Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 minutes ago, volks said:

Існує думка в цих ваших фейсбуках

мордокнигу "не читаємо", немає на таке часу, але - думка цілком реальна...;)

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
Цитувати

Загони ПВК «Вагнер» увійшли до Бутурлінівки (Воронезька область) і захопили аеродром.

Військовий якщо шо... Думаю там і авіція не вся втікла

T.ME

Опубліковано
37 minutes ago, Bliksss said:

А у музикантів - немає ж авіації?...шкода...вже б на кремлівські башти - падали б їхні ж бомби;)

Вони до 22року мали більш 30 бортів.але не на теріторіі рф, і є пости про збиті вагнерівскі на Донбасі. Так що мають, але я не бачу сенсу їх використання, до маскви з регулярної армії тільки пво працююче хоч якось. А от схоже пво вони тримають для прикриття колон

• +1 2
Опубліковано
3 minutes ago, romanc said:

Вони до 22року мали більш 30 бортів.

не знав, ну і не цікавився.
Ще якось,  можна собі уявити, що чвк десь "в Африці" - якогось "гелікоптера" буде мати, а дозволяти тримати в себе вдома - це дурість, ну, наслідки - ми якраз спостерігаємо ;)

Опубліковано

️ "Або ми використовуємо цей історичний шанс, або втратимо все", - засновник 1-ї окремої десантно-штурмової роти у складі ЗСУ Сахащик звернувся до білоруських військових у зв'язку з подіями в рф

Опубліковано
1 hour ago, Bliksss said:

не знав, ну і не цікавився.
Ще якось,  можна собі уявити, що чвк десь "в Африці" - якогось "гелікоптера" буде мати, а дозволяти тримати в себе вдома - це дурість, ну, наслідки - ми якраз спостерігаємо ;)

Я так розумію, вагнера були кращіми штурмовими військами параші , які оснащувались одразу у першу чергу.

Опубліковано

Може їх і добре укомплектовували спорядженням, але я не можу їх сприймати інакше як армію зеків. А в першу чергу боєздатність підрозділів хіба не їх навченість, злагодженість, самовідданість визначає ? І як перше може в"язатися з другим ? :wacko:

Опубліковано
10 minutes ago, SergLutsk said:

Може їх і добре укомплектовували спорядженням, але я не можу їх сприймати інакше як армію зеків. А в першу чергу боєздатність підрозділів хіба не їх навченість, злагодженість, самовідданість визначає ? І як перше може в"язатися з другим ? :wacko:

Зеки в них для фаршу і то окремі загони.

Просто остальні війська були заточені для парадів та розбивання цеглин головами та пиятства, потім перекваліфіковані для бойових дій.

• +1 3
Опубліковано
19 minutes ago, romanc said:

Зеки в них для фаршу і то окремі загони.

Просто остальні війська були заточені для парадів та розбивання цеглин головами та пиятства, потім перекваліфіковані для бойових дій.

ну не зовсім. В армії в них так само є і справжні бойові частини і * мьясо* . Правда, вже ті бойові частини по третьому разу комплектовані і мєдлєнно но вєрно перетворюются у загальне *мьясо* , але будь яке мьясо всерівно бігає, їздить і стріляє, а коли стріляє дуже багато, то по законам вірогідності таки попадає. Ну і таки саму справжню спецуру в мьясні штурми ніхто не кидає, благо, що це штучний товар і кардинально на фронті вона нічого не рішає

• +1 2
Опубліковано
1 hour ago, SergLutsk said:

Люба група людей ,хоч і міжнародна транскорпорація,в основі свого успіху та ефективності  має спільне відчуття одної зграї. З одною метою зібраною.

Будь це люди в білих комірцях,чи в арештанській робі..

Це ще з тих часів,коли наші далекі предки збиралися разом завалити мамонта,або сусіднє плем'я..

Подивись як злагоджено працюють зеки від простих наперсточників до грабіжників банків і зрозумієш,чому такі  кадри в рази ,десятки разів ефективніші за звичайних лохів,чмобіків .

