Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
16 minutes ago, volks said:

А тепер поклади руку на серце і скажи, що не давав ніколи хабарів.

не давав хабарів, не було потреби :) я ж не рішала щось там рішати і щось там вимучувати тому якби цей процес мене обійшов.

в нас схеми придумують до того як затвердити якийсь закон, так само як і сплата податків так роблять що без бухгалтера не розберешся, як приклад є група 3 (5% платиш від обороту, так в чому проблема щоб автоматично змінались гроші на податок так ЄСВ і вся справа, нащо здавати звіти і так далі), прийши гроші, відмінусувався податок автоматично і спи спокійно. А ні якись там місячний звіт, квартальний річний, ще якась фігня і так далі.

Так само як з розмитненням, треба наймати якихось там броеків, бо від них залежить на скільки проліняєш, чому це не автоматизувати, вбив що хочеш ввести 100 компів таких-то, ввідні дані дав і розмитнив автоматом, так само з авто і все таке інше. А ні треба кудись йти когось там шукати.

Змінено користувачем MACCEN
  • Cумний 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
25 minutes ago, volks said:

А тепер поклади руку на серце і скажи, що не давав ніколи хабарів.

Я коли вчився в університеті, то давав хабаря за залік із фізкультури, бо був прогул однієї пари за семестр. Обійшлося це щастя 20 грн в 2002 році.

Опубліковано
On 9/6/2023 at 9:57 AM, Nokian said:

Цікава аналогія.

Отже українці в Польщі,зокрема холмщаки , були для поляків такими собі сєпарами?.

В результаті операції Вісла відбувся обмін українців та поляків.

Так само  має відбутися зараз обмін росіян та українців.

Точніша за рік,два,три

Холмщина - українська етнічна земля з 10 століття. Операція Вісла мало стосувалась Холмщини, на той час холмщаки майже всі були виселені згідно угоди про обмін населенням 1944 року, а реально депортацією, більше Лемківщини, Надсяння, Підляшшя. Вісла - це вже довиселяли. Переселено півмільйона українців насильно. Сєпарами не були, там писати до 20 століття селяни не вміли. До речі в Луцьку дуже багато холмщаків, вони зїжджались поближче до кордону, мали надію повернутись. І виселяли їх в східні області на неродючі грунти. 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, alexvvv сказав:

Я коли вчився в університеті, то давав хабаря за залік із фізкультури, бо був прогул однієї пари за семестр. Обійшлося це щастя 20 грн в 2002 році.

Всьо. Розстріляти

• Ха-ха 2
Опубліковано

В Нокіана як завжди. Змішались в кучуконілюди.  Десь там хапнув інфи кусок, в інхому місці щось вичитав, скомпілював  все в купу  і зробив мега висновок. Не звертайте уваги.

• Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
5 minutes ago, S30 said:

В Нокіана як завжди. Змішались в кучуконілюди.  Десь там хапнув інфи кусок, в інхому місці щось вичитав, скомпілював  все в купу  і зробив мега висновок. Не звертайте уваги.

Наглядна візуалізація роботи chatGPT :)

• Ха-ха 3
Опубліковано
3 годин тому, Black сказав:

виселяли їх в східні області на неродючі грунти

Мою бабцю в Харків, ще десь є запис "приїхали коровами, запряженими у віз".  А з хати де мешкали зробили магазин/ларьок

Опубліковано
3 hours ago, Black said:

Холмщина - українська етнічна земля з 10 століття. Операція Вісла мало стосувалась Холмщини, на той час холмщаки майже всі були виселені згідно угоди про обмін населенням 1944 року, а реально депортацією, більше Лемківщини, Надсяння, Підляшшя. Вісла - це вже довиселяли. Переселено півмільйона українців насильно. Сєпарами не були, там писати до 20 століття селяни не вміли. До речі в Луцьку дуже багато холмщаків, вони зїжджались поближче до кордону, мали надію повернутись. І виселяли їх в східні області на неродючі грунти. 

З цього я і почав.

Чому їх виселили?

