Перейти до змісту

Світло без світла

MaestroA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

цікава недорога штука, підійде для приготування їжі 

Змінено користувачем vadiq
  • +1 1
Опубліковано

А отакі приблуди купували ? Користувались ? Як воно покаже себе з практичної точки зору якщо втикнути в павербанк на випадок довготривалої відсутності світла ? Просто щоб не сидіти в темноті і з розрахунком на максимальну економію павера. Чи є кращі рішення ? І бажано щоб вже тут, в Луцьку можна було знайти, а не чекати місяць з піднебесної :D

Опубліковано
2 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А отакі приблуди купували ? 

Маю таку приблуду (до якоїсь покупки бонусом поклали). Світить слабенько, і павербанк мій виключає її через хвилину, бо мабуть надто мале споживання і він вирішує що нічого не підключено. 

• Дякую! 1
Опубліковано (змінено)
8 хвилин тому, vampirich сказано:

Маю таку приблуду (до якоїсь покупки бонусом поклали). Світить слабенько, і павербанк мій виключає її через хвилину, бо мабуть надто мале споживання і він вирішує що нічого не підключено. 

Ну сильного світла від неї і не чекав, а от те що павербанк може вирубати - це неочікувано і сюрпрайз... :wacko:  А цікаво любий павер так зробить чи це справа кожного девайса індивідуальна ?

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано (змінено)

Цілком можливо що від девайсу залежить. У мене нонейм

Коли в одному порті телефон заряжаю а в іншому цей ліхтарик - то не вирубається

Змінено користувачем vampirich
Опубліковано
3 часа назад, SergLutsk сказал:

А отакі приблуди купували ? Користувались ? Як воно покаже себе з практичної точки зору якщо втикнути в павербанк на випадок довготривалої відсутності світла ? Просто щоб не сидіти в темноті і з розрахунком на максимальну економію павера. Чи є кращі рішення ? І бажано щоб вже тут, в Луцьку можна було знайти, а не чекати місяць з піднебесної :D

Норм працює з повербанком, 4 ступені яскравості, правда в мене не ноунейм, а дорожча. Купував саме на такий випадок. Задоволений.

Опубліковано
6 годин тому, Vitaliy L сказано:

Норм працює з повербанком, 4 ступені яскравості

Нема ступенів яскравості в тих, що в оголошенні і в мене

@SergLutsk ввіддам, в особистих домовимось де зустрінемось

• Дякую! 1
Опубліковано
13 годин тому, SergLutsk сказано:

Чи є кращі рішення ?

Є значно кращий.

On 29.10.2022 at 20:55, MaestroA сказано:

Варіант #2 - потужний міні ліхтар з Алі.

USB С, 10 год. без підзарядки, $1.99 в розділі "3 товари за $5.99". Мені їде 3 штуки. Знайомий вже отримав, дуже задоволений.

https://aliexpress.com/item/1005004561286865.html

On 02.11.2022 at 10:34, MaestroA сказано:

Щойно забрав перший ліхтар.

Лупить - страшне!

Можна ставити на ніжку, можна кріпити на карабін, можна кріпити магнітом.

Хенд-мейд, звісно, це цікаво і корисно, але на мою думку, альтернативи за 75 грн. такій пушці це має!

В першому режимі, казали, світить години дві, в другому - годин 10!

Буду тестувати.

https://photos.app.goo.gl/HUcUtiF3948Ye8P8A

P.S. Мерехтіння в перших двох режимах лише на відео.

Переваги:

* потужність

* автономність

* варіантивнсть кріплення

На розпродажі 11.11 можна було взяти 21 шт. за 65,9 грн./шт.

Не взяв. Шкодую.(

Спойлер

image.thumb.png.29a0fffaf49c96624c0b576d0ba9a07d.png

• +1 1
Опубліковано
4 годин тому, vampirich сказано:

Нема ступенів яскравості в тих, що в оголошенні і в мене

@SergLutsk ввіддам, в особистих домовимось де зустрінемось

Дякую, зістикуємось.

54 хвилин тому, MaestroA сказано:

Є значно кращий.

Я бачив твій пост, теж приглянулась цяцька, але я не готовий чекати 1,5 місяці з Китаю, а де тут таку взяти ? Маєш щось подібне зайве, то продай, куплю.

Опубліковано
22 хвилин тому, SergLutsk сказано:

а де тут таку взяти ?

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/lhtar-prozhektor-brelok-opt-IDQdWVU.html

230 грн.

Пушуть, можливий гурт.

23 хвилин тому, SergLutsk сказано:

Маєш щось подібне зайве, то продай, куплю.

На жаль, не маю.(

31 хвилин тому, SergLutsk сказано:

я не готовий чекати 1,5 місяці з Китаю

Давно вже 1,5 місяці нічого не їхало мені.

Крайній товар, який я забирав добрався за 14 днів.

Спойлер

image.png.5b0cb3f2c27844483daafd4070d5b78d.png

image.thumb.png.bedcc2e6bf339e0df3d886aa62fa90cb.png

Опубліковано
On 29.10.2022 at 20:55, MaestroA сказано:

Варіант #2 - потужний міні ліхтар з Алі.

