Перейти до змісту

Кофлікт на Завокзальному ринку

Kazus

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 367
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

може я щось не то скажу, але не простіше тих пасічників і ще 30 товстопузиків відпіз....ти тихенько, може їм перехочеться пару тисяч сімей киданути, а то пісеньки і лозунги під міськрадою видовище цікаве тільки чи дієве?

Опубліковано

2 romaxa11. Може і так, тільки киданути пару тисяч сімей їм не перехочеться, а от посадити пару Робін-Гудів дуже навіть зможуть. Тим більше, при їхніх то зв"язках. Для початку, краще лозунги під міською радою.

Опубліковано

Варшавка закрыта. Я с 8 утра проторчал там(у мэрии), приехал: смена караула :) Народу - до%ища, шоб не сказать еще больше. Из Киева приехал председатель всеукраинской ассоциации малого бизнеса, поорал в мегафон немного. А так - народу больше всего нравится лозунг "Шибу - геть!" , уж больно задорно его кричат :) Нашеукраинцы, завидев такую толпу, сразу сказали, что поддержат предпринимателей, спустя некоторое время поддержали БЮТовцы. Сессия началась с неотложного внеочередного решения по этому вопросу(правда как они там заседают, когда под окнами гудят дудят и скандируют - непонятно). Будем ждать результат.

ЗЫ кстати, камер - туева хуча от всех каналов... смотрите новости.

Опубліковано

Я не робінгудство мав на увазі, просто зараз нова тема пішла - благоустрій міста і під ту тему властьімущі слуги народу розводять той же народ на скажене бабло. Як я розумію, місто - це складна інфраструктура напрямлена на забезпечення життєдіяльності людей, які в ньому проживають. Ринок - це одна з складових цієї інфраструктури. Ринки з України ніколи не зникнуть, поки в селах ще живуть люди і нефіг їх підміняти супермодними торговими центрами з захмарною орендною платою. Привабливими всі торгівельні зони зробили саме ринки, а не торгові центри.

Кількість корупціонерів постійно збільшується і приходить вже той час коли компромісний баланс між хабарниками і тими хто на хабар заробляє буде порушено. І ще одне: ми не Європа, допоки влада не від народу тому нефіг апелювати до толерантності, коли вас нах посилають.

Опубліковано

на 1 год свои права отстояли, было принято решение продлить договор с "Облспоживспілкою" до 31,12,09, возможно на заседании обласного совета примут решение на 5 лет, но мало верится, думаю это не первая и не последняя забастовка

видели бы вы МОРДУ Шибы, когда под крики "шибу геть" он вышел к народу зачитать постановление по рынку, как сползала улыбка с этой противной хари- только ради этого стоило мёрзнуть

Опубліковано

От перед тим я говорити (Ді... швиденько мені + за витримку :D :D :D ) і розказувати всякий брєд.... треба було прийти і послухати всіх представників.....

Говорилося слідуюче..

Що 5000 народу платить по 6000 в місяць за шматок асфальту і похід кілька разів в туалет....

Ринок.... ВАРШАВКУ... обслуговує ніби 71 людина... так, для інформації.....

Пожежних проїздів немає........, прокуратура виявила ряд чисельних порушень.

Говорилося також про те, що люди БОЯТЬСЯ залишитися без робочих місць... і працівники Облспоживспілки ходили і їм говорили..... що залишитесь мол без роботи..... А найбільшим аргументом було.... Підтримайте нас зараз.... ми вас підтримаємо на виборах........

Далі.... про лозунг... ШИБУ ГЕТЬ..... от всі ж освідчені люди...... принаймі говорилось... що більшість з ВО.... просто часи були такі....

От скажіть як Шиба САМ !!! наголошую.... САМ !!! В обхід 45 депутатів може порішати це питання....

Я нікого не захищаю.. я за обєктивне висвітлення інформації.... БО....

В нас в черзі людей на прийом до спеціалістів, можна почути таке... ЩО не вкладається в голову.....