• -1 1
Опубліковано

На злобу дня, те що хтось там дав фізкультурному гроші на закупку інвентарю, чи на поляну з трудовіку щоб відмітити п'ятницю нічого і глобальному плані не змінить.

А от якщо дадуть гроші за якийсь закон через який по факту буде мучитись купу народу, це вже інше, чи якомусь інспектору забашляють за вирубку лісу в промислових масштабах і т.д. то інша справа.

Ще тут фішка в тому якщо оголошені чітких правила гри, то й ніхто мутити нічого не буде, якщо ти знаєш що швидше не буде, і звони чи шукай знайомих нічого не буде то й будеш дотримуватись правил.

Як колись було тебе могли відмазати вміняємі зв'язки за якесь дрібне правопорушення, але вміняємі одразу казали якщо зловлять бухім за кермом то відмазувати не будуть щоб там не казав чи не просив, і ті люди не їздили бухіми і так далі.

• -1 1
Опубліковано
9 hours ago, MACCEN said:

На злобу дня, те що хтось там дав фізкультурному гроші на закупку інвентарю, чи на поляну з трудовіку щоб відмітити п'ятницю нічого і глобальному плані не змінить.

Ну взагалі то з того і починається. Там фізкультурнику на інвертар, там трудовіку на поляну, там шоколадку медсестрі, там вже сто баксів лікарю..

І все це за те щоб ті люди виконали свій службовий обов'язок. 

А далі починають рости апетити та "хотєлкі". 

9 hours ago, MACCEN said:

Ще тут фішка в тому якщо оголошені чітких правила гри, то й ніхто мутити нічого не буде, якщо ти знаєш що швидше не буде, і звони чи шукай знайомих нічого не буде то й будеш дотримуватись правил.

Ті, хто зацікавлені у грошах, і мають можливості, НАВМИСНО зроблять мутні правила гри.

• +1 5
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Ну взагалі то з того і починається. Там фізкультурнику на інвертар, там трудовіку на поляну, там шоколадку медсестрі, там вже сто баксів лікарю..

І все це за те щоб ті люди виконали свій службовий обов'язок. 

А далі починають рости апетити та "хотєлкі". 

Ті, хто зацікавлені у грошах, і мають можливості, НАВМИСНО зроблять мутні правила гри.

Все відносно, якщо ти сходив в перукраню і тобі сподобалось як тебе постригли, бо перед тим де був було для тебе "так собі" так чому б не дати зверху на каву? Від цього стригти ще краще тебе ж не будуть то точно.

Чи медсестрам накрити поляну в обід, ну є в тебе така можливість так чому б ні, просто від щирого серця скажем так. 

Одна справа як лікар ще під наркозом людина приходить і каже з вас стільки-то, я кажу лікарю ви бачите людина ще не вийшла з наркозу, а ви ще вже щось хочете, а він мені, завтра мене не буде на роботі, мені що по два рази заходити :) кажу корона не злетить зайдете і ще раз, то ваша роботу чи ні, щось там пофиркав і пішов. Далі часто заглядав чи чувак вийшов з наркозу щоб вже гроші дав.

• +1 1
Опубліковано

Початок 21 сторіччя ,час, коли кожна країна( людина), хочуть вони того,чи ні, мають стати на якусь сторону,визначитися,з ким вони.

Україна ВЖЕ визначилася, а Росія ще має стати ,чи на сторону Китаю,чи на сторону Заходу.

Тому їхні майдани, їх революції,бунти та смута ще попереду.

В результаті якась частина упоротих  росіян стане Північно, чи Східною Росією та примкне політично дуже сильно до Китаю, а інша,адекватна обере західний вектор ..

І примкне до нас.

• Ха-ха 2
  • -1 1
Опубліковано
20 hours ago, Nokian said:

Хто захоче залишитись, отже погодиться на асиміляцію 

Хто не захоче, то й  сам виїде..

Це у країнах Балтії вже давно робиться .Також треба приділяти саму прискіпливу увагу 20 міліонам українців у Росії..

Недавній перегін Мі 8  показав,що це вже робиться .

Реально що ти куриш?

