Перейти до змісту

ПриватБанк подав в суд

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Зате держава хоче щоб іпотекдоавкць йшов її захищав, виходить треба захищати це чмо яке подало в суд. Хіба як з ним разом бути в окопі щоб тримати постійно його на мушці щоб не розслаблявся :)

• +1 2
  • 1 місяць потому...
  • Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Цей цирк за пів року закінчився на користь приватбанку, суддя явно мазала за державний банк. Знущаються над людьми, не йшли на якісь поступки і так далі, всім пофігу на простих людей.

Шакали хочуть забрати останнє в людей, держава подає "гарний" приклад скжем так.

з плюсів

1. більше чим те що написано в ухвалі стягнути не можуть, можливо +10% ще собі забере виконавча, як мінімум заощадив 200 тис. грн.

2. економія суттєва як для мене, тому що зможуть тільки стягувати мізерну суму для них з моїх скромних доходів, а якби домовились могли б мати можливо більше :)

з мінсуів

1. стає вигідно щоб якомога довше був воєнний стан, тому що не зможуть відібрати житло

2. якби то був не дреж банк ладно, а так державний банк подав негативний приклад, і показав як держава відноситься на справді до простих людей

якщо цікаво можу озвучити суддю та представника приват банку, щоб якто кажуть знали героїв нашого часу.

Змінено користувачем MACCEN
  • Cумний 1
Опубліковано
1 hour ago, MACCEN said:

Цей цирк за пів року закінчився на користь приватбанку, суддя явно мазала за державний банк. Знущаються над людьми, не йшли на якісь поступки і так далі, всім пофігу на простих людей.

Інший адвокат міг би щось зробити чи там було пофіг на адвоката?

Озвучуй, хай буде в гуглі, щоб інші знали на яке лайно можуть натрапити.
Я колись судився з комунальним підприємством, так суд рішення прийняв на користь КП, на основі договору КП зі мною, "наявність" якого була зі слів представника комунального підприємства!...

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Dima4s сказав:

Інший адвокат міг би щось зробити чи там було пофіг на адвоката?

Дел

Змінено користувачем volks
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

1. ПриватБанк подав документи без підпису клієнта

2. Другий раз подав вже був підпис

3. Договори що в клієнта та приватна різняться.

4. Суддя міг би пропонувати мирову, та ще якісь варіанти

5. Яка держава такий і банк по факту це мародерство в війну таке вчиняти. Якби не було б заборони на відбирання житла, то зразу б відібрали.

6. Такими діями держава явно не піднімає духу точно.

Опубліковано
18 minutes ago, volks said:

Дел

В нашій країні "правильний" адвокат зробив би так, що ще приват би платив автору кошти)))

Опубліковано
7 hours ago, Dima4s said:

В нашій країні "правильний" адвокат зробив би так, що ще приват би платив автору кошти)))

Держава все хоче забрати, але хоче щоб я йшов воювати, дисонас реальний.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
17 хвилин тому, MACCEN сказав:

Держава все хоче забрати, але хоче щоб я йшов воювати, дисонас реальний.

Думаєш, при кацапах буде краще?

Опубліковано
Just now, romanc said:

Вони пробачили борги українським банкам.

А що з українськими боржниками промінвесту та сбермбанку?

Опубліковано (змінено)
42 хвилин тому, romanc сказав:

Вони пробачили борги українським банкам.

Ааа. Ну тоді все ясно. За таку державу можна йти воювати.

Змінено користувачем volks
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
2 hours ago, volks said:

Думаєш, при кацапах буде краще?

ти ж тут сидиш а не там, чи на нулі інтернет ловить? що чекаєш? в мене вже свої скажем так забирають те що є... реальний сюр скажем так, навіть немає що й сказати й додати. Так я буду дуже вмотивований сидіти в окопі й тримати на мушці якогось колектора а ще краще того хто прийняв рішення віджати житло чи ще щось там надумають поки те се як то кажуть. 

Да в мене дах може зірвати, якщо я в окопі взнаю що той хто біля мене зараз прцював в приватбанку, я ж хз як мене клімане :)

це реальний нонсенс щоб в такий скрутний час так діяти. ні щоб розбити суму на більше часу, років і так далі, щоб я міг наприклад платити, а тут питання ребром або всі гроші, далі виселим - це так по державному і так далі. Це сутність відношення нашої держави до нас.

Опубліковано
13 хвилин тому, MACCEN сказав:

Так я буду дуже вмотивований сидіти в окопі й тримати на мушці якогось колектора а ще краще того хто прийняв рішення віджати житло чи ще щось там надумають поки те се як то кажуть. 

Та зрозуміло, що ти будеш вмотивований за кацапстан воювати. Бо ж вони тобі борг спишуть.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
9 minutes ago, volks said:

Та зрозуміло, що ти будеш вмотивований за кацапстан воювати. Бо ж вони тобі борг спишуть.

це твоя особиста думка, мені такі думки в голову не приходили.

борг буде виплачений, з цієї ситуації я виграв скажем так, але просто осадочек остався скажем так.

я знаю що мене держава 100% кине та наіпе сто пятсот разів (є приклади), тому на свої похорони вже терба самому збирати кошти та на можливу інвалідність теж, також так як і на якісну екіпіровку, добре що ще патрони не треба купувати :)

і якщо ти дісйно вважаєш що державний банк приавильно поступає, то мені тут немає що й додати, тоді для тебе ок, що не всі інваліди забзепечені протезами, достойними виплатами і так далі.

Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Ааа. Ну тоді все ясно. За таку державу можна йти воювати.

Ще додам тут свої скажем так вже забирають :)

Опубліковано
39 minutes ago, MACCEN said:

Да в мене дах може зірвати, якщо я в окопі взнаю що той хто біля мене зараз прцював в приватбанку, я ж хз як мене клімане :)

Ти тільки на співробітників прихватбанку так реагувати будеш? А з іншіх банків? А на поліцейських, вчителів, муніціпалів, лікарів, держслужбовців з яких сфер тебе могли ще образити? 

Опубліковано

Я не хотів списання, я хотів щоб розбили суму на таку щоб можливо було сплачувати от і все, а тут пішло типу ні, давай всі гроші.

Опубліковано
1 hour ago, romanc said:

Ти тільки на співробітників прихватбанку так реагувати будеш? А з іншіх банків? А на поліцейських, вчителів, муніціпалів, лікарів, держслужбовців з яких сфер тебе могли ще образити? 

Да це все емоції в голос як то кажуть.

Як я буду реагувати в бою чи ще в якихось екстримальних умовах я не можу сказати та ручатись.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...