Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
18 hours ago, SergLutsk said:

А другий - що нічим буде піаритися перед власними громадянами, не буде де лєнточку перерізати, де свою табличку прифігачити "от бачите який я цнап нашій громаді зробив ?!"

це - окуєнно, бабусі - будуть аплодувати, потім - бруківка просяде,  і гуси з качками - будуть реготати ;)

ну, принаймні - легше буде глибину калюжі виміряти...

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)

Тобто для них віддані гроші військовим це ідентично що втрачені, загублені, просто пропали і все !

таки да, якщо не витратять - повертаються в бюджет. Потім, на наступний рік - дадуть менше;) ще й "звіздюліну" отримають - за те, що не змогли освоїти бюджет.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано (змінено)

А другий - що нічим буде піаритися перед власними громадянами, не буде де лєнточку перерізати, де свою табличку прифігачити "от бачите який я цнап нашій громаді зробив ?!"

Я - таки не розумію тих громадян, особливо в селах, де тротуари бруківкою - а немає дороги, де маршрутки немає, так само як і дороги немає - але, є бруківка "місцями" під парканом ,там де треба ;)
Але, є "гвалт" - Луцьк не пускає сюди "міські "маршрутки.

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
22 hours ago, WebTraveller said:

Підгайцівській громаді хочуть витратити на ремонт вулиці майже 15 мільйонів гривень.

Згадав, за часів януковоща, 1 км дороги (2 полоси) - коштував 1 млн. доларів, це - не так щоб "зовсім з нуля" ;) поряд з Луцьком, так що - ще норм ціна;)

Хоча,якщо "ремонт вулиці", передбачає - вкладання бруківки в "певних місцях", а я так думаю - що цим і закінчиться, то - це зовсім не на часі. Кошторис - не варто обговорювати, варіантів як "з'їхати" - вагон, цим і користуються.

• +1 2
Опубліковано

Дивно не, що та ж сама дорога при тих самих скажем так умовах в Німеччині вона значно дешевше чим у нас.

• Дякую! 1
Опубліковано
26 хвилин тому, MACCEN сказав:

Дивно не, що та ж сама дорога при тих самих скажем так умовах в Німеччині вона значно дешевше чим у нас.

Хто сказав?

Опубліковано
10 годин тому, Bliksss сказав:

таки да, якщо не витратять - повертаються в бюджет. Потім, на наступний рік - дадуть менше;) ще й "звіздюліну" отримають - за те, що не змогли освоїти бюджет.

Хто куди забере і від кого отримають?

10 годин тому, Bliksss сказав:

бабусі - будуть аплодувати

І не тільки бабусі.

Опубліковано (змінено)
1 hour ago, MACCEN said:

я - хз, як там в"німеччинах", погоджусь з @volks - що таки не дешевше ніж в нас

але, на рахунок - "хто куди забере, і що не дадуть" @volks - почитай "бюджет" доступно написано.
Мені, в принципі - похую, вибачаюсь - байдуже за моє, я собі ще зароблю, за країну- не так щоб соромно, як "абідно", бо всілякі підармоти  не дуже хороші люди - гасяться і чілять, а - хлопці там захищають все  це піздабольство...

• +1 2
Опубліковано
34 хвилин тому, Bliksss сказав:

але, на рахунок - "хто куди забере, і що не дадуть" @volks - почитай "бюджет" доступно написано.

Так хто забере? Це кошти місцевого бюджету з податків. Назад людям роздадуть?

Опубліковано
5 minutes ago, volks said:

Назад людям роздадуть?

місцевий - "бюджет", так і залишиться на рахунку, але, рахунок - контролюється;) крім місцевого бюджету, є - дотації, про що і мова, не витратиш дотацій - норм в тебе, нафіга на слідуючий рік - тобі давати?

• +1 1
Опубліковано (змінено)
3 годин тому, Bliksss сказав:

крім місцевого бюджету, є - дотації, про що і мова, не витратиш дотацій - норм в тебе, нафіга на слідуючий рік - тобі давати?

Ну так субвенції витратять на освіту і медицину. А дотацій Підгайці не отримують.

Змінено користувачем volks
Опубліковано
11 годин тому, MACCEN сказав:

в Німеччині просто не закладають частину коштів в бюджет дороги на "с**здити"

Опубліковано
18 hours ago, MACCEN said:

Так там і зарплати і пенсії суддів, топдержслужбовців теж набагато менші, і корупції чомусь нема. Американці вже запитують куди ідуть гроші їх платників податків, виділені на фінансування нашого бюджету.

• +1 1
Опубліковано
3 minutes ago, jurgen007 said:

Американці вже запитують куди ідуть гроші їх платників податків, виділені на фінансування нашого бюджету.

ну так зараз ідуть на війну, а що?

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
  • +1 1
Опубліковано
On 8/1/2023 at 11:58 AM, Bliksss said:

Є така фігня, грудень 2015 року, 31 грудня дають 200 к гривень, потратити вже. А це четвер, п"ятниця вихідний бо Новий рік, субота і неділя також. Звітувати в понеділок. Жопа в милі була, але купили все що треба, ну принаймі доставили після Різдва десь те що замовляли, ще й зараз від совдепії не відійшли наскільки знаю

• Cумний 1
  • +1 3
Опубліковано

@sasha2008lk я був по другу сторону цієї ситуації. треба було десь тоді ж купити на фірму пару офісних ноутів і принтерів новим співробітникам - а хрін, вигребли увесь бюджетний сегмент, що вибір лишився або геть гімно, або задорого і закруто для наших потреб.

• +1 2
Опубліковано
2 hours ago, vampirich said:

@sasha2008lk я був по другу сторону цієї ситуації. треба було десь тоді ж купити на фірму пару офісних ноутів і принтерів новим співробітникам - а хрін, вигребли увесь бюджетний сегмент, що вибір лишився або геть гімно, або задорого і закруто для наших потреб.

Мене спасли в Мойо (не реклама), замовили те що хотіли і привезли частинами доволі швидко, ну правда ціни вищі на дещо були, але варіантів більше не було

Опубліковано
On 7/31/2023 at 12:15 PM, Yurez said:

а підгайці взагалі монстри

Та які вони монстри? Молодці звичайно, але до монстрів далеко. Так цифра у 613% виглядає сильно, але водночас це лише 2,5% їх бюджету. Але молодці, що намагаються щось робити, на відміну від тотальної більшості інших...

• +1 1
Опубліковано

Про західну аналітику:

SITE.UA

Последние два месяца ряд западных СМИ и маститых аналитиков отметились регулярными материалами на тему украинского наступления, причём в предельно депрессивн...

• +1 2
Опубліковано

Колишній віце-президент російського "Газпромбанку" отримав нагороду ЗСУ "Золотий хрест"

Ігор Волобуєв залишив РФ після 24 лютого та підтримав Україну, оскільки його батько проживає в Охтирці Сумської області. Він вступив до підрозділу "Свобода Росії" і успішно знищує окупантів.

Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...