Яка асиміляція з ким і як ти це уявляєш? Прийдуть до тебе в хату зелені чоловічки і як ти будеш асимілюватись? В них зброя у тебе немає, чи ти скажеш почекайте я вирішив не асимілюватись, дайте час зберу манаткі й буду бігти до найближчого кордону щоб втекти, а вони да ОК, ні то ні?

Буде так, всіх загонять в фільтраційні лагеря, будуть фільтрувати на лояльних, і хз ще там яких, інших розстріляють, ті кого залишать будуть все життя доводити що вони "свої" в доску. Це як беркут який втік в рф все життя має гриф на кожній справі "склонен к измене" і той гриф знімуть тільки після його смерті, по іншому ніяк.

Ті, хто вважає що його не зачепить наївні або блаженні. Який смисл когось випускати якщо буде сценарій який я описав вище? Які вигоди коли рабам дадуть виїхати? А хто буде відбудовувати те, що зруйновано? Буде гетто, дітей позабирають маленьких, ще яким можна буде промити черепушку та залити в їхні голови потрібну інформацію, інших хто може тримати лопату до роботи, всіх інших в розхід. Пройде пару років Європа змириться, бо ресурси все ж таки треба в когось купувати не за втри дорога та й торгувати з кимось також.

А коли людину загнати в кут, буде як в анекдоті: Поспорив чувак що з мухи зробить слона за рік, зустрічаются виймає коробок, відкриває, а там муха в кутку забилась і кричить "слонік я, слонік я тільки ногами не бийте".

• +1 1
Опубліковано (змінено)
37 хвилин тому, MACCEN сказав:

Чи медсестрам накрити поляну в обід, ну є в тебе така можливість так чому б ні, просто від щирого серця скажем так

Не забувай, що тут спрацьовує і зворотня реакція: після першого-другого-третього разу та медсестра вирішить, що це так і МАЄ БУТИ, що це святий обов'язок КОЖНОГО пацієнта, незалежно від його можливостей і щирості серця. І просто банально не буде виконувати СВОЮ роботу і обов'язки так як належить з тими, хто не дав ! Хто не накрив поляну. Вони стануть "неугодними", "неправильними" пацієнтами. До них не будуть заходити/перевіряти так як до "правильних", для них не знайдеться свіжого полотенця, ватки, бінтика, спиртика і т.д. пішло поїхало.

Тобто в загальному так, ніби глобальної шкоди для країни і нема якщо пригостити медсестру шоколадкою, але сам прецендент створює СИСТЕМУ, в якій ти ніби апріорі зобов'язаний це робити, якщо хочеш якісних послуг і уважного відношення. 

Змінено користувачем SergLutsk
  • Дякую! 4
  • +1 2
Опубліковано

А прочитати те ,що пишу я, а не те ,що приписують мені всілякі невігласи та лінивці,не доля? .

Чи просто хочеться вихлюпнути свою нервозність?

Пояснюю свою думку..

Чорним по білому.

Росія розділиться .

Всі,що воюють з нами- опиняться умовно за Уралом.

Всі ,хто за мир з нами- будуть на частині прилеглій до нас..

От їх і треба буде асимілювати, вони й так будуть готові до цього.

Невже це так важко зрозуміти? Невже важко глянути на 5-10 - 20 років нвперід?

• Ха-ха 1
  • -1 2
Опубліковано
4 minutes ago, SergLutsk said:

Не забувай, що тут спрацьовує і зворотня реакція: після першого-другого-третього разу та медсестра вирішить, що це так і МАЄ БУТИ, що це святий обов'язок КОЖНОГО пацієнта, незалежно від його можливостей і щирості серця. І просто банально не буде виконувати СВОЮ роботу і обов'язки так як належить ж тими, хто не дав ! Хто не накрив поляну. Вони стануть "неугодними", "неправильними" пацієнтами. До них не будуть заходити/перевіряти так як до "правильних", для них не знайдеться свіжого полотенця, ватки, бінтика, спиртика і т.д. пішло поїхало.

