 03 Май 2013 - 11:14

По поводу ОГО!Покращення - уточнения:

1 тарифная сетка:

10 Мб - 65 грн.

20 Мб - 100 грн.

2 тарифная сетка:

5 Мб - 65 грн.

10 Мб - 100 грн.

20 Мб - 120 грн.

3 тарифная сетка:

2 Мб - 70 грн.

5 Мб - 110 грн.

10 Мб - 120 грн.

Далее, на сайте вы этих цен не увидите по причине:

1. Тарифні плани програми лояльності «ОГО!Поліпшення» діють на постійній основі до зміни на будь-який інший діючий тарифний план.

2. Швидкість передавання інформації (upload) – до 3 Мбіт/сек в усіх тарифних планах

3. Перелік доступних споживачу тарифних планів за програмою лояльності визначається технічними характеристиками абонентської телефонної лінії.

4. Абонентам тарифних планів програми лояльності надається можливість користуватися необмеженим внутрішньомережним обміном зі швидкістю до 24 Мбіт/с приймання та до 3 Мбіт/с передавання даних за технологією ADSL2+ залежно від технічних характеристик абонентської лінії.

5. У випадку, якщо існуючий абонент є учасником іншої акційної пропозиції, яка передбачає зниження рівня абонплати, він не може взяти участь в програмі лояльності.

6. У випадку зміни тарифного плану «ОГО!Поліпшення» на будь-який інший (в т.ч. у випадку замовлення призупинення послуги dsl-пауза), абонент втрачає право на зниження рівня тарифу за умовами програми лояльності.

Активація тарифного плану «ОГО!Поліпшення»

1. Тарифні плани не доступні абонентам для вибору на персональній сторінці на сайті my.ukrtelecom.ua

2. Активація тарифних планів програми лояльності «ОГО!Поліпшення» можлива тільки через АРМ УС фахівцями відділень «Телекомсервіс» та операторами контакт-центру (група telesales ).

Зміна тарифного плану у відділеннях «Телекомсервіс» відбувається лише за письмовою заявою абонента.

3. Переведення абонента на тарифний план «ОГО!Поліпшення» з діючих тарифних планів, які не передбачені умовами програми лояльності (варіанти, що не наведено в таблиці) – заборонено.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вашими можливостями я собі і 20 включив би, що гратись :)

а то ви за 10 платите меньше ніж я платив за 2

точно щось схоже на ситуацію з фільму "Елізіум"

ви на елізіумі живете, а ми десь в трущобах)

хоча і 10 для трущоб - це взагалі агонь,раніше не міг би і уявити,що взагалі такий нет матиму)))

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Мені і 5 мегабіт достатньо а платити більше за короткочасні зручності не бачу сенсу але все ж таки погодився на трішки більшу а/б плату. Мені би віддачу збільшити, а то 1.8 Мбіт частенько замало, 5 було б в самий раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені би віддачу збільшити, а то 1.8 Мбіт частенько замало, 5 було б в самий раз.

в мене вище 150 кб рідко підіймається :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порадьте нормальний провайдер!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

тариф, мінімальний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Допоможіть налаштувати ОГО! Маю ПК з підключеним тарифом ОГО ультра + виліделено іп-адреса... Старий модем пропав, купили D-Link 2640U Wireless N150 ADSL2+Modem Router.

Налаштовую по стандартним даним VPI-VCI 1-32 логін та пароль звісно... Як що не робив звязку з інтернетом не має ((( Пробував в режимі brige також не працює... Можливо є якісь нюанси із налаштуваннями в Луцьку??? Можливо хто знає чи є якісь нюанси після зміни модему?..(може бути привязка до модему??))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Допоможіть налаштувати ОГО! Маю ПК з підключеним тарифом ОГО ультра + виліделено іп-адреса... Старий модем пропав, купили D-Link 2640U Wireless N150 ADSL2+Modem Router.

Налаштовую по стандартним даним VPI-VCI 1-32 логін та пароль звісно... Як що не робив звязку з інтернетом не має ((( Пробував в режимі brige також не працює... Можливо є якісь нюанси із налаштуваннями в Луцьку??? Можливо хто знає чи є якісь нюанси після зміни модему?..(може бути привязка до модему??))

Можливо налаштувати потрібно під DHCP , тоді VPI/VCI 1/40, IPoE.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо є якісь нюанси із налаштуваннями в Луцьку???

Телефон техпідтримки не відповідає?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Модемы и настройки ОГО! для них По-моему ваш есть в списке.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо є якісь нюанси із налаштуваннями в Луцьку???

Телефон техпідтримки не відповідає?

Ага.. там тільки і чуєш - викличте нашого спеціаліста щоб він розібрався!.. Йомайо нафіга мені спеціаліст і лишні витрати якщо ітак все налаштовано правильно а чомусь не пускає...

Спробував на іншому модемі і при тесті вибиває:

post-722-0-65032700-1393232808_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

напиши мені в приват свій номер стаціонарного телефону (на якому інтернет).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Щось сьогодні дивне з інтернетом...

З роботи на купу сайтів зайти не можу (напр. ютуб, а, відповідно, трансляції каналів, радіосвобода, та ін.). Пінгуватись - пінгуються, але пінг великий (170-180), і сторінку браузер не показує... На роботі фіксований АйПі.

З домашнього ж все нормально. Але там динамічний АйПі.

В кого статичний АйПі, як у вас?

додано згодом:

---------------------------------------------------------------------------

короче, після довгих дебатів з різними "техпідтримками" телекому (від місцевого монтера до техпідтримки бізнес-абонентів в Києві) довелося просто прописати вручну ДНСи і поки все працює.

Мож кому згодиться

Основний DNS: 213.179.249.151

Альтернативний DNS: 213.179.249.152

Змінено користувачем jack74
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да щось з ним робится, вчора взагалі неміг підключитись.

сьогодні вроді працює, тьфу тьфу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось сьогодні дивне з інтернетом...

З роботи на купу сайтів зайти не можу (напр. ютуб, а, відповідно, трансляції каналів, радіосвобода, та ін.). Пінгуватись - пінгуються, але пінг великий (170-180), і сторінку браузер не показує... На роботі фіксований АйПі.

З домашнього ж все нормально. Але там динамічний АйПі.

В кого статичний АйПі, як у вас?

додано згодом:

---------------------------------------------------------------------------

короче, після довгих дебатів з різними "техпідтримками" телекому (від місцевого монтера до техпідтримки бізнес-абонентів в Києві) довелося просто прописати вручну ДНСи і поки все працює.

Мож кому згодиться

Основний DNS: 213.179.249.151

Альтернативний DNS: 213.179.249.152

Добу були проблеми з укртелекомом, до поки ДНСи не прописав в ручну, стояло все дубом, хоча, АйПі динамічний :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись були подібні проблеми,але вже більше року користуюсь DNS Google і жодних проблем не помічав

8.8.8.8

8.8.4.4

спробуйте

Змінено користувачем BkSeo
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...