Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 4/17/2024 at 9:16 AM, MACCEN said:

Як запахне жареним в євреїв, приїдуть всі сюди та об'являть автономію :)

політично там вже їм гайка, тому що самі до такого довели своєю зверхністю над палестинцями типу вони третій сорт, а людям у всіх націях таке ставлення не подобається і рано чи пізно вибухує та вся ненависть.

Ну взагалі там таке намішано, що нам і не снилось.

Коли створювався Ізраїль, через ООН мала бути і Палестина. Але араби тоді вирішили, що вони тупо знищать євреїв і все. Ну історія показала дещо інше.

On 4/17/2024 at 9:55 AM, case_l said:

закон недостатньо жорсткий, немає електронних повісток через смс

можливо що це питання лише часу. Не думаю що вони просто так створюють е-кабінет військовозобов'язаного. Сьогодні добровільно, завтра добровільно-примусово, післязавтра примусово. А потім під приводом "21 сторіччя на дворі" та іншого блаблабла введуть і це. Тим більш що президент має монобільшість у парламенті і може робити все що захоче. Особливо під час дії воєнного стану.

• +1 2
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
В 17.04.2024 в 10:05, Electronshik сказав:

Сьогодні добровільно, завтра добровільно-примусово, післязавтра примусово. А потім під приводом "21 сторіччя на дворі" та іншого блаблабла введуть і це. Тим більш що президент має монобільшість у парламенті і може робити все що захоче. Особливо під час дії воєнного стану.

Ну так і правильно зроблять. 

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
В 16.04.2024 в 21:55, halmer сказав:

Ти живеш в будинку який сам побудував? Чи може ходиш в одязі який сам пошив? Чи хаваєш все що сам виростив? От блін, на все готовеньке виходить?

Ні. Я це все купив. І що далі?

Опубліковано
On 4/17/2024 at 10:15 AM, volks said:

Ну так і правильно зроблять. 

тоді не треба дивуватись що кількість тих, хто хоче усіма способами залишити Україну росте. 

І буде рости.

• Дякую! 1
  • +1 2
Опубліковано
On 4/17/2024 at 10:37 AM, Electronshik said:

тоді не треба дивуватись що кількість тих, хто хоче усіма способами залишити Україну росте. 

І буде рости.

це війна на знищення, тут демократії бути не може, інакше знищення відбудеться

• Cумний 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 10:17, volks сказав:

Ні. Я це все купив. І що далі?

Тоді чому люди мають створювати нормальну країну, а не взяти і звалити на все готове? Чим це відрізняється від твого я це все купив? 

• +1 1
Опубліковано
On 4/17/2024 at 10:45 AM, case_l said:

Воно то так.

Просто в любій державі в усі часи були є і будуть ті, хто воювати не буде. А буде всіма правдами та неправдами ухилятись.

Їх логіка проста: з того світу ще ніхто не вертався.

Опубліковано
В 17.04.2024 в 10:45, case_l сказав:

яка нахрін демократія? не було б того корупційного лайна, суцільного безправ'я - набагато менше хотіли б звідси тікати

у когось ще проскакували думки, що війна щось змінить на краще, але стало тільки гірше... повилазило у всій красі

тому у багатьох є обгрунтована думка, що після численних спроб тут уже точно нічого не зміниться і, якщо хочеш нормального життя(та і взагалі вижити) для себе та дітей, то треба валити звідси подалі

• +1 5
Опубліковано (змінено)
On 4/17/2024 at 11:18 AM, INVICTUS said:

тому у багатьох є обгрунтована думка, що після численних спроб тут уже точно нічого не зміниться і, якщо хочеш нормального життя(та і взагалі вижити) для себе та дітей, то треба валити звідси подалі

от мені цікаво, як ті що перепливають тису, боролись з корупцією?  :jeer:

Змінено користувачем case_l
  • Ха-ха 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 11:26, case_l сказав:

в нас корупція на всіх схемах, навіть знайти гарного лікаря, треба комусь подзвонити та потім проставитись. Так само і лікарю віддячити щоб краще було ставлення і т.д.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
On 4/17/2024 at 11:26 AM, case_l said:

ні, вони боролись за своє життя (і нічиє інше)

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
В 17.04.2024 в 11:05, Electronshik сказав:

Воно то так.

Просто в любій державі в усі часи були є і будуть ті, хто воювати не буде. А буде всіма правдами та неправдами ухилятись.

Їх логіка проста: з того світу ще ніхто не вертався.

ще логіка така, що державі ти треба тоді коли здоровий ну і максимум на виборах, де будуть сміятись з тебе як ти будег битись за пачку гречки щоб вижити, або оббивати пороги просячи милостиню у вигляді субсидій та льгот, де буде сидіти в будці якась трварина і розказувати тобі що ти приніс протермінований папірчик, а без нього тобі не надбавлять 10 грн. до виплати якоїсь.

класичний приклад, в школі попав в лікарню з раною яку треба зшивати, то лікар одразу запитав гроші з собою є, кажу немає, тоді буду шити без анестизії або йди за баблом (це був якийсь 1996 рік) кажу шийте як є я потерплю, отримав досвід що таке по живому зшивати :) після того фільми став по іншому відчувати де зшивають рани :)

Змінено користувачем MACCEN
  • +1 2
Опубліковано (змінено)
On 4/17/2024 at 11:40 AM, MACCEN said:

ще логіка така, що державі ти треба тоді коли здоровий ну і максимум на виборах

так в нас державність отримана у спадок від тоталітарного совка, з чого ти вирішив, що воно мало бути все чудово якось само собою?