часто лежав в лікарнях, і якось не було про те, що ти пишеш реально. Всі були в адекваті і не підмазані. Можливо просте ставлення підкупляє людей, також попав на медсестру для якої це була перша робота, ще студентка так на мені тренувалась попадати в вену (вони в мене погані) коли треба було кров з вени взяти, і я не казав що за фігня чому вона в мене бере кров і так далі. Коли вже бачив що вона вже губиться кажу клич "маму", мамою вони називали старшу медсестру. Пацієнти теж є різні є такі які думають що він один на весь поверх і він кароль, і всі мають бігати тільки біля нього.

• +1 2
Опубліковано
1 година тому, Nokian сказав:

А прочитати те ,що пишу я, а не те ,що приписують мені всілякі невігласи та лінивці,не доля? .

Чи просто хочеться вихлюпнути свою нервозність?

Пояснюю свою думку..

Чорним по білому.

Росія розділиться .

Невже це так важко зрозуміти? Невже важко глянути на 5-10 - 20 років нвперід?

Це через нерозуміння декого, що навіть якщо росія і розділиться, то "ближча" частина аж ніяк не приєднається до "нищей Украине, которую придуман Ленин, а срср в лице роисси построил все заводы и фабрики, а также города". Це те саме, що мене переконати, що росіяни просто жертви обставин - ні, ніхрена, маса довб#бів, і якщо з цієї маси і випадає раз на указ типу адекватна людина - то це той самий виняток, який підтверджує правило.

• Дякую! 2
  • +1 3
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Чорним по білому.

Росія розділиться .

Далеко не факт. Це один з можливих варіантів. Той же захід геть не зацікавлений у розпаді росії, через острах втрати контролю кремля над ядерною зброєю.

1 hour ago, Nokian said:

Ахахах, ви що по справжньому вірите що з нами чисто буряти воюють? З якого б то буя воюючі опиняться там? Тому щовам так хочеться? А ви не думаєте, що притомні якраз таки можуть залишитись за Уралом, а зомбіки залишитись на західній частині ерефії?

1 hour ago, Nokian said:

Їх притомних нажаль дуже мало. Але задля справедливості мушу зазначити що вони такі є. Приклад пілота, що перегнав вертоліт це доводить.

Але зараз ерефія на стадії.. як би то гарніше описати.. Колись Герінга на Нюрнбергському процесі спитали: чи правда що його можна було назвати йесменом для Гітлера (людина що завжди каже так). Він відповів що це правда, але додав: покажіть у гітлерівській Німеччині хоч одного ноумена (людина що каже ні), хто б не лежав на глибині 2м під землею?

Зараз путінізм входить якраз на цю стадію. Приклад гіркина та не тільки показує що тоталітаризм у рф вже не терпить ніякої критики.

Нехай ці притомні, що залишаться після війни будують свою країну самі. За парканом. Ті, хто не зможе там залишитись, нехай виїзджає, але при тому:

1 hour ago, Nokian said:

Ні в якому разі! Щоб потім якесь нове хуйло почало їх рятувати тому що вони частка "руського міра"?

• +1 2
Опубліковано
13 hours ago, Nokian said:

З цього я і почав.

Чому їх виселили?

Офіційно, щоб уникнути конфліктів між поляками і українцями. Але в гміні звідки моя бабуся, більшість були українці, але вони вживались з поляками, жидами, німцями-протестантами. Під час першої світової рус імперія "евакуйовувала" усіх або в віддаленні регіони росії або на схід теперішньої України, хати спалювали. Поки українців не було, церкви усі перетворили на костели або теж попалили. Потім десь в 1921 коли виживші повернулись, то поляки щемили. Я навіть не зміг дізнатись куди виселяли моїх, знаю тільки куди під час Другої світової.

• +1 2
Опубліковано
53 minutes ago, Black said:

Офіційно, щоб уникнути конфліктів між поляками і українцями. Але в гміні звідки моя бабуся, більшість були українці, але вони вживались з поляками, жидами, німцями-протестантами. Під час першої світової рус імперія "евакуйовувала" усіх або в віддаленні регіони росії або на схід теперішньої України, хати спалювали. Поки українців не було, церкви усі перетворили на костели або теж попалили. Потім десь в 1921 коли виживші повернулись, то поляки щемили. Я навіть не зміг дізнатись куди виселяли моїх, знаю тільки куди під час Другої світової.

