Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 18.11.2022 в 19:37, Unknown сказав:

Щодо євності акума в інструкції не збрезали.  Тоді виходить,  що декларована потужність завищена.  Якщо відсвітив 4 години від такого акума,  то в районі 0,45 вата потужність у тому режимі.  В принципі і це набагато яскравіше за свічку. 

Показати  

Там акуми різні можуть бути

image.png.39ec490a3242f8e01ab24a70e7ef301e.png

а час роботи вказаний для 500 махового ліхтарика

Afaaf8058145a4d7dbbc231d54cd51122A.jpg

Опубліковано (змінено)

https://www.alternate.de/BlueWalker/PowerWalker-Inverter-650-SW-Wechselrichter/html/product/1544429?partner=DeIdealo&campaign=USV/BlueWalker/1544429&utm_source=idealoDe&utm_medium=referral&utm_campaign=deidealo&utm_term=1544429

Упс с чистым синусом под аккум 60 или 100Ач. Подойдет для котла +холодильник.

Змінено користувачем romanc
Опубліковано
  В 18.11.2022 в 08:52, MaestroA сказав:

Мені їде 3 штуки. Знайомий вже отримав, дуже задоволений

Показати  

А дай посилання на продавця в якого брав, напевне таки і собі замовлю, хай їдуть помаленьку. А то я вже роки 2 нічого не купував на алі, а ти вже певно "зуби з'їв" на підводних каменях алі. Хочеться надійного продавця, щоб і відправив швидко, і трека дав. І де той розділ про 3 штуки за ціною одного ?

Опубліковано
  В 18.11.2022 в 23:07, romanc сказав:

Упс с чистым синусом под аккум 60 или 100Ач. Подойдет для котла +холодильник.

Показати  

Всі так переживають за живлення котла, як то десь запас газу мають)))

• +1 1
Опубліковано
  В 19.11.2022 в 07:45, volks сказав:

Всі так переживають за живлення котла, як то десь запас газу мають)))

Показати  

Газ в подземных хранилищах. Раздаточные узлы вроде без электрики работают, а вот транзитные станции под вопросом.

Опубліковано (змінено)

Потрібна консультація
Зараз планую взяти павербанки з швидкою зарядкою, лед лампи і ліхтарики. Це все хотілося б на елментах 18650. Якщо з лампами чи ліхтарями плюс мінус все ясно, то що з павребнаками? Чи варто купувати саморобні павери на 18650. Чи можливо в таких паверах вставляти елементи з різною степіню зарядки, тобто вразі потреби вийняти з павера заряджений елемент, а вставити сівший з ліхтарика? Чи взагалі варто купувати такі саморобні павери?

Змінено користувачем VojinSvitla
Опубліковано (змінено)
  В 19.11.2022 в 06:54, SergLutsk сказав:

А дай посилання на продавця в якого брав, напевне таки і собі замовлю, хай їдуть помаленьку.

Показати  

Всі свої ліхтарі я брав по акції 1,99*3.

Посилання не допоможе, бо за ним ціна зараз - $3,38.

Треба переходити в розділ акції і там додавати його до вибраного через "+".

Показати контент

Хочеться надійного продавця, щоб і відправив швидко, і трека дав.

Показати  

Треки дають всі. Не всі треки одинаково відслідковуються. Хоча для мене цей критерій абсолютно неважливий. Доїждає 99,5% не в залежності від трека.

Надійність продавця - це в більшій мірі міф. Прод з самим високим рейтингом може максимально затягнути з відправленням, або взагалі скасувати замовлення. Тут найбільший ризик покупця - його час і заморожені на цей період кошти. Для всіх інших випадків є диспути і OLX.

Тому, бачиш ціну, яка тебе влаштовує, відгуки норм - бери!

P.S. Я ні разу не "попадав" ні на Алі, ні на інших площадках.

а ти вже певно "зуби з'їв" на підводних каменях алі

Показати  

Купувати-продавати - це моє.)

