Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
27 minutes ago, INVICTUS said:

шкода, що довбойобів з України вислати не можна

нові з"являться. це ж коловорот довбойобів в природі)

• Ха-ха 2
  • +1 1
Опубліковано
18 minutes ago, Electronshik said:

@Nokian, ви пропонуєте зробити етнічні чистки?

Бо операція Вісла по суті була етнічною чисткою. 

Я пропоную( останній раз напевно) увімкнути мізки, і перестати жити стереотипами 

Бо лише вата почувши одне слово робить далекойдучі, і найчастіше хибні висновки.

Вата не має національності .

• -1 2
Опубліковано

@Nokian ну то може хоч в останній раз (правда якось не бачив попередніх разів, мабуть сліпий) пояснете нам недалеким що саме ви мали на увазі? 

Опубліковано

Коли сама недалека, або сама просунута невістка не може ужитися з свекрухою в одній хаті,квартирі ,в результаті молода сім'я йде жити окремо- це можна назвати етнічною чисткою?

• Збентежений 1
  • -1 2
Опубліковано

@Nokian, довго пробував вкурити у логіку "свекрухи, невістки, молодої сім'ї" щоб зрозуміти аналогію з операцією Вісла. В мене одне запитання: ви вважаєте що переселення українців з холмщини було добровільною справою? Що всі українці, що жили на території Польщі добровільно покинули місце свого проживання? І поляки, що жили тут, на території України, так само просто з піснями та танцями поїхали у Польщу?

• +1 3
Опубліковано
4 hours ago, Electronshik said:

З того що я чув, багато бойових командирів просто в ахуї від тих мобілізованих, яких йому присилає ТЦК.

Єдиний вихід, я вважаю зацікавити ТЦК в наборі якісних рекрутів. По прикладу центрів зайнятості - відраховувати відсоток від зарплатні бійця. Наприклад, якщо він бере участь в бойових діях (отримує 100к) і вдається тривалий час бути в строю, тоді буде жирний +, якщо тиловик, тоді зовсім копійки отримуватимуть. І всі небойові госпіталізації і лікування за рахунок ТЦК, тоді відразу перестануть калік ловити і спитих дядьків по зупинках, і ВЛК запрацюють нарешті. Ще є здорові, і досить багато, просто в них, як правило, є гроші відкупитися

• +1 1
Опубліковано (змінено)
12 minutes ago, luxeon said:

Цікаво чи могли б мені, жінці, головний бухгалтер запропонувати якусь посаду діловода чи щось подібне 

при мені оформлялась на діловода (жінка 40+), чи щось подібне, але - місяць на полігоні мусово відбути;).

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано

То я так і не зрозумів, у нас таке перенасичення армії людьми, що вони ще крутять носом і завертають всіх "некіборгів" назад ? Ну зрозуміло, що командир в полі хоче підготовленого термінатора, але ну повинна ж бути якась схема "запасної лавки" як в футболі, щоб потроху підтягувати кадри. Бо інакше як заміщати втрати.

Опубліковано
45 minutes ago, SergLutsk said:

То я так і не зрозумів, у нас таке перенасичення армії людьми, що вони ще крутять носом і завертають всіх "некіборгів" назад ? Ну зрозуміло, що командир в полі хоче підготовленого термінатора, але ну повинна ж бути якась схема "запасної лавки" як в футболі, щоб потроху підтягувати кадри. Бо інакше як заміщати втрати.

тилові частини достатньо заповнені, тому що майже не понесли втрат, а в полі не потрібні люди 2,3,4,... і т.д.  ступенів готовності, а ті хто буде здатен виконувати поставлені задачі, а інші там зайві

Опубліковано
2 hours ago, luxeon said:

Цікаво чи могли б мені, жінці, головний бухгалтер запропонувати якусь посаду діловода чи щось подібне 

В нас шукають.

Опубліковано

Нам привезли ліс кругляк через півУкраїни нашим транспортом по накладних по 5200за куб, а поряд лісхози продають по 1800.

• Збентежений 4
  • Cумний 3
Опубліковано
On 9/1/2023 at 10:00 PM, Waver said:

Дивлюсь як в кацапські окопи скидають зверху подарунки, чи як наші фпв дрони туди залітають... за звичай вражають одного чи двох, всі інші що знаходяться за любою перешкодою залишаються неураженими... стало цікаво, чи бува не пробували чіпляти до дрона протипіхотну міну, наприклад МОН-50 і активувати її над окопами? Град з неба близько 500 вражаючих елементів в радіусі 10 метрів - сильно не сховаєшся... і вага її всього 2 кг.