Висновок: всі зі всіма вживаються добре, якщо ніхто не лізе із пропагандою та політікою.

• +1 7
Опубліковано
1 hour ago, Electronshik said:

Далеко не факт. Це один з можливих варіантів. Той же захід геть не зацікавлений у розпаді росії, через острах втрати контролю кремля над ядерною зброєю.

Ахахах, ви що по справжньому вірите що з нами чисто буряти воюють? З якого б то буя воюючі опиняться там? Тому щовам так хочеться? А ви не думаєте, що притомні якраз таки можуть залишитись за Уралом, а зомбіки залишитись на західній частині ерефії?

Їх притомних нажаль дуже мало. Але задля справедливості мушу зазначити що вони такі є. Приклад пілота, що перегнав вертоліт це доводить.

Але зараз ерефія на стадії.. як би то гарніше описати.. Колись Герінга на Нюрнбергському процесі спитали: чи правда що його можна було назвати йесменом для Гітлера (людина що завжди каже так). Він відповів що це правда, але додав: покажіть у гітлерівській Німеччині хоч одного ноумена (людина що каже ні), хто б не лежав на глибині 2м під землею?

Зараз путінізм входить якраз на цю стадію. Приклад гіркина та не тільки показує що тоталітаризм у рф вже не терпить ніякої критики.

Нехай ці притомні, що залишаться після війни будують свою країну самі. За парканом. Ті, хто не зможе там залишитись, нехай виїзджає, але при тому:

Ні в якому разі! Щоб потім якесь нове хуйло почало їх рятувати тому що вони частка "руського міра"?

Коротко і ясно- Росія розділиться, 

Просто згадаємо це через п'ять років 

Можу ї закластися.

1 hour ago, YVitaliy said:

Це через нерозуміння декого, що навіть якщо росія і розділиться, то "ближча" частина аж ніяк не приєднається до "нищей Украине, которую придуман Ленин, а срср в лице роисси построил все заводы и фабрики, а также города". Це те саме, що мене переконати, що росіяни просто жертви обставин - ні, ніхрена, маса довб#бів, і якщо з цієї маси і випадає раз на указ типу адекватна людина - то це той самий виняток, який підтверджує правило.

А я дуже добре пам'ятаю, як вся УРСР була такою антизахідною,що теперішній Росії і не снилося..

І всього за 30 років все стало на 180 градусів.

Так само і частина Росії за 10 років( бо час пришвидшується) стане зовсім іншою .

Подобається, комусь ,не подобається - це вектор історії,котрий не змінити..

• -1 1
Опубліковано
3 minutes ago, Nokian said:

Так само і частина Росії за 10 років( бо час пришвидшується) стане зовсім іншою

Гортаючи сторінки історії можна зробити невтішний висновок: росія не була демократією. Якійсь момент був при Керенському та при Єльцині. Але вони знову ж таки падали назад у диктатуру.

Тому не вірю! І більш не повірю ніколи тій клятій нації, не дивлячись ні на що, ні на те що там живе куча моїх зазомбованих родичів.  Вони є нашими смертельними ворогами, а хто сумнівається, нехай поїде кудись на схід подивитись що роблять ті російські покидьки. Тільки нехай уважно дивиться під ноги, щоб не зловити "лєпєсток". І задасть собі питання про якусь там асиміляцію чи перетворення росії на щось інше.

Зараз мене цілком влаштовує перетворення тих росіян, що зайшли на нашу територію, на компост. Зараз це єдине правильне перетворення росії 

• Подобається 1
  • Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано

А тих,що не зайшли?.

Мова саме про них.

Наша розвідка каже,що воюють з нами 500 тисяч .

400 безпосередньо, ще 100 виготовляють зброю ,та таке інше на території Росії.

Так от з тими 139.500.000 що робити?

• -1 3
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...