Апотім це все не можливо пояснити тій людині яка переконана... що вона має бути ібуде.. саме навпки.

Опубліковано

Бачили ми тебе :D Гарний такий, виходив з мерії.

А щодо необ*єктивного піднесення інформації - так це у ВСІХ наших чинуш у крові, як зі сторони мерії, так і з сторони облспоживспілки. Скільки "легенд" я розвіяв особисто - тьма!

Але ж питання дійсно у тому, що більшість підприємців тупо боїться залишитись на вулиці без роботи і хліба. Тому - з їхнього боку цілком нормальним виглядає лозунг "коней на переправі не міняють", тобто краще стара схема з облспоживспілкою, ніж нова з АвтоПаркСервісом. І більшість мови у натовпі якраз було про те, шо той парктроніксервіс рік як існує, не має ні техніки, ні персоналу для благоустрою, а ніби то хоче зрівняти Варшавку із землею і т.п.

Всіх бентежить невпевненість у завтрашньому дні , хоча , як на мене, то майбутнє туманно виглядає для ринків з будь-яким з орендарів. І "Шибу-ГЕТЬ!" для мене також виглядало дико і смішно.

Опубліковано
Сесія Луцької міської ради прийняла рішення продовжили договір оренди земельної ділянки на Завокзальному ринку з Волинською спілкою обласних споживчих товариств до 31 грудня 2009 року.

Повністю - тут.

Підприємці дійсно добились того, щоб не міняти коней на переправі. Хоча що це міняє, я не зовсім розумію. Договір оренди - короткостроковий (на 1 рік), і так само їх можуть попросити забратись геть 1 січня 2010 року, як і при індивідуальній оренді в КП "АвтоПаркСервіс".

Опубліковано

хорошо говорить умные речи когда тема тебя не касается, сознаюсь- мне дико было кричать "Шибу геть"- вроде и воспитан и образован, но поверте, на даном этапе- только так, криками и мордобоем, слишком уж власть привыкла к безнаказанности.

Опубліковано

Честно говоря ребята ...... что это за херня КП "АвтоПаркСервіс" ----- они чё на базаре парковками торговать будут.

Ну это почти то же самое что хлебозаводу передать права на управление нефтяными скважинами.

ПОЧЕМУ бы предринимателю который торгует кобасой не назвать свою точку "Гуталиновая Фабрика".

У меня только название КП "АвтоПаркСервіс" --- ассоциируется с "Парковкой" и "Авто-Сервисом". :D

Как говорится "Как вы яхту назовёте, так она и поплывёт". (с) К.Врунгель.

Опубліковано

по непроверенным данным владельцем "АвтоПаркСервіс" является Алфёров (часть завода искож, хлеб, строительство, автобазар), во всяком случае точно имеет к нему отношение, как вы думаете- получив земли рынка он будет развивать мелкий-средний бизнес?!

Опубліковано

... «Це підприємство, його функція – винесення авторинку за межі міста. Це ви всі прекрасно знаєте, про що йдеться! Я вже не один раз це повторював», – не без обурення висловився міський голова Богдан Шиба.

(с)

Опубліковано
по непроверенным данным владельцем "АвтоПаркСервіс" является Алфёров (часть завода искож, хлеб, строительство, автобазар), во всяком случае точно имеет к нему отношение, как вы думаете- получив земли рынка он будет развивать мелкий-средний бизнес?!

чув,що існує проект будівницта готельного комплексу на місці частини старого базару.

Опубліковано
Скільки "легенд" я розвіяв особисто - тьма!

...

Але ж питання дійсно у тому, що більшість підприємців тупо боїться залишитись на вулиці без роботи і хліба. Тому - з їхнього боку цілком нормальним виглядає лозунг "коней на переправі не міняють", тобто краще стара схема з облспоживспілкою, ніж нова з АвтоПаркСервісом.

А хто вселив у тебе віру в те, що продовження "легенди" з облспоживспілкою - це найкращий вихід з ситуації?

