Перейти до змісту

Глюки на борді

Mondiale

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не бачу повністю тему! Грузить тільки 10% сторінки ;)

Навіть дану тему не дочитав до кінця, бо не загружає більше 4 постів, інколи 6 :(

Мда, лагс!

• Відповідей 278
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Що тут робиться??? Не відкриває повністю тему,тільки початок і нічого не можна зробити :angry: . Перевіряв на різних браузерах і те саме,в чому проблема,хто за цим слідкує?

Опубліковано
Що тут робиться??? Не відкриває повністю тему,тільки початок і нічого не можна зробити :angry: . Перевіряв на різних браузерах і те саме,в чому проблема,хто за цим слідкує?

за цим слідйкує бальщой брат!

Опубліковано

Хотів вчора в темі "Полювання" пару фоток добавити, але чомусь постійно було таке

Прикрепление файлов: 500 Internal Server Error

Сьогодні та ж сама картина. Чому не можу добавити фото?

ЗІЖ: Пробував і в Опері, і в Мозілі, і в Гуглхромі.... Інет Укртеловський, але раніше все було ок, та й ПРГ казав, що з Датагруповського інету теж не добавляє файло....

Опубліковано
Хотів вчора в темі "Полювання" пару фоток добавити, але чомусь постійно було таке

вроде ограничение на аттач картинки. 1024*768 не более

Опубліковано

вроде ограничение на аттач картинки. 1024*768 не более

Соррі, винуватий.....

Точно, зробив 1024*768 і добавило.

Сенкс.

Опубліковано

Не знаю хто зреагував на це повідомлення,але вже все робить.Нічого не міняв.Браузер той самий. Дякую тому хто поміг.

Опубліковано

что за лажа с шрифтами на топ-5 статистике?

post-966-1232032846.jpg

+ сверху какие-то "4e8ec", а снизу - "0"

post-966-1232032851.jpg

post-966-1232032854.jpg

плюс при развернутом ответе открывается полный лаж...

скин - Nexus

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Відкриваю будь-яку тему, перший пост бачу нормальним, а все що під ним в такому вигляді

post-6188-1234175726.jpg

Опубліковано
Відкриваю будь-яку тему, перший пост бачу нормальним, а все що під ним в такому вигляді

предлагаю вопросу присвоить статус "ГИПЕР-БОЯНИЩЕ"

• 4 тижня потому...
Опубліковано

ага сьогодні зранку теж була ошибка в базе даних, (це от кмд на 8 березня в пхп шукав подарок жінці :-)??)

веселей ребята інет це зло

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Тюнер скрізь у кожній темі над кожним повідомленням... ось прикладиpost-2669-1238195146.png

post-2669-1238195031.png

Опера 9.63

А ось власне тема з куплю продам

post-2669-1238195622.png

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Блін, це тільки я не можу читати текстову версію Борди чи всі?

Думав що з телефоном проблеми але зайшов з компа - те саме. І на телефоні і на компі бачу ієрогліфи в Опері, а в ІЕ посто пуста сторінка

• Адміністратори
Опубліковано

Думав що з телефоном проблеми але зайшов з компа - те саме. І на телефоні і на компі бачу ієрогліфи в Опері, а в ІЕ посто пуста сторінка

Поставь кодировку Cyrillic (windows)

Опубліковано

На компі помогло, а в телефонній опері немає вибору кодування. Раніше все читалося нормально.

Опубліковано

Сервер отдает кривые заголовки - "Content-Type => text/html; charset=utf-8", когда на самом деле все в win-1251. Как тут может помочь "кодировку Cyrillic (windows)"?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...