Тільки за період акції 11.11 я оформив покупок собі та близьким десь на півтори сотні тис. грн.

Шопоголік Аліголік ще той.))

Найбільша складність Алі - це джерела та комбінування знижок, купонів, промокодів, кешбеків.

Кому цікава тема Aliexpress, я готовий поділитися досвідом у відповідній темі.

Змінено користувачем MaestroA
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
  В 19.11.2022 в 09:43, MaestroA сказав:

Кому цікава тема Aliexpress, я готовий поділитися досвідом у відповідній темі.

Показати  

Ок, переходим туди, це правильно

Опубліковано

От і я вже задумався, що робити з котлом.  Всі варіанти, що пропонуються, дають можливість працювати декілька годин, а потім все-одно потрібно мережу. Тобто для тривалого відключення не допоможе. А нетривале можна і без котла пережити.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
  В 20.11.2022 в 06:55, volks сказав:

От і я вже задумався, що робити з котлом.  Всі варіанти, що пропонуються, дають можливість працювати декілька годин, а потім все-одно потрібно мережу. Тобто для тривалого відключення не допоможе. А нетривале можна і без котла пережити.

Показати  

Мощность электрической части котла? Вт 50?

Если так, то хватит маленького упса, автомобильной батареи. А если хочешь на долго, то маленткий генератор подзаряжать аккум или одну-две солнечных панели., которые можно и на стенку многоэтажки повесить.

Готовое решение:

LeftSuper Tragbares Kraftwerk 600 W mit 100 Solarpanel, Solargenerator Mobile Stromversorgung, 220 V 1500 Reiner Sinuswellen-Energiespeicher für Campingurlaub im Freien, Wohnmobil, E-Bike usw, Orange https://amzn.eu/d/0Ey0kET

Опубліковано
  В 20.11.2022 в 07:38, romanc сказав:

Если так, то хватит маленького упса, автомобильной батареи. А если хочешь на долго, то маленткий генератор подзаряжать аккум или одну-две солнечных панели., которые можно и на стенку многоэтажки повесить.

Готовое решение:

LeftSuper Tragbares Kraftwerk 600 W mit 100 Solarpanel, Solargenerator Mobile Stromversorgung, 220 V 1500 Reiner Sinuswellen-Energiespeicher für Campingurlaub im Freien, Wohnmobil, E-Bike usw, Orange https://amzn.eu/d/0Ey0kET

Показати  

В нас так "багато" сонячних днів, що заряджання панелькою думаю нереальне

Опубліковано
  В 20.11.2022 в 07:58, Vitaliy L сказав:

В нас так "багато" сонячних днів, що заряджання панелькою думаю нереальне

Показати  

Солнце есть каждый день. Просто кПД панели будет низкий, пусть будешь с панели получать не 100-130Вт, а 40. И повесив 2 стандартные панели, инвертор и аккум на 2 суток, точно будет автономная система. У немцев это -Balkonkraftwerk.

Второй вариант- элементы пельтье на котел и преобразователь.

• Збентежений 1
  • +1 2
Опубліковано

Показати  

Стабілізатор показує 133 Вт, коли котел працює.

Если так, то хватит маленького упса, автомобильной батареи. А если хочешь на долго, то маленткий генератор подзаряжать аккум или одну-две солнечных панели.,

Показати  

Так отож. В будь якому випадку потрібен генератор. То простіше котла відразу підключити до генератора.

Опубліковано

Показати  

Мені останнім часом постійно реклама Bluetti вискакує. Але в них на сайті вдвічі дешевше ніж в наших інтернет магазинах.

Опубліковано (змінено)
  В 20.11.2022 в 08:30, volks сказав:

Стабілізатор показує 133 Вт, коли котел працює.

Так отож. В будь якому випадку потрібен генератор. То простіше котла відразу підключити до генератора.

Показати  

Еще турбина в котле кроме насоса? Он постоянно тянет? Или только когда греет воду? ПВ% какой?

Это 12 Ач в час с 12В аккума будет тянуть.

