Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 хвилин тому, MACCEN сказано:

Якщо розібратись напевно фізуха у більшості від 30-45 років так собі, не всі взмозі навіть пробігти 1 км щоб не захекатись.

а як працюють люди в такому віці на заводі, будівництві?    

• Ха-ха 1
  • Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано
50 хвилин тому, alexvvv сказано:

а як працюють люди в такому віці на заводі, будівництві?    

без броні і сидячи
до речі, чому пишуть про 30-45, якщо беруть до 60?

Опубліковано
2 минуты назад, volks сказал:

Так він і не був наш.

Гарну "статтю" знайшов, 

https://tsn.ua/ru/glamur/monatik-rasskazal-kogda-vernetsya-v-ukrainu-i-budet-li-perevodit-russkoyazychnye-hity-2092354.html

Виявляється він повний ноль у військовій справі, тоді так, краще нехай буде за кордоном, тут всі залишились тільки ті, які "не нулі".

Опубліковано
23 хвилин тому, MACCEN сказано:

А не на кацапомові віра не дозволяє дати посилання?

• +1 1
Опубліковано
7 часов назад, MACCEN сказал:

Якщо розібратись напевно фізуха у більшості від 30-45 років так собі, не всі взмозі навіть пробігти 1 км щоб не захекатись.

Згадав якийсь прикол чи то фільм чи то єаралаш, там де пацаняик навдівав всього що носить командос і впав.

То я себе уявляю як на мене навішати броніка, пару рожків, якщо дадуть, рюкзак і т.д. що там видають ще, то я напевно й пару кроків не прийду не те що кудись бігти, а якщо впаду то взагалі без чужої допомоги не встану, такий собі вояка буду. І таких як я не  один напевно, то от скільки треба часу щоб я більш менш міг ходити у всьому цьому екіпі,  та щоб ще стріляти треба правильну стійку займати, і так далі, треба навчитись орієнтуватись на території риторії, правильно говорити в бою по типу там "проблема", "пустий", і ще хз що там говорять в бою. Плюс читати карту, користуватись компасом правильно, надання мед допомоги принаймні самому собі навчитись.

Згадав ще одного такого "бійця" як я, але вже понюхав пороху, каже от обстріл біжу, падаю, повзу, знову встаю і знову біжу, таке відчуття що вже пробіг ну метрів 300-500, а фіг там ну метрів 25-30 і то щоб не забрехатись.

Добре що хоча б в школі тавчили стріляти з мілкашки, та розбирати збирати АК, плюс гранату кидати, та ще там пару роліків на ютубчику. Але щоб повернутись живим треба ну реально не реально просто бути фартовим.

PS: тому як по ящику показували що вручали повістки тим, хто ходить в качалку то це напевно правильний лайфхак :)

це якщо воювати, зразу всі такими здохликами виявляются, що капєц, а як виїбати яку молоду сцикуху, то всі мачо - дай дорогу :) Основам, щоб ВИЖИТИ, тебе навчать за кілька днів, далі відточування майстерності й доведення навичок до автоматизму. 

7 часов назад, MACCEN сказал:

То я себе уявляю як на мене навішати броніка, пару рожків, якщо дадуть, рюкзак і т.д. що там видають ще, то я напевно й пару кроків не прийду не те що кудись бігти, а якщо впаду то взагалі без чужої допомоги не встану, такий собі вояка буду. І таких як я не  один напевно, то от скільки треба часу щоб я більш менш міг ходити у всьому цьому екіпі,  та щоб ще стріляти треба правильну стійку займати, і так далі, треба навчитись орієнтуватись на території риторії, правильно говорити в бою по типу там "проблема", "пустий", і ще хз що там говорять в бою. Плюс читати карту, користуватись компасом правильно, надання мед допомоги принаймні самому собі навчитись.

ну то сходив би хоч на одне злагодження в Луцьку, взнав би хоч необхідний мінімум, прикінь, всього за ОДНЕ злагодження, а можна й не на одне сходити. Да, в мене після цього одного злагодження коліно потім місяць боліло, але захочеш жити й не так розкарячишся, як то кажуть

• Ха-ха 2
  • Збентежений 1
  • +1 6
Опубліковано
14 годин тому, Yurez сказано:

без броні і сидячи
до речі, чому пишуть про 30-45, якщо беруть до 60?