Non_armed_mon50_anti-personnel_clustermine.jpg

https://itc.ua/articles/ukraynskye-kartonnye-drony-v-kurske-sravnenye-s-avstralyjskymy-bpla-sypaq-corvo-ppds/

• +1 1
Опубліковано
11 hours ago, Yurez said:

Єдиний вихід, я вважаю зацікавити ТЦК в наборі якісних рекрутів. По прикладу центрів зайнятості - відраховувати відсоток від зарплатні бійця. Наприклад, якщо він бере участь в бойових діях (отримує 100к) і вдається тривалий час бути в строю, тоді буде жирний +, якщо тиловик, тоді зовсім копійки отримуватимуть. І всі небойові госпіталізації і лікування за рахунок ТЦК, тоді відразу перестануть калік ловити і спитих дядьків по зупинках, і ВЛК запрацюють нарешті. Ще є здорові, і досить багато, просто в них, як правило, є гроші відкупитися

Біда в тому що в нас немає здорових термінаторів і особливо напевно немає з кого скажем так обирати особливо.

Якщо 30+ то в більшості вже спина не та, чи ще якісь хвороби супутні. 

А уявити яке життя окопне простого солдата, антисанітарія, постійний недосип, стрес і так далі, то здоровий за пару тижнів може стати вже майже інвалідом як не фізично так психічно.

Ще й те що держава не дотримується обіцяного людей зупиняє, і по факту хто буде і як допомагати сім'ї після смерті, чи інвалідності якщо така буде, теж не додає стимулу йти.

• +1 2
Опубліковано
16 hours ago, Bliksss said:

А ТЦК - в ахуї від тих вимог, давай готового спеціаліста, і по здоров'ю як Кличко або Усик;)
Я перший раз в зовсім не просту частину йшов (в цьому роду військ - днями спростили вимоги;)), все пройшов, але не пройшов "товариша майора", тупа причина - бував після 14 року в Мацквабаді? всьо - не будемо ризикувати...
На "вході" - найменша скарга на здоров'я і тебе завертають, завернули 3-х саме по цій причині, я веду мову саме про цей випадок, тобто - де стільки знайти людей? в інших - може і простіше....

Це в контрозвідку хіба так беруть.

Опубліковано
20 hours ago, Electronshik said:

@Nokian, довго пробував вкурити у логіку "свекрухи, невістки, молодої сім'ї" щоб зрозуміти аналогію з операцією Вісла. В мене одне запитання: ви вважаєте що переселення українців з холмщини було добровільною справою? Що всі українці, що жили на території Польщі добровільно покинули місце свого проживання? І поляки, що жили тут, на території України, так само просто з піснями та танцями поїхали у Польщу?

А як би в 46 му вживалися разом поляки та українці після Волинської трагедії?  Після 400 років полонізації . Після пацифікації  та бандерівського терору у відповідь.Дуже поляки осадники і не осадники) хотіли залишатися на українській землі ? Так само і холмщаки на польській . Потрібен час та непопулярні рішення,щоб загоїлися рани.

Точно те саме буде відбуватися на сході України  та заході Росії невдовзі .

Готуватися треба вже зараз.

• Збентежений 1
  • -1 3
Опубліковано

Ну і коли болить зуб, то його примусово видаляють , а не чекають ,поки він добровільно піде сам.

Лише після цього стає легше, і чомусь ніхто не називаю цю операцію ,,мерзенною,,.

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
20 хвилин тому, Nokian сказав:

А як би в 46 му вживалися разом поляки та українці після Волинської трагедії?  Після 400 років полонізації . Після пацифікації  та бандерівського терору у відповідь.Дуже поляки осадники і не осадники) хотіли залишатися на українській землі ? Так само і холмщаки на польській . Потрібен час та непопулярні рішення,щоб загоїлися рани.

Точно те саме буде відбуватися на сході України  та заході Росії невдовзі .

Готуватися треба вже зараз.

Нормально вживалися, доки не прийшли довбойоби з таким самим мисленням, як у тебе і не відправили людей "на батьківщишу", забравши ВСЕ, що вони мали і лишивши з нічим

Змінено користувачем INVICTUS
  • +1 6
Опубліковано

14 minutes ago, Nokian said:

Дуже поляки осадники і не осадники) хотіли залишатися на українській землі ? Так само і холмщаки на польській .

@Nokian, далеко не всі бажали покинути землю на якій оселились їх предки. Особливо ті, в кого були змішані сім'ї.

Так само буде й в нас.

І треба розуміти що відтворити операцію Вісла ніхто нам не дасть, бо ЄС буде вважати це прямим порушенням прав людини, з усіма супутніми наслідками. 

• +1 1
Опубліковано
17 minutes ago, INVICTUS said:

Нормально вживалися, доки не прийшли довбойоби з таким самим мисленням, як у тебе і не відправили людей "на батьківщишу", забравши ВСЕ, що вони мали і лишивши з нічим

І в якому це році по твоєму?

• -1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...