Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ще 20-го числа в мене перестали відкриватись сайти які розміщені на ру серверах. Буквально всі. Не якісь там вк і ок

Як тільки сайт с пошукової системи не відкривається так і знай в ньго ру ip

тепер всі ру сайти через проксі пропускаю

У всіх так?

Опубліковано
52 хвилин тому, Nick85 сказано:

Ще 20-го числа в мене перестали відкриватись сайти які розміщені на ру серверах. Буквально всі. Не якісь там вк і ок

У всіх так?

А приклад можна ? І зразу - який провайдер ? 

Бо в себе не помітив, щоб щось не відкривалось (ну крім того що вже давно заблоковано, типу кінопоіск і т.д.)

Бо я якось не моніторю на яких серверах розміщений сайт, ті ж http://rutor.info/ чи http://rgfootball.net/ прекрасно фуричать.

Опубліковано
4 минуты назад, dimmon сказал:

нахер вони потрібні?

треба. не всі в росії придурки і за війну топлять. є і нормальні люди.

Опубліковано

Ну на мобільному інтернеті так, ці всі не відкриваються. На домашньому інтернеті зможу ввечері спробувати, але гадаю результат буде то й же. Значить проблема не у тебе :D

Опубліковано

Реально є безобідні сайти.

Шкода, як заблочать.

Бо на теренах колишнього СРСР - російських сайтів - 75%.

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, dimmon сказал:

Ну так прекрасно ж, що не відкриваються, нахер вони потрібні?

Є багато технічної інформації, яку не знайдете на інших сайтах.

Чи думаєте що на ру тільки одна пропаганда?

• +1 3
Опубліковано

Українських аналогів немає.

нажаль.

Бо коли у нас на фірмах був інтернет в диковинку, в рашці вже повним ходом люди юзали.

Опубліковано
19 хвилин тому, Electronshik сказано:

Є багато технічної інформації, яку не знайдете на інших сайтах.

Чи думаєте що на ру тільки одна пропаганда?

У орків лише бажання вбивати Українців, але якщо тобі це довподоби то і далі користуйся їх ресурсами.

• -1 3
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Nick85 сказано:

У всіх так?

Київстар, Ватафон та більшість провайдерів забанили всі AS мордора, якщо відкривається значить фізично десь не в мордорі.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

ВОМ. Майже всі .ru не відкриваються, а особливо ті, що знаходяться на хостингу Selectel

За tjournal прикро. Там багато наших сидить

Опубліковано
2 часа назад, Morphius сказал:

У орків лише бажання вбивати Українців, але якщо тобі це довподоби то і далі користуйся їх ресурсами.

Для тих хто в танку. Повторюю. Є сайти ТЕХНІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ.

Маю надію що далі роз'яснень не треба?

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, Electronshik сказано:

Для тих хто в танку. Повторюю. Є сайти ТЕХНІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ.

Маю надію що далі роз'яснень не треба?

Оригінали англійською мають бути десь.

Опубліковано
3 минуты назад, sergkots сказал:

Оригінали англійською мають бути десь.

Угу, особливо на радянські верстати :).

Нажаль на тих сайтах часом є необхідна технічна інфа, яку більш ніде не знайдеш. І не тільки по верстатах. 

Мені пофіг на різні сайти з розвагами, тим паче не збираюсь читати їх висєри на політичну тематику.

Але технічна інформація потрібна завжди. Тим паче у цей час. Не буду роз'яснювати нащо, думаю і так зрозуміло.

Опубліковано
11 хвилин тому, Electronshik сказано:

Угу, особливо на радянські верстати :).

Нажаль на тих сайтах часом є необхідна технічна інфа, яку більш ніде не знайдеш. І не тільки по верстатах. 

Мені пофіг на різні сайти з розвагами, тим паче не збираюсь читати їх висєри на політичну тематику.

Але технічна інформація потрібна завжди. Тим паче у цей час. Не буду роз'яснювати нащо, думаю і так зрозуміло.

ВПН ваше все. Сам пасся на twirpx, але тепер - фсьо.

Варіантів інших нема. ІМХО і кацапи закрили Україну від свого сегменту мережі через постійні атаки з нашої сторони.

Тепер ото міркую, що треба готуватись, що вони взагалі "відділяться" від світу або закриють де-факто свій інтернет... Я б всю техінфу викачав на вашому місці. Війна цивілізаційна, як не крути.

• +1 2
Опубліковано
8 годин тому, Nick85 сказано:

У всіх так?

dns в роутері 8.8.8.8 8.8.4.4 чи 1.1.1.2 1.0.0.2 ??

Опубліковано
7 хвилин тому, Nick85 сказано:

так

Якось дивно, бо тиждень тому в мене більшість сайтів відкривалось і також Воля, зараз не в луцьку і не можу сказати точно, що відкривається

Опубліковано

"В умовах воєнного стану постачальники мереж та послуг фіксованого та/або мобільного доступу до мережі Інтернет зобов’язані невідкладно вживати заходів для виконання доручень НЦУ (Національний центр оперативно-технічного управління електронними комунікаційними мережами України) та забезпечувати суворе дотримання строків звітування про їх виконання, що визначені в такому дорученні."
Можете полистати новини на сайті регулятора - https://nkrzi.gov.ua/index.php?r=site/index&pg=99&language=uk

Там розпорядження по блокуванню російських сайтів та цілих підмереж регулярно прилітають.
Тому не варто надіятись, що інтернет буде працювати так, як в мирний час. А тим паче російські сайти.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...