Перейти до змісту

ПИВО

Million

91 користувач проголосував

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну и раз уже мы заговорили о чипсах, то как можно стороной обойти их основной "гарнир" - пиво, самый потребляемый напиток. Его разнообразие в супермаркетах тешит глаз искушенного потребителя. Кто-то остается верен лишь одной марке, кто-то берет то, что подешевле, кто-то любит экспериментировать. А какой марке отдадите предпочтение вы?

Опубліковано

Million, вот тут следовало бы дать возможность неодинокого ответа.

ибо в одном баре одно, в другом другое, а в супермаркете покупаю третье...

Опубліковано

laska :) Ну если есть предложение стать совладельцем, до над этим вопросом можно помозговать :ohmy: А вообще я пока еще студент.

Shura, речь идет о любимом пиве, о том, которое чаще всего употребляется.

Опубліковано

а по мне, пофиг какая марка, из перечисленых в списке - всёравно всё делается на одном заводе с использованием одного и того же полошка

главное что бы свежее было

Опубліковано

SunInterBrew - чернігівське , Старопрамен, Рогань...

Львівське/Славутич - Туборг і т.д

Львівське рулить!

Опубліковано

Hoegaarden. Вже кілька років стабільний, незмінний смак.

Місяці півтора тому влаштував собі маленьке свято - перепробував усі пивА, які тільки є на розлив у пабі "Честер". Всього-навсього 6 сортів. Найбільш "правильним", як на мене, було Grolsh - вроді так пишеться, найбільш цікавим - Гіннес. Але навіть вони не можуть зрівнятися з приємним ароматом холодного, свіженького Хугардена :)

Якщо хтось знає ще якісь місця зі смачним пивом, і сорти такого пива - порадьте, чіста для дегустації.

А ще маю мрію нагадати собі смак старого темного чеського пива Saris ("Шариш"), якого років 10-11 тому було повнісінько в ларьках. Але після розвитку відчизняного пивоваріння ака "Оболонь", "Славутич", "Львівське" - іноземні пляшки пропали, і з тих пір я його не пив, в супамакетах не стрічав.

Опубліковано

пили "шариш" в Словакии, правда светлое. ИМХО обычное светлое пиво, когда холодное - нектар, теплое - моча.

Опубліковано
пили "шариш" в Словакии, правда светлое.

Я про темне писав :) А так виходить - типа "Вчора пили "Бейліз", правда, не фірмовий - але Свєтка по фірмовому рецепту Дж.Бонда самогонки тьоті Валіної зі згущонкою "КоМо" намішала. Фіговий той "Бейліз", однозначно".

Темне "Шариш" - це важко передати. Найближче подібне - це Оболонь "Оксамитове", але не те, що зараз, а те, яким воно було на початку своєї появи. Плюс до цього треба додати неповторний аромат меду та присмак. Хто пив - той ніколи не забуде. Правда, kmd? :)

Таке темне пиво не потребує нічого - ні фісташок, ні горішків, ні сиру. Навіть не хочеться його смак перебивати чимось таким.

Опубліковано

Люблю темні сорти пива: Гінес, Портер, Гьоссер. Колись було в нас таке пиво як Балтика №6, теж нічо так ,але зара шось я його не зустрічаю ніде.

• Адміністратори
Опубліковано

Ящик чернігівського за пляшку темного Шаріш! :)

Цуко настальгія..

Опубліковано

Ваще мну самое зачётно эт "Балтика" и "Туборг", но паскоку я "бедный студент" пью "Оболонь" или как ужо упоминали, между парами в "Земан" захаживаю :lol:

Опубліковано
между парами в "Земан" захаживаю :)

ну там бідному студенту немає що робити... :lol:

хіба шо збоку.. на розбавлене пивко.. :)

Опубліковано

З фільтрованого улюблене -- Grolsch, хоча пляшкове в наших супермаркетах перестало з'являтись. Полюбляю оригінальний чеський Pilsner Urquell, дуже подобається Hineken. В новій Фелічіті на пр. Волі зараз появилось дуже непогане бельгійське Leffe, хоча як на мене воно трохи заміцне. Колись подобався солодкуватий ПИТ, але вже давно щось його не пробував.

З нефільтрованих раніше подобалось Пшеничне Еталон, але зараз воно спаскудилось, кисле і смердить брагою і не йде ні в яке порівняння з моїм улюбленим нефільтрованим Erdinger Weissbräu, досить непогане ще Blanche De Bruxelles.

post-51-1221505322.jpg

З виготовлених на Україні віддаю перевагу напевно в такому порядку: Tuborg Green, Staropramen, Stella Artois

Опубліковано

Чернігів переважно. Хоча останнім часом пиво не йде взагалі.

Plum, харе понтуватися. Економити треба :)

Чьот останнім часом воно все стало фуфлижне.

Правда вчора пив Старопрамен, то вроді нічьо так було. хз

ти вчора ЗНОВУ пив??? :)

Опубліковано

Переважно щось із цього: Чернігівське, Балтика, Heineken, Tuborg.

Million раз вже ти заговорив про пиво з чіпсами, то не забувай, за тобою боржок... :) бажано щось із цього списку що чуть-чуть вище. :)

Опубліковано
Plum, харе понтуватися. Економити треба :(
я не так часто і не так багато п'ю пиво, щоб це суттєво допомогло мені зекономити :)

ІМХО пиво -- це як ковбаса: краще випити менше і рідше, але хорошого, а не кожен день по три літри, але того класу що львівська ковбаса по 8 грн за кілограм :)

Опубліковано
Weissbier "Пшеничне Еталон". Но пиво пью очень редко, я вообще по жизни почти трезвенник. :0022:
+1

Якщо любиш "Пшеничне Еталон" -- спробуй Erdinger :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...