USB С, 10 год. без підзарядки, $1.99 в розділі "3 товари за $5.99". Мені їде 3 штуки. Знайомий вже отримав, дуже задоволений.

https://aliexpress.com/item/1005004561286865.html

Перевіряв вже на тривалість роботи? Бо в мене великі сумніви, що він 10 годин пропрацює

Опубліковано
4 годин тому, SergLutsk сказано:

Дякую, зістикуємось.

Я бачив твій пост, теж приглянулась цяцька, але я не готовий чекати 1,5 місяці з Китаю, а де тут таку взяти ? Маєш щось подібне зайве, то продай, куплю.

зараз посилки з китаю йдуть по графіку арестовича за 2-3 тижні, вже би міг отримати

Опубліковано (змінено)

Отопление от генератора

Заказал своим типа такого генератор за 330евро в Германии. У нас по 17к на лохе. Но смотрю дешевые уже и в Германии выгребают и цены каждый день подымают, а чем дальше от Украины, тем дешевле.

https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/201608649_-isg-800-1-guede.html

Змінено користувачем romanc
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, nickel сказано:

Перевіряв вже на тривалість роботи? Бо в мене великі сумніви, що він 10 годин пропрацює

В стандартному режимі тримає годин 4-5 точно. Більше не пробував.

Але навіть якщо це його максимум, то за 2$ конкурентів в нього не має.

• +1 1
Опубліковано
47 хвилин тому, MaestroA сказано:

Але навіть якщо це його максимум, то за 2$ конкурентів в нього не має.

Напевне що так, але 

5 годин тому, MaestroA сказано:

230 грн це далеко не 2$

А ти зараз робиш замовлення з алі через ті "схемки" на Львівську чи Рівненську область чи вже працює і наша і можна вказувати реальну ?

Опубліковано
9 хвилин тому, SergLutsk сказано:

А ти зараз робиш замовлення з алі через ті "схемки" на Львівську чи Рівненську область чи вже працює і наша і можна вказувати реальну ?

Вже декілка місяців все працює як до 24.02, без танців з бубном.

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказано:

Вже декілка місяців все працює як до 24.02, без танців з бубном.

Мені одна посилка не доїхала. Алі написав: не можемо доставити в консолідований склад і вона тепер їде в зворотному напрямку. Посилка не мені, а людині з іншої області, куди Алі не доставляє. Але найгірше, що там половина вартості - платна доставка. Собі ніколи не беру з платною доставкою, краще переплачу пару гривень, а тут людина наполягла.

Опубліковано
1 година тому, nickel сказано:

Мені одна посилка не доїхала. Алі написав: не можемо доставити в консолідований склад і вона тепер їде в зворотному напрямку. Посилка не мені, а людині з іншої області, куди Алі не доставляє. Але найгірше, що там половина вартості - платна доставка. Собі ніколи не беру з платною доставкою, краще переплачу пару гривень, а тут людина наполягла.

Мені теж так на одну посилку Алі написав, а через днів 10 вона приїхала у відділення Укрпошти

• Дякую! 1
Опубліковано
3 годин тому, MaestroA сказано:

В стандартному режимі тримає годин 4-5 точно. Більше не пробував.

Цікаво,  як так виходить. 

В інструкції пише 500 міліампер батарея ( тобто в районі 1,8 ват-годин)  і 6 ват потужність (як на мене в максимумі світить десь на вата 3-4, бо 5-тиватна звичайна лампа точно більше світла дає). Задекларовані ступерні яскравості 60% стандартний, 30% слабший. 

Якщо припустити що максимум 3 вати,  то при 30% мала б світити десь 1,8/(3*0,3)=2 години. А в стандартній 60% тоді 1 година. 

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Unknown сказано:

Цікаво,  як так виходить. 

Хз. Фізика - не мій козир.

Ось моя переписка стосовно цих ліхтарів з тим, хто як частина вас, тямить в тому (до речі, теж бордівець, нині пасивний).

Спойлер

Screenshot_20221118-211753.thumb.png.06035ea7ba53981fb8e61327d7903247.png Screenshot_20221118-211827.png Screenshot_20221118-211845.thumb.png.eac7b1a385f72b2ddcfdc9338d964003.png  IMG-b208cc93b9235a17f7af83fdb451fb07-V.thumb.jpg.44f73b3e8ed6252205e39b1c371aef15.jpgIMG-de6cbe261b638afd77cbef9b25b1f118-V.thumb.jpg.1c2a8db5b878d3bc15b580620ee46f19.jpg IMG-1a1e518c957e2f92188bb8f47a806abc-V.thumb.jpg.47c32039950c6ac12f1e5f37638ef7dd.jpg

Змінено користувачем MaestroA
  • Подобається 1
Опубліковано

Щодо євності акума в інструкції не збрезали.  Тоді виходить,  що декларована потужність завищена.  Якщо відсвітив 4 години від такого акума,  то в районі 0,45 вата потужність у тому режимі.  В принципі і це набагато яскравіше за свічку. 

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...