І більшість мови у натовпі якраз було про те, шо той парктроніксервіс рік як існує, не має ні техніки, ні персоналу для благоустрою, а ніби то хоче зрівняти Варшавку із землею і т.п.

"Мова у натовпі"..... "ніби існує"..... "ніби хоче".... Такими поняттями оперують підприємці на ринках вирішуючи серйозні питання?

ІМХО:

Все-таки ринки зникнуть. Підприємці самі себе поставили в жорсткі умови: або так, або ніяк. А так як зараз - залишатись не може...

І

• Адміністратори
Опубліковано

Розсмішив.

Зникнуть ринки :)

У всіх країнах є ринки а у нас зникнуть.

А ну да у нас же Уркаїна у нас все інакше. :)

Ніфіга правильно народ зробити не може.

Винести гуртову торгівлю за межі міста. Роздріб залишити на тому ж місці де зараз є.

Трошки окультурити і наема чого трогати базари.

Через декілька місяців це буде єдине місце до можна щось купити :)

Таг шо гаспада нема чого гнать на ринки.

А базарнікам можна тіко побажати троха скинути ціни, а то реально самі себе в Ж загонять :)

• Адміністратори
Опубліковано
Варшавка закрыта. Я с 8 утра проторчал там(у мэрии), приехал: смена караула :) Народу - до%ища, шоб не сказать еще больше. Из Киева приехал председатель всеукраинской ассоциации малого бизнеса, поорал в мегафон немного. А так - народу больше всего нравится лозунг "Шибу - геть!" , уж больно задорно его кричат :) Нашеукраинцы, завидев такую толпу, сразу сказали, что поддержат предпринимателей, спустя некоторое время поддержали БЮТовцы. Сессия началась с неотложного внеочередного решения по этому вопросу(правда как они там заседают, когда под окнами гудят дудят и скандируют - непонятно). Будем ждать результат.

ЗЫ кстати, камер - туева хуча от всех каналов... смотрите новости.

Сцука даже пива не занес

Опубліковано

І в сюжеті якогось дядька-підприємця в спортивному костюмі підписали “Богдан Шиба - Луцький міський голва“. Сніжана Шевчук певне наплутала щось:)

Опубліковано
Розсмішив.

Зникнуть ринки :)

У всіх країнах є ринки а у нас зникнуть.

А ну да у нас же Уркаїна у нас все інакше. :)

Ніфіга правильно народ зробити не може.

Винести гуртову торгівлю за межі міста. Роздріб залишити на тому ж місці де зараз є.

Трошки окультурити і наема чого трогати базари.

Через декілька місяців це буде єдине місце до можна щось купити :)

Таг шо гаспада нема чого гнать на ринки.

А базарнікам можна тіко побажати троха скинути ціни, а то реально самі себе в Ж загонять :)

Я не казав про те, що базарів не треба.

Я наголосив на тому, що не впевнений, що підприємці зробили правильний вибір. Вибравши стару схему - вони позбавили себе можливості "зменшити ціну", "трішки окультурити", "навести порядок з заторами" і таке інше.

Про єдине місце, де можна щось купити - не треба перебільшувати. Я вже близько року не користуюсь послугами базару.

А про Старий ринок - взагалі окрема історія. Скільки років йде мова про поступове перенесення його в інше місце? Хоча б один підприємець пішов назустріч цьому рішенню? Чи ваша хвальона облспоживспілка? За добрий десяток років можна було б і потурбуватись. Але ж простіше поставити ультиматум "виженете - ляжу на дорозі і буду голодати".... і далі сидіти в тому лайні.

Питання Старого базару - це питання, яке виходить за межі проблем торгівлі. І якщо всі кажуть, що підприємці старого ринку можуть стати "жертвами" політики міста, то так само можна сказати, що підприємцям "насрати" (вибачте) на всіх інших людей, які хочуть щоб в них було місто, а не гадюшник.

Я не проти базарів. А якщо буду проти, я можу просто на них не ходити. Просто ті проблеми, які піднімають базарники - виходять далеко за межі Конякіна та Глушець. Хай мають це на увазі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...