Якщо  заколот не подавлять за ближчі пару днів,то може утворитися ,,южно руська  народна республіка,,

• Ха-ха 1
  • Cумний 1
Опубліковано
1 hour ago, Nokian said:

Люба група людей ,хоч і міжнародна транскорпорація,в основі свого успіху та ефективності  має спільне відчуття одної зграї. З одною метою зібраною.

Будь це люди в білих комірцях,чи в арештанській робі..

Це ще з тих часів,коли наші далекі предки збиралися разом завалити мамонта,або сусіднє плем'я..

Подивись як злагоджено працюють зеки від простих наперсточників до грабіжників банків і зрозумієш,чому такі  кадри в рази ,десятки разів ефективніші за звичайних лохів,чмобіків .

Якщо  заколот не подавлять за ближчі пару днів,то може утворитися ,,южно руська  народна республіка,,

Якби не центральна...

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)

До Мацкви вже недалеко. Всі загорожі шо набудували пробивають за пару хвилин:

Спойлер

В кого які прогнози?

Завтра в рашки новий президент? Чи буде "велика битва" під москвою?

Цитувати

Господин Пригожин нам будем легче найти с вами язык чем с той армейской шайкой Наркоманов и Нацистов 

Змінено користувачем WebTraveller
Опубліковано
19 хвилин тому, WebTraveller сказав:

В кого які прогнози?

Я щось поки не доганяю, це такий многоходовочно-постановочний цирк з далекоглядними планами ?  Для чого ? Для загальної мобілізації ? Для відбілювання царя що спасає атєчєство ? Для виведення військ але не тому що поразка ?

Опубліковано (змінено)

Почекаймо. Але зі слів пригожина - наведемо лад на болотах, підемо воювати краще, ніж було. ІМХО. хуйла не зачепить, зробить верхушку їхнього мо винним у провалі сво, підкоригують і хуй*о в шоколаді знову.

Змінено користувачем foma144
  • +1 1
Опубліковано
6 хвилин тому, foma144 сказав:

зробить верхушку їхнього мо винним у провалі сво, підкоригують і хуй*о в шоколаді знову.

Редаговано 2 хвилин тому foma14

А що в хуйла колись були проблеми щоб когось прибрати ? Нафіг стільки возні ?

• Дякую! 1
Опубліковано
40 minutes ago, WebTraveller said:

До Мацкви вже недалеко. Всі загорожі шо набудували пробивають за пару хвилин:

Reveal hidden contents

В кого які прогнози?

Завтра в рашки новий президент? Чи буде "велика битва" під москвою?

Можливо буде перебудова влади, плюс добазаряться. Якщо це не спланований цирк для всіх. Типу раз вже немає що втрачати пульнемо з ядерної зброї списавши це на скажем так мятежників.

Опубліковано

Російський народ має загострене відчуття справедливості.

По перше воно надмірне,а по друге справедливість у них асоціюється з повішеними чиновниками та боярами.

Зрештою і царями повішеними теж 

Понад сто років після масового виверження народного гніву пройшло,пора пар випускати знов.

Путіну сьогодні присниться Каддафі.

• Ха-ха 2
  • Cумний 1
Опубліковано

Причому військові пачками переходять до вагнера.

Тому теж думаю що якийсь з путінів до ранку може не дожити. Хоча скоріш за все справжній путя вже полетів в бункер.

Якщо до цього часу ще живий той самий справжній.

Або свої грохнуть, або пригожинці. В них же обіда на нього. Сказав мочити всіх

• +1 2
Опубліковано (змінено)

В зека обіда на вертухая в крові а путя головний вертухай, зараз ще повипускають своїх з тюрем і буде на мацквє вєсєлуха. Ну що мали президентом кгбіста, будуть мати зечару, а глубінний нарот хоч порадується коли масковскіх буржуєв розкуркулювати почнуть.

Змінено користувачем jurgen007
Опубліковано

Як варіант, штати перекупили вагрнра, а за преміальні получать шт 3-4 пукіних, може якійсь буде спрвжній.

Там і невелика то сума на 25т голів дали 0,5 лярди, то ніщо на фоні вливань.

• +1 1
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...