А бензиновый генератор выдает от 700Вт. И палит от 0,5л в час. Вот экономней будет запасать эту энергию и не тратить бенз и моточасы.

• +1 3
Опубліковано (змінено)
  В 20.11.2022 в 08:33, volks сказав:

Мені останнім часом постійно реклама Bluetti вискакує. Але в них на сайті вдвічі дешевше ніж в наших інтернет магазинах.

Показати  

Весь товар китай, регистрируют торговую марку и просят ее печатать на товаре.

Даже бренды высшего дивизиона этим не гнушаются. Купил генератор, типа неплохая немецкая контора, так он же есть у блекэнд деккера, викендера,itc, gude и др.

Опубліковано
  В 20.11.2022 в 09:42, romanc сказав:

Весь товар китай, регистрируют торговую марку и просят ее печатать на товаре.

Даже бренды высшего дивизиона этим не гнушаются. Купил генератор, типа неплохая немецкая контора, так он же есть у блекэнд деккера, викендера,itc, gude и др.

Показати  

+1 теж замітив що багато чого з Аліка їде типу Німеччина, Ірландія...

Опубліковано
  В 20.11.2022 в 09:37, romanc сказав:

Еще турбина в котле кроме насоса? Он постоянно тянет? Или только когда греет воду? ПВ% какой?

Показати  

В режимі опалення 45 постійно бере. Коли гріє, то бере 135.

Питання, на скільки вистачить акума, наприклад, на 100 Агод, щоб постійними розрядами йог не вбити? І скільки його потім потрібно заряджати?

Опубліковано (змінено)
  В 20.11.2022 в 11:09, volks сказав:

В режимі опалення 45 постійно бере. Коли гріє, то бере 135.

Питання, на скільки вистачить акума, наприклад, на 100 Агод, щоб постійними розрядами йог не вбити? І скільки його потім потрібно заряджати?

Показати  

я так и предположил, насос 45Вт, остальное турбина. СреднеСуточный до 60Вт

Раздели Вт на вольтаж аккума, получишь ток, столько и будет в час потребление+ потери.

100Ач свинцовый рекомендуют заряжать 10А. - теоретически полная зарядка 10часов. 

Я разряжаю аккумы до автовыключения, оно срабатывает по вольтажу при нагрузке. Работают. А вот если еще потом пригрузить, умирают.

Опубліковано (змінено)
  В 20.11.2022 в 11:09, volks сказав:

Питання, на скільки вистачить акума, наприклад, на 100 Агод, щоб постійними розрядами йог не вбити?

Показати  

І не можна з 100-ки всі 100 ампер-годин виймати,  відсотків 20 хоча б залишати потрібно.  Та й в кінці заряд іде повільно, і до 100 відсотків буде важко зарядити.  Тобто можеш орієнтовно розраховувати на використання в діапазоні від 20% до 90%. Тобто 70*12= 840 ват,  ну і втрати десь відсотків зо 20, тобто реально зможеш виймати в районі 600-700 ват корисної енергії за цикл.

Але краще навіть до 20% свинець не висаджувати регулярно. 

Змінено користувачем Unknown
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано

https://www.agrieuro.de/notstromaggregat/inverter-stromerzeuger-c-46_198.html?highlight=32200&utm_source=criteo&utm_medium=remarketing&utm_campaign=criteo-de&utm_term=Notstromaggregat

Еще нашел "карманные" генераторы.

4 такта, инвертер.

2шт выходят 19770грн по карточному курсу привата с доставкой по Германии.

• +1 1
Опубліковано

Дещо зі сторінки продажу процитую:

Показати контент

Тобто нечасте використання максимум по 3-4 години підряд (1 раз на тиждень -- то на їх думку уже часте),  ніяких щіткових двигунів у споживачах, не рекомендують юзати для підзарядки та обслуговування акумуляторів... 

Опубліковано (змінено)

Аккум будет потребять при зарядке всего 130Вт. 10А при 13В. Получается, что можно и котел и заряжать аккум. И будет ПВ генератора меньше 50%.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...