сидячи цемент розвантажують, цеглу, блоки, готують бетон ітд ітп  :D

Опубліковано (змінено)
9 годин тому, MANJAK11 сказано:

а як виїбати яку молоду сцикуху, то всі мачо - дай дорогу :)

та ну нафіг, краще серце поберегти 

Змінено користувачем alexvvv
  • Ха-ха 1
  • +1 2
Опубліковано
6 часов назад, Nokian сказал:

Зібратися на злагодження ,а після на Бордовку!

все, що ти можеш зібратися, це зібратися ПОПИЗДІТИ про те, як зібратися на злагодження, бо більшість, хто хотів, вже сходили. 

• +1 1
Опубліковано
3 годин тому, MANJAK11 сказано:

все, що ти можеш зібратися, це зібратися ПОПИЗДІТИ про те, як зібратися на злагодження, бо більшість, хто хотів, вже сходили. 

Нє,краще нити і заздрити , що хтось ще може з молодими.

• Cумний 2
Опубліковано
10 хвилин тому, Nokian сказано:

Походу, треба лінійку діставати.

• Ха-ха 2
Опубліковано
12 хвилин тому, Nokian сказано:

а хто не може, що сталось?

Опубліковано
On 23.02.2023 at 10:07, Alex S сказано:

Все сцука до недавнього часу. Китай починає робитися союзником по війні. А з ним дофіга вузькооких країн буде.

Думаєш Китай все таки стане союзником?

• +1 1
Опубліковано

Та все не так погано, якщо розказують в змі ідеї що ми можемо в придністров'є зайти і там буквально два три дні, і всіх там зметемо плюс захопимо всі склади зі зброєю.

Тільки це все аби поговорити тому що я не спец військовий, але для цього маневру теж треба мати ресурси як людські так і техніку, плюс що будемо робити, якщо ми туди, а на нас пюрер зверху в той же день рване? Може тут є ті, хто шарить в цьому поясніть можливо я не правий?

• +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, MACCEN сказано:

Та все не так погано, якщо розказують в змі ідеї що ми можемо в придністров'є зайти і там буквально два три дні, і всіх там зметемо плюс захопимо всі склади зі зброєю.

Тільки це все аби поговорити тому що я не спец військовий, але для цього маневру теж треба мати ресурси як людські так і техніку, плюс що будемо робити, якщо ми туди, а на нас пюрер зверху в той же день рване? Може тут є ті, хто шарить в цьому поясніть можливо я не правий?

Робота в них така... розказувати.

• +1 1
Опубліковано
В 20.02.2023 в 18:23, romanc сказал:

В окопи доки бояться садити з минулорічних окупованих, а от з дири багатьох вже закопали.

Я був неправий

https://www.0629.com.ua/news/3553297/okupanti-vidpravlaut-na-front-mariupolciv-z-rosijskimi-pasportami

Ментів, що пішли служити москалям, відправили.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 година тому, romanc сказано:

Ментів, що пішли служити москалям, відправили.

А могло бути - інакше? Русішь аусвайс, це - "фількіна грамота", вона - не дає прав, а тільки обов'язок. Вот, купка лохів і повелась, не шкода - зовсім.
Мова не про тих, кого змусили, а хто сам хотів, взяв і волав - ""роіся приході". Я ще після 14 року в мацквабаді бачив, як даунбасятам казали - "хулі ты здесь? п*здуй защищать родину, а не в маскву он припёрся" Зрадники - нах*й нікому не треба, тому - в утіль і відправлять, і в Криму вже зачистка йде, аргумент - такий самий, отримав паспорт, пожив пару років спокійно? - пі*дуй родіну засчісчать ;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 2
Опубліковано
В 24.02.2023 в 19:24, Nokian сказал:

спочатку здивувався з твого дибільного висновку )) але ж згадав, вони в тебе, в переважній більшості всі такі ))

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)

Це ж їбать, яким - треба бути - "недалёким"? Отримав рузький аусвайс, став - роісянцем, піздуєш в армію... ну і  лошари...

Читав, що деякі, наївно сподівались - паспорт, потім - закордонний паспорт і нахуй з рашки. Але, в рашці не так, там без армії - нікак ;) 
тобто, закордонний паспорт - не видадуть, якщо немає військового квитка ;) і це - ОКУЄННО, вояки з них - ніякі, або - "деньги в кассу"

Крім того, бази з тими хто отримав роісянський аусвайс - давно в розпорядженні наших спецслужб.

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
4 хвилин тому, Bliksss сказано:

Це ж їбать, яким - треба бути - "недалёким"? Отримав рузький аусвайс, став - роісянцем, піздуєш в армію... ну і  лошари...

Так в Золкіна був колишній АТОвець, який переїхав в бєлгород, отримав паспорт, а тепер його мобілізували)))

• +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...