Змінено користувачем case_l
Опубліковано
В 17.04.2024 в 11:42, case_l сказав:

так в нас державність отримана у спадок від тоталітарного совка, з чого ти вирішив, що воно мало бути все чудово якось само собою?

у Литви, Латвії, Естонії - також

але де вони, а де ми

Опубліковано
On 4/17/2024 at 12:03 PM, INVICTUS said:

але де вони, а де ми

Інший менталітет. 

І по них не проїхався каток початку та середини тридцятих років минулого століття.

Опубліковано
On 4/17/2024 at 12:03 PM, INVICTUS said:

але де вони, а де ми

там період окупації менший був, голодомор не проводився

• +1 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 11:03, halmer сказав:

Тоді чому люди мають створювати нормальну країну, а не взяти і звалити на все готове? 

Хіба ж я проти?

Опубліковано
В 17.04.2024 в 10:37, Electronshik сказав:

І буде рости.

А як треба було зробити, щоб не хотіли залишати Україну?

Опубліковано
On 4/17/2024 at 1:19 PM, volks said:

А як треба було зробити, щоб не хотіли залишати Україну?

Чесно, не знаю.

У військовий час не знаю. Можливо все ж таки не треба було закривати кордони, щоб люди не відчували себе як у клітці?

Чи може військовим платити ТЕ ЩО МАЄ БУТИ? І щоб військовий не думав про купівлю багато чого за свій рахунок?

Чи може не робити безглузді штурми, які обертаються великими втратами, доки в нас немає засобів вогневого ураження, які переважають рашистські?

У мирний час відповідь зовсім інша.

• +1 3
Опубліковано
В 17.04.2024 в 13:46, Electronshik сказав:

Чесно, не знаю.

У військовий час не знаю. Можливо все ж таки не треба було закривати кордони, щоб люди не відчували себе як у клітці?

Чи може військовим платити ТЕ ЩО МАЄ БУТИ? І щоб військовий не думав про купівлю багато чого за свій рахунок?

Чи може не робити безглузді штурми, які обертаються великими втратами, доки в нас немає засобів вогневого ураження, які переважають рашистські?

У мирний час відповідь зовсім інша.

А як же ж без штурмів, треба ж відчитатись перед командуванням, та вся шляпа що була давно, здача до певних дат об'єктів так і буде, я ще не здивуюсь що до дня незалежності будуть готувати щось грандіозне і пофігу якщо не буде щось підготовлене головне відчитатись. Так само як зараз міняють назви вулиць і займаються ще хз якою хернею яка не вплине ні на що.

І такі да, те що військових заставляють купувати да свій рахунок мотивуючи це тим, ну ви ж заробляєте величезні гроші, не хочеш йти пішки заправляй авто, хочеш авто скидайся. Тільки охочих заробляти величезні гроші немає бо можна померти а ще гірша стати нікому не потрібним інвалідом.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
On 4/17/2024 at 1:36 PM, INVICTUS said:

ось тому ми з цього болота ще довго не виберемося

Причому тут менталітет? Кацапізований схід України постійно був проти нато і голосував за прокацапських кацапомовних політиків, от чому ми не в нато. 

• Ха-ха 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 09:14, MACCEN сказав:

Є випадки коли після відпустку люди не хочуть вертатися на передову, кажуть краще вже в'язниця, тому по факту всім видають білет в один кінець :(

В Тисі більше шансів вижити чим там, де кожну секунду ліміт фарту та удачі вичерпується, шанси вижити тануть з кожним пострілом.

в новому законі щось не зрозуміло, якщо вже був в тцк то що треба знову йти в ЦНАП або туда щоб щось там уточнити? І сам маєш йти на ВЛКа на протязі 9 місяців, а якщо не прийдеш то можуть покарати тим що не дозволять водити авто?

IMG_20240416_195806_070.jpg

В 17.04.2024 в 09:14, MACCEN сказав:

Є випадки коли після відпустку люди не хочуть вертатися на передову, кажуть краще вже в'язниця, тому по факту всім видають білет в один кінець :(

В Тисі більше шансів вижити чим там, де кожну секунду ліміт фарту та удачі вичерпується, шанси вижити тануть з кожним пострілом.

в новому законі щось не зрозуміло, якщо вже був в тцк то що треба знову йти в ЦНАП або туда щоб щось там уточнити? І сам маєш йти на ВЛКа на протязі 9 місяців, а якщо не прийдеш то можуть покарати тим що не дозволять водити авто?

IMG_20240416_195806_070.jpg

Про такі речі мають право ТАК СТВЕРДНО говорити лише ті,що форсували Тису,чи ті,що воюють.

Я знаю деяких,що після року воювання почали ухилятися.

Так вони і до війни були ні риба, ні м'ясо.

Все таки хуло веде свою політику досить ефективно 

Всіх ненз просто витискає з країни, зате ті,що лишилися ,конкретно тверді.

• Ха-ха 1
  • +1 2
  • -1 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 13:15, volks сказав:

Хіба ж я проти?

З того що ти писав, то я зрозумів що ти проти, типу нєфіг на все готове їхати, тут створюйте нормальну країну.

• +1 1
Опубліковано
В 17.04.2024 в 14:18, Nokian сказав:

Про такі речі мають право ТАК СТВЕРДНО говорити лише ті,що форсували Тису,чи ті,що воюють.

Я знаю деяких,що після року воювання почали ухилятися.

Так вони і до війни були ні риба, ні м'ясо.

Все таки хуло веде свою політику досить ефективно 

Всіх ненз просто витискає з країни, зате ті,що лишилися ,конкретно тверді.

Звичайно сидіти в юванті воно видніше хто риба, а хто м'ясо.

• Дякую! 1
  • +1 2
  • -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...