Перейти до змісту

Велика Переможна війна за Незалежність .

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 16,3 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Bliksss

1686

• case_l

1146

• romanc

1057

• volks

1010

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
3 годин тому, volks сказано:

Хитрий значить, да?

хитрі - ті хто після 24-го "примудрився" виїхати, таке собі рішення... Повернутись - доведеться, і запитають - "як виїхав, хто допоміг...", чому - не будуть питати - і так ясно;)

P.S. Мова про тих хто "порішав" ;) винуваті ж обидві сторони, і той хто рішає, і той - хто користується послугами;)

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
4 часа назад, CosmoPilot сказал:

Проведуть перевірку щодо загиблого тернопільського призовника, якого через місяць відправили у бій

о, вже через місяць ? ще щойно тризвонили по телеграмканалах, що через чотири дні. Ну і питання вдогонку. А через скільки мають відправляти ? 

Опубліковано
30 minutes ago, MANJAK11 said:

о, вже через місяць ? ще щойно тризвонили по телеграмканалах, що через чотири дні. Ну і питання вдогонку. А через скільки мають відправляти ? 

Spoiler

Ну, мені всілякі помийні тг-канали нічого не тризвонили, тому про 4 дні не знав;)

Дивна адресація питання чомусь до мене, але постараюсь відповісти суто по цьому кейсу.

Якщо умовний парубчина не служив строчку, а "тримав економічний фронт" на умовній Варшавці, то місяць - не така вже й велике число, імхо. Пройти медкомісію, отримати сякий-такий кмб, прибути на ппд...

Опубліковано
51 хвилин тому, CosmoPilot сказано:
  Показати прихований контент

Ну, мені всілякі помийні тг-канали нічого не тризвонили, тому про 4 дні не знав;)

Дивна адресація питання чомусь до мене, але постараюсь відповісти суто по цьому кейсу.

Якщо умовний парубчина не служив строчку, а "тримав економічний фронт" на умовній Варшавці, то місяць - не така вже й велике число, імхо. Пройти медкомісію, отримати сякий-такий кмб, прибути на ппд...

У нас повномасштабна віна, а не мирний час

• +1 1
Опубліковано

на окупованих минулоріч територіях хлопакі також ховалися від повісток 2-3 роки тому. прийшла кацапня...  втратили житло, майно... і тепер вони або в землі, або в окопах з лопатами в руках... не воюють але роблять все що скажуть орки, для яких вони тупо раби, і ціна їхнього життя нічого не варте...

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано
47 минут назад, Профессиона́л сказал:

на окупованих минулоріч територіях хлопакі також ховалися від повісток 2-3 роки тому. прийшла кацапня...  втратили житло, майно... і тепер вони або в землі, або в окопах з лопатами в руках... не воюють але роблять все що скажуть орки, для яких вони тупо раби, і ціна їхнього життя нічого не варте...

В окопи доки бояться садити з минулорічних окупованих, а от з дири багатьох вже закопали.

Опубліковано
3 минуты назад, romanc сказал:

В окопи доки бояться садити з минулорічних окупованих, а от з дири багатьох вже закопали.

А їхні самкі постять звернення: "УВАЖАЄМИЙ владімір ладімірич, наших мусчін іспользуют хужє рускіх зеков - тєх хоть  через пол года демобілізируют хто вижил".:)

• +1 2
Опубліковано
3 годин тому, Профессиона́л сказано:

Якби не віддали донбас, то там був нормальний мобілізаційний резерв, воювали б проти русні, а не проти України

Опубліковано
10 хвилин тому, alexvvv сказано:

крім ядерної в них ще є нейтронна, хімічна, бактеріологічна, не у зброї проблема, а в самих кацапах

Все не просто, якщо не погано в зовнішній світовій політиці. В Гітліра на початок другої світової війни була колосальна кількість хімічної зброї . Просто доєбєнімать ,як багато. За всю історію другої світової на болях бою чи на морі не було жодного факту застосування хімзасобів. Бо був договорняк з противником. Договорняк з союзниками. США і Британія насамперед. Що якщо війна вийде на цю фазу то вони засиплють бомбами з хлором і синильною кислотою мільйонні німецькі , італійські, румунські, мадярські і тд міста. А бомбардувальної авіації було дохулєри. ……. Дуже , дуже добре що рік в хуйла не було жодного союзника . ЦАР, Малі, Буркіна-Фасо це не країни - це територіі Франко впливу. Все сцука до недавнього часу. Китай починає робитися союзником по війні. А з ним дофіга вузькооких країн буде. Плюс можлива відразу анексія Китаєм Тайваню,Непалу,Сінгапуру, Лаосу. А це вже улюблене слово однієї української злодійки - Кааліція. Погано ,що ядерна могутня держава хоче стати союзником кацапур. Рік думали і надумали. Погано . Навіть якщо вони залишаться в статусі постачальника зброї - погано.

• Cумний 1
  • +1 2
Опубліковано

На цьому,чи наступному тижні Китай має озвучити свій план закінчення війни.

Думаю там будуть заклики до територіальної цілісності та нерозширення НАТО..

Навряд чи путлєр до цього прислухатиметься 

• +1 2
Опубліковано
В 20.02.2023 в 15:12, MANJAK11 сказал:

Якщо розібратись напевно фізуха у більшості від 30-45 років так собі, не всі взмозі навіть пробігти 1 км щоб не захекатись.

Згадав якийсь прикол чи то фільм чи то єаралаш, там де пацаняик навдівав всього що носить командос і впав.

То я себе уявляю як на мене навішати броніка, пару рожків, якщо дадуть, рюкзак і т.д. що там видають ще, то я напевно й пару кроків не прийду не те що кудись бігти, а якщо впаду то взагалі без чужої допомоги не встану, такий собі вояка буду. І таких як я не  один напевно, то от скільки треба часу щоб я більш менш міг ходити у всьому цьому екіпі,  та щоб ще стріляти треба правильну стійку займати, і так далі, треба навчитись орієнтуватись на території риторії, правильно говорити в бою по типу там "проблема", "пустий", і ще хз що там говорять в бою. Плюс читати карту, користуватись компасом правильно, надання мед допомоги принаймні самому собі навчитись.

Згадав ще одного такого "бійця" як я, але вже понюхав пороху, каже от обстріл біжу, падаю, повзу, знову встаю і знову біжу, таке відчуття що вже пробіг ну метрів 300-500, а фіг там ну метрів 25-30 і то щоб не забрехатись.

Добре що хоча б в школі тавчили стріляти з мілкашки, та розбирати збирати АК, плюс гранату кидати, та ще там пару роліків на ютубчику. Але щоб повернутись живим треба ну реально не реально просто бути фартовим.

PS: тому як по ящику показували що вручали повістки тим, хто ходить в качалку то це напевно правильний лайфхак :)

• Cумний 1
  • +1 2
Гість
Ця тема закрита для опублікування відповідей.

• Створити...